Har slängt sommarblommorna utanför vår dörr & planterat nya, lite gästgivare blommor utanför :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så nyfikna på vem du är, hur du ser ut och vem du kommer att bli!!
Det får gärna bli december, typ NU! ❤️

Likes

Comments

Avnjuter vår sista semestervecka nere i stugan. Just nu är vi själva, men imorgon kommer mina föräldrar hem från deras minisemester:) Kul o umgås lite med dem innan man ska börja jobba igen. Ser dock positivt på hösten, då vi har en hel del saker inplanerade som dop, Tysklandsresa med familjen och en weekend i Sthlm med mannen min! :) sen jobbar jag inte så mycket längre utan kommer gå på mammaledighet i november, hade jag planerat! Eftersom vår lilla tjej var större än vad vårt datum för bf var planerat, så trodde barnmorskan att hon kommer tidigare, runt sista november/första december. Det kan ju förstås ändras, men hoppas hon kommer lite tidigare än planerat :)

Nu ska jag fortsätta att njuta av kvällen med min älskade sambo! Han får mig att må så fantastiskt bra!! Kram Sara

Likes

Comments

18 veckor känns som en sån fruktansvärd lång väntan, men med tanke på att vi redan gått 22 av 40 så går det nog ganska snabbt till december. Lillan rör sig mer och mer, speciellt när man vill sova, då ska hon börja spela fotboll eller vad hon gör i magen haha!
Denna lilla tjej är vi så nyfikna på, och vi kommer göra allt för dig, vår lilla skatt!

Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Älskar henne redan & har gjort sedan plusset dök upp på Stickan, och i december är hon här!
Herregud, vi ska bli 3! Sån enorm kärlek och lycka ❤️

Likes

Comments

Idag var vi på rutinultraljud och det visade sig vara en flicka i magen :) Precis det jag trodde hela tiden, men skönt o få det bekräftat! :)
Vi lever i en liten bubbla, fast än bebisen inte kommit än haha :)
Nu är det bara o jobba på namnförslag och komma fram till ett gemensamt beslut :)

Likes

Comments

Nu är det äntligen semester!! 3 veckor av ledighet :) Inga större planer utan tar det lite som det kommer. Ska till stugan på måndag och eventuellt Halmstad på vägen hem och stanna där någon natt hos fin fina vänner. Har även bokat in en weekend i Göteborg med hotell, lyx och 110% njutning med gänget! Ska bli grymt skönt o bli bortskämd med god mat, fina rum och relax! :)

Har rensat hemma denna veckan och gjort iordning mer i bebisens rum. På måndag ska vi på RUL och längtar som bara den! Direkt efter åker vi ner till mina föräldrar i stugan för semester och eventuellt en del shopping på Väla :)

Nu ska jag o mannen slappa i soffan! Semester IT IS!
Kram Sara

Likes

Comments

Ja.. nu är vi lite mer än halvvägs och det börjar bli jobbigt. Som tur är det inte så varmt ute än så det går bra, men att folk ska känna på magen hela tiden är grymt irriterande! Är det din eller min mage? Kommer jag fram och tafsar på dig? Man kan iallafall fråga om man får känna och inte störtdyka på magen som om den vore allt i denna värld! Ja, vi är verkligen superglada för vårt lilla mirakel där inne, men det är oxå vi som ska ha barn, vi som ska bilda en familj och det är vårt barn.. ibland känns det som andra är gladare än oss själva, som om det vore deras egna barn som ska komma till världen i december, men det är bara vårt. Som tur är har vi massa fina människor runt oss som respekterar och gläds med oss, utan att stjäla vår glädje ifrån oss! Älskar er för det!!

Nu ska jag försöka slappna av och ta det lugnt resten av kvällen. 3 dagar kvar av jobb, sen tar jag en efterlängtad semester!! Behövs verkligen !

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder... imorgon är vi halvvägs i graviditeten! Woho :) "Bara" 20 veckor kvar och vi längtar så efter dig allra redan!!

Om några dagar ska vi på RUL och få se hjärtat igen:)
Lyckorus!!!

Kram Sara

Likes

Comments