Har känt i några dagar nu att jag vill uppdatera bloggen men har bara velat göra det på kvällen och har till slut blivit för trött för att orka skriva något alls eller att komma på vad jag vill skriva. Det händer faktiskt inte mycket i mitt livjust nu och på ett sätt känns det skönt och på ett annat stressar det mig. Det känns skönt eftersom jag spenderar otaligt mycket tid med mina föräldrar vilket faktiskt känns mysigt samt att jag kan fokusera på jobbet och att slappna av. Från och med första november börjar jag jobba heltid och det känns helt sjukt faktiskt. Heltid känns så mycket mer krävande än jag någonsin tänkt mig. Jag kan jobba tre dagar och vara helt död. Nu ska jag jobba åtta dagar i rad varannan vecka, om jag läste rätt på mitt schema. Det är nog en vanesak dock. Känns skönt eftersom jag kommer jobba där jag trivs och kollegorna som jag jobbat med hittills är trevliga. Det kommer rulla på bra tror jag så det känns egot otroligt bra just nu.

Idag är det två år sedan en favoritlärare på min skola gick bort. Såg på facebook att en gammal klasskompis hade skrivit ett inlägg och det tog mig tillbaka lite. Jag läste mitt gamla blogginlägg om det och även några kortare artikel i vår "skolblogg". Fällde en tår och tänkte på hans barn. Så unga, som ska växa upp utan en pappa. På något sätt fick det mig att tänka på livet och jag blev alldeles djup och började tänka hur livet verkligen är kort. Bestämde mig på något vis för att vara verkligen mitt bästa jag mot allt och alla. Till jobbiga gäster på jobbet till exempel. Något som hjälp mig mycket är att när jag känner att jag vill bli arg över något och bli arg på någon eller känner en onödig, bitchig kommentar coming on så tänker jag "hur värd är den här situationen att bli arg över på en skala från 1-10" och most of the time blir svaret 2 eller kanske 3. Tips till er andra.

Jag har en helt ok översikt över hur mitt liv ser ut just nu och hur det kommer se ut i framtiden, även om jag försöker att inte se så långt fram. Men jag kan inte låta bli ibland. Huvudsaks är att just nu känns det bra för det mesta. Jag saknar dock min syster. Frida och Linnea. Under våren sågs Linnea och jag minst två gånger i veckan och pratade skit om allt. Emy har aldrig varit så här långt borta under en längre tid, och hon ska förmodligen vara det i två och ett halvt år till. Saknar Frida något oändligt.

Imorgon får ni en oklar överraskning hörrni. Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Varför kan jag inte njuta av livet på det vis som jag och alla andra borde. Varför låter jag stressen och ångest komma vägen. Sätter alldeles för höga krav på mig själv. Främst på jobbet där jag jobbat cirka fyra pass och känner mig helt värdelös så får ångest inför nästa pass. Varför har jag så höga krav på mig själv. Ny på ett jobb förstår väl vem som helst att jag inte kan veta allt om hela företaget och dess produkter eller så. Men jag fattar inte det. Har aldrig tyckt om vägen till att lära mig saker. Har alltid bara velat kunna det. Vill kunna spela piano men har ingen som helst motivation till att lära mig. Värdelöst. Vill kunna franska och italienska flytande. Vem orkar ens ta sig tiden dock. Vill kunna allt bara. Därför känner jag mig som en sådan fruktansvärd loser på jobbet. Kan inte slappna av när jag är ledig. När jag har jobbat kan jag slappna av i kanske fyra timmar efter ett avklarat pass innan stressen inför nästa pass börjar smyga sig på. 

Har funderat ett tag på nu ifall det inte skulle vara bäst om jag bara började plugga igen. För att slippa jobba. Stressen för skolan är inte någonting jämfört med stressen för livet och jobb. Om jag börjar plugga nu kan jag i alla fall snabbt gå den utbildning jag vill och snabbt börja jobba med något jag faktiskt tycker om och börja livet där istället. Usch vad bra det låter just nu. Hade varit så skönt. 

