Tiekste sen tunteen, kun on ollut niin kivaa, että kun ei enää ookkaan vaan on ihan normaalia, niin tuntuu siltä että on ihan maassa. Se on mun fiilis nyt. Siks tuun kertomaan meidän provinssin jälkeisistä päivistä, kun sitä hauskaa ei vaan voinu lopettaa.


Heti kotimatkalla lauantaina hirveessä väsyssä, päätettiin että tänään on se päivä kun meillä on rapujuhlat.


Jengi muuttus pikkusen ja saatiin kobehärkä mukaan simpan sijalle.


Kaljapelejä, pantomiimia, beybladea yömyöhään. Paras oli ehkä se, kun esitin ilman sanoja hiilidioxidi ja Vera arvas sen. Miten niin great minds think alike?Aamulla volat täysillä kuulokkeet biisiä ja mäkkiin!
Dag 5 oli pakko toteuttaa ja järkättiin maaginen piknik Veran, Henkan ja Simpan kanssa.


Sen jälkeen oli vuorossa wormsia, yöuintia uittamon rannalla ja kuuma sauna mun luona.


Päivä nr. 6 ei ole kuvia, mutta vielä jaksettiin lähteä paraisille Bullanin luokse näkemään vähän muitakin ihmisiä. Tänään syötiin ihan täydellinen brunssi H ja V kanssa ja paistateltiin parvekkeella.


Nyt oon ekaa kertaa yksin tän kaiken jälkeen ja odotan huomista tosi paljon kun on vuorossa roadtrip, Vera ja Ronja. 

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments


Päivä kolme. HUH. Provinssin vikana päivänä aamu alkoi kesädrinkillä ja vähän väsyneillä silmillä.Leirintäaluehengailu on oikeesti ehkä parasta mitä tiedän. Miten voi olla niin hauskaa ja miten voi tutustua niin hauskoihin ihmisiin?


Esim nää tyypit :DDDDDDDDDDD apua.Kasvomaalit kuntoon koska tä oli se päivä, kun vihdoin näkisin eput. Tosin joku luki noita kasvomaaleja vähän omalla tyylillään...... EN siis tehnyt mitään.


!!! Koko tää päivä oli yhtä hymynaamaa ja keikkojen odotus meni ihan hetkessä.Ainiin, tokana päivän saatiin Matti (eli Mikko) ja Jyyyyler meidän seuraan ja niillä oli hyttysverkkopaviljonki. Jonkun mielestä ehkä luksusta, mutta uskon että vangittiin sinne sisälle kaikki törnävän ötökät.Sitten alkoi matka alueelle! Näköjään ollut kova tarve ottaa kuvia uusien ihmisten kanssa.

Sitten se maagisin kaikista. EPPU NORMAALI <3333! ihan="" huippua="" ja="" seura="" oli="" huippua="" ja="" sää="" oli="" huippu="" ja="" kaikki="" oli="" vaan="" niin="" törkeen="" hienoa="" tolla="">


Tässä välissä käveltiin takaisin leirintäalueella ja mä vähän kömmäsin, kun uskoin muita että tää oli oikeasti Kimmo Timonen....... Sen lisäksi saatiin uusia naapureita ja tavattiin maailman hauskin Hetu, joka nauratti meitä koko yön.


 Viimeinen Provinssikeikka oli Deadmau5 ja ok. Sydäri meinas tulla. Mä ja Hanna tokassa rivissä heilumassa ja tyyppi ihan naaman edessä.


Viimeinen ilta päättys vasta kahdeksan aikaan aamulla, koska eihän ton koskaan halunnu loppuvan. Kotiin kun pääsi niin oli semmoinen surkku olo, ettei tosta porukasta voinutkaan vielä erota, mutta sitä saatte taas ootella että mitä keksittiin.

Kaikenkaikkiaan paras reissu mitä todennäköisesti tulen tänä kesänä tekemään ja elän noilla muistoilla ja tarinoilla kauan. Easy.

Likes

Comments

'

OK. Syy miksi en ole kirjoittanut vielä provinssista on se, että en tiedä miten kolmesta niin maagisesta päivästä pystyy edes kirjoittamaan.


No, päivä yksi alkoi keskiviikkona, kun lähdettiin 12 ajamaan turusta seinäjoelle.


Pystytettiin paviljonki, jotta päästiin vettä suojaan ja leiri oli done and done. Paras leiri ever, jos multa kysytään.


Koko porukka, paitsi mä ja Vera, lähti alueelle, joten me jäätiin fiilistelemään ja tutustumaan uusiin ihmisiin.


Mä tutustuin ihan hyvin siihen mun koskenkorvaankin, joten se huippu keskiviikko päättys melko aikasin pienesti leirintäaluella kontaten.


