(detta fick mig att skratta)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

att förlora något man haft är värre än att känna förlust för något man inte haft från början

Likes

Comments

denna vecka var jag barnvakt åt dessa två sötisar:

förlåt, menade 4;-)

i fredags hängde jag med ragna och drack öl på ariman men tog ingen bild. ville klappa en hund men hundägaren sa "hon har blivit tillräckligt socialiserad idag" så tyckte hon va en dålig hundägare. hunden (det va en valp som va supergullig faktiskt) kommer inte dö av att bli lite klappad. gud.

tog under en promenad lite bilder på rosor. kommer ni ihåg den tiden när människor gick ut för att aktivt fotografera naturbilder? så tråkigt att det är över och att alla kan ta fina bilder. hade varit lite coolt om man var en av få. men nu är jag inte det då.

har även gått på bio och sett annabelle 2 med vilmer. så läskigt att kolla på skräckfilm på bio, man kan ju inte sänka volymen!!! eller kolla bort så man inte märker vad som sker!!! eller skrika högt när det är läskigt!!!!

har även tvingat vilmer till photoshoot. hade jättesvårt att radera bilder pga tyckte alla var fina.

:-(

sushi!

vilmer:"simona, vi får INTE bli ett sånt par som lägger upp pussbilder"
jag : nähä :-(

jag i tanken atm: förlåt för jag e så cheesy men cant help it
jag i den logiska tanken: detta är min blogg så varför bryr jag mig

jag inför kommande vecka: lycka till med att hinna med allt och stressa inte!!!!!! gör så gott ni kan i allt så löser det sig
PUSS<3

Likes

Comments

att vakna en lördagsmorgon, helt utvilad med hela dagen framför sig är så himla najs. man kan liksom sminka sig och göra sig fin och ändå ha mycket tid till att bocka av alla saker man måste hinna med. brukar ju vara lite mosig i huvudet om jag gjort något kvällen innan.
sen kan man tex ta selfies:-) och va ohämmat narcissistisk för en stund.

Likes

Comments

jag vill ha en RÖD jacka. the color of luv;-) skoja. men påriktigt vill synas i mörkret. Så om ni har pengar kan ni ju alltid swisha mig 1900 spänn!

 (plz)

hade sett ut som en queen i denna:-(

Likes

Comments

före och efter:

Varför man har pojkvän: för att få raka skägg:-) obs! kanske fick lite hjälp but hey, skar honom inte iallafall!!

Skulle på blomsterfest hos Simon och hade världens mysigaste förkrök. Kolla dessa tjejer liksom!

..och de här med!

Jag kan ibland tycka att det är roligast att förkröka innan fest för man är både förväntansfull och nyfiken på hur kvällen kommer bli. Dock blev just denna fest riktigt rolig!

Var dessutom hos Wania dagen efter. Hon hade också födelsedagsfest. Hittade en "pole" och blev genast lite sugen på att visa mina sick moves (känner ni ironin) eftersom att jag faktiskt gått på poledance en ynka termin i våras.

Glad!

Det fanns ett coolt parasoll så passade på att ta en bild på Kiana.

Mmm smize bby.

En bild på mig och Freja hos Lovis senare samma kväll. Kul det med!

Sedan började första riktiga skolveckan och jag invigde den med att smita från medicin-kursen för att ta en helig spyken-toa-selfie. Hade faktiskt nya vita byxor på mig så vad förväntar man sig liksom.

Träffade denna filur som lånade ut två böcker om härskartekniker till mig. Väldigt intressant med sådant, tycker jag. Särskilt eftersom att jag älskar att veta hur människor beter sig vid sociala tillfällen och hur man ska läsa av människor.

Igis fyllde också 18 (tänka sig!) så hon hade fest. Majoriteten av kvällen hängde jag på hennes rum eftersom att vi gjorde en video med klipp av olika människor (som vi bad komma dit från festandet) som besvarade frågor om Igis.

Här har vi mina favoritpersoner i världen <3

Freja med sin cigarr.

Denna helg har jag gjort en del men inte fotat så mycket. Dokumenterade dock att jag var med Julia och Linus en kväll. Vi drack chai latte som jag inte druckit på evigheter så blev påmind om tiden när jag slösade alla mina pengar på fika någon gång i nian. 

Det är så skönt att hänga med människor som känner en utan och innan för man bara vet att de alltid kommer vara där och att man själv kommer vara där för dem. Skönt också att de fattar precis hur man tänker så man inte behöver förklara. Jobbigt när de vet de dåliga sakerna, hehe.

Kollade upp om jag hade diagnosen borderline för har haft så mycket grova humörsvängningar att det kändes som att jag inte kände mig själv. Var tydligen en "känslomänniska" bara och det är ju ganska logiskt iom att jag är kräfta men ändå!! Jag vill inte va en känslomänniska. Orkar inte.

Hade dessutom selfie-session-måndag idag. Kände mig snygg. Trevligt de dagar man känner så.

Likes

Comments

Du stiger på bussen vid samma station varenda morgon. Ändå har jag på något sätt lyckats förbise dig. Du går ofta med hörlurar i öron och med huvudet lite nersänkt som om du alltid är försatt i tankar, sådana som vi andra inte får ta del av. De är hemliga, komplicerade, utom räckhåll.

När du söker runt i bussen efter sittplats möter du min blick och ditt vanliga ansiktsuttryck spricker upp i ett leende. Ett leende som kan få de flesta på fall. Jag är osäker, trevar efter min väska men lyckas inte få grepp om den och vet inte var jag ska fästa blicken när du sätter dig bredvid mig. Sist vi sågs var vid berusat tillstånd och jag är inte lika självsäker längre, ett faktum som gör kallsvetten plötsligt mycket mer påtaglig. "Hej, är du också sen?" säger du och jag famlar efter ord, kan knappt formulera ett "ja, som vanligt". N:et låter som ett M och jag vågar inte kolla på dig. Tänk om du kände dig tvingad att sitta bredvid mig. Du ville säkert inte. Ja, så är det nog. Så måste det vara.

När vi kliver av bussen efter en halvhjärtad konversation har jag mest tänkt på hur fina händer du har och vad synd det är att jag inte har dem runt mig. Min talförmåga som annars brukar användas flitigt har inte lyckats hjälpa mig, att tala har känts som en olösbar matteuppgift. Så när vi står där utanför bussen, tänker jag att shit, nu måste jag göra något annars kommer inget hända någonsin, böjer jag mig snabbt, ogenomtänkt, impulsivt fram och pussar dig. En hundradels sekund har passerat när jag inser vad jag gör. Jag tvekar och tar ett steg bakåt när något oväntat sker, du lutar dig fram och besvarar den. Efter det är hela min skoldag ett enda suddigt dis. Hjärnan känns som en överkokt potatis och svenskslektionen känns alldeles för lång.

Några veckor senare sker något ofattbart. Du blir min och jag blir din.

Så har får ni min slutsats: det lönar sig att vara modig. Annars är man som andra fega människor i världen och sådana finns det gott om, tro mig.

Likes

Comments

(vill att alla ska ha sådana här klänningar på min begravning lol)

sestra moja<3

Likes

Comments