View tracker

Vad är det som har hänt under 2016? Vad har jag för planer ang 2017? Ganska mycket har hänt under detta år, har både varit nedgångar och uppgångar. Kan i alla fall säga att 2017 kommer bli MITT år. Då jag blir vuxen. Vuxen kanske jag inte blir men jag blir myndig. Jag är verkligen inte redo för det. Vi kan prata lite om hur mitt år har varit. I sommar har jag gjort ganska mycket saker, jag har flyttat hemifrån, jag har festat som aldrig förr. Jag har gått på festivaler, utomlands resa och mycket mer. Jag tyckte däremot att detta året kunde ha levererat mycket mer än vad jag hade tänkt. Min pojkvän tog körkort, vi har varit tillsammans över ett år nu och det rullar bara på. Snart är det nyår och det ska bli mitt år. Mina planer angående 2017 är att jag ska försöka ta mitt feta arsle och söka jobb efter skoldagarna och tjäna lite pengar då jag går kvar i skolan. Jag har köpt gymkort så jag ska se skillnad i mig och på mig. Jag ska leva nyttigare vilket jag försöker till redan nu. Jag har dom finaste vännerna vid mig hela tiden och det känns såå bra. Ibland kan jag däremot känna mig som världens fitta mot andra. Jag dömer alldeles för easy. Jag dömer för snabbt och jag har starka åsikter som alla inte gillar. Jag tänker aldrig på vad jag säger och det kan bli en ändring på det. Jag är ingen dum eller elak person, jag är inte uppväxt till det. Jag är en positiv och en omtänksam person. Visst. jag hatar folk och ogillar dem men varför lägga energi på dom. Det är waist off my time. Jag ska ta tag i bloggandet men just nu känner jag ingen motivation till det eller att jag ens har mycket läsare. Men det är väl så att när man bloggar varje dag så lockas det mer och mer läsare. Jag vet inte vad som är intressant för er att läsa, jag har ingen aning. Jag kollar dagligen på andras bloggar och där gäller det bara mode, hästar eller någonting annat. Jag vill inte läsa sånt, vill ni läsa om hästar och mode då har ni kommit fel. Jag vet inte hur jag ska göra så att jag får mig själv att låta intressant. I have no fucking clue. Enough of that, jag hade ett litet löfte jag gav mig själv för några dagar sen att jag ska vara nykter tills jag är 18 och det löftet sprack ganska fort. Jag kanske ska dricka på nyår beroende på vad jag gör, om jag åker bort dricker jag enbart 3 cider men stannar jag hemma dricker jag inte. Jag vet dock inte varför jag fick för mig att va nykterist fram till 18år typ halv 3 på natten. Har ingen aning vad som flög in i mig. Jag vet inte heller varför jag får motivation till att blogga kl.1 på natten.

Likes

Comments

Jag känner att jag behöver göra en liten Life update då ni inte har fått reda på någonting om mig alls på vet inte hur länge. Jag har nu i alla fall praktik på min gamla förskola och jag har gjort 4 av 6 veckor totalt alltså har jag två veckor kvar att göra. Det går bra hittills tycker jag, barnen känner sig trygga med mig och det är nog för jag är den första som verkligen går all in och leker med dom vilket förskolelärarna kanske inte kan göra. Jag är väldigt kreativ när det gäller till barn som är mellan 1-3 år. Skolan går väldigt bra just nu, hade ett samtal med min mentor och min mamma och jag tyckte att det gick bra faktiskt, hade godkänt i alla ämnen men jag ska definitivt kämpa för högre än vad jag har nu. Jag hade förhör idag & det hade jag tränat på, men jag vill göra om för jag tycker att jag gjorde inte så jätte bra ifrån mig, utan jag vill satsa på högre betyg. Jag känner att jag har motivationen till att plugga nu. Både jag och min kompis fick ett mejl av vår idrottslärare att vi har missat 15 pass sen JANUARI. Ja, ni läste rätt. Det är alltså 3 månaders pass vi har missat. Så idag var vi med på idrotten och vi gjorde verkligen bra ifrån oss. Och idrott är det enklaste ämnet att få ett betyg i och det tror jag inte vi har tänkt på. Utan det har väl varit typ att vi orkar inte byta om och vi vill inte lukta svett. Jag har lämnat in alla mina uppgifter och ja, det går väldigt bra just nu tycker jag. Det rullar på, imorgon så ska jag iväg till Gullvalla och festa litegranna med mina vänner och sånt. .Det ska bli jätte kul, det var verkligen längesen man festade loss på riktigt. Vi har fått reda på att vi är lediga på måndag då det är studiedag och guuuud va skönt med långhelg verkligen. Att man kan ligga och dra sig på måndag morgonen och inte ha ångest över att gå till praktiken eller till skolan. Jag vet faktiskt inte vad jag skriva mer helt seriöst så detta fick bli ett kort inlägg. Ha det så bra tills länge för jag vet inte när jag skriver ut mig igen.


