Som mange af jer andre, var jeg også til distortion i sidste uge. Mine yndlings distortiondage har altid været onsdag og torsdag. Altså på Nørrebro og Vesterbro. Og jeg synes faktisk at i år, har været mit sjoveste indtil videre.

- Simone Sigfredsen

Likes

Comments

Jeg havde aldrig troet det skulle ske, men det ser da ud som om jeg har formået mig at få lidt fregner på næsen. Det er ikke meget, men de er der!! Da jeg var en lille pige drømte jeg altid om at få lyst hår og fregner. Dog er jeg ikke lyshåret, men det ønske har jeg også slippet mig af med for længst.

- Simone Sigfredsen

Likes

Comments

Jeg er netop nu gået i gang med mit afgangsprojekt fra min skole. Mine showpieces bliver en blandet inspiration af Marc Jacobs Spring kollektion 2016, og eskimo udstillingen på National museet. Hele sættet bliver en blanding af farver, denim, pels og dyretænder. Jeg er nu igang med min vest, og jeg glæder mig til at kunne vise det færdige resultat.

- Simone Sigfredsen

Likes

Comments

​Der findes absolut intet bedre end danske sommeraftener, og det er så skønt at kunne tage hul på de første allerede nu. En lang vinter, betyder en lang sommer og jeg nyder det allerede. Jeg tog et smut til Tisvilde i går aftes for at spise aftensmad i aftensolen. Jeg kunne allerede mærke sommerferien, og ihh hvor jeg glæder mig. 

​- Simone Sigfredsen

Likes

Comments

Jeg må indrømme, at jeg ligger inde med et lille 'girl crush' på Carrie fra sex and the city - og har gjort det siden jeg så serien for første gang. Man forelsker sig lidt i hele hendes karakter. Hun lever for mode, men arbejder som skribent. Og så har hun datet det meste af Manhatten, men hendes kærlighed har altid ligget hos den samme mand - nemlig mr. Big.

Hendes krøllede hår, og hendes farverige lidt umatchende stil spiller helt sikkert, og matcher hendes personlighed ekstremt meget.

Jeg kan vel umuligt være den eneste der er lidt vild med Carrie?

- Simone Sigfredsen

Likes

Comments

Taske: Gucci, Ring: Ole Lyngaard, Taske: Valentino, Sneakers: Adidas, Øreringe: Pico, Halskæde: Pico, Kjole: Mango, Taske: Mango, Halskæde: Pico, Bukser: Mango, Sengekappe: H&M Home, Sandaler: Mango, Bukser: Mango, Top: Mango.

Jeg fylder 18 lige om snart, og har derfor valgt at dele nogle af mine fødselsdagsønsker med jer.

God Lørdag herfra.

- Simone Sigfredsen

Likes

Comments

I sidste måned var jeg på Gran Canaria med to veninder og tog derefter et kort smut til Paris. Jeg har været rimelig sløv til at blogge, men årsagen er den, at jeg har haft super travlt her på det sidste. Så det har været svært at få tid til det hele.

Har I nogle spørgsmål til mine ture, så spørg løs.

- Simone Sigfredsen

Likes

Comments

​Om ca. 2 uger, rejser jeg med to veninder til de varme øer. Vi har i en længere periode klaget over vejret i København, og besluttede os for at droppe det danske vejr for en uge og tage en tur til Gran Canaria. Kan næsten ikke vente med at pakke kufferten, og tage flyveren - dog skal jeg lige en tur til Norge i næste uge først, hvor der forhåbentlig er en del køligere, så vi kan få stået en masse på ski.

Hvis I kender nogle gode restauranter, eller andre steder der skal opleves på Gran Canaria - så skriv gerne ne kommentar!

- Simone Sigfredsen

Likes

Comments

​I dag er jeg hoppet i min nye oversize skjorte, som jeg har fundet i en lille genbrugsforretning. 

- Simone Sigfredsen

Likes

Comments

Nogle af jer har skrevet nogle spørgsmål til mig, som I ønskede jeg svarede på og lagde op. Håber at I kan bruge mine svar.

