Plötsligt vill jag allt på samma gång. Målet har ju varit att spara pengar för att dra till asien i höst som många andra gör, men nu se senaste veckorna har jag plötsligt känt ett sug för att börja plugga i höst? Det har mycket att göra med faktumet att jag tycker det är jobbigt att bo hemma. Jag vet inte riktigt hur jag betalar räkningar än samt att deklarera och sån skit som en måste göra som vuxen men i övrigt känner jag mig vuxen och alldeles för gammal för att bo hemma. Är förstås otroligt tacksam att mina förädlar inte är dom pushiga föräldrarna som kräver att jag börjar plugga pronto och skaffar eget men jag känner liksom att det är dags. Men jag vill ju fortfarande resa? Planen har ju varit att åka ensam eftersom vännerna som skulle vara alternativen inte alls är på samma plats i deras liv som jag. Men att resa ensam känns så tråkigt helt plötsligt. Jag är bra på att vara ensam, det har jag alltid varit. Inte alltid så social och har aldrig haft ett förhållande. Jag är självständig och har alltid trivts med att vara ensam. Men jag känner att en karriär inom det jag älskar så fort som möjligt vore skitkul. En lägenhet med Frida i Malmö vore skitkul. Dock trivs jag så bra på jobbet just nu och att lämna det till hösten skulle kännas nästan som för tidigt? Har alltid varit säker på att när jag väl ska plugga så ska jag plugga i Stockholm, vilket känns helt jätte skittråkigt just nu?? Vad händer med mig. Jag ändrar mig i allt? Vad kommer hända? Inget vet. Stay tuned.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mars. Månaderna flyger iväg men jag kan inte annat än älska det eftersom januari och februari är mina värsta månader. Nu är det ju vår mer officiellt och solen kämpar sig igenom molnen lite mer för varje dag känns det som. Dock snöade det ju igår, men det smälte snabbt bort.

I övrigt känns livet bra. Jag trivs på jobbet (thank god) och jag trivs med min fritid, även om det för det mesta innehåller ett oändligt serietittande. I slutet av mars far jag och Linnea till Rom och jag kunde inte vara mer exalterad. Har skrivit ner en massa veganska ställen och det visa sig att det finns sjuuukt många vegansk ställen i Rom så det känns jättebra. Kommer inte svälta eller leva på endast spagetti och pizza (även om det råkar vara en stor del av att åka till Italien).

Ska snart fixa mig lite för jobbet! puss

Likes

Comments

Känner mig lycklig idag. Bra, vårig musik samt youtube får mig att bli på så glatt humör. Ä fortfarande väldigt förkyld. Inte ens feber, bara en klassisk förkylning med rinnig näsa och lite krasslig hals. Väldigt skönt att det inte är värre än så, hade verkligen inte orkat det just nu. Ska förmodligen bara sitta vid datorn idag, spela sims, kanske läsa lite om jag orkar. Borde ta en liten promenad i det fina vädret också men vill verkligen inte riskera att bli svinsjuk så jag ska försöka ta det lugnt. Ska göra juice, dricka ingefärs-te och ta det som det kommer.

Det är så fascinerande hur en kan bli så märkbart mycket lyckligare på grund av solen. Jag fylls av hopp verkligen! För övrigt kan jag meddela att jag och mina fina vän har bokat en resa till Rom tillsammans i slutet av mars. Ganska snart alltså! Jag har inte varit utomlands sen sommaren 2015 när jag var i Italien med familjen. Jag vet att vissa kanske inte reser alls och att jag låter bortskämd, men i min familj har vi alltid rest mycket. Själva och tillsammans. Får sånna cravings av flygplansmiljö och att få komma bort. Känns jätteskönt att få komma bort snart, speciellt med Linnea. Vår första trip tillsammans, friendship goals verkligen. Och Rom!! Jag har aldrig varit där, jag har mest varit i norra Italien så det ska bli jättekul att få se huvudstaden som ska vara så fin! Blir lite nervös över maten där eftersom det inte är så vegan-vänligt men ett safe card är alltid pizza utan ost! Även pasta om restaurangen har lite mer trashy pasta utan ägg. Tänker mig faktiskt att jag ska vlogga när jag är där! Vore ju skitkul. Dels älskar jag att fota/filma, redigera osv. Men fatta att ha hela resan som minne på film, hur underbart som helst ju.

