Header
  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hej på er !

Hoppas ni mår bra idag. Jag började min dag med en morgonrunda med Dino. När vi kom hem igen gick vi och lade oss bredvid Joel och vilade lite innan vi åkte hem till mamma och pappa. När vi kom hem till mina föräldrar sov mamma fortfarande eftersom att hon jobbat natt. Jag satte på en film i vardagsrummet och Dino chillade i trädgården i det fina vädret. Kl 15.00 gick jag och Dino in och väckte mamma för lite go fika och en super god vaniljsnurra från Björns konditori.

Nu är jag nyduschad och tittar runt på mammas dator innan vi börjar med maten. Jag har inte haft ont i min mage idag, så himla skönt. Inte för att jag är orolig över att något är fel men det är så himla skönt när smärtan är över. Min lilla pojke magen är efterlängtad! Vill att han ska koma ut nunununu

Likes

Comments

Hej på er!
Iigger i soffan med Dino och kollar på Gossip Girl. Har varit ute gått med Dino men har så ont i magen så kan knappt gå.. Så det blir inga långa rundor idag.. Det är verkligen tråkigt eftersom att det är så fint väder. Idag är det en sån dag jag önskar att jag bodde i hus så min fina hund hade kunnat vara ute och lufta sig precis när han vill ute i trädgården. Nåja den lata hunden ligger bredvid mig och sover så han lider väll inte? haha... Det blir en mysdag framför tv:n idag.
Ha en fin dag

Likes

Comments

Ta dig ett järn. Nu börjar barnets benmärg att producera röda blodkroppar. Barnet bygger upp järnlager genom att absorbera järn från din kropp, så ladda med järnrika livsmedel under tredje trimestern. Detta sker till största delen under den sista månaden före förlossningen.


Huvud eller säte? Positionen med huvudet neråt är idealisk vid förlossningen. Om någon annan kroppsdel än huvudet kommer först kallas det för sätesbjudning. Om barnet fortfarande ligger med rumpan nedåt i vecka 35 blir du erbjuden ett vändningsförsök på förlossningen.

Växer så det knakar. I slutet av den här veckan kan barnet väga upp till 2,5 kilo och vara omkring 43 till 47 centimeter.

Ditt graviditet i vecka 35

Det du bör veta om kejsarsnitt. Kejsarsnitt innebär att barnet tas ut genom ett kirurgiskt ingrepp i mammans livmoder. Fråga din barnmorska under vilka omständigheter han eller hon tror att det är nödvändigt med kejsarsnitt.

Likes

Comments

Hej på er!
Förlåt för så dålig uppdatering ... Både jag och Joel har varit sjuka den senaste veckan men jag har börjat bli bättre så det är skönt. Tråkigt nog är Joel fortfarande dålig men får hoppas att han är på bättringsväg snart.

Igår vart jag på thaimassage i Malmö och guuuud va skönt det var !
400kr för en timme , tycker det är en sjukt nice deal. Har varit där förr och det var lika bra då också!
Eftersom att jag är gravid så valde jag att inte ha den "typiska" thaimassagen utan , det blev mycket ben och armar. För att mjuka upp lederna i kroppen. Mina ben är verkligen stela och känns nästan lite slitna så det satt verkligen superbra med massage igår. Känner mig som en helt ny människa!

Kolla in Arunee's thaimassage här .
Helt klart värt pengarna

Likes

Comments

Mitt älskade lilla hjärta har sovit hos oss idag och ska även göra det inatt igen. Det är så mysigt att ha vår lilla hårboll hemma. Det är full rulle hela tiden. Ha en underbar dag mina vänner ❤

Likes

Comments

Hej mina fina läsare!

Tänkte tipsa er om en blogg som skriv av Ellen. Hon är en nybliven mamma på 23 år och hennes söta som heter Wiggo. Vill ni följa ännu en babybubbla och lära känna Wiggo och Ellen. Massa fina bilder och tips. In och kika idag @eschutz.  Glöm inte att följa och lämna en kommentar på hennes blogg!


Glad alla hjärtans-dag

Likes

Comments

Vandrar neråt. Om det är en pojke håller hans testiklar nu på att sjunka ner i pungen. Om barnets pung verkar onormalt stor direkt efter födseln är detta inget att vara orolig för: svullnaden beror på vätskeansamling och går bort efter någon vecka.


Ingen rast och ingen vila. Bebisen rör sig mindre, vilket främst beror på att det är trångt. Barnet väger nu hela 2,1 till 2,3 kilo och är mellan 40 och and 41 centimeter och trycker mot väggen på livmodern. Du är förmodligen ganska bra på att gissa vilken kroppsdel (fot? Armbåge? Arm?) som sticker ut.

Baby blues. Just nu är barnets ögon blåa. Pigmenteringsprocessen i iris är inte klar förrän ögonen har utsatts för ljus i flera veckor efter födseln.

Din graviditet i vecka 34

Dags att visa sig? Nu när det bara är några veckor kvar är det bra om du lär dig känna igen tecknen på att barnet är på väg att komma ut. De vanligaste symptomen är regelbundna sammandragningar som sker med allt kortare mellanrum, smärta i nederdelen av ryggen i kombination med smärta som liknar menssmärta, att vattnet går (hinnorna runt fostervattnet spräcks) eller en slemmig blodfärgad flytning som är ett tecken på att livmoderhalsen har börjat vidgas. Tecken på att förlossningen är på gång kan börja veckor innan den faktiska förlossningen. Om du upptäcker några av dessa bör du kontakta sjukvården omedelbart.

Gör klart förlossningsplanen. Du har förmodligen diskuterat dina önskemål med barnmorskan, din partner och eventuella familjemedlemmar som du vill ska vara med på förlossningen. Nu är en bra tidpunkt för att se över dina önskemål med läkaren eller barnmorskan för att friska upp minnet och se till att ni båda är på det klara med vad som gäller.

text från pampers

Likes

Comments