1an | 2an | 3an | 4an | 5an | 6an | 7an | 8an

Satt och kollade lite och så hittade jag en sida som heter AMAZE och de säljer en maaaassa olika smycken som är huuur snygga som helst. Har aldrig sett det förut och har därför inte heller beställt något därifrån men det kommer säkert hända, väldigt mycket fint! Jag valde att ge er lite tips på silver och guld armband eftersom att jag älskar kombinationen av dem färgerna! Och just det direkt länk till AMAZE sida har ni här!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Fick ett mail för en stund sedan att BIK BOK har släppt en app!! Laddar man ner appen får man dessutom 30 % rabatt på nästa köp! Hur bra? Länk till AppStore här och Google Play här. Här nedan får ni lite tips på vad ni kan hitta hos BIK BOK.

1an | 2an | 3an

1an | 2an | 3an

Likes

Comments

Nu har vi fått måndag igen och jag har gjort min första gymnasiearbetes dag. Det gick bra faktiskt, väldigt ovant mest att man inte kan dubbelkolla med läraren så man inte är helt ute och cyklar. Man måste liksom ta aaaaalla beslut själv. Det kändes typ som att jag inte hann så mycket som jag borde men det brukar väl vara så första tiden innan man har 100% koll på allt. Sen kan det ha varit så att jag fastnade i en konversation med 2orna under lite för lång tid.... hahah! Imorgon kör vi igen! Dock inte hela dagen för att vi måste ha svenska och religion ändå.

Tänk på denna bild lite så kommer ett inlägg till sen och det får vi ser vad det blir. Kanske lite quotes, inredning eller kläder kanske??? Har inte bestämt mig än, hahah!

Ha det bra så länge!

Likes

Comments

Alla bilder är tagna från @hairstyle_pixs (Twitter).

Nu är vi snart inne på v.9, måste det väl vara? Iallafall det är denna vecka jag ska göra mitt gymnasiearbete. Jag har inte känt någon direkt press eller varit orolig för det förut men nu känner jag liksom att det är detta hela min utbildning hänger på??? Blir jag inte godkänd på detta så kommer jag inte få min yrkesexamen och kommer då inte heller ha en godkänd gymnasieutbildning. Och nu blev jag ännu mer nervös.... Nä men jag tror helt ärligt att jag kommer bli godkänd. Problemet är att jag är en så sjuk prestationsmänniska så det räcker inte att lärarna säger att det är godkänt. Jag vill typ chockera och gör allt perfekt. Det är det som är det svåra, att lyckas med allt precis så som det ska vara. Nä men jag kommer gå in i detta med inställningen att göra det bästa jag (och lärarna) någonsin har gjort/sett. Uppdaterar er imorgon på hur arbetet går och har gått!

Ha det så bra så hörs vi imorgon!

BYE

Likes

Comments

Lördag är min absoluta favorit och denna började med jeepkörning med klubben och detta var ju då min första körning som medlem! Det var riktigt roligt och jag har typ glömt hur mycket jag älskar det där med att alltid ha något att göra. Jag är verkligen inte den personen som helst sitter stilla och tar det lugnt även fast det ofta blivit så de senaste veckorna. Och just därför har jag beslutat mig för att göra vad jag känner är bäst för både hjärta, kropp och blodsocker. Och det är att träna och röra mig regelbundet. Plus att på helgerna göra allt annat än att sitta still. Det är vad jag vill och vad jag mår bra av! Så kommer bli mer av det nu. 2017 va ju ändå året då jag går först.

Iallafall, dagen fortsatte och efter lunch började vi byta golvet i köket. Vi hade rivit upp mattan som låg där innan igår så det va bara att lägga in det nya men ni som har bytt golv vet hur lång tid det kan ta... så vi blev inte färdiga och dessutom räckte inte golvet... Och jag ska absolut inte avslöja att det va jag som räknade fram att det skulle räcka, hahah. Men men vi får åka in och köpa nytt imorgon!

Jag länkar golvet här nere och det är alltså samma som jag har i mitt rum och det finns ett inlägg någonstans här med bilder på hur mitt rum blev men kan lägga in bilderna här igen.

Länk här

Bildens på deras hemsida är veeeerkligen inte så som det ser ut i verkligheten och såg nu att även bilderna jag har tagit så ser golvet lite brunare ut än vad det är. Men det är svart och det är mörkt med ändå inte jättemörkt men det är inte brunt. Jag kan försöka få någon bättre bild så nu får ser hur det verkligen ser ut och dessutom va inte rummet helt klart när dessa bilder togs så kanske borde göra ett inlägg till nu när det är klart!