en bild på frukosten min igår och en bild från Venedig 2015

Likes

Comments

Just nu är jag inne i en sån där fruktansvärd period av att vara halv förkyld under en lång tid. Har inte varit riktigt sjuk sen innan jag bytte min kost och jag saknar det verkligen inte. Har inte feber eller så, bara förkyld liksom. Det är inte så jobbigt egentligen men eftersom träning har börjat bli en större del av mitt liv igen så är det fruktansvärt frustrerande att bara inte kunna gå till gymmet eller dra på en springtur. För det är just det jag vill göra nu. Har varit småförkyld i snart två veckor nu men har ändå tränat. Eftersom det blev lite värre igår så bestämde jag mig för att inte träna förrän jag är helt frisk. Ska dricka massor av juice på spenat, äpple, ingefära och selleri. Det får bli imorgon. Ska nog göra lite ingefärs-te nu tänker jag. Jag har suttit på samma ställe vid matbordet bokstavligen hela dagen och egentligen vill jag bara se på film för resten av kvällen men vi ska ha några gäster hemma så ska vara lite trevlig vid matbordet i alla fall och sen ska jag krypa in i min håla till rum och kryssa av en film eller två på min lista. Jag vill inte vara sjuk. Jag vill inte känna mig svag. Jag vill lyssna på Thomas Stenström, gå genom ett vårigt Stockholm, känna mig stark och självständig. Känna att allt kommer ordna sig. Men just nu står tiden stilla. Det som är fällan med att vara sjuk för mig del är internatshopping. Det är så fruktansvärt enkelt att jag blir rädd. Är dock otroligt stolt att meddela att jag idag har beställt hem mina första helt veganska skor. Imorgon ska jag bli frisk och på måndag börjar jag jobba. Vill försöka göra någon slags planering inför vecka. Ska nog ta fram min kalender som jag så sällan använder fastän jag sa åt mig själv att använda den i år.

Likes

Comments

Det är så fruktansvärt ofta som jag bara vill sätta mig ner och skriva. Ta en kopp kaffe och sätta mig med datorn ute på terassen i en egentligen alldeles för kylig vårtemperatur. Det är så fruktansvärt ofta mitt huvud näst intill exploderar av tankar och analyseringar om allt mellan himmel och jord. Jag har väldigt svårt för att få ner mina tankar på papper, men jag är förstås mycket bättre på att skriva än att prata. Det har alltid varit så för mig. Sällan kan jag uttala mig om det andra uttalar sig om eftersom jag aldrig har en färdig tanke. Mitt huvud består av majoriteten ofärdiga tankar som varken är redo att uttalas eller ens skrivas ner. Ofta i viktiga diskussioner kan en från mig höra ett "mm, absolut" eller "verkligen". Antingen för att jag är otroligt icke påläst eller för att jag har så många tankar om ämnet på så många olika ställen i mitt huvud att jag inte kan sätta ihop dem och formulera en legitim tanke eller ens mening som någon kan försåt eller svara på. Därför är jag tyst. Helt ärligt vet jag inte ens vart jag vill komma med det här inlägget eftersom jag förstås inte heller har tänkt ut någon riktigt lösning. Det är som att min hjärna stänger av efter en halv tanke och spinner vidare på något helt annat från ett annat tillfälle och sen kan jag komma på månader efter vad det var jag egentligen ville med min första tanke.

Likes

Comments

Igår beställde jag alla dessa magiska sminkprodukter från hemsidan Star Crushed minerals och jag kunde inte vara mer exalterad för att få hem dem! Beställde så många eftersom jag först och främst blev kär men också för att youtuber och instagrammare Eleanor Barnes (Snitchery) beställer där ifrån och har en kod så att en kan få 50% så jag var bara tvungen! Hon är för övrigt helt underbar så följ henne!

Likes

Comments

Gjorde ett outfit collage inspirerat av min kära Blair Waldorf. Från en speciell scen, ni som vet ni vet, det är ganska obivous med tanke på färgerna. För övrigt älskar jag jackan verkligen och den skulle vara så fin till våren men den är ganska pricey.

Likes

Comments