Header
  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I samarbete med moxkidz.se har monkey fått hem ett superfint babynest set.
I det fina paket vi fick var ett vitt och grått babynest med en passande kudde, en minky filt samt en fleece filt.

Fleece filten är i polar fleece, den ena sidan är grå och andra sidan har vita stjärnor. Minky filten är lite mindre och är av bomullstyg i grått och på andra sidan med färgglada stjärnor. En perfekt snuttefilt till vår pojke.
Monkey älskar sitt fina babynest och hans nya snuttefilt. Den fick följa med ut i vagnen när han skulle ta sin tupplur ute på terrassen. Vi är super nöjda! Jag tycker att babynestet är super. Det är stort och ganska "hårt" runt om så man behöver absolut inte vara rädd för att han rulla ut från det om någon vecka när han börjar rulla runt och röra sig mer.
Nej, jag är superglad! Hade velat ha en till, haha. Snygga och stilrena till hemmet och de har superbra priser på hemsidan.

Nu får ni också 50kr rabatt vid beställning av ett babynest set där det ingår ett babynest, kudde samt täcke eller filt.
Skriv mitt bloggnamn SSARAPERSSON vid beställning så får ni 50kr rabatt.

Moxkidz.se syr från grunden och de använder sig av OEKO - tex tyger.
De säljer babynest med kudde, filtar, lektäcke, amningkuddar och sovormar.

Babynest by MoXikidz

In och gilla dem på facebook - här
Kika in deras hemsida och hitta ditt favoritbabynest - här

Likes

Comments

Idag är 16 dagar sedan vår lilla monkey kom till världen.
För 16 dagar sedan vägde jag 74kg, jag hade alltså gått upp 14 kg och jag har redan lyckats gå ner 10kg. Jag var så rädd att det skulle ta lång tid innan jag skulle få tillbaka min vikt. Nu är det bara de sista fyra kilogrammen som ska bort, gärna några extra kilo också, det skulle ju inte skada. Får väll också börja träna magen lite smått här hemma så jag får en fast mage och inte en slapp liten björnmage, haha.

Under den sista månaden av min graviditet fick jag också bristningar. Som tog väldigt hårt på mig.. men jag tycker faktiskt inte att de syns jättemycket längre, vissa gör men tycker ändå att de flesta har blivit mindre synliga. Hoppas verkligen att de försvinner helt nu i sommar när jag får lite sol på dem. Hade faktiskt tänkt att gå in om H&M idag och kika på deras bikini med högmidja, tycker de är farligt snygga och om vi ska träffa vänner i sommar och ska bada kommer jag antagligen inte vilja gå med mina "vanliga" bikinis om man ser bristningarna.


Likes

Comments

Igår fick monkey sitt första bad. Han var lite skeptisk först men sen började han njuta,  men det absolut bästa var när vi tig upp honom och lindande in honom i sin badcape. Alltså jag kan inte sluta titta på dessa bilderna. tycker han är för söt!  Mitt lilla hjärta

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Igår fick jag frågan av en massa tjejer från en facebooksida om vår pojke verkligen heter monkey.
Haha, nja, vi ville ha ett annorlunda namn men vi ville kanske inte döpa honom till just "apa". Får man ens lov att döpa sitt barn till sånt? Apor är faktiskt väldigt söta om ni frågar mig men ja, alltså, som namn? Nej, kanske inte..
Varför jag skriver Monkey istället för hans namn är för att vi inte riktigt har gått ut med det men jag känner väll att det är dags så inte folk tror vi tappat det helt.
Vår älskade Monkey heter James. Han kallades monkey i magen eftersom att vi inte hade bestämt vad han skulle heta.
Vart jag fick monkey ifrån vet jag inte riktigt, men alla kallar sina små bebismagar typ pärlan och sånt, så jag kände att monkey var roligare och som sagt att apor är så söta. Och vår älskade son är ju bara sååå söt ;)

Likes

Comments

Nybliven förälder ? Eller kanske du har en lite äldre bebis som är värd en liten present? Eller kanske du som förälder behöver unna dig något bra i din föräldervardag.
I samarbete med kopvagn.se får jag ge er 15% rabatt som gäller kategorierna Leksaker , Barnrum , Baby & Barn samt Förälder .

