Jag gjorde en livsstilsförändring för 10 dagar sedan, jag valde att lämna sockret bakom mig och jag valde även att göra en detox för att rena min kropp på salt och liknande, jag kan vara ärlig, jag var extremt dålig dag 2 men nu, jag kliver glatt upp på morgonen och tävlar emot barnen om vem som får på sig kläderna först. Jag har inte alls samma stress i kroppen längre som jag kände tidigare.
Jag känner mig mycket gladare, lyckligare och hälsosammare, nu när barnen äter godis så bryr jag mig inte längre, jag har inget som helst intresse av att äta de där chokladbitarna eller dricka den där Coca Colan... Jag har valt att lägga till minst 5km daglig promenad utomhus samt att jag går på gymmet och tränar.
Varför gör jag detta? För att jag har sådan energi att jag inte vet vart jag ska göra av den längre. Jag mår verkligen toppen nu. Allt jag kan säga är att PM Sweden gav mig ett bättre liv, ett liv där jag orkar och är glad istället för att alltid vara trött.

CellReset for life :D


Bilderna visar endast hur jag haft en trötthet i ögonen som har försvunnit sedan November månad :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har aldrig varit någon som har varit förtjust i att kliva upp på morgonen, det har jag alltid accepterat och även om det har varit en plåga att kliva upp på morgonen, masat mig upp, antagligen efter att ha snoozat både en och två gånger.

Jag har varit sjuk nästan konstant i 2 år, det har varit förkylningar som avlöst varandra, jag har haft lunginflammation, bihålorna jag vet inte allt... Jag har haft problem med huvudvärk som gjort mig sängliggandes men det har inte varit så pass allvarligt för att man skulle vilja klassa det som migrän.

Jag har alltid haft problem med min vikt, det kan jag rakt ut erkänna... Jag var nära på att ge upp kampen om att vinna över min egen kropp och allt det där suget efter socker, mina största bovar var nog ändå Coca Cola och Monster även om man kanske ska räkna in all läsk egentligen.

Idag har jag ett mycket bättre humör, jag är inte helt slut när jag kliver upp på morgonen, jag vaknar faktiskt innan det att larmet går på telefonen. Jag kan inte ens ta en sovmorgon längre utan helgen som var så hoppade jag upp ur sängen som senast kl 7.45, jag kunde verkligen inte sova längre då. Vilket jag faktiskt är glad över med eftersom jag har hela dagen med mina små, jag orkar vara den mamman jag vill vara för deras skull, jag vill kunna gå ut och bygga de där snögubbarna eller leka jaga.
Under de senaste dagarna har min förkylning försvunnit, jag har inte det problemet längre.  Jag lever inte med huvudvärken jag haft tidigare heller och hur underbart är inte det?


Ok, min vikt då... Nej jag är fortfarande inte där jag vill vara men jag är på väg åt det hållet. Jag har gått ned 5kg på bara strax över en vecka. Jag har tappat 18,5cm över min kropp och jag mår underbart. Jag kommer fortsätta med det här programmet och vill du veta vad jag gör, hör av dig. Jag har en video som du måste titta på, den förklarar allt!
Bilderna som finns i min header är min vän (12 dagar) och min egen coach (Start till 6 veckor). Jag vet att detta fungerar och jag vet att jag gör helt rätt som delar med mig av detta till andra.
Jag vill även meddela att det inte finns allt för många platser så är du intresserad, hör av dig och kolla videon :D


Likes

Comments

En kort presentation, jag är Saph, jag är 27 och finns i Gävleområdet, jag lever med mina 3 barn, jag är särbo och han har en son. Jag är även studerande och jag har precis börjat på livet som hälsocoach :)
Älskar livet, älskar utmaningarna det ger mig.Likes

Comments