Likes

Comments

Hejsan allesammans! Jag tänkte skriva en Story Time om min värsta fylla. Jag har sett massvis med folk som har dock vloggat om det på Youtube så jag tänkte köra min variant att jag skriver om det istället. Jag vet inte dock vilken jag ska välja så det kan hända att jag tar 2 stycken Story Times fast olika. NU KÖR VI.

Sommaren 2013/2014, kommer inte ihåg vilket år. Jag var 14 år och hade fått sommarlov från 7an. Det var Augusti och i Sala var det sala festivalen tror jag att den heter. Där var det allt mellan marknad, karuseller och artister som uppträdde. Jag och några andra kompisar hade planerat att dricka på den dagen, och innan vi drack så var det ett helt gäng som vi va med på en bad plats kallas för brottet. Där planerade vi med dom andra att vi skulle dricka ikväll och efter det så åkte jag hem, duschade och fixade mig inför kvällen. Mamma eller pappa var inte hemma och min syster hade precis flyttat ut. Hennes rum var bredvid mitt och jag gick alltid in dit för att sno kläder av henne från hennes garderob. Jag hade ett rosa linne som var hennes och en svart kjol som var min. Kvällen gick och jag cyklade dit runt 6/7 tiden, folk var redan där. Resten av folket var på brottet och då gick 3 av mina kompisar dit för att möta upp dom och kvar blev jag och en till tjej som jag inte kände på den tiden. Jag hade tagit med mig lite konskenkorva som är vodka och grogg virke som smakade laktris och den var blå. Den hade jag tagit med mig och vodkan som jag skulle dricka. När jag kom dit så börja jag dricka direkt, jag klunka i mig den där vodkan som jag hade med mig, jag hade nästan aldrig druckit innan det. Klockan tickade och gick förbi oss alla blint och jag blev alltmer fullare och fullare. När vi skulle gå ner till stan så gick vi alla åt varsitt håll, vissa gick till tåg stationen som låg väl kanske 5 minuter från där vi var. Jag gick själv i parken bredvid tandläkaren så full som jag är märker jag inte ett skit att jag går själv. När jag börjar närmar mig stan så ser jag alla där och går och möter dom. Min kompis från Västerås står i ett stånd där dom säljer remmar. Jag vet inte hur många remmar jag köpte men jag vet att jag hade 200kr på mig. Sen träffar jag på en till tjej kompis som jag ber om att köpa cigg till mig. Jag köper 2 stycken. Min systers kompisar sitter på en bänk en bit ifrån. Jag går fram till dom och säger säg ingenting till min syster att jag röker och att jag är piss full. Dom sa det såklart, vad tänkte jag ens med? Jag var 14 år.

