Keskiviikkona, torstaina ja perjantaina juhlittiin parhaista parhainta Oonaa!Keskiviikkona otettiin Oonan pyörä mun auton kyytiin ja ajettiin takaluukku auki, pyörä puoliksi ulkona kauppaan.


Kaupasta Oonalle Jutan kanssa, jossa otettiin sivistynyt keskiviikkokänni.


Torstainakin oli koulua, mutta heti sen jälkeen alkoi Oonan synttäreiden juhlinta Wilun kanssa.


Lautapelejä, IHAN liikaa viinaa ja noi kaks raksuu.


Keksittiin ihan sairaasti pööpöjä juttuja, laitettiin possukajarin volat täysille ja tanssittiin ja huudettiin mun ääni pois.


Kun vihdoin päästiin baariin, sama meno jatkus ja oli hauskimmat opiskelijabileet everrrrr. Ehkä siksi koska muisti vähän pätkii.


Kotimatkalla puikkojen jälkeen hampalle ja sen jälkeen sumeeta. 


Aamulla darraolo oli jotain niin järkyttävää, että mietin voinko enää edes elää, mutta TAAS mentiin.Jutan mökille!


Vähän hämärää meininkiä..


..koiria..... ja mahtavia ihmisiä. Ää voisin juhlia tän kokoonpanon kanssa mun loppuelämän, niin hauskaa!


Tällä hetkellä on melkoisen kuollut olo ja neljän tunnin päästä pitäis muka taas juhlia. Onneksi hyvä syy koska halloween ja Vera on tullut yhtä vanhaksi kun mä haa! Kuullaan taas :-)

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments

Nimi: SandraKristina
Lävistyksiä: Korvissa (5), kielessä (1).
Pituus: 167,5
Status; Ihan liian sinkku
Tuoksu: Victor&Rolf - flowerbomb
Pelko: Ötökät, pimeys, kummitukset, ahtaat sekä korkeat paikat.


Viimeisin...
Elokuva jonka vuokrasit? -Viaplaysta Avengers2.
Elokuva jonka ostit? - Joutsenprinsessa-kokoelman :DDD
Kappale jonka kuulit? - Zedd - Beautiful now soi listalta tällä hetkellä
Henkilö jonka kanssa puhuit puhelimessa? - Alexandran kanssa sovittiin perjantain shoppailureissua,,,,,,,,, salaisia hommia.
TV-ohjelma jota katoit? - Nä on näitä ketääneiedeskiinosta-kyssäreitä haha mutta äitin ja iskän luona tuli Pulmuset ni sitä katoin toisella silmällä.
Henkilö jota ajattelit? - Jensiä, niin outoa kuin onkin, mutta näin päikkäreillä unta Jensistä ja pistin äsken synttärionnittelut sille.

Lempi....
Kappale? - Avicii - Broken Arrows on mun ja Oonan feel good - biisi joka soi AINA kun lähetään juhlimaan, joten se tällä hetkellä.
Tekeminen? - Kesän extempore-jutut on lemppareita. Auringonotto voi muuttua viidessä minuutissa roadtripiksi tai piknikiksi, jossa siiderit on jääpalojen seassa ämpärissä ja hyvä musiikki soi.
Juoma? - Muumilimppa t. Sandra 12 v.
Elokuva? - Koskettavin ja ajatuksiaherättävin, mikä edelleen tulee mieleen on the fault in our stars.
Auto? - VolvoS40 eli mun oma Narina McQueen.
Sarja: White Collar koska Matt Bomer <333 ja="" tiedän,="" että="" matt="" plays="" for="" the="" other="">, mutta saa sitä haaveilla haha.

Oletko koskaan...
Itkenyt pojan takia? - HALOO. Siis. Olen, tuhannesti.
Itkenyt tytön takia? - Sitäkin monesti.
Ollut rakastunut? - x 2
Ollut tappelussa? - Sanaharkkaa oli joskus niin paljon, että ois voinut kutsua harrastukseksi ja oon saanut nyrkistäkin, kiitos vaan.
Istunut poliisiautossa? - Jeps. Alaikäinen + alkoholi you know the drill.
.. Ollut niin kyllästynyt että teet listan, joka omastakin mielestäsi on tylsä? - Jep, mutta vältin tämän ajan kouluhommien tekemisestä, joten it was worth it. Tää viikko on aika kiireinen, mutta katotaan jos saan aikaan jotain tännekkin!

Likes

CommentsMulla oli eilen yksi hauskimmista illoista pitkään pitkään aikaan. Ennen sitä kävin tekemässä vähän töitä.


Ihana sää, hyvä fiilis ja kiva työpäivä.


Pääsin yhdeksältä ja soitin mun lifesaverille, jonka jälkeen otin mun narina mcqueenin ja kaasutin Pameen.


Pienet pohjat Oonan kanssa mama Virtasen seurassa, ennen kuin Jutta haki meidät.


Matkattiin Tonin ja Katan luokse, isoon omakotitaloon, jossa oli ehkä parhaimmat karaokevehkeet mitä oon nähnyt.


Pehmeät sohvat ja huoneenlämpöiset juotavat vaihtus hetkeksi Poimariin, jossa ehdittiin juomaan parit juotavat ja ihailemaan mummoja tanssilattialla haha. Kun Poimari meni kiinni, hyppäsin Oonan, Tinon ja JP:n kanssa tilataksiin täynnä ihmisiä, joka vei meidät takaisin alottelupaikkaan.


Siellä me laulettiin satoja kappaleita, kaadettiin sitäkin enemmän juotavia, fiilisteltiin, naurettiin ja jatkettiin kunnes kello näytti seitsemää. Iloisina ja hieman (...) pahoinvoivina päästiin nukkumaan kahdeksanmaissa ja vitsit sentään. Se fiilis kun ilta on ollut enemmän kuin onnistunut ja on vaa tosi hyvä mieli.Aamulla pienessä darrassa käveltiin sata kilsaa safkaamaan ja yks vinkki mulla kuitenkin on. Jos oot ottanut ihan liikaa minttuviinaa, älä mene pihalle, pelästy perhosta ja lyö silmäkulmaa tuolinreunaan. Se sattuu ja turpoo haa. MUTTA parasta tässä illassa oli se, että saan juhlia noiden ihmisten kanssa ensi viikonloppunakin, jess!

Likes

CommentsTorstai. Glögiä. Haalarit. Oona.


Ennen juhlatouhuja tehtiin tosi hyvää tomaattikeittoa. Sekotettiin pari erillaista tomaattikeittopussia yhteen ja tadaa! Ei tarvitse olla mikään Jamie Oliver.


Oltiin på g niinku aina. Kuunneltiin vanhoja biisejä, jutskailtiin ja meinattiin kuolla nauruun ääniviestin takia. Oonan naapuria lainaten "hölmö on löytänyt toisen hölmön".


Ja sit mentiin!Lynissä taas. Mun kännykkä tippus jossain vaiheessa täyteen oluttuoppiin ja masennuksessa piti hakea lisää juomaa, mutten muistanutkaan enää mun visan koodia. Mietin ja mietin mut se oli poissa mun pääkopasta. Tänään elämä hymyili vaikka aamun oloja ajatellen olisi voinut jättää jonkun niistä tuhannesta sotista ottamatta, sillä puhelin toimii (ahhh!) ja koodi muistus mieleen kauppareissulla ihan yhtäkkiä!


Ilta oli kiva koska a) oma pöytä täynnä paljon kivoja ystäviä b) Aku ja mä saatiin kuulla Robinin biisi c) sain halia Martinia ja d) opiskelijabileet on vaan se mun juttu. Ja Oonan haha.

Likes

CommentsNyt tulee taas tällainen sekava miksmäeeskirjoitan-postaus, kun kirjoittelen silmät ristissä tätä. Tänään tein taas Sandrat, eli menin ottamaan kaksi työvuoroa tälle päivällä, niin eskarista lastikseen mukava 7-22 työpäivä. Pahinta on, etten saa unta iltaisin, tai no öisin ja nukun sen 3 tuntia yössä, huoh. Huomenna taas kello seitsemän virkeänä töihin ja illalla koulutehtävien pariin!

Nojoo, noista kuvista. 1&2) Oltiin eilen Tanjan, Tonyn, Jennan ja Nuutin kanssa moikkaamassa mummia ja iso sydän koko illalle. Maailman hauskinta seuraa. Ja parhaita lettuja. 3) Koulutehtäviä on tosi paljon ja koitan tehdä niistä edes vähän hauskempia, esim muokkaamalla hienoja kuvia koulun sivuille haha. 4) Todistusmatskua töistä. Ps. Eskarissa olin erityislastenryhmässä ja vitsit miten kiehtovia autistiset lapset on, haluan tietää niistä kaiken!

Likes

Comments


Oonkohan mä nyt siinä iässä, kun joidenkin ihmisten kanssa tulee tosi läheisiksi, kun taas toiset vaan pikkuhiljaa tippuu pois? Se, että ne jotkut joista ei enää löydäkkään niin paljon positiivisia piirteitä jää menneisyyteen tarkoittaa kai vain sitä, että uusia mahtuu tilalle. Voisin lähteä jonnekkin uuteen kaupunkiin ja alottaa ihan alusta, mutta kun on ne pari henkilöä jotka pitää mut täällä.
Onneksi on ne pari henkilöä. Joille soittaa, kun sunnuntaimasennus iskee ja joiden kanssa sovitaan kaikkea kivaa tekemistä yhdessä. Harmi vaan että ne jotkut toiset taas jää pois ja jää vaan muistot jäljelle. Parempi kuitenkin jättää asiat niin, että ne muistot on hyviä eikä huonoja.
Ja ei, tä ei oo vaan niin sanotun sunnuntaimasennuksen tuotosta, vaan asia jota oon miettinyt jo jonkin aikaa. Kohta on onneksi jo uusi vuosi ja se saisi tällä kertaa oikeasti tarkoittaa puhtaalta pöydältä aloittamista ja sen näkee sitten, että ketä on tekemässä niitä uusia, toivottavasti huikeita, muistoja.


peace out, ei muistella pahalla.Likes

CommentsNONIIN eli torstai. Mikä olisikaan torstai ilman Oonaa ja opiskelijabileitä?


Tällä kertaa saatiin Juttakin mukaan remmiin!Monkeyssa meille tehtiin uv-viikset, joilla tanssimme ympäriinsä hetken, ennen kuin suunnattiin parempiin paardeihin vegasiin. 


Perjantaina olin vaan töissä lastiksella, jonka jälkeen white collar ja iso z odotti.Perjantaina hain Veran ja mentiin syömään ja shoppailemaan.


Tai Vera shoppaili ja mä koitin elää säästeliäästi.


Sitten tuli ilta ja tää kaksikko alotti riennot vähän ennen kuin muut saapus.
Pelattiin Hitleriä ja pantomiimia. Mun joukkues tässä yllä ja HAHA mitä taaveja. Onneksi ketään ei sentään huutanut joukkueen omaa sanaa toiselle joukkueelle...... eiku.


Osku täytti 25, oli hauskaa ja päädyin loppujen loppuksi tanssimaan Oonan ja paimiolaisten kanssa, ihan huikeeta!


Tänään Oliver ja kumppanit ja väsy. Kuullaan taas!

Likes

CommentsMihin jäinkään viimeksi? Lähdettiin tiistai-illalla laivalle Verkun kanssa, jee!


Tatskattiin ittemme upeilla Harri-tatskoilla.......ja laittauduttiin iltaa varten.Ilta oli naurun- ja alkoholintäytteinen haha. Juustolajitelmilla ja viru valgella saa hyvät pohjat yökerhoiluun.


Jossa voi tavata esimerkiksi Tylypahkan asukkeja :-)


Seuraavana päivänä menin yksin fanittamaan ihanaa Antti Tuiskua, kun mun matkaseuralainen kärsi meripahoinvoinnista............... hehee.


Väsytti, mutta niin kuuluukin, kun on ollut kiva ilta!


Torstaina menin syksyisissä tunnelmissa kouluun ja se päivä sekä loppuviikko jatkuu seuraavassa osiossa koska kuvia on mil-joo-na!

Likes

CommentsIhmettelette varmaan, että pysyinkö mä hereillä sillon yövuorossa? Ai ette. No kerron kuitenkin, että selvisin!


Yhtäkkiä oltiin sunnuntai-illalla varaamassa meille laivareissua ja itseasiassa oon suuntaamassa sinne n. kahden tunnin kuluttua, jess!


Sitten tuli maanantai. Heräsin sohvalta Veran kanssa (haha what miten mahduttiin siihen), laittauduin ja lähdin Hannan kanssa keskustaan.


Ekana käytiin syömässä kiinalaisessa Hannan ja niitten äitin kanssa. Päätin, etten enää koskaan syö kiinalaista muualla kuin kiinan muurissa, koska toi tuolla Pandassa oli ehkä 2/5.


Sitten shoppailemaan! Toi pipo mun päässä eikä toi nallepaita päässyt kumpikaan mukaan :// harmi.


Mutta esim tämä tuli, jee.


Fiilistelin, että arnoldsiin on tullu ät jääkahvi takaisin, mutta se ei vetänyt ollenkaan vertoja sille vanhalle.Sitten tuli ilta ja jotenkin tosi pitkästä aikaa ilta vaan morsojen kesken. Sisters from another mister.


Fortessa skumppaa ja pöytäkaraokea. Not complaining. Tänään toki vähän eri mieltä siitä, että oli hyvä idea juoda tota. Nyt pakkaan ja koitan karkottaa tän darran illan rientoja varten!

Likes

CommentsMun sarkastinen snapchatkuva on ainoa (vaihteeksi) kuva puhelimella, joten se saa koristaa mun postausta. Miksikö kirjoitan? Siksi etten vaan nukahtaisi. Taas tällainen klassinen 17 tunnin työvuoro ja siihen eteen vielä huonosti nukuttu yö. Tunnin päästä oon toivottavasti jo unten mailla ja tuntuu siltä, että voisin nukkua seuraavat sata tuntia. Yövuorot on tosi jees, ei siinä mitään, mut oi oispa redbullii. Ja oispa lämmin. Jaja oispa seuraa. 

Likes

Comments