Helgens planer:
Fredag
-troligen till Kalmar med Emma och hennes mamma
-troligen tälta på segelholmen med några kompisar
Lördag
-Plugga
-Fest på kvällen!
Söndag
-plugga
-sova hos min syster
Måndag
Vara barnvakt tidigt på morgonen-eftermiddagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjaa, lite update nu ja. Vi har gått runt lite i Mönsterås och början av kvällen va jätte rolig, men nu börjar folket bli trötta så vi ska dra oss hem nu och sova. Imorgon ska jag sjunga på bluesen, wish me luck! Hoppas alla haft en bra kväll, puss!

Likes

Comments

Heej, förlåt för dålig uppdatering. Men i tisdags iaf så satte bästa Emma i löshår på mig, dock behövdes det ett packet till så fick hem det igår och ska sätta i det senare idag. Idag är det blues och allt vad innebär! Hade en föreläsning på morgonen i 3 timmar sen fick vi sluta. Så uträttade två ärenden och träffade även Edvin en stund och nu sitter jag på bussen hem. Ska duscha, packa o lite saker sen ska jag till mås igen. Risktvåan är även bokad och körskolelärarna tror att jag skulle kunna fixa körkortet till mitten av juli om jag ligger i och om allt går som det ska.

Vi hörs senare ikväll med lite med uppdatering, puuusss

Likes

Comments

Heej! I lördags konfirmerades min fina kusin Albin och fick då även träffa en del släkt jag inte träffat på väldigt länge, väldigt trevligt. Så tack alla inblandade för en bra dag, och god mat och fika fick vi också.
I fredags åkte jag och Emma på en fest i Ohamn men det var inte sådär jätte kul så vi åkte hem istället. Annars i helgen har Edvin och jag varit ute för det mesta och träffat kompisar. Idag pluggade jag även en del vilket behövdes, men är inte klar än tyvärr :////
Hörs mer imorgon, puussss och godnatt!

Likes

Comments

Senaste bästa köp: Mina vita byxor och jacka tror jag.

Senaste screenshot på telefonen: linneä o jag

Senaste lyssnade podcast(en): lyssnar inte på podcaster då jag inte har tid med det ;)

Min senaste postade bild på Instagram: En egobild jag tog i skolan idag. Följ mig! @ssashaguntram

Min senaste anteckning i telefonen: skriver bara ner saker jag ska komma ihåg där och senast va en kod jag inte kan lämna ut här, haha.

Min senaste taggade bild på Instagram: Emö o jag

Min senaste printade inredningsbild: alltså kollar inte så ofta på inredning så har ingen bild tyvärr.

​​Mitt senaste skickade mail: Till rapunzel of sweden.

​​Min senaste använda emoji: 😘

​​Mitt senaste inkommande messenger-meddelande: ​”Inte nu jag ligger i sängen och ska söva, imon" haha😂

Likes

Comments

Har kollat mailen cirka 20 gånger om dagen i 2 veckor nu och har försökt ringa dom men inte fått svar. Men idag äntligen kom mailet! Och nu tänker ni säkert, amen hon är ju 18 nu varför skaffar hon inte ett redigt jobb än ett kommunjobb? Jo för att jag ska vara borta 4 av 9 veckor under sommarlovet. Jag ringde om ett vikariat på ett äldreboende och hade troligen fått jobbet om jag inte var borta just dom veckorna. Det är ju mycket bättre betalt men kände att hellre detta jobbet än inget alls i sommar. Jobbar ändå 3 veckor, åker iväg 4 veckor och är ledig och hemma lite drygt 2 veckor under detta sommarlovet. Ändå Gutt o komma iväg liteee+ få pengar ändå 👌🏻

Likes

Comments

Sitter på musiklektioner och repar inför "konserten" vi ska ha nästa helg. Vi ska spela på bluesen lördagen klockan 13.50 vid Konsum typ, i slutet på Storgatan.
Kom gärna bara ni är snälla 😁

Skriver mer sen, puuussss

Likes

Comments

Osminkad, och utan ögonbryn jag vet. Så påpeka det inte, är medveten om det annars skulle jag inte fylla i dom :)

Efter -foundation och concealer från fit me köpt på KICKS
-Och ögonbrynspenna från maybelline +ögonbrynskit från HM (har glömt vilket märke)

Efter- Contour från sleek köpt på HM
-Och mascara från maybelline och eyeliner från Loreal köpt på HM

Likes

Comments

[lite bilder jag tog idag, för er som jag inte träffar dagligen, så ser jag ut nu för tiden, haha.]
Funderar på om jag skulle försöka ge bloggen en chans igen. Sist jag skrev något pratade jag lite om att jag gärna ville börja med youtube, det verkar mycket roligare än att blogga. Men har tyvärr inte den möjligheten ännu då jag inte har någon kamera, förutom mobilen men hur kul är det att kolla på. Ska försöka blogga lite nu och se om jag tycker det är kul iaf.
Men skulle det va kul om jag gjorde någon video ibland (filmat med mobilen) och länka till bloggen? Säg isåfall till :)

Jag kan göra ett eget inlägg om hur jag "lever" idag, det är väl i stort sätt likadant, förutom att jag inte är 17 år längre. Utan 18 BAST!! Fyllde år i söndags😁 det jag tänkte skriva på bloggen är vardag, roliga händelser, planer och mycket bilder. vi hörs, puusss.

Likes

Comments

Tjobre, igår var jag barnvakt ett tag och efter det (typ 8) så åkte jag runt lite med Gustav i hans EPA då va, typ snackade om allt och ingenting och hade allmänt roligt, vi va även ute och träffade ngr fler.
Inatt när jag "skulle sova" eller ah inatt, fick jag typ ångest på livet och började böla för ingenting.. Så jag fick gå ut och gå lite och sen träffade jag Sara en stund som var vaken. Alltså va hemma runt 4 och hade fof svårt att somna så pratade tele med en kompis till halv 6. Detta har mitt liv bestått av de senaste dagarna, sena nätter och inte så tidiga mornar.. Måste försöka bli ändring på det :///
Vill fortfarande börja vlogga och inte behöva skriva allt på en blogg. Tänker flera gånger om dagen när jag gör vissa saker att "fan vad kul det hade varit att filma" och "det hade varit kul att ha med, vet exakt hur jag skulle lägga ihop den videon" typ. Alla har vi drömmar<33333

Likes

Comments