MÅNDAG
Idag ska jag påbörja min långa att-göra-lista inför festivalhelgen och min födelsedag. Fixa klart allt här hemma och känna sig redo för jobb nästa vecka.
Ikväll tror jag att jag och D åker till havsbadet och kanske tar en glass och spelar lite minigolf, vi får se om kvällen bjuder upp till stordans eller om vi bara promenerar omkring där.

TISDAG
Vet redan nu att jag inte kommer hinna min lista klart idag så den kommer sträcka sig över dagen imorgon också. Tänker också göra grejer för mig själv under dessa två dagar och ta hand om mig och min kropp.
Hade tänkt göra ett försök till att baka lite så att jag är redo inför söndagens kalas.
Mot kvällen så kommer min älskade lillebror hem igen, åker därför självklart hem till mamma för att äta middag med dem. Klockan 21 spelar Sverige-Italien så dukar nog upp till fotbollsfest.

ONSDAG
Hela denna dag kommer spenderas i Hemmingsmark på inlinesturneringen tillsammans med Anna N och deras nyhämtade hundvalp, längtar såååå mycket. Hundvalpsmys, finns det något mysigare?
Sedan drar PDOL igång på riktigt med utgång och Oskar Lindros

TORSDAG
Planerar fest här hos oss med få men riktigt bra vänner.

FREDAG
Födelsedgafest för världens bästa Ida ❤️

LÖRDAG
Förhoppningsvis tar vi oss ut med någon båt till någon ö, förhoppningsvis är det strålande sol och jag har tänkt njuta av sista dagen av Pdol, sista helgen av min semester. Jag ska njuta av livet och bara älska alla mina fina vänner.

SÖNDAG
Förbereda jobbvecka, vila upp sig och på kvällen vankas födelsedagskalas.
Denna vecka kommer verkligen att bli super!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tre semesterveckor av fyra har nu gått och tre veckor av regn har det varit här uppe i norr. Solen har tittat fram någon förmiddag ibland men inga riktiga sommarveckor. Nu har jag fått vila upp mig istället så vi får se det positivt ur den synvinkeln istället. Veckan som kommer har redan full agenda så ingen vila då inte.

Igår kom solen fram lite smått så jag och Ida fick lite feeling och tog lite bilder.

På kvällen gick jag och mamma på Statt och åt en god middag tillsammans, promenerade till Ica för att köpa godis och sedan hem till mig dit Amanda senare kom.

Likes

Comments

Igår hade D en ledig dag från jobbet så vi passade på att åka till hans stuga för att bara ta det lugnt och mysa. Trots snart två år tillsammans så har vi inte varit där någonting tidigare, så nu var det verkligen dags.

Vi rodde ut i båt och fiskade, tror vi båda tappade räkningen på antalet abborrar vi fick, men slängde tillbaka allihopa. Gäddan på bilden ovan är Davids och den som kommer här nertill är den jag fick. Så otroligt roligt att fiska gädda med ytgåendedrag och verkligen se när gäddan kommer upp och hugger, vilken känsla alltså.

Mot slutet av dagen gick vi och drack vatten i en kalkkälla, tänk hur gott vatten det finns ute i naturen.

Likes

Comments

Det blev musikquiz ikväll med schlager som tema, riktigt kul men hade verkligen inte fått många poäng utan mina lagkamrater.
Tack Magnus och Elias som faktiskt har hand om detta varje torsdag, ni gör ett fantastiskt jobb (även om du mest bara ser söt ut Magnus).

Däremot kvinnan som satt mitt emot mig idag. Kan inte sluta kolla på henne, den vackraste kvinnan både på in och utsidan. Jag älskar att se när det bara strålar om dig, jag ser upp till dig, min idol, min förebild och min mamma.

Likes

Comments

Vad är bättre än spontanitet? Igår när regnet fick ett uppehåll och solen tittade fram gick jag och Ida till pensionatet och åt RAW-taco och satt ute och bara mös.

Älskar när man får ett sms och 30 minuter senare sitter vi där.

Idag så ska jag antingen åka på bilbingo eller musikquiz, vi får se hur kvällen slutar.

Likes

Comments

Så länge som jag längtat efter att köpa denna kamera och hittade den för halva priset. Välkommen hem älskling!

Jag tycker verkligen om att ta bilder men struntar ofta i det eftersom jag endast har min mobiltelefon. Sålde min stora systemkamera för några år sedan när jag nästan aldrig orkade ta med den men nu så kommer det alltså bli bättre kvalité på bilderna och inte bara mobilbilder här.

Så kär i min nya skönhet!

Likes

Comments

Självklart blev det lite shopping i Umeå och detta är en del av det jag köpte. Jag köpte även några basplagg som verkligen behövdes i garderoben.

Jag brukar aldrig någonsin hitta saker på REA så brukar inte ens söka men hittade jag flera saker. Underkläderna kostade sammanlagt 80 kronor tillexempel. Vad händer? Så kul att köpa fina saker för billig peng

Likes

Comments

Alltså vilken kanon lördag! Det började med att jag blev bjuden till Anna och Mikaela på brunch, vi åkte vidare till mig och lämnade alla grejer till kvällen.
I strålande sol promenerade vi ner till vattnet för att se watercrossen och sitta där i solen och dricka alkohol med en massa glada människor.

Vi promenerade till Coop för att handla inför kvällen, slöt upp med Amanda och Agnes på O'learys för middag på deras uteservering och sedan väntade en grym tjejfest hemma hos mig. Tjejfester är alltid bäst!

Lekar, shottar, drinkar, tilltugg, nostalgimusik, dans, försök till twerking och en massa underbara skratt. Endast sovit en och en halv timme inatt ungefär så nu vinkar sängen godnatt, jag ska få krypa ner tillsammans med min efterlängtade pojkvän som kommit hem från fjällen. Den bästa och tryggaste famnen som alltid får en att le som att man vore nykär.

Likes

Comments

Alltså har ni sett dessa godingar?!?!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN!!! Äntligen fått träffa världens bästa barndomsvän! Inte träffat henne på NIO månader för att hon varit ute och rest men äntligen äntligen äntligen! Även fast vi pratar i telefon så är det långt ifrån att sitta mittemot varandra, se den andras ansiktsuttryck och bara känslan att ha den andra där. Världens bästa Isabelle, som jag saknat henne!

Likes

Comments