View tracker

• känns som man ibland är världens bästa och nästa dag som luft. Hur kan det variera så från dag till dag? För mig har alltid äkta varit självklart, men ska man börja tvivla? Behöva tvivla på dig och mig själv? Kritisera och noggrant studera exakt vilka ord och handlingar för att komma fram till om man gjort något? Sagt något dumt? Betett sig annorlunda? Äkta har alltid varit rätta ordet för oss, men det börjar suddas ut och skrivas om till - fejk.
Ska man känna sig dum ifall man sa något konstigt sist man pratade eller ska man tänka att det inte är något? Ska man vara tyst om det eller prata om det? Är det en stor eller liten grej? Det kanske inte är något alls, men tvivlet smyger sig på. •

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 13 readers

Likes

Comments

View tracker

Äntligen fixade jag och mamma en gardin till vårt lilla hallfönster i veckan. Jag valde tyg som mamma hade hemma och hon sydde snabbt ihop en kappa :) så skönt att äntligen få upp gardinen, sisådär ett halvår senare.

Var även ute i veckan och plockade lite mossa och små granar inför advent. Ja.. jag har redan adventpyntat!
Nu blir det jobb nästa vecka och avslutar helgen med firande av Rebecka :)

Kram Sara

  • 57 readers

Likes

Comments

View tracker

Igår firade vi farsdag med våra familjer. Dagen började med tomtetillverkning och grillning ute i Hestra med min mammas släkt. Traditionsenligt och mycket mysigt. Efter en mysig lunch i skogen åkte vi hem för att byta om snabbt för att åka ut till Burseryd. Där firade vi Johans papps och hans morfar. Det blev god mat & tårta till efterrätt. Somnade så gott på kvällen efter en fullspäckad och rolig dag.
/Sara

Vår tomte blev så bra iår! Den står så fint utanför vår dörr nu!

  • 76 readers

Likes

Comments

Som ni ser så kommer detta inlägg handla om måndagens promenad haha...
Jag och Rebecka bestämde oss för att gå ut och njuta av det fina vädret i måndags här i Anderstorp. Vi bestämde oss för att gå runt sjön, men så blev det inte alls....
Vi kom ut långt ut i skogen på en landsväg där det inte var någon som helst trafik och knappt några hus. Tillslut kände vi igen oss och då var vi ute på kulltorpsvägen haha!!
3 timmar efter att vi startade promenaden var vi hemma, puh!!
Hade sån Träningsvärk och svaga fötter efter den promenaden men skönt var det :)

Har varit iväg på intervju i veckan för ett jobb jag sökte och väntar på svar från ett annat som jag verkligen vill ha!

Snart är det helg och då blir det halloweenfest:)
Kram

Ny plantering utanför vår dörr!

  • 125 readers

Likes

Comments

Igår var jag ute på tjejkväll med mina fantastiska fina vänner! Vi åt på Ströget och senare gick vi hem till en av oss och drack lite kvällskaffe & skvallrade massor 😉
Är så glad och tacksam för mina fina tjejer som jag lärt känna genom åren. Vi kan prata om allt och jag älskar er för dem ni är!!

Tack för att ni finns!

❤️

  • 175 readers

Likes

Comments

Har sett fram emot morgondagen sedan samtalet kom i torsdags... :) blir att klä upp sig och visa sig från sin bästa sida :)

Fortsättning följer...
/Sara

  • 192 readers

Likes

Comments

Sitter just nu och inväntar fina vänner som ska komma förbi ikväll! Blir nog en lugn kväll med mycket prat och skratt :)

Vi har varit på kalas tidigare idag för Johans lillebror, och det var supertrevligt. En del av släkten kom från Göteborg för att fira honom så var kul att träffa dem oxå. Sist sågs vi i svarta kostymer och inte ett öga torrt, men idag var det helt tvärt om och det var så skönt att prata och skratta tillsammans.

Hoppas det plingar på dörren snart, som jag saknar dem alla!
Kram

  • 228 readers

Likes

Comments

Äntligen har vi gjort klart i vår hall. Golvet är lagt och listerna är på plats! Vi blev så nöjda :)

Har även fått upp lite tavlor i lägenheten sisådär ett halvår för sent :)

  • 270 readers

Likes

Comments

Åh, varit så himla mycket nu på sistone så jag vet inte vart jag ska börja riktigt...

En hel del dop har vi varit på, släktkalas och begravning. Det är verkligen stora kontraster man har här i livet. Ena dagen är man på dop, andra dagen är man på begravning.

Har varit en tuff tid efter att min sambos farmor gick bort. Hon var verkligen en sån underbar människa som vi verkligen saknar. Vi har varit mycket med Johans familj denna tid och funnits där för varandra.

Men livet går alltid vidare, händer massa roliga grejer oxå nu. Fler bebisar i familjen, födelsedagar och snart jul! Lite långt dit, men det kommer gå fort :)

Kramar

  • 298 readers

Likes

Comments