Äntligen är det höstlov och det är skönt för det var väldigt många prov förra veckan. I Söndags var jag och några kompisar på bio vi gick på Morran och Tobias den var väldigt rolig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu var det länge sedan jag skrev men nu är jag tillbaka! Idag efter skolan så åkte jag och kollade på en vinterjacka för jag vill ha en ny sedan åkte jag hem och lyssnade på musik det är typ det bästa jag vet! Imorgon är det äntligen fredag det är ganska skönt faktiskt, tiden går så fort. Nu ska jag kolla på Wahlgrens värld.

Likes

Comments

Nu har jag tagit tag i att skaffa en blogg. Jag har velat starta en blogg nu ett tag för jag har kollat på många bloggar och jag tycker att det verkar roligt. De bloggar jag har läst där skriver de om sin vardag och det tänkte jag göra lite här också.

Jag har sportlov just nu, det är skönt att slippa skolan en liten stund. Men på måndag börjar jag igen.

Idag har jag varit och hälsat på mina släktingar, när vi kom hem så åt vi middag och sen åkte jag och min lillebror snowracer. Jag har precis kollat klart på Sveriges mästerkock och om en halv timme ska jag kolla på Grey´s Anatomy.

Imorgon ska vi åka på en marknad och gå i lite affärer det blir mysigt.

Jag hoppas att ni kommer tycka om min blogg och att ni vill följa min vardag. Ni får ha det bra så syns vi någon annan dag. :)

Likes

Comments