Hej guuuuuys! Jag kände bara att blogga om tips för att folk ska få bättre självförtroende och fokusera mindre på sina flaws är ett måste när man driver en inspirationsblogg, och jag hittade en perfekt inspirations sida på we heart it för just detta så here we gooooo!

Tips nr 1:
Skriv ner eller bara tänk på de fina sidor du har, de saker som du faktiskt tycker är bra eller iaf helt okej med dig själv. Detta kommer få dig att iaf för en stund bara fokusera på det du redan tycker om!

Tips nr 2:
Fråga någon eller några du litar på om personerna kan säga något de tycker är lite extra fin eller något de tycker extra mkt om med dig! Dom kommer få massa fina saker sagt till dig som helt klar kommer öka din självsäkerhet!

Tips nr 3:
Försöka att inte jämföra dig själv med andra för det finns inget som sänker ditt confident och får dig att må så dåligt över dig själv som detta.

Tips nr 4:
Fake it til' u make it! Hahah, asså detta är så sant, gör precis så! För att fakear du ett självsäkert säkert utseende där du iaf ser ut att älska allt med dig själv så är jag så säker på att du snart kommer börja fokusera på allt som är flawless hos dig!

Tips nr 5:
Try something new! Gå till någon klädbutik som du älskar eller inte tycker om särskilt mkt, det spelar ingen roll för nu ska du prova något helt nytt! Något du kanske älskar men inte alls tror du skulle passa i eller något du tycker inte alls ser bra ut. Jag tror du kommer bli förvånad över hur bra det faktiskt kan se ut trots allt!

Tips nr 6:
Använd kläder och accessoarer som du känner dig fin och självsäker i. Sånt som får dig att se att du faktiskt har massa fina sidor!

Tips nr 7:
Va snäll och omtänksam, visa att du bryr dig! Detta kommer göra att folk ser dig på ett annat sätt, folk kommer att ge dig fina kommentarer och du kommer få massa leenden!

Tips nr 8:
Hitta massa vänner! Detta kan va sjukt svårt men har stor betydelse! Hitta de personer som ger fina kommentarer från ingenstans för det finns inget viktigare för oss än att ibland få höra hur fina eller hur bra vi faktiskt är!

Tips nr 9:
Om smink får dig att känna dig fin eller får dig att känna dig lite mer självsäker så tänker jag inte be dig att sluta använda det för att se det naturligt fina du har utan använd det! För att sminket behöver en grund och med sminket förstärker du det fina du redan har men försök att inte göra för mkt "nytt" utan använd det för att förstärka det fina och minska det du inte tycker om med ditt ansikte.

Tips nr 10:
Det absolut viktigaste av allt! "remember that being pretty STARTS with feeling pretty and you cant feel pretty if you are constantly putting yourself down."

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments