Lauantaina mulla oli vapaapäivä. Puoliksi vapaa viikonloppu, niin kuin sitä kutsutaan, vaikka perjantaina pääsin yömyöhään töistä ja sunnuntaina kutsui taas työmaa.
Noh, mutta se lauantai. Se erittäin onnistunut sellainen!

Heräsin, jäin puhelimen kanssa sänkyyn ja noustuani tein ison aamupalan, jota söin samalla kuin katsoin viimeisiä jaksoja parenthood-sarjaa.

Suihku ckeck!

Vietettiin jo tänään isänpäivää ja ihmettelen ihan liian usein, miksi äiti on päiväkodissa töissä, eikä viiden tähden ravintolassa kokkina.

Niin.hiton.hyvää.

Ja isi 💛

Hanna tuli äitille ja iskälle meidän kanssa kahville ja kakulle, jonka jälkeen haettiin koira ja mentiin pikaisesti mun luo laittautumaan, ennen kuin Vera pääsi töistä ja haki meidät luokseen.

Hanna on saanu maailman hienoimman lahjan Nonnalta ja lauantaina löydettiin Nintendolta vihdoin peli, jota mäki osasin pelata. Glögiä, liian monta epäonnistunutta valokuvaa ja mielenkiintoisia keskusteluja, joita me päivä toisensa jälkeen keksitään puhua, vaikka vietetään paljon aikaa toistemme kanssa.

Lähdettiin ulkoilemaan ja illasta tulikin ihan superhauska. Tavattiin kesäkaverit ja lopulta oltiin kotona ja nukkumassa vasta puoli kuudelta, puoliksi syöty pitsa jääkaapissa.

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments