Idag har hon funnits hos oss i 2 hela veckor! Det har varit helt underbart ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår skulle graviditeten varit fulländad och lillan var beräknad till att komma ut :) Dock kom hon 11 dagar innan och idag är hon hela 12 dagar gammal! Älskar denna mini-människa så sjukt mycket så jag knappt kan fatta det själv. Man tänker bara på henne nu, o sätter verkligen henne först av allt! ❤️

Likes

Comments

Började vår morgon med att ge lillan mat, och därefter åt vi frukost framför tv:n. Är så skönt att ha mannen hemma nu i början, så att vi kan få njuta av den första tiden tillsammans. Hon är så snäll, vår lilla tjej. Hon sover, äter, bajsar o är vaken emellan alla dessa nya rutiner :) Hon sover gärna länge, vaknar för mat en gång och sen somnar om igen, drömbebis än så länge! :)

Igår kväll fick vi besök och vi bjöd på lussebullar och kaffe! Lillan fick en sån fin plantering i en supersöt kruka och hon fick ett sett med mössa och dregglis i samma tyg och en söt napphållare :)

Just nu står jag o bakar lite i köket, och Lillan ligger ute i sitt babynest bredvid sin käre pappa. Det är ljuvligt o se dem två tillsammans!
Det gjorde vi bra!

Likes

Comments

Passade på att göra klart vår dörrkrans i helgen! Var o köpte lite dekorationer i Gislaved medans mannen var hemma med lillan. Skönt o komma ut lite i friska luften och gå i affären i sin egna takt. Har inga som helst problem med att lämna henne, vilket känns skönt. Hon är så trygg med sin pappa :)

Nu ska vi amma klart, sen sova en stund till :)
Kram

Likes

Comments

Ja, nu har vår lilla flicka fått ett namn! Hon ska heta Cleo! Hon ska få fler namn, men vi har inte kommit på riktigt vad vi vill ha mer. Det blir sambons efternamn iallafall :)

Imorgon är hon hela 5 dagar gammal! Kan inte förstå att för 5 dagar sedan låg hon fortfarande i min mage :)
Att vi skapat något så fantastiskt är fortfarande ofattbart! Älskar denna mini-människan så himla mycket!!

Likes

Comments

Söndagen den 26/11 klockan 00.32 kom vår vackra höna till världen! 3340 gram och 50 cm lång! Vi älskar dig så ❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Började igår o plocka fram våra adventsstjärnor och ljusstakar. Det blir verkligen 100 gånger mysigare men den belysningen i lägenheten :)
De få tomtarna som vi har får åka fram närmare jul.

Hängt upp julkulor i köket och vardagsrummet oxå, dock är ju allt vårt pynt vitt som ni kan se :)

Likes

Comments

Igår gick vi in i en ny vecka och jag gjorde sista dagen på jobbet! Var en sån skön känsla att stämpla ut och veta att det är ett tag tills man ska stämpla in igen! :) Kommer dock sakna alla härliga kollegor, älskade Ica!

Likes

Comments

Inte packat upp babygymmet än som hon fick på babyshowern.

Likes

Comments