Nu är jul och nyår över och vi har gått in i 2017.
Har tagit tag i träningen och kosten igen. Blir lätt så att man äter onyttigt under julhelgen. Låter klyschigt att börja träna och äta ordentligt, men det är något vi alltid gör annars, förutom på helger då man kanske går ut och äter eller umgås med vänner och bekanta. Var så roligt och handla hem vanlig mat och inte julmat. Så mycket frukt och grönt, kött av olika slag och nyttiga tillbehör. Var riktigt roligt o laga mat igår för det var så mycket färger på skärbrädan:)
Snart är det helg igen.. veckorna går så snabbt! Ska försöka plocka ner adventssakerna till helgen och sätta tillbaka de vanliga fönsterlamporna. Tomtarna och granen åkte redan i måndags.
I helgen ska vi åka till Ikea och köpa nytt kök! Ska bli så roligt. Och på söndag har vi 5årsdag.. tider bara rinner iväg :)
Kram Sara

Bild på oss på nyårsafton :)

  • 77 readers

Likes

Comments

Dagen D, jag blir 22 idag, woho! 🎉
Har haft hela släkten på fika under dagen och strax ska vi iväg för att äta på resturang med Johans och min familj!
Har fått massa fina saker idag. Ett armband från snö av Johan, blommor, glas, ljuslyktor, pengar och en flaska mousserande! :)
Nu ska jag göra mig iordning!
Kram

  • 113 readers

Likes

Comments

Nu är äntligen granen på plats i vårt hem! Många svordomar och arga miner, men nu står den pyntad och klar :)
I helgen har vi firat lite jul med våra vänner och de överraskade mig med att fira mig samtidigt.
Fick en fin bukett och vinglas! 👌🏻 supernöjd! Har så fina vänner!

Snart jul och har verkligen fullt upp hela veckan tills lördag!
Kram Sara

  • 166 readers

Likes

Comments

Idag började jag min "upplärningsperiod" på nya jobbet som ska påbörjas efter nyår! :) har fått jobb i en matbutik och fick idag börja i kassan. Har som tur var en hel del kassavana och kundvana, men det var svårt ändå. Massa nummer på varor, lotter, tobak osv. Man tar ofta för givet när man själv handlar att deras jobb i kassan verkar så enkelt, men har nu ändrat lite uppfattning om det där!
Imorgon ska jag dit igen, får se vad jag ska göra då! :)!
Är helt slut i både knopp och kropp!
Kram Sara

  • 263 readers

Likes

Comments

• känns som man ibland är världens bästa och nästa dag som luft. Hur kan det variera så från dag till dag? För mig har alltid äkta varit självklart, men ska man börja tvivla? Behöva tvivla på dig och mig själv? Kritisera och noggrant studera exakt vilka ord och handlingar för att komma fram till om man gjort något? Sagt något dumt? Betett sig annorlunda? Äkta har alltid varit rätta ordet för oss, men det börjar suddas ut och skrivas om till - fejk.
Ska man känna sig dum ifall man sa något konstigt sist man pratade eller ska man tänka att det inte är något? Ska man vara tyst om det eller prata om det? Är det en stor eller liten grej? Det kanske inte är något alls, men tvivlet smyger sig på. •

  • 294 readers

Likes

Comments

Äntligen fixade jag och mamma en gardin till vårt lilla hallfönster i veckan. Jag valde tyg som mamma hade hemma och hon sydde snabbt ihop en kappa :) så skönt att äntligen få upp gardinen, sisådär ett halvår senare.

Var även ute i veckan och plockade lite mossa och små granar inför advent. Ja.. jag har redan adventpyntat!
Nu blir det jobb nästa vecka och avslutar helgen med firande av Rebecka :)

Kram Sara

  • 338 readers

Likes

Comments

Igår firade vi farsdag med våra familjer. Dagen började med tomtetillverkning och grillning ute i Hestra med min mammas släkt. Traditionsenligt och mycket mysigt. Efter en mysig lunch i skogen åkte vi hem för att byta om snabbt för att åka ut till Burseryd. Där firade vi Johans papps och hans morfar. Det blev god mat & tårta till efterrätt. Somnade så gott på kvällen efter en fullspäckad och rolig dag.
/Sara

Vår tomte blev så bra iår! Den står så fint utanför vår dörr nu!

  • 357 readers

Likes

Comments

Som ni ser så kommer detta inlägg handla om måndagens promenad haha...
Jag och Rebecka bestämde oss för att gå ut och njuta av det fina vädret i måndags här i Anderstorp. Vi bestämde oss för att gå runt sjön, men så blev det inte alls....
Vi kom ut långt ut i skogen på en landsväg där det inte var någon som helst trafik och knappt några hus. Tillslut kände vi igen oss och då var vi ute på kulltorpsvägen haha!!
3 timmar efter att vi startade promenaden var vi hemma, puh!!
Hade sån Träningsvärk och svaga fötter efter den promenaden men skönt var det :)

Har varit iväg på intervju i veckan för ett jobb jag sökte och väntar på svar från ett annat som jag verkligen vill ha!

Snart är det helg och då blir det halloweenfest:)
Kram

Ny plantering utanför vår dörr!

  • 406 readers

Likes

Comments

Igår var jag ute på tjejkväll med mina fantastiska fina vänner! Vi åt på Ströget och senare gick vi hem till en av oss och drack lite kvällskaffe & skvallrade massor 😉
Är så glad och tacksam för mina fina tjejer som jag lärt känna genom åren. Vi kan prata om allt och jag älskar er för dem ni är!!

Tack för att ni finns!

❤️

  • 456 readers

Likes

Comments