• Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Ny vecka och monkey blir åtta veckor på onsdag,  Mitt lilla onsdags barn 😍
Har nyss suttit i soffan och lagt i foton i ett fotoalbum som vi hat tagit sen han föddes och vilken skillnad.  Han har ju nästan blivit gigantisk,haha.  Nej men han var så liten och nu känns han helt stor. tanken av att han kommer bli ännu större känns konstigt...

Nu sitter jag och tittar på tv. Ska försöka få igång Netflix men jag har fastnat lite. Är inte teknisk... Monkey ligger i Babygungan och sover sött som vanligt.
Ska se om jag hinner ta några söta bilder på honom som vi kan använda till namngivningsinbjudan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är de min första morsdag som jag blir firad. Morgonen började med lite babymassage sedan fick monkey ett bad och runt kl 13 kom Bob och Degen för att hälsa på för första gången efter BB. När de hade åkt vidare till sina föräldrar fick jag en superfin sommarjacka av min son,  han vet precis vad jag vill ha ;)
Nu är vi hemma hos mina föräldrar och firar med middag och efterrätt.

Likes

Comments

För ett par veckor sedan fick jag hem ett nylanserat babylarm från Capidi.com o färgen rosé. I samarbete med Capidi.com fick vi prova babylarmet och nu ska vi recensera produkten.

Jag tycker att babylarmet har fungerat utmärkt och vi har kunnat vara i ett annat rum utan att vara oroliga om vi skulle höra James eller inte.
Den är simpel och stilren.
Liten och enkel att ta med sig, eftersom att den knappt tar någon plats. Lätt att förstå hur den fungerar. Designen är väl uttänkt och väldigt modern. den finns förtillfället i flera färger, vit,rosé och guld plus att man också kan ge sitt babylarm en extra touch genom att designa sin egna front med ett foto på t.ex. sin bebis. Det ska jag göra men har inte rikrigt hunnit då mitt lilla knyte har haft väldigt ont i magen och det har varit myckey fokus på honom, så klart.

Jag är super nöjd med mitt babylarm från Capidi.com och skulle gärna vilja följa företaget längre i framtiden och se hur de kommer att utvecklas. Servicen har varit super bra, då jag har fått ett utmärkt bemötande av kundtjänsten.

Snabb info om Capidi babylarm :

❁ Låg strålning
❁ 109 timmars standy tid
❁ Lång räckvidd på 800 meter
❁ Laddas med micro-USB
❁ Självparning
❁Batterivarning
❁ Justerbar mikrofon & volymLjud- och ljuslarm
❁ VibrationRäckviddsalarm

I samarbete med Capidi.com

Likes

Comments

Ännu en solig dag går mot sitt slut.
Idag gick vi upp med tuppen för att äta frukost hos svärföräldrarna. Efter frukosten blev det lite mys framför solen i deras trädgård. Härligt sällskap och en liten bränna skadar ju inte, eller hur?

Likes

Comments

Ännu en solig dag går mot sitt slut.
Idag gick vi upp med tuppen för att äta frukost hos svärföräldrarna. Efter frukosten blev det lite mys framför solen i deras trädgård. Härligt sällskap och en liten bränna skadar ju inte, eller hur?

Likes

Comments

Hello sunshine ☀

Idag började dagen med ett besök hos BVC och det visade sig att monkey nu väger 5080gram. Han har alltså gått upp ca 400gram sedan förra gången vi var på BVC. Inte konstigt att jag börjar få ont i ryggen när jag bär på honom hela tiden haha..


Utrensning av Babykläder är också dags, eftersom att han är 59cm lång nu och inte kan ha på sig storlek 56 längre, lillkillen blir bara större och större:)


Efter besöket hos BVC  var jag och @CamillaBerg  ute och gick i ca en timme och nu är vi hemma hos mina föräldrar och solar samt fixar en av våra barnstolar som vi ska måla om. Så himla bra väder, helt galet! 

Likes

Comments

En glad liten kille på sju veckor. Min stora kille har sovit bra och länge inatt,så himla skönt! Vi såg hemma hos mina föräldrar inatt eftersom att det blev sent igår och hade ändå tänkt att komma hit idag då de hade lovat fint väder. Idag blir det förhoppningsvis bara trädgårds häng med min fina mamma och lilla monkey.

Likes

Comments

Hallå allihopa! 
Idag startade jag dagen med att gå en runda med Felicia och hennes son. Efter det åkte hem till Mia föräldrar.  Fikade med mamma,  mormor och morfar, sedan satt vi lite i trädgården och solade lite. Nu passa vi Dino och monkey håller på att somna men han har knip i magen så jag får helt enkelt se om han lyckas somna...

I samarbete med testagram.se fick jag hem månadens box när jag bara snabbt skulle in och trösta monkey, lämnade jag boxen i gräset. När jag kom tillbaka så hade Dino öppnat boxen och tagit en påse han tyckte luktade intressant.. Han var väldigt nöjd och jag lite mindre nöjd...

Likes

Comments

Ny nappar från twistshake.com.
I samarbete med Twistshake fick vi hem nya nappar till monkey. Nöjd som vanligt!  Älskar att kunna matcha nappen med dagens outfit, så himla kul! Eftersom att napparna försvinner hejvilt här hemma så hade vi tur att twistshake ville skicka några nya!
Ni har väll inte glömt att ni kan använda min rabattkod så ni får 20% rabatt på hela ert köp! Spara lite pengar. Det är alltid bra, inte sant? Skriv in sspersson20 för att få 20 rabatt på köpet 🍼

Likes

Comments


Better Blogging Nouw