Päivä kaks alkoi ja oltiin kaikki ihan jess (miinus pikkunen vahinko ässän pihalla....). Sisään ei tietty päässyt, koska yövyöttiin autoissa ja teltoissa joten höyrysuihku oli ainoa paikka missä pääsi peilaamaan.NIIN hauskan seurustelun jälkeen leirintäalueella, lähdettiin talsimaan aluetta kohti. Osa porukasta, en mä haha, halus kattomaan Kentiä ja fiilis 100000. 


Kent ei kiinnostanut viittä minuuttia kauempaa, joten meitä kutsus anniskelualue........ja maailmanpyörä Henkan ja Hanna kanssa. Hui kun mulla on korkeanpaikankammo.Calvin Harris (!!!!!!!!), Fafa's ja törnävän pehmis päätti sen päivän provinssin, mutta paardit jatkus leirintäalueella vielä pitkään.
Jotta ette ihan kyllästy ja jaksatte lukea loppuun, niin maagisin, eli päivä kolme tulee omaan postaukseensa. 

Likes

Comments

Tänään on ollut hurja pakkaus- ja sunnittelupäivä seuraavaa supersiistiä kolmea päivää varten. Mitä tapahtuu? No provinssi tietenkin! Ekaa kertaa everzzz suunnataan Seinäjoelle ja ekaa kertaa ikinä saan kuulla mun lemppareita; Eppu Normaalia. Muita(kin) mahtiartisteja on luvassa tosi hyvässä seurassa. Pitäkää peukkuja että aurinko paistaisi edes pikkusen, mutta muuten lällättelen säälle mun sadetakin kanssa. Kuullaan kun tullaan takaisin!

Likes

Comments
Haha onko hieman mahtavat sadetakit meillä? Ehkä vähän suolanen hinta mut sadetta luvataan kokoaika vaan lisää, joten eiköhän tuu tarpeeseen. Provinssi alkaa keskiviikkona ja autossa kun viettää seuraavat kolme yötä siitä, niin ei halua märkiä vaatteita!

Likes

Comments


Juhannusperjantai alkoi mun luona darrassa Verkun kanssa. Kauppaan, suihkuun ja fiilis päälle, check!


Ei aikaakaan, kun koko porukka oli koossa ja luvattua sadetta ei näkynyt missään. Oltiin Gujjen mökillä (joka oli oikeeasti vaan saunarakennus) ja paistateltiin auringossa.

Musiikkia, naurua, jutskailua, paljun lämmittelyä ja kuvien ottamista, siitä perustus meidän alkuilta.


Sit alko kokkailu!Vera, Micki ja Alexandra oli käynyt kaupassa ja saatiin enemmän tai vähemmän yhdessä tehtyä herkkulautaset täynnä vähän sitä ja tätä. Voin kertoa että noi vartaat maistus ihan hyvältä vielä aamuyöstä kylminäkin haha.


Ruoan jälkeen alkoi paljuilu ja arvatkaa mitä? HEITIN MUN TALVITURKIN! Okei, maailman kauhein uintikokemus, koska en päässy vedestä ylös ton kallion takia ja meinasin kuolla sydänkohtaukseen.


En tiedä mitä kello oli milloinkin, mutta paljuilun jälkeen meno jatkui aikalailla samanlaisesti kuin alkuilta, mutta menetettiin pari juhlijaa nukkumatille.

Puoli seiskalta meitä oli enää neljä kukkujaa ja kylmyys alko tuntua ihan kunnolla. Mikäs sen parempaa sitten kun hypätä uudestaan paljuun? Piski ja Bullan istus paljun reunalla ja pelattiin nelistään maailman sekavinta kaljapeli-totuus-neverhaveiever-sekotusta.

Kahdeksan maissa aamulla kömmittiin saunamökin lattialle istuinalusten päälle nukkumaan.
Launtai oli aikamoinen tappopäivä ja turkuvisiitin jälkeen makoiltiin Verkkulin kanssa, kunnes tultiin levottomiksi ja soitettiin porukka taas kasaan, jotta toinen mökkipäivä voisi alkaa.Tällä kertaa oli Veran mökillä ja mun kuvaukset on ollut minimaaliset. Siksi vaan kaksi printscreeniä muiden näpyistä. 
Pelattiin mölkkyä ja muita seurapelejä, syötiin toisen kerran viikonlopun aikana järkyn hyvää grilliruokaa ja mentiin taas nukkumaan kahdeksan jälkeen kattoen "madrass"-videota kuollen nauruun. Sunnuntaina vielä leffa-ilta osan porukan kanssa ja maailman paras juhannus oli siinä!