Hvad spiser du typisk i løbet af en dag?

Det er meget forskelligt! Jeg er typen der spiser hvad jeg har lyst til, selvom jeg ville ønske nogle gange at jeg tænkte lidt mere på hvad der var godt for mig.

Hvordan holder du dig så slank?

Jeg træner en hel del, det vil jeg også fortælle om i et indlæg om ikke så længe.

Dine bedste beautytips?

Mine bedste tips må være, at holde sig til den naturlige side, og finde ud af hvad der klæder en bedst. Alle er forskellige, og nogle kan bære mere makeup end andre. Men jeg synes helt klart at det er smukkest når piger er naturlige, uden for voldsom makeup og hårstylings.

Hvilke produkter bruger du mod dit hår?

Jeg vasker mit hår med shampoo og balsam, og putter lidt hårolie i spidserne. Jeg føntørrer og glatter/krøller stort set aldrig mit hår. Det lyder måske lidt kedeligt, men har ikke tid til andet om morgenen :)

Yndlings makeupmærke?

Jeg har ikke et "yndlingsmærke", men de mærker jeg bruger mest, er MAC og Chanel.

Hvad bruger du af makeup?

Til hverdag er meget forskelligt. nogle gange bruger jeg ikke noget ellers bruger jeg concealer og pudder. Og nogle gange mascara. Det er meget i perioder.

Hvis jeg skal ud, bruger jeg concealer, pudder, mascara og en neutral øjenskygge. Når jeg er i humør til det, eller jeg skal til et finere event bruger jeg en mørk læbestift.

Hvilken uddannelse er du I gang med?

Lige nu er jeg ikke i gang med en uddannelse. Jeg går på en skole i Holte, hvor vi arbejder med textil, mode og design. Men jeg søger ind på en designskole næste år, som er en 3årig uddannelse.

Hvilke highstreet butikker er dine favoritter og hvorfor?

Jeg har absolut ingen favoritbutikker, hvilket måske lyder lidt underligt. Jeg har ofte tanker om hvad jeg godt kunne tænke mig, og så kigger jeg lidt rundt og køber det der hvor jeg finder det.

hvad bruger du til dine øjenbryn?

Jeg bruger ingenting til mine øjenbryn, og har faktisk aldrig gjort det.

Hvad laver dig og dine veninder typisk, når I er sammen?

Uhh, det er meget forskelligt. Det kommer jo helt klart an på hvilke veninder det er og hvad vi lige har lyst til at lave. Men for det meste tager vi ud og spiser noget godt mad inde i byen - eller drikker et gals vin eller en kaffe.

Ellers tager vi i byen, hygger hjemme eller alt muligt andet hyggeligt.

Hvilken skole går du på, og hvilket "klassetrin"?

Jeg går som sagt på en skole i Holte, hvor vi arbejder med textil og mode. Der er ikke klassetrin her. Men hvis jeg stadig gik i gymnasiet, ville jeg gå i 2.g nu.

Er du en festabe?

Haha, jeg ved nu ikke om jeg er en konkret "festabe", men jeg kan da godt lige at tage ud, og gør det også en del.

Er du typen med mange eller få venner?

Jeg har gået på 4 forskellige skoler, så det er da klart at jeg kender en masse mennesker. Jeg mangler i hvert fald ikke venner, men der er også altid plads til nye.

Har du en kæreste? Og kunne du finde på at skrive om dit forhold her på bloggen?

Nej det har jeg ikke. Og nej jeg kunne aldrig finde på at skrive om mit forhold på bloggen. Jeg er et forholdsvis privat menneske, og derfor vil mit privatliv aldrig blive lagt op her.

Hvad er din yndlingssang?

Jeg hører stort set alt salgs musik, men en jeg har en sang som jeg har hørt i snart 1,5 år som jeg aldrig blive træt af. Så det må nok være den. Den hedder 'Almost lover' - og er et cover af Jasmine Thompson.


- Simone Sigfredsen
Likes

Comments