Efter jag har gått till min systers kompisar så möter jag på en ännu en kompis som var då min bästa vän, hon vill åka karuseller och där börjar allting. Stadshotellet som det hette då var en klubb i Sala, det heter numera Gillet6. Jag kunde inte åka nå karuseller för jag var så jävla full. Jag satt mig bakom ett spel bås och börjar spy rätt ut. Poliser går bakom mig, bakom min rygg. Jag gör allting för att inte dom ska se mig och ta in mig eller ringa mina föräldrar. Dom var på kryssning. Jag ser att min kompis som är nu tillsammans med min bästa tjejkompis komma till mig och fråga hur jag mår. Jag säger "jag mår bra, kan du skjutsa hem mig?" Jag hade tydligen tagit med mig min cykel men hur vet jag inte. Han skjutsar hem mig från stan och jag bor ungefär 15min från stan. Det gick snabbt. Han tog cykeln tillbaka till stan och jag mötte upp han dagen efter. När jag väl kom hem så spydde jag som fan, jag hade sagt till mamma att jag hade blivit magsjuk men dom fatta ju att jag hade druckit. Dom var trots allt borta. Natten gick och den blev full av spya. Jag vaknar upp dagen efter att jag är bakfull. Och dagen efter kollar jag i min plånbok och där ser jag endast ett ciggpacket som har max 4 cigaretter i och jag har endast 50kr. Jag fattar inte vad jag gjorde. Jag hade ingen aning hur man mådde när man var bakfull. Då var jag riktigt bakfull. Mamma och pappa kom hem och dom frågade mig om jag hade druckit, jag sa JA det har jag. Dom blev inte så arga men dom blev mest besvikna och dom märkte att jag hade tagit vodkan då jag hällde i lite vatten i det. Dom hade tagit kort på flaskan och kylskåpet så dom skulle veta om jag hade tagit något. Sala Festivalen höll på i 3 dagar. torsdag fredag och lördag. Det här var en fredag. På lördagen gick jag ut ialla fall, bakis som jag var. Jag mötte upp 2 av mina kompisar vid tågstationen ungefär då. Denna gång kunde jag åka karuseller och då hade jag i alla fall roligt. Det hade jag inte dagen innan. Detta var nog min värsta fylla för då där full har jag aldrig aldrig blivit förut. Förutom förra helgen och då var det nästan äckligt hur full jag blev. Om ni vill ha en till Story Time om någonting annat så kommentera!!


Likes

Comments

View tracker

FREDAG

I fredags åkte jag till Uppsala vid ungefär 3 tiden med min pojkvän, vi skulle träffa hans pappa som kom hit för att träffa mig framförallt. Vi sov i Knivsta hos Cardos farbror och hade det jätte mysigt. Jag var skit nervös dagen innan vi åkte men när jag väl träffade honom så kändes det som vi har känt varandra i års tid. Han var så trevlig och jätte snäll verkligen. Inte alls så som jag hade föreställt mig, det var verkligen jätte trevligt. När vi kom fram till Uppsala så gick vi in på ett Kafé, alltså Waynes coffee house eller vad de heter. När klockan började sig 5 så gick vi till tågstationen för att gå på tåget till Knivsta och det tog ungefär 9 minuter. Vi åkte gratis dit fast vi hade köpt biljetter. Det var ett väldigt stort tåg så när killen som skulle ha biljetterna så stannade tåget i Knivsta och han var tvungen att gå ut och blåsa för att varna att tåget rullar snart. Så då fick vi åka gratis vilket var najs. När vi satt på tåget så var det ett par som åt burito som luktade skit och det luktade i hela vagnen. Och jag som verkligen inte tål starka lukter alls höll på dö. Fyfan så det luktade, förstår inte hur folk tänker när dom ska äta på ett tåg där det finns så många människor som har massvis med allergier. När vi var framme så gick vi till hans farbror som bodde en bit bort från tåg stationen. När vi kom fram så åt vi mat vilket var jätte gott. Vi la oss vid 11 tiden ungefär, vi satt bara uppe och umgicks. Jag fick en present av hans pappa och jag kommer lägga upp en bild på det. Dom första bilderna jag lägger upp är från fredagen och sen kanske jag lägger upp bilderna från lördagen i ett annat inlägg.

