Märkte att det förra inlägget hade på tok för mycket text, hehe antar att jag behövde skriva av mig..

Eller inläggen har allmänt blivit bara längre och längre märker jag! Måste bli en ändring på det, ingen orkar ju läsa såna långa utläggningar! SÅ intressant liv har jag ju inte 😉

Har säkert gått över 10 km idag så brist på vardagsmotion har inte jag i alla fall. Blev en "liten" extra runda via butiken efter att vi hade varit till fysion. Helt slut nu!

Undrar om vi ska orka på mamma-babyträning imorgon, har blivit uppskjutet hela tiden men nu har vi igen haft program i 4 dagar.

Känns som att C (och jag) behöver en hemmadag. Vi får se!

Godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det har snöat inatt! Haha lite paff blir man när kan tittar ut och det är vitt på marken.

C somnade plötsligt i famnen här på morgonen. Ibland överraskar de oss de där små knytena. Jag brukar alltid få lägga ut henne i vagnen och dessutom hamnar jag nuförtiden ofta stå och rulla på den för att hon ska somna. Så visst blir man överraskad!

Nå, skönt, slappnar av på ett helt annat sätt när hon en gång somnar inomhus. Är lite skraj för de där vargarna som rör sig här i trakten. Chansen att de skulle hitta till just vår trappa när hon sover ute är ju inte stor men det är ändå skrämmande när de har rört sig mitt bland husen i bostadsområdet. Så man går ju konstant och tittar ut.

Idag ska vi ta det lugnt hemma och senare traska till fysion. Idag blir tanten stolt när C nu har börjat svänga sig. Hon är en ganska lugn bebis på den fronten, gillar mer att observera och delta i diskussioner. Så roligt att man redan kan se personlighet i den här åldern!

Hade ingen vettig bild, men se på detta! Inlägg till mammalådans tygblöja! Nog ska det ju hålla lite flera tvättar. Måste ta resa på hur man reklamerar.

Likes

Comments

6 månader har farit i ett huj! Samtidigt känns det som evigheter sen hösten och C föddes. Tänk så mycket man lärt sig, både om henne och sig själv!

Vi har varit på babykafé idag och därefter via ett loppis på hemvägen. Var på jakt efter tunnare strumpbyxor åt lilltösen men kom ut tomhänta.

När vi kom hem från kaféet bjöd jag C på ett lite lyxigare mellis (lite måste man väl fira halvåret?). En gul-vit kräm. Ser kanske avancerat ut men det enda jag gjort är att koka den vita krämen. Kanske sätter ut recept sen ☺️ Hon älskade det!

Nu säger jag godnatt!

Gårdagens loppisfynd! Köpte också två tygblöjor för totalt 1.50€ 🙉

Tussilagon utanför vår dörr 💛

Likes

Comments

Veckan lider mot sitt slut än en gång. En ganska händelserik helg har vi bakom oss och imorgon känner jag någon som blir 6 månader! Hjälp det var ju nyss oktober.

Igår var jag och Celine hemma ensamma på dagen och på kvällen blev det kaffe hos ett par bekanta!

Inatt sov fröken 10.5h och jag var lite arg på mig själv att jag inte gick och sova i tid igår! Sku ha haft chans till en 9h natt ju 😱 men de 7.5h jag fick var ju nog ändå lyx! Så ska inte klaga.

På förmiddagen for vi promenerandes till stan till det populära barnloppiset som ordnas 2 ggr per år! Sen på eftermiddagen fick vi gäster. C missade en tupplur så var vaken i över 4h men orkade underligt bra.

Bara det händer saker och hon kan ligga och lyssna på skvaller och får lite uppmärksamhet är hon nöjd😍

Hade ingen roligare bild så varsågod och skåda gårdagens choklad och kaffe 🙈Kanske visar våra loppisfynd imorgon.

Likes

Comments

Idag har varit en tung dag. C har varit så ledsen och orolig från eftermiddagen framåt. Tror det är de där sega tänderna som bråkar.

