Header

Nu är det istort sett bara en vecka kvar till skolan börjar igen, vilket är både gott och ont. Ska bli skönt på något sätt att komma tillbaka, men ändå segt då jag absolut inte skulle säga nej till längre sommarlov. Något som är riktigt positivt är att detta är mitt sista år på gymnasiet och att jag tar studenten nästa år. Mina planer för sista året är att satsa 110% på skolan, lämna in uppgifter i tid och verkligen göra så gott jag kan. Kommer det en dag då jag känner att jag inte orkar mer så kommer jag bara tänka på en sak, vilket är att när det här året är slut så går jag på universitetet i min älskade stad Göteborg!! Så nu ska jag verkligen kämpa!!! 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är vi äntligen färdiga med målandet i mitt rum. Är så otroligt nöjd så vill knappt lämna rummet, det ända som saknas just nu är en ny lampa och en större spegel. Hade tankar på att göra en room tour, men eftersom att jag ska införskaffa lite mer saker så tänkte jag att jag väntar tills det är helt klart. Kan försöka ta lite bilder imorgon kanske och lägga upp så ni får se något. 

Annars händer inget speciellt, ska snart gå ner till vardagsrummet och kolla film med mamma o pappa. Sedan blir det nog att gå upp och kolla Grey's Anatomy, började kolla på det här om dagen och är helt fast. Men ska ta och fortsätta med det jag gjorde så får ni ha det bra. 

Likes

Comments

Tänkte tipsa om denna drick yoghurt. Va lite sådär med smaken när jag smakade, men ju mer man dricker desto godare blir den. Köpte den i Torsby så hoppas verkligen sen finns här i stan också då det är limited edition.
Tycker ni ska ta och köpa denna, vet som sagt inte om den finns överallt då jag inte sett den innan.


Likes

Comments

Kom hem runt åtta ungefär och sen dess har jag duschat, målat naglarna och kollat serie. Ska snart fortsätta kolla serie och snapa lite, men tänkte slänga upp ett snabbt inlägg och berätta att jag är hemma. För första gången på riktigt länge så tycker jag det är skönt att vara hemma. Kan inte direkt påstå att Torsby var något roligt ställe att vara på, då det inte fanns något att göra där. 

Imorgon så börjar Katrineholms-veckan vilket är en vecka då det är aktiviteter för ''alla'' åldrar här i stan. Helt ärligt så är det som vilken annan vecka som helst, finns absolut inget att göra för oss ungdomar. Det är säkert jätte roligt för småbarn och äldre, men för oss som är i mitten finns det inget att göra. Men man får väl åka in till stan och träffa folk osv.. Hellre de än att sitta hemma och göra ingenting. 

Men ska ta och fortsätta kolla serie o allt det där, så hörs vi kanske imorgon. 

Likes

Comments

Jag är otroligt lätt att prata med, lyssnar alltid och gör så gott jag kan för att hjälpa till.

Min dröm är att flytta till Göteborg och börja plugga där.

Som jag skrivit tidigare så är jag beroende av att måla naglarna, när jag inte har målade naglar så känner jag mig riktigt ofräsch.

 En fråga jag hatar är ''Kan du berätta lite om dig själv?'' Tycker den är jobbig och vet aldrig riktigt vad jag ska säga. Får hellre frågor som jag kan svara på om mig själv istället.

Bland det bästa jag vet är att komma ifrån Katrineholm, spelar ingen roll om det bara är en dag. 

Likes

Comments

Fick lite tid över till att blogga så tänkte att jag passar på och gör ett litet inlägg. 

Är som sagt i Torsby på Svennis cup, imorgon är sista dagen sen så åker vi hem. Dagarna har bara bestått utav fotboll, finns absolut ingenting att göra i den här lilla staden.. Imorgon blir det att åka och kolla match tidigt sen när nästa match är vet vi inte riktigt ännu, det beror helt på hur det går i första matchen. 
Har inte så mycket roliga bilder heller då vi bara fotat fotboll hela tiden. Har precis packat klart så har bara lite städning kvar som vi gör imorgon innan vi åker. Ska sen kolla film med mamma innan vi går och lägger oss. Har inte så mycket mer att skriva då det inte hänt så mycket. 

Har tänkt att jag skulle blogga tidigare men internet är otroligt segt och svårt att hitta ställen här med internet.. Tycker inte det är så himla roligt att göra inlägg via mobilen, men lånade mammas data en stund nu medans hon packar. Ska ta och fixa det sista nu så får vi se om jag gör något inlägg imorgon när jag kommer hem, vet som sagt inte när vi kommer hem direkt. Men isåfall så gör jag ett inlägg på måndag när jag är hemma eller något. Tills dess får ni ha det bra så hörs vi när vi hörs. 

Börjar få lite hemlängtan.. 

Likes

Comments

I brist på annat så satt jag och fixade lite med bloggen igår innan jag somnade..  Fick även en tanke då att jag skulle göra tidsinställa inlägg tills idag för att vi ska åka till något ställe och bada hela dagen. Men kom verkligen inte på något att skriva så fick bli det inlägget som var tidigare. Får se om jag slänger upp något från mobilen, kanske bjuder på någon bild från mobilen. 

Försöker även hitta tillbaka till bloggen, men jag gör inget speciellt på dagarna och kommer inte på så mycket annat att skriva om heller. När jag väl kommer på något bra att ''det här ska jag skriva om'', så står jag antingen i duschen, när jag ska sova och liknande saker.. Men på onsdag så ska jag göra en rolig grej så kommer komma ett inlägg om det när det är gjort. 
Annars händer det inte så mycket.. Åker till Torsby på torsdag och kommer hem på söndag, ska dit på cup så vet inte om det kommer någon uppdatering då. 
Men som sagt, förhoppningsvis så hittar jag tillbaka hit, för jag ser att det fortfarande är några som kikar in här. 

Kan även säga att jag saknar denna stad något galet!!!

Likes

Comments

Was happening today? Har inget direkt planerat förens kl15 då jag ska till frisören och färga mitt hår, vad det är för färg kommer när jag är hemma sen. Fram tills dess så är jag antingen hemma eller så följer jag med mamma och mormor till stan osv.. Vi får se vad som händer. 
Ska även packa idag då vi åker till Torsby imorgon på cup och kommer hem på söndag någon gång. 

Ska försöka fixa lite tidsinställa inlägg som kommer upp under dagarna jag är borta. 

Likes

Comments