Joulun jälkeen oon asustellut, syönyt ja shoppaillut Hannan kanssa. Alettiin kattomaan Game of Thronesia sillä aikaa kun odottelen Gleen uutta tuottaria.
Viime lauantaina vahdittiin Hannan kanssa Nisua koko päivä, jonka jälkeen nähtiin tällä kombolla pitkästä aikaa. Baarissa tanssittiin Tonyn kanssa pilkkuun jonka jälkeen löysin vielä itteni Oonan luota, joten oli onnistunut ilta.Maanantaina taas Tanja ja äiti kaipas seuraa skanssiin ja vaikkei sieltä mitään ostaiskaan niin seura oli ainakin paras. Ennen kuin kävelin sisälle oli vielä pakko ottaa kuva lumesta, kun joku tyhmyri sanos että se sulaa poies.


Ja koska oon näköjään mielelläni seurana kun muut shoppailee, niin lähdin vielä tänään Hannan, Veran ja niiden äitin kanssa myllyyn. Sen jälkeen klassinen sleepover ja saunominen H:n ja V:n kanssa!

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Kuvaa jouluaattosi tunti tunnilta


Tänä jouluna vietettiin joulua kahtena päivänä, koska Tanja ja Tony tuli tänne saaristoon vasta 25. päivä. Minä kuitenkin heräsin tämmösiin maisemiin jouluaattona!Aamupalaksi mitäpä muutakaan kun riisipuuroa. Tätä voisin oikeesti syödä 365 aamua vuodessa.


Morris oli vähän kiukkunen, kun talossa oli niin paljon meteliä ja se joutus nukkumaan sen vauvakorissa, kun me vietiin sen kaikki muut istumapaikat.


Aika kului telkun edessä lastenelokuvia katsellen. Tä nyt ei eroa kovin paljon arkipäivistäkään haha.


Karkkia ja lunta namnam.Äitin kanssa selfie, joka lähetettiin Tonylle ja Tanjalle, jonka jälkeen syötiin, syötiin ja syötiin. Säästettiin paljon huomiselle, mutta tuntus silti että tossa oli ihan liikaa.


Ruokakoomassa mentiin serkuille käymään jossa saatiin vähän kuplivaa ja glögiä. Mun serkun neljä kuukautinen vauva oli mun sylissä kokoajan ja oii haluun et joku saa vauvan!!


Kun päästiin kotiin pelattiin yömyöhään marjapussia jossa mä ja äiti dominoitiin. Jouluaatto loppus kivasti Morriksen viekkuun.


25. päivä paisto aurinko jee


Tämmöset maailman parhaat tuli vihdoinvihdoin tänne!!


Tänään alotettiin kalaruoilla, jonka jälkeen vielä kinkku ja laatikot. Ähkypähky saatiin taas aikaseks ja tuntuu etten syö enää ikinä. Tosin oli ihan hirmuhirmu hyvää t. plus kymmenen kiloa.Jutskattiin, pööpöiltiin, kuvattiin videoita, juotiin glögiä, katottiin telkkaria, jaettiin lahjoja ja vietettiin kerrankin laatuaikaa perheen kanssa <3!! hirmukiva="" joulu="" ja="" ehkä="" vähän="" harmittaa="" että="" lähdetään="" huomenna="" taas="" kaikki="" kotiin="" eikä="" nukuta="" enää="" kaikki="" saman="" katon="" alla="">

HYVÄÄ JOULUA MURUSET!

