Nyt loppus mun joulukuun kalenteri. Viimeiset luukut ei ollut ollenkaan kivoja ja mulla on mennyt motivaatio kalenteriin jo aikoja sitten. Aina sellainen kuitenkin tulee aloitettua ja aina on samat fiilikset loppua kohden.
Mulla alkaa tämän päivän työvuoron jälkeen viiden (5) päivän loma! Viimeksi on tainnut olla sellainen joskus kesäkuussa, joten otetaan siitä kaikki ilo irti (eli toisin sanoen löhöten ja juhlien). Juhlisti puheen ollen, en tiedä yhtään mitä pukisin uutena vuotena päälleni, enkä tietenkään enää ehdi mistään tilailemaankaan. Jaksaisikohan sitä huomenna mennä kiertelemään kauppoja, vai tuleeko vedettyä päälle joku vanha rätti kaapista? Sen näkee sitten. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA TYYPIT, ellen ehdi vapailtani tänne höpisemään, ennen kuin vuosi on vaihtunut. 
Mun viimeinen viikko on mennyt tähän asti töissä, Veran kanssa bilettäessä ja Rikun ja Bellan kanssa tortilloja syöden. Oikein mukavasti siis!
Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Heihupshaloo! Jäänyt vähän joulukalenteri (ja bloggaaminen) mutta täällä taas ollaan. Meillä onkin heti viisi luukkua vuorossa, joten sormet syyhyämään.

23. Jouluaaton vaatetus?


Töissä oltiin, joten päällä oli vähän rennompaa. Jouluaterialla mulla oli kuitenkin siistimpi paita päällä!

24. Kerro jouluaatostasi?

Jouluaatto meni tosiaan töissä! Nukuin aamulla pitkään, jonka jälkeen suuntasin Luostarinkadulle klo 13. Syötiin hyvää ruokaa, joulupukki kävi, jaettiin lahjat, katsottiin frozen (taas) ja syötiin vielä vähän lisää.Kun pääsin töistä, sain mennä Rikun vanhemmille viettämään joulua. Siellä söin taas vähän lisää ja katsottiin hauska elokuva glögiä siemaillen, ennen kuin painuttiin ihan väsyneinä pehkuihin.25. Miten joulupäiväsi meni?


Joulupäivänä lähdin viettämään joulua Houtskäriin. Pääsin Tonyn kyydillä, joten matkaseurana oli myös tällainen pallero.
 Perille tultuamme meitä odotti joulusauna ja "dopp-i-grytan".  Äiti ja iskä remppaa parhaillaan mommon taloa, joten vietettiin joulua vähän eri meiningeissä, kuin aiemmin. Sauna ja kylpyhuone oli kuitenkin saatu valmiiksi, joten kelpasi saunoa.
Olohuoneessa ei ollut valmiita seiniä, lattiaa tai kattoa, mutta tällainen upeus oli sinne ilmestynyt! Maailman parasta luksusta olla oma takka.
Syötiin, juotiin ja hengailtiin, eli ihan tavallista joulutouhuamista. Muilla oli jo eilen ollut vähän rankempi joulu, joten kovin pitkään ei valvottu. Jäätiin kuitenkin äitin kanssa hereille pelaamaan mökkiä ja juomaan punaviiniä. Naurettiin itsemme melkein hengiltä ja koitettiin hyssytellä toisiamme, ettei muut heräisi. Niin hauskaa!
Seuraavana aamuna syötiin vielä joulupuuroa ja pelattiin Tanjan, Tonyn ja mommon kanssa marjapussia, jonka jälkeen mun 24 tunnin joulu Houtskärissä oli ohi.


26. Mitä sait joululahjaksi?
 
Sain rahaa Moccamasteriin, jonka kotiutan, kunhan ehdin suunnata Giganttiin Tommin puheille. Lisäksi sain suklaata, sukkia, huulirasvaa, ihonhoitojuttuja ja pupukoristeen haha. Sovittiin lähes kaikkien kanssa, ettei hankita mitään lahjoja toisillemme ja hyvin se meni näinkin.

27. Onko sinulla uuden vuoden suunnitelmia?

Suunnitelma on, ettei suunnitelmaa ole. Näillä näkymin ollaan mama Gröndahlilla. Odotan oikein innolla!

Likes

Comments

22. Kerro kuulumiset, kun jouluun on kaksi päivää?

Kuulumisia. Oon huomisen jälkeen tehnyt harjoitteluani kuusi viikkoa, eikä vuoden vaihteen jälkeen ole enää niin kauheasti jäljellä. Oon viettänyt pari iltaa Veran seurassa ja yhden illan myös Hanna liittyi meidän alkoholikerhoon. Tarpeellista seurustelua, vaikka onkin väsyttänyt vähän laittoman paljon. Odotan myös innolla mun kahden päivän lomaa, joka alkaa sunnnuntaina! Pääsen katsomaan sata jaksoa arrowia putkeen, jonka aloitin nyt ihan alusta, kun oon siitä sarjasta nähnyt vain osittaisia jaksoja..
Punainen lanka on taas mennyt solmuun, mutta siinä mun kuulumiset, heippa!