Likes

Comments

Det är svårt att finna styrkan att resa sig ifrån soffan när en är ledig. Har kollat på resten av Modern family säsong sju för andra gången och nu kollar jag på gossip girl. Tog en dusch och skrubbade och rakade och smörjde in cirka allt. Är fräsch och ändå tar det emot att sminka mig och ta mig ut. Vill till stan men känner mig lat. Gick ändå 16 km igår när jag och Elin gick på Djurgården så det skulle ju inte vara en dålig grej att stanna hemma idag. Men det är så fint ute.

Ska nog ändå lyssna lite på morgonpasset och fixa håret i alla fall. Så drar jag in till stan en liten stund för att få andas lite. Lär jobba imorgon så ska njuta idag. Hoppas ni mår bra.

Likes

Comments

Tänkt nästan hela veckan att nu ska jag skriva på bloggen, men har bara varit så fruktansvärt trött hela tiden. Är svintrött nu också pga har jobbat tre dagar och ska snart dra iväg på ett stängningspass. Livet känns ok. Är inte så exalterad på något förutom att komma bort ifrån Sverige, men jag överlever. Ska sminka mig lite nu, för första gången på ett tag. Har inte fixat håret på sjukt länge också, dvs plattat osv. Har bara låtit det torka efter en dusch och sen haft det i en och samma knut i flera dagar. Är säkert rätt bra för håret i alla fall om jag vill att det ska växa ut.

1 oktober är det ju föresten. Sjukaste vad tiden går. Har haft min första september någonsin i mitt liv där jag faktiskt inte har något obligatoriskt att göra. Dvs skolan. Känns sjukt. Även ganska sjukt att det här året har gått så jäkla fort. Dock säger en ju det varje år. Anyway. Ska göra mig i ordning nu, puss på er.

Likes

Comments

​Hoppas ni haft en bra helg. Men har varit helt okej. Träffade några vänner en kortis i fredags och snackade lite på en bar vid Medis. Igår skulle jag på konsert och sen bidag med föräldrarna och några av deras vänner men strax innan vi skulle åka fick jag något fruktansvärt ont i magen. Gick i alla fall men var tvungen att åka hem tio minuter in på konserten. Magontet höll på i säkert fyra timmar och jag vet fortfarande inte vad det var, vilket inte känns så bra men det är i alla fall bra nu och jag spenderade istället gårdagen med att se dom sista avsnitten av Gilmore girls, så nu har jag sett klart allt och jag grät något otroligt mycket det sista avsnittet. Idag har jag pratat med syster på telefonen vilket var mysigt för vi har inte hörts på ett tag och så har jag målat naglarna och ingenting mer basically. Ska snart grå lite lunch och ikväll ska jag på bio med Anna och se Blair Witch (en "ny gammal" skräckfilm som går på bio just nu) som ska vara sjukt läskig! Blir mysigt. Hoppas ni har det bra, puss.

Likes

Comments

​Jag ska skaffa en lägenhet utanför staden eller bo som inneboende. Alternativt börja med hostels. Jag vill skaffa jobb på en juicebar, ett café eller nån butik vid strandvägen. Som amatörfotograf eller receptionist. Göra yoga på stranden och lära mig surfa. Äntligen kunna höra språket länge nog för att kunna imitera det felfritt. Spara upp pengar och gå på äventyr. Krama koalor och simma med vilda delfiner. Den enda stressen ska vara om det kan finnas en gömd spindel i rummet som jag missat när jag letade innan läggdags. Jag ska leta upp Brittany och överraska henne. Bo med Logan i en lägenhet och leva livet med honom. Filma fantastiska filmer i naturen och vlogga om mina dagar i Oceanien. Fota som aldrig förr och aldrig sminka mig. Vara härligt solbränd på heltid. Mitt hår och min hy ska bli som nya igen och jag ska äta frukt som aldrig förr eftersom det är ett land som man faktiskt kan det i året om. 

Likes

Comments