LÖRDAG

I lördags åkte jag och Cardo hem till sala igen. Vi åkte hem med tåg runt 2 tiden och när vi kom till Sala så gick vi och käkade pizza. När klockan var runt 4 så åkte jag hem till mig för Cardo skulle tillbaka till Knivsta då jag inte orkade följa med. Så jag åkte hem vid 4 och låg i sängen och kollade på spökspecialen vilket jag ÄLSKAR. Det är en serie eller vad man säger som kom ut förra året och det är olika kändisar som åker till Karlstad för att besöka ett spökhus och dom ska vara i det huset i 12 timmar och försöka prata med spöken osv. Dom förklarar bättre än jag, jag tycker ni ska kolla på det. Sök på "spökspecialen afton bladet" så kommer det upp. Det finns avsnitt med Anna Book, Kissie (Alexandra Nilsson) och Samir Badran. Andra avsnittet som jag kollar på är med Annika Englund, Frank någonting typ Hedlund tror jag? Och Aina Lesse. Det avsnittet är bästa, det är uppdelat i 2 delar. KOLLA. När klockan började bli runt 8 så åkte jag till en kompis för att fixa oss tillsammans och försöka hitta någon fest och gå på. När vi blev klara så skrev en kompis "kom det finns fest" och såklart gick vi dit. Det var en bit bort men det tog max 10minuter och gå. Inte alls långt bort, där var det ett par vänner till alla oss. Kvällen gick och man hade väl kul antar jag. Nykter och alla andra var stup packade. Mitt ex var där bland annat från nästan 4 år tillbaka och usch vilken horunge det är. Ska inte dra upp någonting mer men finns inga ord med hur mycket hat det finns till den där människan. Aja, klockan var väl runt 12 då alla fick för sig att dra ut och åka bil med mitt ex och jag vägra sitta i samma bil som han och ens andas samma luft som han, vilket jag tyvärr gjorde innan ändå. Han pratade med alla förutom mig vilket var fan tur för hade han snackat med mig hade jag bara svurit åt han och vara en ren bitch mot han. Då fick ju jag åka hem som sagt så där slutade min lördags kväll nyktert och bilder kommer senare. Glömde säga en sak också, innan tåget gick hem till Sala vid 2 tiden ungefär så gick vi till Espresso house på tågstationen i Uppsala och där beställde vi 2 jordgubbs frapino Creams och det är lite roligt det där, killen som jobba där ropade ut vår beställning och fråga om vi ville ha grädde på och vi sa JA. Men ändå får vi 2 frapinos men med blåbärs smak???? Jag ba wtf det här är inte vår beställning så visade vi kvittot och då gjorde en tjej 2 nya åt oss och det var de ni såg i senaste inlägget med bilden på 2 olika frapinos haha. Vi fick alltså 4 frapinos på 2 personer.

SÖNDAG

Ja, jag vaknade vid halv 9 för jag kunde knappt andas så jag var så täppt i näsan, men lyckades somna om och vaknade vid 11 då min pojkvän kommer hem från Knivsta och väcker mig. Jag går upp direkt när han kommer och går och gör frukost till mig och sätter mig i vardagsrummet. Vi sitter väl där ett bra tag tills jag frågar min kompis om vi ska se på en innebandy match, vilket vi gjorde och jag saknar innebandyn så mycket. Vi planerade att vi skulle börja spela nästa säsong då hennes arm är läckt för hon har brutit den. Vi båda spelade i samma lag förut och de va kul. Efter den matchen är slut så var det en till match efter och vi satt kvar och kollade på den och det var herrarna från vår gamla förening. Och dom var väl mindre bra, dom har varit bättre. Och efter det så åkte jag hem och åt lite mat och packade för att sen åka till min pojkvän och bo här i ännu ett par veckor. Har endast bott hos min pojkvän sen sommarlovet. Har väl sovit hemma max nån gång på 3 månader. Och när klockan började bli 9 så åkte jag till min pojkvän och satt mig i sängen direkt och fortsatte kolla på spök specialen. Och det är det enda jag har gjort denna söndag. Hur vill ni att jag ska blogga? Att jag skriver sånna här inlägg, att jag skriver för måndag/tisdag/onsdag eller att jag bloggar varje dag? Hur vill ni, SNÄLLA KOMMENTERA!

