• Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Igår kom Tove in och lämnade tre jättesöta bodys till monkey.
När Tove var och hälsade på oss för några veckor sedan fick monkey två jättefina plagg men den ena bodyn var hade vi redan i hans garderob. Så nu fick vi tre bodys istället .
Jag var ju bara tvungen att ta bild på hans outfit som vi fått . Byxorna har gjort sitt nu , de har blivit korta, haha . Han bara växer och växer, nu får han stanna lite i växten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I samarbete med shein fick jag hem denna snygga bikinin ! 😍
Den än är bekväm och sjukt snygg!
Jag beställde min bikini i storlek medium och brukar ligga mellan small och medium i bikinis. Jag är så nöjd ! Tack snälla shein för ett fantastiskt samarbete.

Passa på att köpa din bikini , den är BILLIG

Likes

Comments

hallihallå solstrålar!
Allt bra ? Jag mår i alla fall bra,lite huvudvärk men får väll gå. Kom hem från jobb för ca en timme sedan och nu ska jag hem till Joels föräldrar. Vi ska hänga lite i trädgården och få lite sol på oss.

Igår firade vi min mamma som fyller år imorgon . Grattis i förskott ! Wihoo.
Monkeys första mormorkalas? Säger man så ? Haha. Det var super mysigt när hela familjen träffas och myser.
Jag älskar verkligen när familjen är samlad.

Likes

Comments

Likes

Comments

För cirka en månad sedan åkte den 23åriga kvinnan till Libanon tillsammans med hennes två barn på 6 månader och 2 år för att åka på semester till hennes man. När hon hade anlänt till mannens hus blev de inlåsta och misshandlade av både mannen och hans familj.

Med hjälp av en lokalpolis har kvinnan lyckades tillsammans med hennes två småbarn komma loss från makens våld i Libanon men svävar fortfarande i stor fara då konsulatet inte tar emot henne och hon nu tvingas gömma sig.

Kvinnan har under en lång tid haft husarest i mannens familjehem i Libanon där mannen och hans familj misshandlat och våldfört sig på henne och barnen.

Det visade sig sedan att maken hade släktband med Polischefen på orten som satt ett ultimatum om att Svenska UDs personal måste hämta henne annars måste han lämna över kvinnan och barnen till maken och hans familj.
Svenska Konsulatet känner väl till ärendet efter en storm av anmälningar från personer som följer facebookgruppen "Bring her home" men har varit oförmögna att hjälpa till.

En svenska som råkade vara i Libanon har på eget ansvar och egen risk fått ut kvinnan från polisstationen och letar efter ett skyddat boende fram till morgondagen.

Inte först då kan konsulatet ta emot henne. Pass och id handlingar finns kvar på polisstation som vägrade lämna över dessa.

Följ utvecklingen på Facebook -
https://m.facebook.com/groups/1471298152952449

DELA DELA DELA
#bringherhome

Likes

Comments

Monkey vaknade kl 08 i morse, han vaknade väldigt glad så jag behövde inte rusa upp ur sängen och göra mat till honom utan jag fick morna mig, gå på toaletten , ta på mig en morgonrock och sedan fixa mat till honom utan problem.
Efter maten kom han inte riktigt till ro och lyckades inte somna så vi lade oas i soffan för att låta pappsen sova vidare eftersom att han jobbat natt.

Efter en lång stund somnade monkey och fortsatte kolla på tv. Finns verkligen inget bra på tv mellan 8-10 haha...
Nu är klockan 12 och monkey har nyss somnat efter hans lunch. Jag väntar på att @elingibson ska komma och hälsa på oss idag. Borde även städa undan lite men vem kan dra sig ifrån detta myset?

Likes

Comments

Haha hej tjugge!
Jag dör för min fina kille

Likes

Comments

Hej på er !
Idag startade jag dagen på bästa sättet.
Monkey vaknade 20 i 8 imorse och fick mat den tiden. Halv tio gick vi ut en runda med Felicia och hennes son. Efter en lång runda i det fina vädret tog vi ett stopp på Ica i byn och köpte osa vars en glass.

Det är skönt att vara mammaledig

Likes

Comments

Hej allesammans !
Jag hoppas att ni mår jättebra, det gör i alla fall jag.
Idag kommer en vän hem till oss och fikar med mig och monkey. Det ska bli så roligt att träffa henne eftersom att det var väldigt längesedan vi sågs.. Det måste vara ett år sedan..? Tiden gå är så fort, skrämmande!

Vi har passat mina föräldrars hus ute på landet i ett par dagar och jag har jobbat på pågen tre dagar så det är därför jag inte har uppdaterat något .
I know , måste bli bättre. Om det är så att jag inte hinner skriva ett inlägg så ska jag bli bättre på att bara lägga upp bilder .

Det var egentligen inte bara det jag skulle berätta utan jag tänkte faktiskt berätta att jag ska nu börja träna ordentligt.
Även fast jag gick ner det jag gick upp under graviditeten på bara två veckor så gick jag upp ett par kilo ganska snabbt när jag slutade motionera..
Men nu är tanken att vara ute och gå samt göra övningar antingen på gym eller på hemma miljöer. Ni kommer självklart få följa med på min resa till mitt mål.
Håll utkik för starten ! 🏁

Likes

Comments

Likes

Comments