Ei throwback thursday, vaan throwback tuesday tällä kertaa. Tänään haikaillaan Barcelonan reissun perään ja ihan kaksin käsin, koska käytin just neljä tuntia videon muokkaamiseen siltä reissulta. Jollekkin neljä tuntia voi kuullostaa hullun pitkältä, mutta a) oon ensikertalainen b) matskua oli reilusti yli kaksi tuntia ja c) muokkasin varmaan surkeimmalla videotyökalulla mitä on, meinaan windowsin omalla moviemakerilla. No yövuoro on ainakin mennyt hujauksessa ohi, mutta noita videoita katsellessa, voin sanoa kertaa miljoona, että aika kultaa muistot. Videota ei ole ollenkaan kaikilta päiviltä kuvattuna, eikä mulla sitä ollut oikeastaan mukana melkein missään, kun käytiin jossain juhlimassa esim, mutta silti sain leikattua oikein kivan 13 minuuttia kestävän klipin. Kuvia en halunnut väliin sinne laittaa, mutta niitäkin on niin sairaanhurjanpaljon kaikkia kivoja. Mahtava kesänaloitus ja huippu reissu, huh!Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments

Heipparallaa! 17 tunnin työvuorossa atm ja kyllästyin jo sarjojen katseluun, joten täällä taas ollaan kirjoittelemassa turhuuksia. 


Sain yhtenä päivänä mun hiukset NIIN hyvin! Olinko menossa mihinkään? Sainko niitä enää ikinä noin? Muistanko edes miten tein kiharat? En, en ja en. Huoh.


Nomutta. Tuli perjantai ja se perjantai oli vapaa. Menin Käpytielle Veran seuraksi ja tilattiin heti ensimmäisenä woltilta herkkuja Splizzeriasta.


Käpytiellä oli Veran lisäksi Cilla-koira, jonka kanssa mentiin koirapuistoon kiusaamaan vanhaa beagle-pappaa, joka ei jaksanut ollenkaan leikkiä Cillan kanssa.


Menin kotiin ja vedin peiton korviin ja luulin nukahtavani siihen, mutta perjantai-iltaan kuulus vielä vähän pokehunttia ja kivaa seuraa.


Hiphei lauantai!


Pargas ja muinaistulien yö kutsui. Oltiin Alexandran luona, syötiin pastasalaattia, kirjoitettiin vieraskirjaan, Fanny söi amerikan pastillit, ompelin reiän mun paidasta ja lopulta otettiin taksi vierasvenesatamaan.


Siellä istuin kylmällä hiekkasoralla polttamassa aivan liian monta tupakkaa ja puhumassa enemmän tai vähemmän henkeviä Hannan kanssa. Parainen-Nauvo-Parainen-Turku ja iso z.


Sunnuntaina pirteänä töihin, hyvän työkaverin kanssa pulputtamista ja illaksi/yöksi Wilun kanssa jahtaamaan pokemoneja. Tämä yllänäkyvä kakkapää juoksi multa karkuun, mutta vielä mä sen nappaan.

Tällä viikolla on luvassa töitätöitä ja ehkä vähän juhlimistakin on näkyvissä horisontissa. Eikun siis viikonlopussa.

Likes

CommentsOllanko nyt vaan kaikki samaa mieltä siitä, että kaikkien aikojen söpöin filtteri on luotu? Ylläolevassa kuvassa näkyy raskaan työn raataja, mutta bambifiltsu korjaa.


Kaikkea se ei kuitenkaan korjaa.......... zzz.


Ketään ei varmaan oikeasti kiinnosta toisten pöperöt, ellei ne oo tyyliä #fitnessforlife. Kollaasissa ilmenee enemmän niitä ruokia, jotka menee #fatness hashtagin alle. Hyvää on ollut.


Ja jotta saadaan varmistettua, että kirjoituksen punainen lanka ihan varmasti menee solmuun, läntätään tähän vielä arvostelu eilisestä elokuvasta, jonka olin katsomassa Wilun kanssa. Nerve oli tosi hyvä ideana, mutta aika ennalta-arvattava. Olisipa tommonen peli oikeastikkin olemassa, hieman lievempänä siis.

Tämä viikonloppu menee tän hetkisillä suunnitelmilla aikalailla Veran seurassa, c(h)illaillen (hehe tietäjät tietää), game of thronesin parissa, vähän juhlien muinaistulia ja lopulta sunnuntaina töissä. Ei valittamista.

Likes

Comments

Olisi bloggausinto, mutta ei mitään mistä kirjoittaa.


Voin toki kertoa esimerkiksi mun uusista pöydistä, jotka hommasin Hannan inspaamana. Haluan muuttaa, haluan sisustaa, haluan kaksion jne, mutta mennään nyt ensin pienillä muutoksilla.

ps tossa taisi mennä kesän viimeiset mansikat ja herneet, nyyhky.


Sitten voin myös kertoa, että Rasmus ja Riku kävi mun luona pikkukoirien CeCen (aka Cheryl Colen) ja Bambin kanssa. Jokapuolella koiria ja niistä tulee hirmunen koirakuume.


Mun hiusten leikkaus oli hartaasti läpimietitty juttu ja on ihanaa, että ne vihdoin on terveet, mutta ähh. Tommonen pehko ois kiva omata taas. Toisaalta oikean puoleinen kuva on ennen vaalennusta, enkä ikinä saanut rikkivärjättyä vaaleeta hiusta kasvamaan noin pitkästi. Täytyy miettiä paluuta tohon ruskeeseen, jotta mulla vielä joskus olis tota pituutta noin paljon.