Likes

Comments

21. Kerro, mikä joulukuussa on parasta?

Saanko vastata, että ei mikään? Okei, ei asiat noin huonosti ole, mutta en oikein tiedä, miten kovin joulukuu eroaa vaikka marraskuusta. En koristele kotiani, en ostele lahjoja, en lomaile. Ehkä jossain tulevaisuudessa joulu on juhlan ja stressin ja huikeuden aikaa, mutta tällä hetkellä painan vaan töitä ja stressaan opinnäytetyöstä. MUTTA, sanotaan vaikka, että parasta joulukuussa on joulu, jouluruoka, perheen näkeminen, juhliminen ja vuoden vaihtuminen.
Likes

Comments

20. Kerro kolme outoa asiaa itsestäsi?

1) Katson usein kelloa niin, että se on 16:07. Ellen päivittäin, niin ainakin pari kertaa viikossa. Oon aina yhtä hämmentynyt asiasta ja vieläkin enemmän hämmentävää on se, että olen vielä syntynyt 16.7.

2) Perheessäni on vahvoja piirteitä, joita itse en omaa. Miten voi olla, että neljällä viidestä on tummanruskeat silmät? Neljällä viidestä on ollut huono iho? Neljällä viidestä on iho, joka ruskettuu sekunneissa auringossa?

3) Olin ihan unohtanut, miten tarkkaavainen olen. Ennen tiedostin että tein sitä, nykyään teen sen huomaamatta. Meinaan ihmisten nimettömien tarkkailua! Hirveän mielenkiintoista kun tapaa ihmisen, on tietää, onko sillä joku joka on rengastanut sen.

Empä tiedä näiden outoudesta, mutta ne tuli ekana mieleen. Ps. Kolme päivää jouluun!


Likes

Comments

Mulla oli vapaa viikonloppu ensimmäistä kertaa seitsemään viikkoon, joten sitähän piti tietenkin juhlistaa. Perjantaina oltiin Käpytiellä ylläolevien kanssa. Laulettiin ihan liian kovaa ja juotiin ihan liian paljon.


Niin paljon, että kello 01 vilkutin heipat ja kävelin kotiin. Noi kuuden aamuherätykset ei sovi myöhästen iltojen kaveriksi.


Kello 7:30 lauantai aamuna Wilu toi tän kaverin mun seuraksi. Nukuttiin nukuttiin nukuttiin, kunnes saatiin Wilu seuraksi taas iltapäivällä.Joukko lisääntys ja saatiin kiva porukka kasaan, joiden kanssa pelailtiin pelejä ja naurettiin Vitolle. Yöllä matka jatkus Börssiin tanssimaan ja ihmettelemään outoja ihmisiä.


Sunnuntai aamu ei jättänyt tätä mahtiviikonloppua kylmäksi, vaan mentiin Wilun kanssa Fontanan brunssille. Näin 30 tunnin jälkeen oon varmaan vieläkin vähän täynnä.
Seuraava vapaa viikonloppu on uutena vuotena ja HALOO sehän on jo ihan pian!

Likes

Comments

Viikonloppu tapahtui ja jäljessä ollaan, mutta tässä taas ollaan, kirjoittelemassa mitä luukkujen takaa löytyy. Onhan tä vähän tylsää, mutta tehdään nyt loppuun, kun aloitinkin.

17. Henkilö, jota kaipaat jouluna?

Tietysti mun perhettä, kun en niiden kanssa joulua vietä. Iskee varmaan vasta jouluaattona, etten teekkään niitä perinteisiä joulujuttuja. Illalla ei onneksi tarvitse olla yksin kotona.

18. Mitä toivot joululahjaksi?

Oon sopinut kaikkien kanssa, ettei osteta tänä vuonna joululahjoja toisillemme, joten tuskin saan yhtäkään. Toivoa kuitenkin saa ja toivon uutta puhelinta.

19. Paras vaatekappaleesi?

Huh miten tylsä kysymys! Mustat istuvat farkut on mulle ihan must, joten ne ovat kyllä paras vaatekappaleeni.

Likes

Comments


15. Kerro jouluvalmisteluistasi

En koristele kotiani, enkä osta joululahjoja. Ainoa panostukseni on nämä valot plus parvekkeen tolppaa kiertävät kirkkaat jouluvalot. 

16. Kenen kanssa vietät jouluasi?

Vietän joulua työkaverini Ninan kanssa ja lastenkodin lasten. Joulupäivää vietän sitten oman poppoon kanssa, eli mommon, Morriksen(kissa), äitin, iskän, Tonyn, Jennan, Nuutin(koira), Tanjan ja Teemun kanssa.

Likes

Comments

14. Kymmenen päivää jouluun, luettele kymmenen asiaa, joista pidät.

Siisti koti, hyvä ruoka, nauruntäyteinen ilta, vangitseva ohjelma, rauhallinen kotipäivä, pitkä ajomatka, puhtaat lakanat, haliminen, hullu juhliminen ja sauna. Niistä mä nyt esimerkiksi pidän.Likes

Comments

13. luukku pyytää mua näyttämään puhelimessa olevat sovellukseni


Oon pahoillani siitä, että joudutte pettymään. En pelaa mitään, enkä tee mitään jännittävää puhelimellani. Muistan kun sovelluksia oli pilvin pimein ja pelejä oli kansiollisen verran. Candy Crushiakaan en pelaa enää koskaan, mutta se on valmiina, jos joskus sattuu tulemaan niinkin tylsää, ettei somet riitä.

Mun uusin sovellus on easypark, joka on pelastanut mut pinteestä jo neljä kertaa. Mulla ei oo koskaan kolikoita, mutta oon semihyvä keräämään kirjeitä lappuliisalta.

Muuten te varmaan omaatte tai ootte hyvinkin perillä siitä, mitä muut sovellukset on. Pitäisi selailla app storea useammin, jos sinne olisi tullut jotain kivaa.

Likes

Comments