• Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Min stackars och duktiga pojke fick sin första vaccination idag. Han var så duktig! Det gjorde nog mest och i mig och Joel som fick se sprutan och hur monkey reagerade..  Men efter vi tröstat honom var han hur snäll som helst och nu sover han i sin mormors famn.

Likes

Comments

Hej på er! 
Igår åkte jag och mamma till limhamn och klippte Dino. Han blev så fin, Kort klippt men super fin. Efter besöket hos hund salongen lämnade mig där hemma. Packade väskan sen åkte jag och monkey till mamma och pappa medans Joel jobbade till nio.
Igår åt jag också årets första jordgubbar, sååå gott!! 

Likes

Comments

Contains affiliate links

I samarbete med Careb.se fick jag hem fyra Benbat produkter två stycken "travel toys " , en "resespegel " och en bilspegel . Bilspegeln har jag tyvärr ingen bild på ( se här ) .

Just nu har vi grodan och ugglan i babygymmet, Perfekt att ha där. Monkey ligger där mycket längre nu än va han gjorde innan vi hängde dem där. De är perfekta, jag ska sätta en av leksakerna under bilspegeln så han kan titta på sina fina leksaker. Som ni kan se på bilderna är de i härliga färger som bebisarna kan se, många hängen som man antigen kan prassla med eller bita på.

Jag är så nöjd, varje gång monkey blir ledsen tar jag bara ram den gröna och prasslar så blir han glad igen, helt fantastiskt! Som sagt, jag är nöjd , Benbat har varit min räddning i vardagen här hemma ;)

​I samarbete med www.careb.se

Likes

Comments

Hej alla sommarglada själar !
En mycket fin dag med mycket blåst ställde min mamma upp som "fotograf" när den riktiga fotografen fick förhinder.
För en vecka sedan fick jag hem ett paket med två plagg från Shein.com som jag har ett samarbete med.
Jag bad om en en roséfärgad i storlek M och en kavaj jacka i storlek L.
Klänningen skulle jag vilja säga passa till större event som t.ex. bröllop eller bal, man vet ju aldrig när det dyker upp bröllop så det är ju bra att ha i garderoben , tycker den är sååå snygg, dessutom så kostar den bara 240 kr !! Hitta den här för en bättre bild.
Kavaj jackan är super snygg och väldigt skön, dock förväntade jag mig inte detta materialet men blev positivt överraskad.
Man kan båda klä upp en outfit eller ned en outfit med kavajen .270 kr kostar denna, kolla in fler bilder här


Likes

Comments

Hej på er! 
Utvilad och pigg är jag. Idag blir monkey 10 veckor och har sovit hela natten och morgonen utan några problem.
Han fick sin sista måltid 22:00 igår, somnade runt 23 och vaknade idag kl 9:00 och fick mat.
Nu sover han på mitt bröst samtidigt som jag tittar på 16 and pragnant.  Älskar det,haha. Vi har inte MTV hemma så jag får passa på när jag är hemma hos mamma och pappa.
Börjar bli lite hungrig så det är väll dags att ta fram frukosten på bordet.
Puss och kram

Likes

Comments

En massa mys och bus i babygymmet idag.
Idag har vi inget på schemat, vi får se vart dagen tar oss. Kanske vi tar en runda i byn så jag får röra på mig lite.
Ha det fint mina vänner

Likes

Comments

I samarbete everydaybaby.com har vi fått hem deras badmattor som ändrar färg vid för hög temperatur.
Vi fick hem i den gråa färgen som blir vit när vattnet är för varmt. Jag hade i två fötter och termometer i badet Jag längtar tills monkey själv kan sitta och bada så vi kan använda fötterna som både badmattor och håller temperaturen.

Everydaybaby.com är en online butik som säljer badmattor i olika färger, solskyddsfaktor , temperaturband till nappflaskan och SUPERSNYGGA nappflaskor av glas !

Likes

Comments