Viimeisenä vielä voin ilmoittaa kaikille, jotka sitä ei vielä itse suostu hyväksymään, että syksy on täällä. Aamut on jo niin kylmiä, että pian saa varmaan jo ruveta skrapamaan.
Okei, ei nyt ehkä iiihan vielä, mutta pian täytyy ruveta metsästämään talvitakkia, joka multa puuttuu kaapista kokonaan.

Likes

Comments

Oon listoilla 8 viikkoa "vakkarina" töissä ja niistä kahdeksasta viikosta oon kaikki viikonloput töissä. Siksi täytyy välillä tehdä esimerkiksi tiistaista lauantai, kuten tällä viikolla.


Aamulla olin pusuttelemassa erittäin suloisen herrasmiehen kanssa, jonka jälkeen kävin äitin luona syömässä.


Hurauttelin sitten nopeasti kotiin, jossa Oona odotteli mua. Hyppäsin autosta toiseen ja lähdettiin ajelemaan Lietoon.


Girls night haha! Oltiin sovittu että juodaan ihan parit, mutta onneksi kaikki tiesi mitä se tarkoittaa.


Päätettiin ladata King of Booze, koska edellisestä kerrasta oli jo sen verran aikaa.
Saatiin 1) tanssia minuutin verran 2) olla silmät sidottuina 3) piirtää toisillemme viikset 4) hierontaa without a happy ending 5) istua sylikkäin 6) pyyhkiä pöytää ja paljon muuta.


Kun kyllästyttiin pelailuun alkoi älyttömän kovaääninen räkätys faceswapeille. Siis ai hitsi miten nauraminen voikaan sattua!


Ilta oli once again onnistunut ja sain vielä kaverin viereeni, jonka kanssa jakaa tyyny. Kohtapianäkkiä taas uudestaan!

Likes

Comments

Snapchatin arkistoista löytyy tällä hetkellä kamala määrä videoita, mutta pari kuvaakin olin saanut tallennettua.


Yksi ilta aikoja sitten (viime viikolla) istuttiin iltaa käpytiellä Hannan, Veran ja Oonan kanssa. Ilta päättyi pokehunttiin ja halpaan pehmikseen Kupittaan puistossa.


Tällä viikolla näin taas Lehtiöitä ja tällä kertaa ihan selvinpäin. Käytiin Myllyssä pyörimässä ja ostin uudet farkut. Kypärä jäi kauppaan, nyyh.


Mulla on ollut ilo nähdä kans mun karvaista lempikamua, jonka kanssa napsittiin kuvia ja oltiin köydenvetoa. Nuuttimus voitti.


Snapchatin filtterit ei taas kerran jätä kylmäksi. Kulmakarvat vinossa uuteen päivään.


Edellispäivänä näin näitä kahta maailman parasta pitkästä aikaa.


Mutta siitä kerron toisessa postauksessa!

Likes

Comments1) Aamuvuoro kolmen iltavuoron jälkeen, on yhtäkuin kooma
2) tulevat kolme vapaapäivää sittaas on gold
3) kahvi = elämäni suola
4) stressaa jo vapaiden jälkeen tuleva kamala työputki
5) en keksi enää vitosta - moro!

Likes

Comments


Mä tein sen! Nyt vaan odottamaan ja toivomaan, että se kasvaa äkkiä takas. Koskaanikinämillonkaan ollu näin terveen tuntosta ja näköstä tukkaa, mutta huh. Miten tähän tottuu ja miten tästä saa tehtyä kivan?

Filttereiden överikäyttäjä kiittää ja kuittaa.

Likes

CommentsTöissä.


Odotusta.


Pokejahti!

Töissä oli erityisen hiljainen (=pitkävetinen) päivä, joten mikäs sen parempaa kun työt loppuu klo 22, ajaa Liedon asemalle hakemaan Wilu ja suuntaamaan pokemoneja jahtaamaan? Puoli neljältä yöllä astelin kotiovesta sisälle, iloisena siitä että mulla on tommosia ystäviä.

Likes

Comments

Moi! Nyt on jo elokuu, joka tarkoittaa sitä, että kesä on ihan pian tässä. Kaikki kivat kesän suunnitelmat on toteutunut ja nyt ei oo enää mitään jäljellä, mitä odottaa.


Koska mitään ei tapahdu, niin iloitsee niinkin pienestä asiasta, että töissä on mannapuuroa aamupalaksi...


... ja että yövuoron jälkeen, klo 7 aamulla näyttää tältä. Sataa, paistaa, ukkostaa, salamoi ja kaiken kukkuraksi vielä sateenkaarikin.


Pokemonhuuma ei ole vieläkään laskenut ja sain Verkun mun kanssa yks ilta huntille. Parasta ajanvietettä, eikä enää ikinä tarvitse miettiä, että mitä sitä tekis.


Harmittavaa että snapchat on uudistunut ja nykyään on niin hankalaa tallentaa snäpyt, ettei mulle tuu mistään blogimatskua. Tosin nytkin kirjoitan tekstiä ilman pienintäkään punaista lankaa, joten kai sitä aina jotain keksii.

PS. ensi-iltaliput varattuna suicide squad leffaan! Ehkä sittenkin jotain mitä odottaa.

Likes

Comments