Facebook
Twitter
Instagram
Blogkeen
Nouw

Hej på er!
Har ni haft en trevlig fredag än så länge ?
Jag är inne på min sista timme på jobbet och snart får jag åka in till min älskade monkey. Mitt allt , mitt lilla hjärta!
Jag har inget speciellt planerat, har tänkt sova hemma hos mina föräldrar inatt. Vi får se vad det blir och vad som händer under dagen. Nu måste jag ut från pausen, hörs sen !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon ,
Har ni sovit gott? Det har i alla fall monkey gjort och jag såklart. Vi är pigga och glada efter tio timmars sömn och efter den gods frukosten. Dagens planer är att gå ut och gå runt tolv tiden, sedan ska jag och monkey åka hem till mamma och ha idolmys !

Glöm inte att rösta på Kevin O ikväll !!!

Likes

Comments

Hej!
Idag var jag på umo och fick insatt en hormonspiral. Inge fler bebisar på något år nu, hehe.
När min värktabletten slutade värka fick jag sån jäkla mensvärk .. har haft det hela dagen men min mormor har varit hör och hjälpt mig lite med monkey. Klockan fem kom mina föräldrar och även morfar så åt vi alla pizza. Nu är bara mormor och mamma kvar och tittar på idol , vem är er favorit idag?

Likes

Comments

Hej på er !
Monkey har fått frukost , ny blöja och nu ska vi sova middag en stund. Vi får se hur det går , han är ju lagom pigg får man ju säga, haha.
Vi hörs sen

Likes

Comments

Godkväll !
Ni bara måste gå in på min instagram och kolla in min senaste video på monkey när han skrattar! Så himla härligt, ni kommer inte att ångra er ! Jag lovar
Klicka HÄR för att komma till min instagram

Likes

Comments

Hej på er !
Det har varit en super mysig dag idag. Dagen började med frukost, sedan gick vi ut och gick en runda med Camilla. Efter rundan gick vi upp till oss och åt lite lunch samt gjorde dagen ännu mysigare.
Nu är monkey och jag ensamma igen. Medans monkey sov så packad jag lite till flytten , nu är det bara 11 dagar tills vi flyttar ifrån lägenheten!

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon!
Igår gick jag och monkey till våra grannar för lite tacomys. Det var väll runt 22 vi promenerade hem för att sova. Jag kände mig väldigt trött eftersom att jag hade burit ner 6 flyttlådor från vinden igår .. fyfan, det ska bli så skönt att komma till hus! Efter jag hade hämtat flyttlådorna städade jag huset som vi passat så jag hade gjort ganska mycket. Jag var helt enkelt trött och jag sov sååå bra inatt..
Nu är både jag och monkey vakna. Klockan är 10:20 så det är dags att göra frukost till honom. Vid 12 tiden ska vi hem till Elise och träffa på henne och hennes djur. Ska bli väldigt mysigt att få se hennes gård igen. Jag skulle gissa på att det är nog i alla fall sex år sedan jag var hos henne.
Nu , daga för mat , ses sen!

Likes

Comments

Hej bloggis !
Igår hängde vi med Camilla. Hon kom hem till och åt lite lunch och mös i soffan med våra små pojkar. Monkey är så stor haha !
Det bar så mysigt och idag kom micaela på besök. Två härliga dagar på rad, inte illa!

Likes

Comments

Min duktiga lilla hund, han vet vad hans uppgift är här hemma. Passa bebis , ja det är han bra på.

Likes

Comments