Hej! Mer matbilder,, kanske borde starta en mat blogg?? Haha nej men idag blev det pannkakor till sjuklingen. Jag är verkligen dålig på det här med pannkakor, men det gick idag, blev något tunnare, som önskat dock. Jaja, slutsnackat om mat. Mår en aning bättre idag, men fortfarande svag. Känner inte för att lämna huset idag heller, har en tendens till att isolera mig själv från "kylan" a.k.a utomhus när jag är sjuk. Ska iallafall försöka få gjort lite plugg och bara ta det lugnt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Lucky me, inte nog med att jag hade världens halsont förra veckan, så har åkt på en rejäl förkylning, Tårarna bara rinner från ögonen och känner mig så svag. Dessutom så har jag ingen aptit alls, så får knappt i mig något. Men min mage däremot kände sig något väldigt hungrig nu tillslut, så fick blanda ihop en fräsch smoothie, så uppfriskande. Känner bara för att ligga hemma hela dagen, men vi hörs när jag förhoppningsvis mår bättre!

Likes

Comments

Nu har jag (äntligen) använt Benefits They're Real mascara ett tag. Första gången jag provade den var det bara wow!! Men samma sak som jag upplever med nästan alla mascaror att bara efter att ha använt mascaran ett litet tag så tappar den den där riktigt snygga effekten som den ger i början, vilket suger. Men den är fortfarande jätte bra. Det jag märkte framför allt var att den gav väldigt mycket längd. Värd att köpa, helt klart.

Likes

Comments

Så himla skönt att kunna gå barbent i skolan, älskar denna värmen!!

Likes

Comments

Så var skolan igång igen, ser verkligen inte fram emot all stress som kommer med skolan. Detta påverkar även bloggen, inte för att jag har varit super aktiv, men det blir svårt att hålla igång bloggen. Men jag ska självklart försöka göra mitt bästa. Efter skolan så drog jag och två vänner ner till stan och satte oss på Wayne's coffe med en svalkande dryck, så varmt!

Likes

Comments

Ikväll så var jag och Tina på Vinci och käkade, därefter så promenerade vi hem från stan. Så himla skönt med sommar, förutom att jag är bränd lite här och där, men vad gör det.

Likes

Comments

Så var den andra torsdagskvällen här. Har inte planerat att gå varje vecka, det är verkligen inte lika kul som det brukade vara. Men det var ändå riktigt mysigt och kul att bara gå runt, när det är lite liv i stan också, då det annars är väldigt dött.


Likes

Comments

Igår så var det som sagt min dag. Dagen bjöd på en massa sol och värme, vilket faktiskt inte är så jätte vanligt. Var iväg och bada och solade nästan hela dagen med två av mina närmsta vänner. Firade inte så jätte stort, då nästan alla är bortresta vid den här tiden, så det blir lite senare i sommar.

Likes

Comments

Slängde ihop en sallad till lunch, så god! Kunde dock inte ha förväntat mig någon annat, haha;) Var och träna imorse och käkade ju som sagt nyss, några andra planer för dagen har jag inte riktigt, tror inte det blir några heller, känner mig så trött.


Likes

Comments