Midsommarjakten pågår för fullt, jag har hunnit få en kjol och den tycker jag om väldigt mycket. Tvivlar på att sso teamet kommer ta bort midsommaren på Jorvik redan imorgon men nästa vecka ryker dom nog bort. Tror i övrigt att det inte kommer komma så mycket nytt imorgon. Är medveten om att jag sagt detta i några veckor i rad nu men jag är ju bara ärlig. Något jag hoppas på är nya uppdrag i Dino dalen. Det känns så trist att det är helt dött där inne nu, saknar att ha uppdrag där inne. Hoppas självklart även på en uppdatering med huvud storyn (huvuduppdragen), dom kan inte ha missat alla kommentarer på Facebook som bönar och ber om nya huvuduppdrag så tror det borde komma inom kort. Sist men inte minst hoppas jag på nya shorts, gärna en annan modell än dom som redan finns, kanske lite tightare och kortare. Förutom detta så har jag ingen aning om vad jag vill ska komma i den nya uppdatering, möjligtvis lite grafik förbättringar men det är ju något jag önskar vid varje onsdags uppdatering.

Vad har ni för förväntningar på denna veckans uppdatering? Kommentera!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Har äntligen provat det nu, Silverglade championatet. Gillar det faktiskt, men har champs som jag gillar mer. Mina top 3 championat måste nog vara Valedales, Jarlaheims och Ponnysarnas. Silverglades kommer på en värdig fjärde plats, därefter Fort Pinta, Gyllenåsarnas dals och Firegrove. 

Det blev ingen rosett denna gången, Crush var på riktigt dåligt humör och jag kunde inte vägarna men det gör inget. Vi hade kul iaf och det är ju det som räknas. 

Likes

Comments

Satt och rensade min garderob förut och rotade fram några riktigt fina plagg som jag kan använda nu till midsommar. Vissa utav outfitsen tycker jag om lite mer, andra lite mindre men med tanke på att jag försökte använda mig utav plaggen jag hade i min garderob istället för att gå ut och köpa en massa nya är jag rätt nöjd. Min favorit måste nog vara outfit 1 och två, vilken tycker ni om mest?

Likes

Comments

Är tillbaka ifrån ridlägret och har äntligen tillgång till en dator. I onsdags så var det ju uppdatering och denna gången kom midsommaruppdragen och midsommarbutikerna till Jorvik. Älskar midsommarkransarna och kranserna man rida runt med på huvudet. Även uppdragen är roliga och belöningarna ännu bättre! Förutom detta så är det gratis star rider dagar och dubbel star coins helg. Mer om uppdateringen kan ni läsa HÄR. Vi som är life time star riders får dessutom en hemlig gåva via e-post vilket jag tycker är väldigt generöst. Gillar denna uppdateringen starkt, mer om LT gåvan och gratis star rider hittar ni HÄR.

Likes

Comments

Har du alltid velat vara med i en Star stable reklamfilm? Nu har du chansen! Gå till Steves gård på tisdag klockan 14:00. Mer information om detta kommer på deras Facebooksida som ni hittar HÄR.

Tänke även säga att jag ska på ridläger denna veckan och kommer därför inte ha tillgång till en dator förrens på Torsdag.

Likes

Comments

Läser och följer ni sso på deras Facebooksida har ni säkert läst den spännande nyheten. Dom kommer nu börja att posta "Bakom kulisserna" varje lördag. Kul om du frågar mig, har vi tur kanske det finns chans att dom spoilar ett och annat. HÄR hittar ni inlägget där dom skriver om deras nya "bakom kulisserna" projekt. 

Likes

Comments

Har uppdaterat listan med alla championattider på bloggen nu eftersom att det faktiskt kommit ett helt nytt champ till Jorvik. Pratar ju såklart om Silverglade championatet, det går

Måndag: 16.30

Tisdag: -

Onsdag: 20.30

Torsdag: -

Fredag: 17.00

Lördag: 14.00, 20.30

Söndag: 14.00, 20.30

Hela listan med alla tider hittar ni HÄR.

Likes

Comments

Jag hade idag tänkt prova delta i det nya champet som är belagt utanför Silvergladebyn. Hade precis anmält mig och tävlingsgrupperna höll på att skapas så händer det som inte får hända. Star stable kraschar pga Bandicam "buggen" jag berättat om. På tal om det, jag kontaktade ju support för några dagar sedan och jag fick äntligen svar igår. Dom sa att det inte´vet varför spelet kraschar och att jag istället kan printscreena om jag har problem med Star stable och tredjeprogram (som tex Bandicam). Dom sa också att jag kan prova googla då man sällan är ensam om att stöta på en bugg, tyvärr har jag ju redan provat detta men jag antar att jag kan kolla runt lite på nätet igen.

Funderar på att köpa Fraps men är osäker på om det är värt det eller inte, gratisversionen tillåter bara att man fotar i BMP format vilket trust me inte ger fina bilder alls. Dock vet jag att fullversionen i PNG format på Fraps knäpper gudomliga bilder vilket många andra sso bloggare kan bekräfta. Så vad tycker ni, värt att investera i Fraps för 305 kr eller ska jag fortsätta leta efter andra program och sätt att fota på? 

Likes

Comments