Koden för att få 15% avdrag på ditt köp är "SSARAPERSSON15"
Skynda fynda - De ha även en massa godheter på REA

Likes

Comments

Här om dagen skrev jag om min förlossning , missade du det klicka här. 
Idag tänkte jag att berätta varför vi var tvungna att stanna på sjukhuset. 
Eftersom att både jag och Monkey var väldigt trötta, fastnade han lite på vägen ut. När han väl kom ut märkte barnmorskan att han andades konstigt. Monkey hade fostervatten i lungorna och cirkulationen i hans lungor hade inte ställt om sig som de skulle vid födseln. 

Eftersom att han inte andades som han skulle fick han och Joel sova på Neonatal-avdelningen och jag fick sova på BB-avdelningen på återhämtning. Monkey fick hjälp av syrgas för att andas och var uppkopplad till en skärm där vi kunde se hur han andades. Det kom även fram i ett av proverna att han hade en infektion i kroppen så han fick antibiotika tills han blev friskförklarad och vi kunde åka hem fem dagar senare. 

Dag tre tog sjuksköterskorna av Monkeys grimma som han fick syre från, eftersom att de ansåg att han inte behövde hjälp med andingen längre. Vilket vart väldigt skönt då han inte var ett stort Fan av att ha grejer i ansiktet.

Trots att andades bra och själv vart han fortfarande uppkopplad till skärmen så vi kunde ha koll så inte vi inte var tvungna att sätta på grimman igen. Allt blev mycket bättre, Monkey blev bara piggare och piggare. Dag fyra blev vi ner flyttade till Neonatal-avdelningens familjerum. Det vart vår första natt tillsammans som en hel familj. En fantastisk känsla, att få höra att bi antagligen skulle gå åka hem dagen därpå,  vår bebis vart frisk och att vi familjen blev en riktig familj när vi fick vara tillsammans.

Idag har vi varit hemma i 8 dagar och allt har gått så bra. Han blir piggare och piggare, starkare och starkare.
Min lilla familj, jag kan inte bli lyckligare

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har vi inte fått myckey sömn. Lilla Monkey har inte varit trött och har bara velat äta och störa mamma och pappa.
Jag har fått sova på morgonen men stackars Joel har inte fått sova. Jag och Monkey åkte hem till min mamma och pappa,så får Joel vila nu innan han kommer hit och ska fira påsk med min familj.  Så himla härligt,  hela familjen samlad till påsk. ❤

Likes

Comments

I samarbete med Herobility får ni nu 20% rabatt på alla startpaket på deras hemsida som ni kan hitta här.
Använd koden "SS.PERSSON20" för att få 20% avdrag på ditt startpaket.

Det bästa med Herobilitys nappflaskan är att dinappen är designad för att ge barnen ett bra och naturligt grepp. Dessutom att den har dubbelt ani-kolik-system och bröstformad dinapp.
HeroTeats ovala bröstform passar bebisens mun perfekt, ger ett naturligt grepp och underlättar övergången mellan amning och flaska.

Herobilitys nappflaskor finns i fyra mjuka och fina färger, speciellt framtagna för att vara lugnande för bebisen. Man kan mixa och matcha. Man kan göra sin egna färgkomination genom att skifta delar från flera HeroBottle i olika färger. Du kan även skifta delar mellan HeroSippy, HeroBottle och HeroStorage.

Ett stort plus med att köpa från Herobility är att för varje HeroBottle ger dem 5 kr till Childhood i deras gemensamma kamp för ett skapa en tryggare barndom för utsatta barn.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw