• Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Twitter
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw

Idag ska jag dela med mig av 17 roliga och konstiga klagomål från resenärer.

1. Det tog oss nio timmar att flyga från Jamaica till England. För amerikanerna tog det bara tre timmar att komma hem. Det är orättvist.

2. Vi var tvungna att stå i kö utomhus för att komma med båten, och där fanns ingen luftkonditionering.

3. Min fästman och jag bokade ett rum med två sängar och fick istället ett rum med dubbelsäng. Nu är jag gravid och jag tycker att ni bär ansvaret för detta. Hade vi fått det rum vi hade bokat med två sängar hade detta aldrig hänt.

4. Ingen berättade att det fanns fiskar i vattnet. Våra barn blev rädda.

5. Vi bokade en utflykt till en vattenpark, men ingen sa att vi var tvungna att ta med egna badkläder och handdukar. Vi antog att det ingick i priset.

6. Trots att det stod i broschyren att köket var fullt utrustat, fanns det ingen äggskivare.

7. Vägarna var så skumpiga att vi kunde inte läsa guideboken på väg till hotellet. Detta gjorde att vi inte kände till saker som hade gjort vår resa mycket roligare.

8. Det var så många spanjorer där. Receptionisten pratade spanska och maten var spansk. Ingen hade informerat oss att det skulle vara så många utlänningar där.

9. Jag blev biten av en mygga. Det stod inget om myggor i broschyren.

10. Vi tyckte inte sanden var som sanden i broschyren. Sanden såg vitare ut där. I verkligheten var den lite gulare.

11. Varför är det inga kängurur i centrala Sidney? Jag är besviken.

12. Det är er plikt som researrangörer att informera om högljudda eller stökiga gäster före resan!

13. Det borde inte vara tillåtet att sola topless på stranden. Det var väldigt distraherande för min man som bara ville ta det lugnt.

14. Under min resa till Goa i Indien, blev jag äcklad när jag upptäckte att nästan alla restauranger serverar curry. Jag gillar inte kryddstark mat.

15. Jag tycker man borde förklara i broschyren att de lokala mataffärerna inte säljer riktiga kakor, som till exempel pepparkakor. Vad ska man nu ha till eftermiddagskaffet?

16. Stranden var för sandig.

17. Vi köpte Ray Ban-solglasögon för fem euro av en gatuförsäljare, men de visade sig vara oäkta.

texten är från ettgottskratt.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! 
Idag har lite smått ångest över att jag ska jobba.  Har jobbat hela förmiddagen på pågen och nu ska jag till hotellet och ska jobba där hela eftermiddagen och kvällen.  usch..  jag vill bara ligga på playan och steka! 
jag hoppas ni solar eller gör något annat roligt den här fina sommardagen! 
vi hörs imorgon babes

Likes

Comments

godkväll! 
Det blir en lugn kväll med Tv-serien "finding Carter",  wow den är bra. in och kika!  det handlar om en tjej som blev kidnappad när hon var tre år och sedan kommer det fram och får träffa sin riktiga familj,  III. spännande!

Likes

Comments

Nu får jag unna mig lite solsken och en jädrans bra bok. För 12 till 14 var det kaos på jobbet haha. Bröd överallt ;) Kändes som om att det var 100 grader där inne,  pju. skönt att det är slut för idag. Tagga morgondagen. Go Pågen!

Likes

Comments

hej på er! 
Just nu äter jag lite frukost på jobb. Snart dags att gå ut och jobba. Igår åkte jag roller hem till mamma och pappa. Påväg dit träffade jag på min farbror så han bjöd på glass. yummy! När jag kom hade redan vår norska gäster kommit. Det var verkligen trevligt,  vi träffar dem bara en gång om året så man får passa på att hälsa på när de är här i Sverige. Efter maten tog jag cykeln hem till Vellinge så att jag kan använda den när jag ska någonstans.
Idag hoppas jag på fint väder så jag kan sola undertiden jag tvättar efter jobb! Vi hörs sen mina vänner.  kram

Likes

Comments

Hej allihopa!
Tack alla som var med i förra tävlingen som jag anordnade och stort grattis till @survivan .

Idag presenterar jag den nya tävlingen som jag är sponsrad av Eyecandy-ware och vinsten är en "king & queen t-shirt", värde 120kr/plagg .

Hur gör du för att vinna dessa två tröjorna?

Bloggare:

✖ Följ mig på blogkeen, här
✖ Vilka storlekar vill du ha?
✖ Skriv din email

Icke bloggare:

✖ Varför ska du vinna?
✖ Vilka storlekar vill du ha?
Skriv din mail

​En person kommer att vinna två t-shirts från Eyecandy-wear . 
Du kan även delta inne på instgram här , för en större chans att vinna! 

Lycka till!! 

Likes

Comments

​Min bästavän. Vem är det ? Om jag inte ska nämna den absoluta självklara , min pojkvän joel, så är det helt klart @elingibson . Vår vänskap har varit i över 3 år. Vi har varit med om det mesta, både bra och dåliga händelser men på något sätt så lyckas vi alltid hitta en väg tillbaka till varandra. Hon är min bästavän för vi är så lika men ändå väldigt olika.Hon vill göra det ena och jag vill det andra. Hon tycker om det ena med jag tvärt om. Det tror jag är viktigt i en vänskap, att ha olika hobbys. Så klart tycker vi samma också men det är viktigt att ha "sitt eget" också. Hon blir sur på mig ibland men ändå älskar hon mig . Oavsett hur jag beter mig och vad jag gör så vet jag ändå att det är henne jag kan berätta det för utan att bli kallad dumma grejer för. Hon säger sanningen och det är det bästa. Ibland går Elin på nerverna och hon blir lite surfa men det går oftast över efter en cigg och redbull. Det är ju trots allt något hon tycker väldigt mycket om. Om vi inte räknar med mig såklart ;)

Det är alltid ett äventyr att vara med min bästavän. Hade jag vågat, hade jag till och med tatuerat in ditt namn på bröstet ;) hehe . Det är så enkelt med Elin, vi har det alltid så roligt. Vi behöver inte umgås och prata varje dag men ändå vet vi vart vi har varandra . 


Första gången vi träffades var första dagen på gymnasiet och du tänkte "vilken bitch, kommer jag palla tre år med henne" haha , well ,well. Det tog inte lång tid innan vi inte gjorde något utan varandra! Du är så jävla bra och jag älskar dig ! Jag hoppas vi åldras med varandra och vi kommer bli super gamla och sjukt coola om 60år.

Likes

Comments

hej på er! 
Inatt har jag sovit i 2,5 timmar och jag jobbade med Micaela som inte heller hade fått speciellt mycket sömn. Det blev 8 tuffa timmar på pågen idag mellan 05:30-14:00 hehe. När vi slutade så åkte vi till eko-hallen i Malmö,  sedan vidare till Micaela och åt sallad och kollade på film. Så mysigt!

Likes

Comments

​Nu är tävlingen avslutad och vinnaren är @survivan . 
Du får gärna höra av dig är på meddelanden på nouw med din adress 
Tack  till alla som va med och deltog! 

Imorgon kommer en ny tävling ! 
Kram

Likes

Comments

1 345174 Next

Better Blogging Nouw