BILDER FRÅN I FREDAGSLikes

Comments

Nu var det allt för längesen, känner själv att jag måste skriva av mig lite granna. Och det skulle kännas bara skönt att få skriva av sig och prata även fast ingen lyssnar. Jag har flera gånger försökt och blogga men jag vet inte riktigt vad jag skulle ha skrivit då i såfall. Men nu har jag mycket och skriva om. Vi kan börja med i helgen om vad jag gjorde. Jag var på 18-års fest för mina kompisar, det var lokalfest. Vi åkte dit vid 5 ungefär för att fixa allting och kröka innan festen börja. Jag började bli redan lullig innan ens festen börja. Jag kände då att jag måste tagga ner, jag hade inte druckit alkohol på 2 månader eller festat på senaste tid. På för kröket drack jag 5 cider och när festen hade börjat så hade jag redan öppnat min oöppnade vodka flaska. Jag hann inte ens dricka upp den förrän allting slog till. Jag hade väl druckit 3/4 groggar innan allting slog till. Jag kommer till det snart. Det fanns ett litet rum precis vid inträdet och där lämnade alla sina saker, tex mobiler, väskor alkohol och allt möjligt. Jag hade lagt min mobil på laddning och jag la min dricka ifrån mig i 4 sekunder, sen var den borta. Jag tog en annans dricka som stod närmast mig och i den var det Fanta exotic och det smakade beskt. Det märkte inte jag eftersom jag var full. Efter en halvtimme efter att ha druckit den så small allting igen. Jag blev stup packad på bara 20min. Jag hade inte druckit någonting innan det förutom den där drinken jag tog som inte var min. JA JAG VET DUMT!

Efter det, så kunde jag inte stå stilla, kunde inte gå själv. Jag fattade ingenting, jag fattade absolut ingenting. Hur kommer det sig att jag blev så jävla full så jävla snabbt? Jag skulle gå ut för att ta friskluft för alla mina kompisar var där ute, så fort jag kom ut så luta jag mig mot en vägg, och kunde inte stå stilla. Jag verkligen svängde mig runt för jag inte kunde stå. Min kompis står framför mig och ser på mig, nästan alldeles lik blek i ansiktet är jag. Jag säger till henne att jag måste spy, jag spydde 2 gånger på toan. Jag ber min kompis ringa min pojkvän och han kommer direkt. Jag spydde 2 gånger till när han var inne på toan med mig. Jag märker att han går ifrån mig och då kommer det in 5 personer och frågar hur jag mår. Vad ser det ut som? Ni ser väl förfan att jag mår skit eller? Men jag sa ingenting, efter en timme på toan så kom min skjuts. Jag kunde inte ställa mig upp själv, min pojkvän fick bära mig upp, jag hänger min arm runt honom och knappt går. Jag ramlar nästan så fort han släpper mig. När jag går ut från festen så är det massvis med folk omkring mig. Folk säger är det Sara ungefär 10 gånger. Jag blir allt mer stressad och jag behöver spy. Jag sätter mig i bilen och får en påse och spyr direkt. Jag vet knappt vart jag är någonstans, jag glömde mina saker där på festen säger jag. Det tog ungefär 10min förrän jag var hemma. När jag går ur bilen går jag baklänges och tappar balansen och ramlar. Jag kommer inte upp själv. Jag går in i huset och lägger mig ner direkt.