Likes

Comments

Vi fortsätter väl med detta. Så här kommer alla artister, låtskrivare och deras bidrag som uppträder ikväll i Melodifestivalen 2017 sista deltävlingen som är i Skellefteå.

Wiktoria - As I Lay Me Down

Låtskrivare:
Justin Forrest, Jonas Wallin, Lauren Dyson

"Min låt handlar om att känna sig vilsen och lite ensam och tro att det enda som kan ta en ur situationen är kärlek. Jag tror och hoppas att många kan relatera till den, säger Wiktoria."

Les Gordons - Bound To Fall

Låtskrivare:
Jonatan Renström, Albert Björliden, Andreas Persson, Carl Ragnemyr, David Runebjörk, Jimmy Jansson

Låten de kommer uppträda med beskriver SVT med "så nära 90-talsindie du kommer få i Melodifestivalen 2017."

Sara Varga & Juha Mulari - Du får inte ändra på mig

Låtskrivare:
Sara Varga, Lars Hägglund

"Det är en ganska klassisk situation som jag tror att många kan känna igen sig i. Man kanske inte kommunicerar som man ska men får inte ändra på varandra. Men hoppet finns där och man kanske förstår varandra till slut, säger Sara."

Jon Henrik Fjällgren feat. Aninia - En värld full av strider (Eatneme gusnie jeenh dåaroeh)

Låtskrivare:
Jon Henrik Fjällgren, Sara Biglert, Christian Schneider, Andreas Hedlund

"Man kan hitta kraften. Man har den där inne, men det är kanske inte alla som vågar tro på det eller tar sig den tiden, säger Aninia."

Axel Schylström - När ingen ser

Låtskrivare:
Behshad Ashnai, Axel Schylström, David Strääf

Alice - Running with lions

Låtskrivare:
Anderz Wrethov, Andreas ”Stone” Johansson, Denniz Jamm, Alice Svensson

Loreen - Statements

Låtskrivare:
Anton Hård af Segerstad, Joy Deb, Linnea Deb, Loreen

Likes

Comments

Vet ni vad? Jag blev invald! Så jag är medlem nu, as kul! Och imorgon är det lite körning med klubben sen är det ju det nya golvet som ska in och det blir väl troligtvis så att vi får fortsätta på Söndag också med det. Mitt rum som är typ hälften tog liksom en dag. Iallafall, ni vet ju att jag tycker om att ge er tips på hur man kan kombinera de kläder man redan har och få massa nya fina outfits så jag tänkte tipsa lite mer om det och här kommer lite:

Det blev väldigt enkla och kanske för vissa väldigt obvious men det är ger också väldigt bra tips till de som inte tänkt på hur enkelt det egentligen kan vara. Och för er andra som vill ha lite "mer" kan ni gå in på Pinterest eller we heart it och bara söka på typ vår mode eller bara mode så får ni en maaaaaaassa tips!

Likes

Comments

Heeej! Nu är det fredag igen och jag börjar snart såg jag nu... Men iallafall denna helg är det som sagt golvbyte i köket som står på schemat och det ska bli kul! Älskar mitt golv och eftersom att köket kommer få ett likadant kommer jag väl älska det också, hahah! Men innan det så är det årsmöte med jeepklubben (Offroaders Kättilstorp) och det betyder också att det är dagen jag kanske blir invadl i klubben och får bli medlem! Jättespännande! Nä, nu måste jag gå men vi hörs sen igen! och till dess får ni lite inspirerande quotes.


Likes

Comments

Såg förut en artikel Tidningen Frida skrivit om Zara Larsson och vet ni vad?? Hon släpper en egen klädkollektion ihop med H&M den 18 maj!!
Sååå coolt!

Enligt Frida är det tydligen så att, Zara, i samband med releasen av hennes första fullängdsalbum också gör ett samarbete med H&M. Så butiken kommer promota det nya albumet innan det släpps. Och albumet ska släppas den 17 mars.

Kollektionen kommer innehålla en blandning av street-kläder och scen-glamour och hela tanken med alla kläder är att det ska spegla Zara's egen stil. Hur coolt??

I adore this girl! Jag menar hur cool?? Hon har t ex sagt flera gånger att det hon ville i livet vara att bli så stor och få så många att veta vem hon är att hon inte behöver presentera sig liksom alla ska veta vem hon är och så efter typ 10 år som artist så blir hon utsedd till de 30 mest inflytelserika tonåringar av Times Magazine. Det är liksom inte bara i Sverige hon är känd och har ett stort inflytande utan typ hela världen!

Likes

Comments