Heips!
Kovinkaan usein näin ei käy, mutta viime perjantaina mulla ja Veralla oli samana päivänä vapaata. Meillä oli jo torstain ja perjantain välisenä yönä sleepover, jotta saataisiin päivä hyvin alkuun. Heräiltiin kymmeneltä, käytiin suihkussa ja suunnattiin ekalle aktiviteetille, eli sukupuolitautiklinikalle. Tämä ei päässyt snapchattiin haha, mutta supertärkeetä käydä välillä tarkistamassa, että kaikki on ok.
Siitä erittäin nälkäisinä aamupalalle ravintola Kuoreen, jota Vera oli kovin kehunut ja ihan syystäkin. Vatsat pullollaan juotiin pikaiset kahvit samalla kun ajettiin keskustaan. En ole saanut pitkään aikaan luovuttaa verta anemian vuoksi ja olin veripalvelussa kielletyllä listalla puolisen vuotta. Nyt sain kuitenkin onneksi luovuttaa ja kaikki meni hyvin!
Hieman tokkuraisena takaisin Veran luo ja takaisin sänkyyn. Hyvin tärkeä aktiviteetti, jos multa kysytään. Noustiin parin tunnin kuluttua ja syötiin veripalvelusta otetut leivät sängyssä, samalla kun pelattiin Clash Royalia. Ronja keskeytti pelailut soitollaan ja ilmoitti, että tänään on viinipäivä. Reippailtiin aktiviteettipäivän kunniaksi Alkoon, jonka jälkeen haettiin Hanna.
Viiniä, juomapeliä ja naurua, kunnes iski ylitsepääsemätön väsymys. En tiedä johtusko aktiviteettipäivästä, vai siitä että olin menettänyt puoli litraa verta, mutta käppäiltiin vaan kotiin Hannan kanssa ja aktiviteettipäivä loppus siihen.
Seuraavana päivänä töihinmenevä-Sandra kiitti edellisillan viini-Sandraa, etten lähtenyt ulos ennen 11 tuntista työpäivää.

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments