Men heeeeej! Hoppas allt är bra och att ni haft en mysig och rolig helg och allt! Jag tänkte berätta lite snabbt om min helg, och jag kan börja med att berätta att det va suuuper kul och verkligen jättemysigt! Den började ju då i fredags med att jag på kvällen åkte till Ludde, det hände inte så mkt intressant då utan det roliga va på lördagen då vi åkte till deras båt i Trollhättan och tog båten till Vänersborg och innan jag fortsätter måste jag bara säga hur sjukt kul är det inte att åka båt?? Och jättemysigt ju! Jag verkligen älskar det! Men iaf vi kom till Vänersborg runt 14-15 tror jag och dååå förstår ni gick vi in på badhuset Vattenpalatset i Vänersborg och badade (obviously) Hahah och det va aaas kul! Jag älskar att bada och åka vattenrutschkanor och sånt så det va superkul! Och efter lite båt åkande och massa bad tog vi oss till restaurangen Koppargrillen som oxå ligger i Vänersborg och herreguuuuuud vad gott det va! Nä men asså det va sjuuukt gott! Så dit kan jag veeeerkligen rekommendera er att åka och äta!

Och det va i stort sett min helg för idag har jag inte gjort mkt kan jag säga hahah. Vi sov i Vänersborg inatt och åkte tillbaka till Trollhättan på förmiddagen idag och sedan åkte jag och Ludde hem ganska snart efter. Hemma sen la vi oss bara i soffan och kolla serie, sånt är ju verkligen supermysigt och skönt dock!

Men som ni vet älskar jag ju våra årstider och jag tänker mig dem alltid som ni vet när man går in på typ We Heart It och söker på "höst" t ex så för man sånna här perfekta bilder med massa fina löv och grejer, sen tittar man ut så är löven typ grå och det regnar och är helt grått överallt men ändå så gillar jag att se det fina med årstiderna så nu får ni lite sånna perfekta We Heart It bilder på hösteeeen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments