Header
View tracker
  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
View tracker

vaknade upp idag och mådde inte så bra. tänkte att jag skulle gå upp och äta lite frukost innan jag skulle springa till bussen. går till köket och ser en vit sörja på golvet.. öppnar kylen och ser bara kaos. Precis det jag hade tid med. Jag blir så irriterad!!! Nu missade jag min buss. Får istället köra in som jag kan tycka är ganska onödigt när det går bussar...  aah, ingen bra lördags morgon.

Likes

Comments

View tracker

Är du sugen på att göra ett länkbyte med mig ?! In & skriv ett PM till mig här på nouw så kommer vi överens med något bra!
KRAM

Likes

Comments

Hej på er !
Hoppas ni haft en underbar vecka och att helgen blir ännu bättre. Min vecka har varit ganska lugn men ändå har tiden gått så himla snabbt... Idag har varit helgrymt! Har haft en jättebra jobbdag och sen har två andra händelser idag som jag inte kan berätta hihi.
Lilla monkeyn i magen växer och blir bara starkare för varje dag som går. Det är så härligt att ligga på kvällen i soffan/sängen och känna på när han/hon rör sig. Hade kunnat ligga hela dagen på en och samma plats och bara känt den känslan, den är lite obehaglig men samtidigt helt fantastisk! Tänk att det MITT och min älskades lilla monkey som ligger där och växer och som småningom kommer ut till den stora världens och ska ta del av allt runt om kring oss. Wow! Helt galet, när man tänker så. Finns så mycket jag vill veta om monkey. Jag bara längtar tills han/hon kommer ut !

Likes

Comments

Vad betyder vintern för dig?
- Vintern betyder väldigt mycket för mig. Det är mycket som händer. Vårt land blir vitt och vackert. Jultomten kommer med fina presenter. God mat och dryck dukas på bordet och det är mys med hela släkten och sen är det ju nyår också !! Åka skridskor och skidor samt ta en varmchoklad och äta soppa uppe i fjällen, wow. Det är vinter !

Tycker du om julen? Varför?
- Jag älskar julen. Man kan ligga i myskläder framför TV:n hela dagen utan att känna sig dum. Man tillbringar extra mycket tid med familj och släkt.

Pepparkaka VS lussekatt?
- Lussekatt.

Vad är det bästa du vet med vintern?
- Gemenskapen, Snön och julafton.

Snö VS regn?
- Snö!!

Har du någon gång varit insnöad?
-Ja, vi var ofta det när jag bodde på landet! Det var nice när man gick i skolan ;)

Vill du åka skidor i vinter?
- Yes, men det kan bli svårt med en tjockis mage,hehe.

Te VS varmchoklad?
- Varmchoklad, inget fan av te.

Din favorit outfit i vinter?
- Svarta jeans, snygga stickan tröja , lockigt hår snygga smycken.

Hur myser du till det i vinter?
- En grym film med sambon och lite julgodis

Filmkväll VS vinerpromenad i stan?
- Filmkväll

Likes

Comments

Alltså har ni varit inne på Shein den senaste tiden , INTE JAG ! OMG ! Måste måste måste handla nu inför jul!
Jag dör för dessa klänningarna och de är så billiga , just nu är de på´rea också, YES !
In och kika nu ! Ska själv klicka hem ett par plagg där ifrån ! LOVE LOVE LOVE !

Klicka på bilderna för att komma direkt till plaggen
<3

Likes

Comments

Ni har väll inte missat min instagramtävling klicka här för att komma till min instgram här .

Ni får också en rabattkod på 30 % på hela twistshake's sortiment , även de redan rabatterade paketen!
Använd koden sspersson30 för få 30% rabatt på hela ditt köp !
Ni kan använda min rabattkod hela december! Klicka här för att komma till twistshakeSS.PERSSON PÅ INSTAGRAM

Likes

Comments

Snart är det jul och det är dags att köpa julklappar, jag är nästan helt klar och har till och med börjat packa in mina klappar!
I samarbete med cuteness .se ska jag ge er lite julklappstips från deras hemsida där du t.ex. kan hitta en super cool mugg som liknar ett kakmonster med ett litet kakhål där du kan lägga din kaka. En jättefin ljusslinga i färgen koppar. Ett prinsessljus som dofta ljuvligt! Har ditt sällskap en iPad, då bör ni kika in det grymma stativet till ett SUPERPRIS!
Klicka in här och köp dina julklappar hos cuteness !

Likes

Comments

Ditt barn i vecka 24 i graviditeten 

Pigg bebis. Sugen på en lugn natt? Ditt barn tycker annorlunda. Bebisar är som mest aktiva mellan vecka 24 och 28. Efter det finns det inte tillräckligt med utrymme för barnet att göra volter och rumla runt i magen på det sätt det gjort under några veckor. 

Genomskinlig hud. Barnets hud är så tunn att man kan se blodkärl, ben och organ under den. Huden fortsätter att bli tjockare allteftersom månaderna går tills den är lika ogenomskinlig som din. 

Dags att kika. Barnets ögon är fullt utvecklade i slutet av den här månaden. Även om iris fortfarande inte har någon pigmentering får ögonen färg under de kommande månaderna. Den slutliga ögonfärgen syns inte förrän barnet är lite större, i sällsynta fall upp till tre års ålder. 

Växer så det knakar. Den lilla gymnasten väger upp till 600 gram och är cirka 30 centimeter. Svettkörtlarna utvecklas, och det lilla barnet kan träna på sugreflexen genom att suga på sina tummar.

Din graviditet i vecka 24 

Risk för förvärkar. Från och med nu bör du vara uppmärksam på tecken på för tidig förlossning. Den vanligaste symptomen är mensliknande smärtor, en diffus smärta i nederdelen av ryggen, sammandragningar i livmodern, tryck på bäckenet (som om barnet utövar tryck på det) eller vätska som läcker från vaginan. Var uppmärksam på din kropp; om symptomen kvarstår bör du kontakta sjukvården omedelbart. Om vätska rinner ut från vaginan behöver du vård direkt.

text från pampers

Likes

Comments