Header
View tracker
  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Igår (lördags) döptes mitt lilla gudbarn och hon fick namnet Alva till sitt tilltalsnamn. Hur gulligt? Jag älskar namnet Alva!! Om jag hade haft en dotter så hade velat döpa henne till Alva. Finns många andra namn som jag också kunnat tänka mig men Alva är ju vara så gulligt!! Men nu får jag hitta ett annat namn om det är så att vi får en liten flicka!

Dopet gick väldigt bra, Alva var så snäll och sov mestadels av ceremonin i kyrkan. Hon gjorde inte heller mycket ljud av sig på kalaset efteråt. Då satt hon tyst hos sina föräldrar eller sov i sin vagn. Så stolt över min lilla flicka.

Likes

Comments

whoopwhoop!
Årets första testagram kom igår! 
Massa mumsigt denna månaden också, Love it! In och beställ er testagram redan idag och testa på nya produkter som kommer att börja säljas i din närmaste matbutik.

Sponsrat inlägg

Likes

Comments

hej på er!
Idag har jag varit och fikat hos Ulrika. Fick även träffa hennes lilla flicka, Linnea, som har blivit så stor sen sist jag såg henne. Det är så roligt att de små liven växer så snabbt och snart är det min tur🍀
Jag var i Malmö vid 10 tiden och kom nog hem kvart i 1. När jag kom hem gick jag direkt och lade mig i sängen. Så nu har sovit middag fram till 15: 30 samt ätit lite lunch innan jag åker till jobbet för att jobba ett par timmar. Joel åkte precis till sin skola som han ska vara över helgen, så jag får se vad jag gör ikväll. Kanske stannar kvar lite på Millennium och snackar eller åka hem och sova. Det lär bli sista alternativet, jag är ju så trött hela tiden haha... 
Nåja,  hoppas ni får en fin fredag!  Min fredag har varit bra och kvällen kommer vara lika bra 😍

Likes

Comments

Nu har vi äntligen fått reda på könet på vår lilla monkeyAllt såg bra ut men han/hon är lite liten i sin tillväxt. Vi ska på ett till ultraljud i början av februari så det känns bra att vi får ett till för att se att den följer sin egen viktkurva.
Håll utkik efter vad det är för något.
Pojke eller flicka? 

Likes

Comments

Hej på er
Hoppas ni mår bra. Det gör jag, tack.
Idag har jag jobbat på pågen fram till kl 14.00. Åkte hem och satt på tvätten, behöver tvätta ca 4 maskiner. Joel åkte till sina kompisar och jag fick som vanligt inte följa med för de är töntar och mobbar ut mig, så jag får helt enkelt underhålla mig själv med tvätt och sällskap av mamma och Dino. Det får väll fungera ;)

Likes

Comments

View tracker

Stort garttis till @ThereseQueen !!
Jag kommer att höra av mig till dig under dagen :D


Tack alla ni som var med och tävlade !

Likes

Comments

I samarbete med Twistshake.com kommer jag att ha en tävling där du kan vinna en valfri Twistshake med tillhörande super-mixer och pulverbehållare.

För att delta ska du
♔ Följa twistshake på instagram här
♔ Kommentera att du är med + instagramkonto

För extra stor chans
♔ Dela tävlingen antingen på din blogg eller min instgram
(tagga mig på instgram SS.PERSSON eller länka ditt blogginlägg)


Till er som inte kan vänta på det härliga priset får en rabattkod som ni kan använda på Twistshake.com.
Använd koden sspersson20 för att få 20% på hela ditt köp hos twistshake.com.

De har fått in många nyheter! In och kika!

Tävlingen avslutas på lördag

Likes

Comments

Hej kära vänner,
För andra gången använde jag mudmasken från Erica's Beauty Palace som jag har ett litet samarbete med.
Första gången lyckades jag glömma minneskortet i datorn, så bilderna sparades inte... som jag upptäckte när jag skulle föra över bilderna efter jag gjort behandlingen, klantigt... Men idag gjorde jag det igen och nu ska ni få läsa hur jag gjorde och vad jag tycker om masken.

För det första så tycker jag den enkel att applicera produkten i ansiktet. Man kan använda sig av en sminkborste eller sitt finger. Jag använder mig av mina fingrar, då jag tycker det är smidigt och enkelt. Jag sätter på det som om det vore foundation. Jag sätter ett tunt lager runt mitt ansikte och väntar tills att allt har torkat - blivit ljusgrönt.

Masken arbetar snabbt och tar inte många minuter innan den är klar för att tas av. Jag hoppar in i duschen då jag tycker det är enklast och det är mindre jobb att få av den. Varmt vatten och sen avslutar jag med kallt vatten så jag stänger mina porer i ansiktet.
Som jag skrev innan så arbetar masken väldigt snabbt, den går snabbt in i hyn och rengör.

Ni kan se på bilden längst ner att jag är lite röd efter jag tagit bort masken men det är inget farligt, endast ett bevis på att masken har gjort ett bra jobb i mitt ansikte!

Vill du kika in fler av Ericas produkter ?
Klicka här för att läsa och se mer av produkterna!

Likes

Comments

Nu har jag dragit två vinnare!


Första priset 500SEK går till Erika Ohlsson.


Andra priset 200sek går till @mittlivsomsofia


kontakta mig här på Nouw eller email, ssarapersson@gmail.com!


Stort grattis till er två!

Hoppas ni hittar en riktigt snygg klocka!

Likes

Comments