Lyxshake på max // Första golfrundan i solen // Middag i Gävle // Frukost vid vattnetGrillat på kvällen, såå gott // Energidryck i solen // Skulle sola bort min shortsbränna som ni ser på bilden // Underbart ställeJag vid solen // Pizza vid ett fiskeställe, as mysigt & fränt att kolla på alla som fiskade (sportfiske) // Jag doppar fötterna i kvällssolen hehe // Jag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen i sin egen säng!! Vi åkte från Lindesberg klockan sju idag och kom hem halv tolv. Slängde mig i duschen direkt och nu ligger jag i min egen säng nyduschad, kan väl inte bli bättre. Ska sätta på ett pll avsnitt för har typ inte kollat på en vecka, sen ska jag sova. 

Likes

Comments

Har precis kommit in efter att ha spelat 9 hål. Regnet öste ner och åskan kom så vi tog en paus, men nu börjar det öppna sig igen! Jag ska dock inte gå sista 9 eftersom jag är trött och har ont i ryggen och magen, så vi stannar i husvagnen när killarna går ut sen, ska byta om och sen lägga mig och kolla på tv. Ska faktiskt bli skönt att komma hem ikväll till sin egna säng och papsen.


Likes

Comments

som sagt, ingen kan göra allt men alla kan göra något. 

Likes

Comments

Vi valde att stanna påvägen hem en natt så vi får spela golf en bana till och sen blir det inte lika lång bilresa eftersom vi delar upp den på två nu ;) mig gör det ingenting att åka bil eftersom jag tycker det är så skönt men det ska bli mysigt att stanna en natt till. Stugan är sååå himla fin!! Så fort man kom in kände man verkligen att man trivdes med kök, dusch, toalett, tv, wifi, allt finns. Jag har precis slagit mig ned i soffan med ett glas dricka och dom andra sitter där ute och håller på att grilla, ska bli gott med mat nu. Ikväll är det ju även finalen i vm som vi ska kolla på. 


Likes

Comments

Jag har precis lagt mig i sängen efter att ha ätit frukost, ska alldeles strax rava mig upp igen och börja packa för senare idag åker vi hem! Vi har inte riktigt bestämt oss än fall vi stannar vid ett ställe och sover en natt eller om vi åker raka vägen hem! Har iallafall haft det underbart här och ska bli så tråkigt att lämna.


Likes

Comments

Jag bara älskar semester, så skönt att komma från Sunne ett tag och tänka på annat och bara njuta. Ligger ute och solar medans jag lyssnar på musiken & vattnet, så himla mysigt!


Likes

Comments

Goaste, finaste & bästa låten jag hört.


Likes

Comments