Likes

Comments

Kerro kolme hienoa hetkeä elämästäsi

Tällasissa kysymyksissä tulee aina kökkö fiilis, ettei ole saavuttanut tarpeeksi. Kuitenkin yks tosi hieno hetki oli se, kun sain kirjeen postissa jossa kerrottiin että musta tulee sosionomi. En ois ikinä uskonut että pääsen mun todistuksella siihen kouluun ja että vielä pärjäänkin siellä. Ja sitten hmm, kai kun sai ajokortin ni se oli jotenkin kans hienoa. Pääsin ekalla läpi teorian ja inssin, jonka jälkeen olenkin ajanut kolaroimatta vähän yli neljä vuotta.
Kolmas hetki öö öö ööö. Hienoja hetkiä on paljon sellaisia, jotka tulee ihan melkeen päivittäin huomaamatta. Asiat mitkä solmitaan ystävyys- ja parisuhteissa, jotka on oikeesti niitä kaikkeista hienoimpia hetkiä elämässä. Ne taitaa sitäpaitsi olla niitä tärkeimpiä. Haha joojoo en ala herkistelemään, mutta tästä taas näkee, että täytyisi ehkä alkaa tekemään asioita, jotka kokee oikeasti hienoiksi.Likes

Comments

Kerro mistä olet riippuvainen

Must mä just kirjotin tästä jossain listassa, joten kirjotan vähän erilaisen vastauksen. Mistä siis olen riippuvainen? Ihmisistä haha. Oon paljonpaljon ihmisten kanssa ja harvemmin tykkään olla yksin. Tylsistyn supernopeasti ja ellei mulla nyt ois gleetä pelastamassa mun iltoja ni sekoisin haha. Eikai ihan niinkään, mutta viihdyn kaikkeista parhaiten ihmisten ympyröimänä.

haha saatte tosi vanhan kuvan kun tyhjensin koneen kovalevylle eikä ollut uudempia

Likes

CommentsTiistaina käytiin edisonissa valmistelemassa maksaa laivamatkaan haha.


Tarkotus oli lähteä siljalla mutta terminaalissa saatiin ilmotus että laiva ei lähekkään :(


Onneks me fiksut tajuttiin rynnätä viking linen terminaaliin ja päästiin sittenki laivalle!Ilta Gracella oli vähän erilainen kun normaalisti laivamatkat on, mut oli tositosi hauskaa!


Torstaina herättiin puol neljä iltapäivällä ja päästiin ravintolaan jossa närppisin pahinta hamppariateriaa ikinä.Illalla jaksettiin jollain ihmeen kaupalla mennä viimeisen tentin bileisiin jossa jouduttiin tuntemattomien kanssa kuvaan ja pyörittiin neljään saakka tanssilattian ja baaritiskin välillä.


Perjantaina mulla oli vapaapäivä mutta lauantaina juhlittiin taas. Boolia, viskikolaa ja jekkubatteria ja muita kamalan kamalia juomia naamaan ja siitä apollon vippiin juhlimaan.


Hurjan hauska ilta, uus lempparibaari ja vielä hauskemmat jatkot.


Nyt loppus juhliminen koska kohtakohtakohta on joulu jihuuu!!

Likes

Comments

Haluisin sanoa että mun kaikki laitteet on kaatunut tai että oon ollu jossain ilman nettiä mutta eiei mulla on vaan ollu liian kivaa muistaakseni koko joululistaa, joka onkin ollut aika haastava mulle laiskalle bloggaajalle. Tässä kuitenkin pikaiset vastaukset viimepäivien otsikoihin.

Kerro miltä täydellinen päiväsi näyttää
Riippuu paljon vuodenajasta, missä seurassa sen saa viettää ja millanen fiilis on. Tällä hetkellä lempparipäivä kuluisi juhlien koko päivä parhaiden kavereiden kanssa jollain festareilla tai möksällä. Ja ainiin, auringon on pakkopakko paistaa koko päivä.

Kerro paikasta jossa haluat käydä ennen kuin kuolet
Hmm. Ei oo mitään paikkaa mistä erikseen unelmoisin mutta jenkkeihin haluan joskus. Koko kesäksi, kolme kuukautta reissaten ristiin rastiin. Siihen tarvitaan miljoona ja joku joka lähtisi mun kanssa.

Kerro tuntemattomasta joka on vaikuttanut elämääsi
En tiedä onko semmosta. Tai joo, jos joku auttaa jossain ni saahan siitä hyvän mielen mutta en nyt sanois että semmonen vaikuttaa mun elämään. Jos tulee jotain mieleen, niin kerron.

