Varför ja inte bloggat på flera dagar? Jo jag har mått riktigt jävla pissigt. Jag har gråtit mig själv till sömns och livet har känts som ett rent helvete.... Det känns som att allt bara går fel för mig och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Dagarna går och tiden bara försvinner. Jag försöker se saker positivt men nu så känns allt bara omöjligt. Jag känner mig som den ensammaste personen i världen... Imorgon är det nationellt prov och jag känner ba nej asså jag pallar inte. Jag har 1000 tankar som snurrar runt i huvudet och det känns som ett stort monster ligger i min mage å äter upp mig inifrån. Det känns som att allt dåligt bara kommit på en gång. Och jag är så ledsen för vad en person gjort mig. Det river i hjärtat bara att tänka på det och jag känner mig så jävla förvirrad. Jag vill bara att allt ska sluta å gå tillbaka till hur allt var förut. Hela detta år har varit ett av dom värsta i mitt liv, men förra året var nästan ett av dom bästa. Allt har bara vänt å jag känner att ja pallar inte nå mera..
På denna blogg har jag ingen läsare. Jag skriver mest detta inlägg för mig själv. Och det känns lite lättare nu när jag skrivit klart. Om någon skulle komma in på detta inlägg och undrar vad jag har skrivit för konstigt så vet ni.

Likes

Comments

Sista dagen här men det ska bli riktigt skönt att få komma hem faktist! Mer bilder kommer sen 😊

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagens longboardtur med dogsen ❤️
Efter det blev de mellanmål!

Mumma 💕

Likes

Comments

Hejsanhejdan!

Riktigt rolig dag idag, först iväg med mamma å Hanna på ridtur och jag red en jätte trevlig nordis som hette Trava. Riktigt mysigt var det!
Sedan en snabb dusch innan jag fortsatte att baka på min tårta (gick upp 6 imorse å börja med bottnarna )
Riktigt bra blev den och jag gjorde den helt själv utan recept!

Mer uppdatering kommer senare, är väldigt trött nu så ska nog ta en eftermiddagslur haha ;)

Likes

Comments

Hejannnn!
Medans alla andra slutade skolan igår får vi gå idag också. Dock bara till lunch men ÄNDÅ!!
I alla fall ska jag dra in till stan å köpa ett par nya skor och lite frukt.
Ikväll Blir de myskväll framför Netflix med Ludwig. Alltså jag fick reda på igår att han äääälskkaaar mango så ska köpa det! Hahahah jag är också helt crazy i mango. Höres 👋

Likes

Comments

Min lunch idag bestog av wokgrönsaker som broccoli, vattenkastanjer å massa. Även Nudlar, solroskärnor räkor och kokosgrädde och massor av chili krydda och lite gurkmeja!

Likes

Comments

Tjotjo!

Hemma idag igen. Har inte kunnat sova ALLS på 2 dagar.... Men inatt SKA jag!!
Försökte sova lite bybor dagen men de gick inte riktigt så jag har städat lite å dragit runt mina nya möbler för och gjort om mitt rum lite. Hahaha jag blir alldrig nöjd ;)

Likes

Comments