Likes

CommentsTulin pikaisesti toivottamaan teille hyvää jussia, koska kaikki tietty jaksaa vielä tänään juhlia keskikesää vaikka sää onkin vähän kökkö. Eilen oli ihan sairas ilta eli hauskaa joka minuutti ja tänään jatketaan pienten päiksyjen jälkeen!

Likes

Comments
Siis. Kaks ihan huippuiltaa. TAAS. Nyt ei voi muuta kun tulla kaks maagista juhannuspäivää huippujen ihmisten kanssa. 4 down 2 to go vai miten se meni.

Likes

Comments


Heippatirallaa. Toivottavasti ette oo saanu ihan kauheita vieroitusoireita, kun oon ollu poissa, mut hitto! Vaikka sillä järkkärillä on huisia ottaa kuvia, on se rankkaa laittaa ne kuvat koneelle ja blogiin haha. Tässä kuitenkin räpsyjä mun perjantaista, lauantaista ja tiistaista.Perjantaina oltiin Kirjalassa rapujuhlia viettämässä, mutta ilta olikin jotain ihan muuta kuin rapujen syöntiä pelkästään. Pelattiin ties mitä pihapelejä ja olin voittamaton.


Rappusilla hengailua, nurmikolla juoksemista, tikanheittoa ja hyvää seuraa = onnistunut mökkipäivä.


Syötiin me pari rapuakin.......... tosin ihan jäisiä. Hyvää silti, mutta odotan sitä että noita saa herkutella oikein kunnolla ennen kuin on känni päällä, jotta maistaa jotain haha...................... joo. Pelejä riitti koko yöksi. Tässä kilpailuhenkiset beerpong-joukkueet. Tilanne 1-1, eli koskas pelataan ratkaiseva peli?


Tää mahti perjantai loppus puol kuudelta aivan liian monen siiderin jälkeen, joten lauantai ja uudet juhlat tuli aivan liian nopeasti vastaan.


Lauantaina vietettiin nimittäin Alexandran synttäreitä, onnea onnea! Tarjolla oli megahyvää tacosalattia m m mmmm.Tän näkösten ihmisten kanssa saa aikaan hyvät naurut, ettäs tiedätte.Räpättiin, laulettiin, juoruiltiin ja käveltiin ylitäyteen frendiin jossa oli tosi hauskaa!!Ainiin hups, nää kuvat onkin maanantailta, vaikka ei tästä pitänytkään kirjoittaa. Silloin kärsin kuitenkin järkystä darrasta ja väsystä, mutta Nuutti pelasti. Niin ja auringonnousu.
Eilen tän näkösten kanssa. Ompas mulla hauskoja kavereita kuulkaas. Harmi vaan, että mulla ei ollut ollenkaan fiilistä enää loppuillasta ja olin ihan masis. Kai se vähän sekottaa päätä, kun nukahtaa joka yö (tai no aamu) 6-7 maissa ja nukkuu vaan sen viitisen tuntia. Menee kaikki päivät ihan pilalle ja on vaan yleisesti huono mieli, kun elää eri aikaan hereillä ku tavalliset tallaajat. 
Mutta eipäs masistella, koska edellä mainitut illat on ollu huippuja ja nyt lähden Wilun kanssa pööpöilemään adioooos.

Likes

CommentsMoikka! Mikäs sopis paremmin postauksen alotukseen ku maailman söpöin Nuutti? En pääse ikinä yli siitä miten ihana ja hassu se on!!


Mitäs muuta turhaa piti tulla kirjottelemaan? No, vaihdoin olkkarin järjestystä ja miksi oi miksi mulla ei ihan alunperinkin ollu se noin. Paljon parempi ja tilavampi.


Keskiviikkona mä lähin duckfacen kanssa Hannan luokse josta meidän pyöräongelmat alkoi.......


..... ei siitä sen enempää koska onneks H on lenkkeilly ja jakso kyytsäillä mua pisin kaupunkia haha!Jokiranta ja Donna served us well ja ensimmäinen laivasidukka tuli vihdoin juotua kesälomalla. (Ennen kesälomaa juodut ei kelpaa).


Hups mites yhtäkkiä oltiinkin H:n kanssa fortunassa...... Ei valittamista, koska miten ei voi olla hauskaa kun tekee kaiken hetken mielijohteesta?


Torstaina ei ollutkaan yhtään niin hauskaa kun Wilu tuli hakemaan mua mukaan autokaupoille. Ilta sen sijaan oli ihan jees kun hengailtiin Hannan, Oonan ja Wilun kanssa.


Tänään näyttää tältä ja illan suunnitelmat vielä paremmilta, mutta lisää niistä myöhemmin. Mä sydän kesä forever!

Likes

Comments