Kerro mitä toivot joululahjaksi
Tästä pitää kyhätä ihan kollaasi. Tosin se tulee hieman myöhässä haha mutta ollaankin sovittu kaikkien kanssa että ei lahoja, ni ei se haittaa.

Kerro ihmisistä joita rakastat
Tony ja Tanja. Ei varmaan tarvii avata kauheesti, sisarukset tietää kaiken ja on ollut mukana kaikessa ja tulee olemaankin aina aina.

Likes

Comments

Kerro millainen olit pienenä
Pienenä olin noinkin suloinen, olin isosisko ja pikkusisko samaan aikaan, joten näytin hyvää esimerkkiä mutta toisaalta sain tehdä pikkusiskon virheet. Olin itsepäinen mutta kuitenkin iloinen ja jo silloin aika rääväsuu äitin ja mummin puheiden mukaan. Olin paljon ulkona ja pihalla meillä olikin iso porukka joiden kanssa leikittiin kirkonrottaa ja keinupolttista. Olin loppujen lopuksi ihan kiltti pienenä, vaikkakin ehkä hieman ärsyttävä.

Likes

CommentsPitkästä aikaa muutakin kun joulukalenterilöpinöitä. Tiistaina käytiin Veran kanssa sushilla ja AHH sain vihdoin mun sushihimon sammutettua hetkeks. Toki voisin vaikka nyt heti syödä pari palasta haha.


Muuten oon ollut koulussa ja tehnyt viimeisen tentin (vaikka en nyt varsinaisesti sitä tehnyt, koska jätin tyhjän paperin sisään) ja muutenkin palauttanut kaikki tehtävät ettei joululomalla tartteis.


Ja niin sen joululoma. Se alko tän näkösissä meiningeissä ensin koko luokan kanssa syömään ja sitten osan kanssa lyniin tanssimaan ja juomaan. Nyt on yks vuos takana eikä haittaa ollenkaan, että on vielä kaks ja puol vuotta edessä,Sit tuli lauantai jee!


Hanna tuli kotiin ja oltiin pitkästä aikaa vaan kolmestaan ja lähdettiin Forteen.


Ensimmäistä kertaa ehkä vuoteen päädyttiin vielä kaikki samaan paikkaan nukkumaan ja Hanna joka sammus ekana sai kärsiä siitä. Ihan sairaan hauska ilta ja vielä paremmat jatkot haha. Får man väcka meteli?


Ja koska lauantaina oli niin kivaa Fortessa, niin miksi sinne ei menis taas sunnuntaina? Ehkä kummallisin ilta pitkään aikaan mut sadan irman jälkeen oli superhauskaa.Ja nyt on tämmönen olo HAHA. Sopivin kuva ikinä. Nyt pitää olla kunnolla ja säästää rahaa että voidaan keskiviikkona riehua laivalla oikeen kunnolla.

ps. Tänään on luukku 15. jossa tulee kertoa lempielokuvasta. Disneyt tulee aina ensin, mutta siitä ei oo kauheen kauaa, kun kirjotin The fault in our stars elokuvasta ja sen jälkeen en oo nähnytkään mitään parempaa. Nyt en ehdikkään kattomaan leffoja koska Gleen kattominen alko alusta ja saattaa mennä tovi ennen kun ne viis tuottaria on läpi!

Likes

Comments

Kerro valokuvasta jonka joku muu on ottanut sinustaTä kuva on Veran ottama ihan alkukesästä, kun koitettiin ettiä ruotsissa mäkkäriä. Meiän eka reissu Motalaan ja piti odottaa bussia yli kolme tuntia aamukuudelta Tulholmassa.

Likes

Comments

13. Kerro lempiasiastasi kotonasi


Kaikessa yksinkertaisuudessaan. Sori oon tylsä haha, mut Verkku ja Hoo oottelee ni nähdään yössä!

Likes

Comments