• Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er. 
jag ber om ursäkt för att jag har varit dålig på att uppdatera efter namngivning, jag har faktiskt ingen ursäkt, jag har bara varit dålig på att uppdatera.. 

Idag har jag jobbat från 05:30-14:00   efter det åkte jag hem och duschade sedan hämtade jag monkey hos mina föräldrar. När vi hade varit och hämtat monkey, kom sanna och bea med fika så monkey bjöd på lite babymys i utbyte mot fika, hehe.

Nu ligger vi i vardagsrummet och tränar rygg -och nackmusklerna.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Igår var det en sån så himla bra dag. Solen sken och det var varmt och skönt.

Dagen började med panik när planerna inte blev som vi hade tänkt oss. Dagen innan hade vi blåst upp 30-35 heliumballonger som vi skulle släppa upp i luften när ceremonin var över och när vi vaknade upp på morgonen ligger de på golvet. Suck.. Jag som hade planerat detta innan monkey föddes. Kunde inte tänka mig något annat..haha. Men min syster och bror som är faddrar till monkey körde in om emporia och fixade till ljusblåa ballonger som vi släppte upp.

Morgonen började i panik men blev bara bättre och bättre. Allt blev så himla bra! Fint sällskap, jättefina presenter och toppenväder.

Stort tack till alla som var hos oss och firade vår lilla kille <3

Likes

Comments

En ensamstående mamma med ett NPF barn är inte alltid så lätt och att lyckas gå ner så mycket som ,@TheQueenieSe gjorde efter hennes Gastric Bypass operation är grymt strongt!
Hur är det egentligen att byta tilltalsnamn i vuxen ålder och hur det är att leva med ADHD i samband med ångest när man är en ensamstående mamma?

Hos Jennifer kan du få reda på mer information om hennes liv och varför inte ställa en fråga eller två?
Du får följa med henne i hennes vardag och även på ett och annat inredningstips som du kan ta vara på.

Följ Jennifer på instagram: missjenniferqueen
OCH
på här nouw : thequeenie.se

Likes

Comments

Ni har väl inte missat min giveaway på instagram ?

Ni har chansen att vinna den nylanserade mini cupen för 4månader+ . .
Reglerna är simpla , kolla in här.

Kan du inte vänta och vill säkra dig en mini cup eller en annan produkt på deras hemsida kan ni använda min kod sspersson20 för att få 20 % rabatt på hela ditt köp. Gäller hela twistshakes sortiment

I samarbete med twistshake.com

Likes

Comments

En glad liten kille vaknade 08.00 och fick frukost efter 10 timmars sömn. Duktig bebis!
Det är ju inte farligt att sova med än åtta timmar varje natt. Jag klagar då inte ;)

Var ju bara tvungen att ta en bild när vi ligger och mornar oss i sängen, en sån nöjd kille alltså. Han bara sprattlar och har sig morgonen, det är så mysigt att vakna på morgonen när han ligger i sin säng bredvid och pratar med sin sängmobil.

Idag har vi inga speciella planer mer än att vi ska gå till majas cottage en stund för att hitta en ljuslykta till monkeys namngivning på lördag. Joel är och tränar och på vägen hem ska han in och handla lunch och middag.
Ha en fin dag idag

Likes

Comments

Hallå!!
Här om dagen åkte jag och min sambo till höllviken och åt på restaurang. Det var vår första tid tillsammans utan monkey, vilket var väldigt skönt då vi fick prata om allt som snurrat runt i huvudet de senaste månaderna.

Vi har att varit tillsammans i två år, flyttat ihop, fått barn tillsammans, köpt hus och i fredags var vi på vår allra först dejt. Haha, vi har gjort allt huller om buller. När man tror att man känner sin sambo men man egentligen inte gör det förän 2 år, haha. Bättre sent än aldrig men äntligen fick jag min första dejt men mannen jag älskar.

Likes

Comments

Godnatt alla underbara läsare! 
Jag hoppas att ni haft en bra dag och jag hoppas att monkey gör er kväll lite bättre. Han gör i alla fall sin mamma glad varje gång jag ser honom, hihi

Likes

Comments

I samarbete med barnensland.se får ni ta del av en rabattkod som gäller tillsvidare.
Rabattkoden ger er 15% på hela ert köp om ni använder ssarapersson innan ni betalar.

Nedan kan ni se mina favoriter från barnensland. Barnensland har super fina och moderna baby -och barnprodukter för ett bra pris. Jag skulle verkligen rekommendera deras babygungor och babysittrar, jag tycker själv att de har bra priser på dem eftersom att jag bara sett andra babygungor som kostar betydligt mycket mer och dessutom får ni 15% rabatt om ni använder ssarapersson!Rabattkoden gäller allt förutom redan nersatta varor, stokke och joolz.

Likes

Comments