View tracker

Hello friendozzzz!!
jag har ett supermegatips till er därute. detta poddavsnitt med ångestpodden är SÅ bra. handlar om stress osv och tycker det fångar in att ens välmående måste gå före skolan ALLTID. jag är i en rkt stressperiod ang både relationer och skolan och känns som om jag hålle på att bli sjuk(??hoppas inte) så ville mest säga att ni borde lyssna på det;-)

här e jag som solros, so original wow hade absolut inte samma utklädnad på en fest förra året...

en positiv grej: i helgen ska jag träffa två väldigt saknade kompisar så ser fram emot det så mycket!! plus så fick jag hembakade pepparkakor av min bästis igår pga hon visste att jag känt mig nere.

(tänker försöka fokusera på positiva saker framöver så INGET är dåligt. allt är superbra lalalala, lol nah men känner mig lite tjatig)

POk!!! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

här får ni mig i bildserie, kl. 21.16. föreställandes en säl efter löprunda. hade ångestkänslor så ba fakk it(!!), ska springa och va duktig. nu mår jag SEHR GUT mit meinem Trink!!!!!! dvs vatten. i glas. sprang förövrigt bara 3 kilometer men ska börja springa såfort jag tycker det är för mycket i skolan. OBS! Jag är väl medveten om att detta kanske bara håller i en vecka but hey, at least i'm trying, OK? bra.

kollade på grantändning och hade en mysig fika med tjejer jag tycker om!! speciellt i slutet, d va verkl guld

Freja <3 sluta<3 snea <3 bby <3

haha tretema på bussen?? omedvetet? fint ljus iaf

mötte upp en saknad juli och hängde

ahhhh har så snygga människor omkring mig?? blir ju tvungen att ta bilder

är det bara jag eller ser de lite förälskade ut? ;-))-)-)-)

<33

eftermiddagsljus va fint i söndags.

och avslutar mitt inlägg med en bild kallad "the pussy is in the heart" av mig och mina medlaboranter.

(PS. Hjärtat kom direkt från slakteriet så det skulle egentligen slängas men vi fick dissekera ist för att det skulle slängas direkt så ni vet!!)

Puss hej

Likes

Comments

1. yes-yes: Spykens nya(!!!) matsal med TRE-rättersmeny. är numera SÅ bortskämd och ÄLSKAR det. fucking love spykis ibland

2. yes-yes: kom på att man behöver forska mer inom preventivmedel för kvinnor och män så ska nog jobba med det i framtiden. kommer bl QUEEN of preventivmedel (mvh trött på biverkningar som depression etc).

no-no: varning! för! depp! har prov i engelska imorgon, kemilabbinlämning på tors, biologiprov om en vecka, tyskaprov om en vecka och någon dag, samt en so-inlämning och ett slutprov i kemi framför mig. natur e najs! frågar absolut aldrig mig själv varför jag valde denna linje

Likes

Comments

te-mys.

pizza i ugn och smarta tjejer med vettiga åsikter. samt en okontrollerbar känsla: skam-hype.

en höstpromenad.

och lite festligheter!!

nu ska jag sluta grubbla över mitt liv och plugga lite matte. POK på er!!! hoppas ni som förtjänar det får en jäkligt nice vecka!

Likes

Comments

om någon undrar så är den från zara och kostar 999 spänn! poss

Likes

Comments

efter en heldag av shopping med mamma och systra mi blev det en hektisk ändring av planer. johanna, som vi skulle fira med middag och kramar och pussar, blev sjuk. vi var alla väldigt ledsna men ville ändå hitta på något så lovis sa att vi kunde hänga hos henne istället! så det gjorde vi!

vi åt mat, skrattade och drack barnförbjudna drycker.

kvällen var vacker när jag och Ragna traskade dit.

det var lite kärlek,

lite dans...

samt catching-up talk med saknade vänner. exempelvis min fina Maja!

och sedan drog vi till en annan tillställning. då blev det inga fler bilder!

xoxo

Likes

Comments

ZuP guys,

har haft en väldigt bra dag och hoppas ni också haft det!! mitt nya jag bär glasögon och det har varit det min dag främst handlat om. för nu kan jag SE TYDLIGT vilket är det största jag varit med om på sistone. har letat bekräftelse i form av mild utpressning av andra hela dagen. "Hej, ser du något speciellt på mig?? Inte?! Men på mitt ansikte då? Ah, tack så mycket för du säger de är snygga på mig" och sedan insett att den enda rimliga kommentaren är att säga att glasögonen sitter bra på. japp. så mycket uppmärksamhet ville jag ha idag. deal with IT

jag och Ragna köpte lussebullar och donuts som fredagspris, åt både fil och flingor och drack varm choklad och åt passionsfrukt och allt som fanns att äta.

sedan myste vi, såg stranger things (som är SÅ bra!!), skvallrade om veckans intressantaste händelser och försökte få igång Sims (vilket gick sådär).

Mötte upp denna påg och en annan och hängde ett tag innan jag valde att åka hem för att min syster skulle komma hem över helgen.

trevlig fredag på er, POK<3

Likes

Comments