Dagen efter, fick jag reda på att det var en silvrig pasaawt (??) som blev stoppad. Det fanns ecstasy piller i bilen. Jag tror jag blev drogad. Eftersom allting hände på max 20min och jag var inte så jävla full innan jag tog drinken. Jag kunde gå, dansa och spela nykter. Det kunde inte jag efter den drinken. Det var många som sa till mig att jag hade blivit alkohol förgiftad eller blivit drogad. Förmodligen blev jag alkohol förgiftad men det tror jag inte på. Jag har aldrig mått så illa i hela mitt liv. Det där var den värsta kvällen i hela mitt liv. Dagen efter var jag så in åt helvete med bakis. Jag kunde knappt ta mig ur sängen för var så stel, kunde knappt röra mig. Aldrig ska jag mer ta en drink som inte är min, aldrig ska jag ställa ifrån min mugg eller drink. Aldrig ska jag smaka av någon annans. Ska inte dricka alkohol på ett bra tag. Efter en fest som hette log festen så tyckte alla att jag var skit rolig, det var en bra fylla. Blev lagom full, jag försökte bara bli samma men det gick åt fel håll. Jag förstår inte grejen med att försöka droga ner människor eller ens förstöra ens kväll. Jag fattar inte syftet. Jag ska aldrig mer dricka sprit är en sak som är säker.

Angående flytten

Jag vet inte riktigt än hur det blir med flytten till USA. Vi har inte fått reda på någonting än, så jag har ingen aning. Jag har skrivit om detta förut i ett tidigare inlägg, men mina tankar om denna flytt då. Jag kommer absolut sakna min pojkvän, mina vänner, min släkt och såklart Sverige. Men vad jag inte kommer sakna är VINTER. Alltså det finns såklart fördelar och nackdelar med att flytta dit, fördelarna är att det är en ny "experience" för mig, att kunna sola hela dagarna, inte frysa och bara slappa. Nackdelarna är att, jag kommer fylla 18 om vi flyttar, jag kan inte dricka alkohol då det är 21 på alkohol gräns eller hur man säger, även på krogarna. Så jag måste vänta tills jag kommer till Sverige. Jag kommer inte ha körkort så det måste jag plugga till. Då det är onödigt att plugga nu om vi ska flytta för jag kan ändå inte göra någonting här. Och jag missar extremt mycket i skolan tyvärr. Jag ska försöka övertala mina lärare att få kunna jobba på Komvux efter studenten och sådant. Jag hoppas hoppas att vi flyttar och då kan jag lova att jag bloggar.

Likes

Comments

Har världens mat-koma just nu efter en rejäl kebab tallrik, idag var det min "sista" jobbdag för denna vecka för jag är ledig på fredagar. Då jag går över än vad jag egentligen borde göra så jobbar jag in fredagen. Jätte skönt, det är Power Meet idag till lördag och jag ska dit imorgon med min pojkvän osv. Så det blir nog skoj ska vi se, just nu väntar jjag på att Bella och Sahin ska vara klara så vi ska gå ut och gå en liten stund. Eller ah vi ska vara ute tills natten kylnar. Jag och mamma var på veterinären idag med Fiffi våran yngsta katt, hon har hostat och nyst väldigt länge nu så vi undersökte henne och sånt och hon är helt friskt. Det kan ha varit en hårboll som har varit halsen som har kliat och som hon inte fått upp liksom. Dom sa att det kan också vara en mask som är i magen på henne som hon inte får upp. Nästa vecka så är det Logfest i Bolandet som jag skrev om och jag är såååå taggad på det, det kommer verkligen bli skit roligt. Är dock nervös för alla folk som kommer vara där att man kanske hamnar i bråk och shit. Jag tycker ändå att det är ett mirakel att jag inte har varit med om ett enda bråk på fyllan. Har däremot sett ett och "varit med om det" fast det inte var jag som slogs eller skrek osv. Jag som får höra av folk att jag bitchblickar och sånt så är jag riktigt chockad att jag inte varit med om ett. Men jag är så snäll så om jag skulle börja bråka med någon så hade jag bara tagit det lugnt och sagt att vi ska lösa det. Nej men jag hoppas på en bråk fri kväll faktiskt, man kan alltid hoppas! Nu ska jag gå till Dahlem och möta upp bella och dom, så vi hörs imorgon så får ni se mer bilder också!

Xoxo

Likes

Comments