Extra tungt när jag varit helt slut idag av nån anledning! Sen att vi inte hade fått handlat och kylskåpet ekade tomt gjorde inte saken bättre..

Alltså att planera in handlingar och mat så det alltid finns hemma är ju A och O om man ska orka! Åtminstone i det här hushållet.

Nu har vi i alla fall mat i kylskåpet och är mätta och trötta (men nöjda) och lilla skorpan har äntligen kommit till ro.

För att lyfta upp det här negativa inlägget kan jag berätta att det spontana programmet vi hade på onsdagen var ett bilbyte! 😅

Sovgott😴

Likes

Comments

Godmorgon! Blir inte av att testa mamma-baby träningen idag heller, blev igår bestämt ett spontant program! Kanske berättar mer sen.

Igår hade jag tänkt hå en riktigt lång promenad med vagnen men så när jag gått 30 min föll min telefon i backen! Sku sätta den i fickan.. skärmen sprack.. helt obrukbar! Blev så ledsen och bitter så traskade hem igen😭

Men sen tog jag en riktig powerwalk på kvällen istället, dem gjorde gott!

Nu ska jag avnjuta min gröt med mangopiltti som jag blivit helt beroende av 🙉

Sen väcka damen i vagnen för en tidig lunch före vi åker iväg!

Smörgåskrasse gror snabbast🌱

Likes

Comments

Vi är på väg hem från påskmiddag med tjocka släkten. Utmattande men roligt! Vi är alltid kring 30 pers (vuxna+barn) när vi träffas alla så blir en del liv i luckan.

C ser lite grumpy ut där bak, hon sov nog en timme under tiden vi var där men visst tar det ju på ändå!

Simon sprang in i S-market efter blöjor, vi har typ två kvar 😨 tur att det var öppet!

Likes

Comments

Glad påsk! Har man klämt in ett och annat påskägg? Ja! 🙋

Hade tänkt berätta lite om veckan som gått. På tisdag var jag med mamma och lyssnade på en föreläsning om örter och läkeväxter som ordnades gratis av Marthagörbundet. Det var jätteintressant och ångrade mig att jag inte hade penna och papper med!

Försökte dock märka de växter jag kom ihåg i vår Flora bok😅

Sen har det varit middagar och kaffe hos släkt och familj, så vi kommer vara helt slut när det här påskeriet är över!

Nu har jag nyss lagt C i säng och ska äta lite sen kryper jag också ner under täcket! Hon åt lite dåligt ikväll, var så trött när vi kom hem så sent.. men håller tummar och tår att hon ändå har en lika bra natt som de andra nätterna den här veckan! 🙏

Mellan varven har jag planterat mina årliga kryddväxter. Blev lite senare sådd i år men nog ska de väl ta sig för det.

Likes

Comments

Oj, vad veckan har gått snabbt igen! Jag tänkte bara kika in för att det nu det
sku hända lite här på denna blogg..!

Har inte riktigt blivit av att uppdatera, kommer ett ordentligare inlägg möjligtvis imorgon.. men om inte, glad påsk på er🌷

Likes

Comments

Vi inledde den nya veckan med ett besök på babycaféet. Åter igen var det bara mammor och babyn från vår föräldragrupp där, det är ju synd att det inte verkar så populärt men helt roligt att vara bara vi förstås.

På hemvägen plockade jag lite nyhugget påskris, hade planerat göra det men hade glömt sax eller avbitare.. tur så hade de nyss varit och röjt vid vägkanten. Mitt samvete klarar inte av att riva från träden 😰

När vi kom hem snabbpyntade jag lite ris till trappan och inne så vi fick det lite påskigt, skulle vilja ha påskgräs också men blir uppskjutet hela tiden så det kommer nog inte hinna gro till påsken.

Den här veckan ska vi kanske prova på mamma-baby jumppa som dras på ett gym 😊

Vårtecken 💛 nu är bilden säkert enorm igen när jag laddar upp via telefonen 😤

Likes

Comments