Hej hörrni! Usch, den här dagen har inte varit så bra.. Började med att gå till skolan som vanligt, kände redan då att jag inte skulle klara den här dagen, allt blev för mycket, så åkte hem efter halva dagen..

Iallafall, så åkte jag och pappa till Intersport, jag köpte ett par träningsskor!!!
Tränade på sats, kom hem och duscha städa och ligger nu i sängen och kollar på ex om the beach.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! Nu sitter jag och Johanna på bussen mot Enköping för att kolla match, väldigt spontant, men roligt. Gäller att ha kul dom sista dagarna på lovet eftersom att skolan börjar på måndag..

Igår vaknade vi runt 11, fixade oss, åt frukost, och så. Sen runt 14 tiden gick vi till Hampus, sen hämtade Hampus mamma oss och skjutsade oss till ishallen, inte så kul att hänga där hela dagen haha, så jag och Johanna mötte Linn och Elina, och gick mest runt och träffade massa olika, mysigt.
Senare gick jag och Johanna till Mae Thai, super gott

Efter vi hade ätit tog vi bussen till ishallen och kollade på deras träning och åkte hem med Hampus efteråt, vi kom hem runt 23 och då bestämde vi att vi skulle åka till Enköping och kolla på match!!

Likes

Comments

Hej! Igår kväll kom vi upp till björnriket, supermysigt.
Det mindre tråkiga är att pappa ramlade och båda knäna hoppade ur led.. Just nu är han i Östersund på sjukhuset, hoppas han blir bättre..
❤️

Likes

Comments

Spanien, alltså åhhh vad jag saknar

När jag träffade min storasyster för första gången, bästaa

Mysig kväll på sjön påsommarlovet

​När jag var giraff i skolan, hahahaha

Likes

Comments

Tänkte börja med en sak här på bloggen. Att till exempel varje torsdag gör jag en tbt. och sen kanske varje måndag att jag gör 5 saker som  motiverade mig eller 5 saker jag älskar eller 5 saker jag hatar. Förstår ni? Vad tycker ni?

Likes

Comments

​1. Jag älskar kebab

2. Jag är sjuuukt kort, 1, 56

3. Jag älskar att resa

4. Jag hatar att sitta still

5. Hatade donken förut, euuuw

6. Jag har adhd

7. Mat är livet, älskar mat

8. Jag gick på dans i 6 år

9. Älskar att bada

10. Städar mitt rum nästan varje dag, älskar att städa

11. Avskyr skolan

12. Har alltid med min mobil

13. Jag åker skidor

14. Älskar att shoppa

15. Suger på att spara pengar

Likes

Comments

Halloj, nu är jag hemma från skolan, tänkte sätta mig och försöka plugga och skriva lite, hoppas att allting funkar och att det går bättre. Jag har typ fått motivation, till att orka och till att pusha mig själv till att plugga och vad skönt det skulle kännas att få in en läxa eller inlämning i tid. Har prov på torsdag i grammatik och på fredag har jag prov i musik.
På fredag sover jag troligtvis hos Johanna, dagen innan björnriket, kommer nog försöka hinna packa och så idag, samt plugga, städa, duscha, känns mycket roligare att komma hem från björnriket med städat rum än stökigt!

Likes

Comments

Heej! Ååhh, Johanna ska troligtvis följa med mig till Spanien, och assåå åhh vad kul det ska bli, min familj har hyrt ett hus i två veckor med egen pool och 300m t havet.

Hoppas verkligen att hon kan följa med och att det blir av.
Måste köpa mer sommarkläder och alltså det är sååå kul att köpa sånna kläder. Man blir sååå himla taggad på sommar!

Likes

Comments

Godmorgon, hur mår ni? Vaknade 6 av att pappa väckte mig, morgonen började bra, blev lite småsur lite senare. Men känns som att det är bättre nu.

Idag är det tisdag, vill ha helg, nununu..
På lördag åker jag till björnriket, känns lite stressigt då jag har rätt mycket i skolan veckan innan lovet, ska verkligen försöka hinna med vissa saker, skulle behöva någon som är bra i skolan och är bra på att plugga. Någon som är intresserad?? Haha.

Nu har vi svenska och vi ska kolla på film i 3h, skönt men långtråkigt!! Vi hööörs!

Likes

Comments