• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hej underbara läsare!
Jag hoppas att ni mår jättebra, själv mår jag jättebra, snart har jag tagit klart min penicillin som jag fick när jag hade halsfluss, det ska bli så skönt att få börja träna lite fotboll igen. Men som ni kan läsa i rubriken är detta mitt första inlägg som jag skriver på min nya dato, jag är så kär och nöjd. Igår åkte jag och monkey till Ikea tillsammans med min mamma för att köpa in en hylla till monkey, skrivbord och skrivbords stol till mig. Vi kom hem med det och lite annat smått och gått som bland annat en soptunna och återvinnings lådor.
Håll utkik efter ett nytt inlägg imorgon för då ska ni få se monkeys fina rum ( OBS! Kommer upp vid lunch).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej finisar,
Idag känner jag mig friskare, så himla skönt! Jag har varit sjuk fram och tillbaka i en hel månad... jag har inte fått något gjort känns det som. Nu är jag på bättrings väg och nu ska jag köra hårt framåt! Bloggen, huset, familjen, you name it! Nu är det gasen i botten som gäller. Monkey somnar inte förrän 00.00 nu för tiden så jag ska försöka hålla honom vaken hela dagen idag så han somnar tidigare. Han somnat mitt i natten och vaknar 12:00 på dagen, själv tycker jag det är bättre att han somnar mellan 19-21 och sover till 9-10... jag ska hitta på något idag.. jag vet inte vad kanske ut och gå, jag vet inte riktigt, vi får se!

Ni som följer mig på instagram har redan sett monkeys nya babyhörna i mitt och Joels sovrum men ni som inte har sett den här har ni bilder. Hur fint är det inte? Det ljusgrå med det mörkargrå tillsammans med det ljusblå/ vita, alltså jag dör lite !

I samarbete med
Vinter & Blom fick jag möjligheten att inreda monkeys babyhörna med tre utav deras produkter.
Jag fick hem ett spjälskydd och bäddset samt två stycken förvaringslådor i färgerna ljusblå/vit.
Jag är väldigt nöjd med det jag fick hem.
Lådorna är stora och rymliga, vilket kommer att behövas med alla monkeys leksaker, hihi.
Jag har letat efter fina bäddset men har inte hittat något som jag vågat testa för att jag tycker de flesta är dyra och om det är dålig kvalité är det inte värt priset men det jag fick hem tycker jag verkar superbra. Jag har tvättat det två gånger och tycker verkligen att vinter & bloom's bäddset håller måttet. Har funderat på om jag ska köpa ett likadant i grått också, dessutom är det en väldigt söt design! Det bästa är att spjälskyddet passar bäddsettet, jag tycker det är ursnyggt när man matchar sånt i barn/babyrum. Kvalitén verkar också mycket bra så priset på spjälskyddet är mycket bra.
Nej jag är så nöjd, sitter och skriver detta med ett leende på läpparna.
Tack snälla Amvina.se och Vinter & Bloom. Ni har verkligen lyft babyhörnan till det bästa hörnet i huset!

Likes

Comments

Igår blev monkey nio månader och han fick ett jättestort paket av sin mormor. I paketet var det en massa fina kläder och en staplare son han kan leka med. Så himla snällt, tack snälla mamma och pappa!
Jag har inte bloggat så mycket för arr jag har varit jätteförkylld och i torsdags fick jag influensa. Så jag har inte haft någon ork att göra något alls.

Likes

Comments

Idag blir min skatt nio månader. Tre månader kvar tills han blir ett år, jag längtar ! 
Ni får ha en fortsatt trevlig fredag, jag bjuder på två underbara bilder på monkey.

Foto : https://www.facebook.com/cactusfoto

Likes

Comments

Hej på er!
Som många av er redan vet så har jag ett samarbete med Shein och förra veckan fick jag hem detta underbara mjukissettet. Det är supermysigt material och det är verkligen till ett superbra pris! Just nu får man hela settet för ca 220SEK, vill man komma billigare undan kan man läsa på hemsidan och få lite rabatt men det är inget jag står för.
Jag skulle verkligen rekommendera detta denna outfiten, jag tycker den är snygg och bekväm dessutom till ett bra pris!
Jag beställde storlek Medium och är 168cm lång och väger 62kg. *
Hitta mjukissettet här

Likes

Comments

Det är min tur att tacka år 2017 för ett fantastiskt år. Jag fick den stora gåvan som jag alltid kommer att ha med mig i livet. 2017 04 05 kom min underbara skatt, den känslan är så svår att beskriva. Att föda och plötsligt så är sitt underverk i famnen. Jag är så otroligt tacksam för den upplevelsen och det är något jag aldrig kommer att glömma! Jag fick vara med på ett underbart bröllop där min gudfar gifte sig med sin kärlek, en underbar dag med mycket kärlek och känslor. Vi valde att ha ett namngivningskalas för monkey och även den dagen var magisk. Vackert väder, hela släkten och vännerna var där och firade min och Joels skatt. Jag har fått följa monkeys utveckling genom dessa underbara åtta månaderna han levt. Vi fick hem vårt andra lilla tillskott, katten Arnold. En underbar liten prick som älskar mat och bus, precis som sin husse,haha! 2017/10/10 fick vi nycklarna till vårt hus på landet som vi fortfarande håller på att renovera och flytta in saker till. 21 år och redan husägare,mamma och sambo.Det är galet!
Det var inte bara monkeys första jul utan även min första julafton utan min familj under 2017. Så klart var denna julafton lika bra ändå eftersom att vi firade med Joels sida av familjen. Så många julklappar hela familjen fick men speciellt monkey men så snäll han varit under året var det inte så konstigt att tomten kom med så mycket fint.

2017 har kommit med många bra händelser men även tråkiga händelser, bland annat vill jag lyfta fram min barndomsvän som gick bort i en tragisk olycka under oktober månad. All styrka till hans familj och anhöriga, må min barndomsvän vila i frid.

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@ss.persson


Better Blogging Nouw