Piti kirjottaa tä jo sunnuntaina mut olin sillon koomassa ja sit tä unohtus. Mut perjantaina H tuli turkuun takas ja me tehtiin sitä mitä osataan parhaiten.


Lähettiin ulos ja tanssittiin niin paljon että unohdettiin juoda tai istua ja aamulla oliki sitte paikat iha kipeenä haha.


Sitten tuli lauantai ja putki jatkus neljännen päivän koska lehmäjengi kokoontus pitkästä aikaa mun luona.


siihen loppus hurjan kiva viikko ja tä viikko on täpötäynnä stressiä kouluhommista. Mut niinku huomaatte kirjottelen silti täällä, joten motivaatiota en oo vielä löytänyt mut toivon et huominen enkuntentti menee hyvin että voin sit hyvällä mielellä kirjotella 15 sivua........

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments
Keskiviikkona mentiin Veran kaa ikeaan tuhlaamaan lahjakortti tosi turhaan sälään. Ostin ison B kirjaimen joka nyt koristaa mun hyllyä koska bondage haha!


Sen jälkeen spontaani keskiviikkohumala skumpan kanssa. Tommoset illat on iha huippuja ku ei suunnittele mitään ja yhtäkkiä on iha naamat ja kuvaa ääliömäisiä videoita kaikille :---D


Tuli torstai ja Milja lähetti meiän projektiharjottelu ryhmään mahtavan kuvan siitä ku me jo mussutettiin mutakakkua Emmalla. Oltiin jo pari viikkoa ennen suunniteltu et pidetään pikkujoulut.


Pelattiin aliasta joka mä ja Emma tietysti voitettiin


Otettiin ryhmäkuvia joista onnistus yks koska luokka täynnä pompoja hahaja mentiin lyniin jossa tanssittiin niin paljon et mulla revähti reisi HAHAHA. Oli ihan supersupersuper hauska ilta ja iha hitsin kivaa huomata et omalla luokalla on tommosii parhaita! Mahalihakset vieläki kipeet ja kauhee väsy mut ei haittaa!

Likes

Comments

Mikä oli paras piirretty elokuva pienenä?
Katottiin Tonyn kaa kaikki piirretyt niin monta kertaa et osattiin kaikki lauseet ulkoota ja ketään ei siks halunnu kattoo niit meiän kaa. Lempparein oli ehkä karhuveljeni koda, topi&tessu ja se joka ei tähän sanois leijonakuningasta, huijaa.
Kannustatko jotain jalkapallojoukkuetta?
En sanoisi että kannustan tai että edes tietäisin kovinkaan montaa, mutta ainoo mistä saan edes vähän iloa irti on tietty jos tepsi pärjää koska turku forever haha.
Lempipeli?
Kännykällä farm heroes saga, pleikka ykkösellä crash bandicoot, pleikka kolmosella rayman, lautapelinä cluedo ja alias.
Pahin paheesi?
Oon laiskamato (nyttenkin siis 7 koulutyötä ja 2 tenttiä ja aikaa kaksi viikkoa) ja siirrän kaikkea eteenpäin kunnes en nuku enää öisin ja kuolen stressikohtaukseen kunnes asiat on tehty 2 minuuttia ennen deadlinea. Napostelen, poltan, juon jne. Onhan noita omaksi listaksi asti :-D
Lempimurot?
Harmittaa etten voi kirjottaa tähän suklaamuroja koska parasta on kuitenkin mansikkamuromysli banaanijugurtin kanssa.
Kamalin hotelli jossa olet yöpynyt?
Hmm, varmaan meiän Lontoo hotelli. Kahden tähden bed&breakfast slummialueella. En laskis siihen tota breakfastia koska musta tee ja kuiva marmeladipaahtis oli niin yäk että "aamiaiselle" oli turha nousta.
Koska viimeksi juoksit niin kovaa kun pystyit?
Haha. Tä ois ollu vaikee vaikka kysymys ois vaan ollu koska viimeksi juoksit. Mut hmm varmaan torstaina kun juostiin Oonan kanssa yks alamäki alas et päästäis nopeemmin baariin koska ulkona oli _kylmä_ 
Tunnetuin henkilö jonka olet tavannut?
Hmm tavannut... Ymmärrän tän kysymyksen niin että kenen kanssa oon oikeesti keskustellut enkä nähny 30 metrin päässä lavalla jotennn hah en ketään. Tai no, musta barbaari ja axl smith mut nii... :-D
Tunnettu henkilö jonka haluaisit tavata?
Robin <>
Jos saisit valita omat isovanhempasti, kenet valitsisit?
Ompas nyt herkkää mut eiei en vaihtais mummia ja mommoa.

Mitä aiot tänään tehdä?
Kärsiä krapulaa, tehdä oppimispäiväkirjaa ja kattoo töllöä. Semmonen perus sunnuntai.

Likes

Comments

Eilen eli torstaina oli kivan kiva päivä. Aamulla olin työharjoittelussa, jonka jälkeen oli kerranki kiva olo koska kaikki meni suunnitelmien mukaan ja päästiin ajoissa kotiin. Kävin hammaslääkärillä röntgenissä, josta sain uutisia ettei tarttee vetää tota viisaudenhammasta pois ainakaan tähän hätään. Sieltä suoraan Oonalle josta tietty matka jatkus keskustaan opiskelijabileisiin. Lupasin itelleni et viimeistään yheltä lähettäis, koska seuraavana aamuna töitä, mut sit oliki hirmukivaa ja kun vihdoin pääsin viideltä nukkumaan kello soikin jo 3 tuntia myöhemmin ja töissä ei ollutkaa nii kivaa haha. Huomenna jatkuu hauskuudet mut nyt hyvää yötä :-)

Likes

Comments1&2) Viime viikolla istuttiin keskiviikkoiltaa projektiryhmän kanssa. Sovittiin että kaikki tuo jotain pientä ja saatiin väsättyä tosi hyvä salaatti pelkällä kolmella eurolla per nassu. Kiva nähä tyttöjä joskus ilman kamalaa stressiä ja vitutusta :-D


1) Yks ilta sain pikaisen viestin Hannalta et ois tortilloja tarjolla eikä hullukaan kieltäytyisi siitä. 2) Tietty niitä Tanjan ostamia lenkkareita on pakko käyttää ja pari kertaa ollaan jo jaksettu lähteä lenkille. Hitaasti mutta varmasti.......... 3) Ensilumi tuli ja meni. Hienon näköstä mut ei pliis viel hetkeen. 4) Fiksuminä en osaa lukea kalenteria enkä myöskään ole perillä päivämääristä joten siellä mä istuin odottamassa lääkäriä turhaan. Ens viikolla uus yritys haha.


Perjantaina mulla oli ihan tosi tylsä ilta joka piti tietty korvata sitten lauantaina 1) Eka pari selfietä yksin 2) Kunnes sain poseerauskaveriksi yhden parhaan joka muuten jätti mut eilen kuudeksi viikoksi.......... Nyt pitäis seuraavat kaks viikkoa keskittyä kouluun koska tehtävien määrä vaan kasvaa ja mä työnnän niitä vaan eteenpäin. Wish me luck!

Likes

Comments
Moikkaheippa taas pitkästä aikaa. Tai en tiiä onko siitä kauan, tuntuu ainakin mutta asiaan! Käytiin Tanjan kanssa semmosessa ilmasessa tilaisuudessa missä oli ruokaa ja sai (joutus) kuuntelemaan jotain löpinää sängyistä. Ruoka oli pahaa, paikalla oltiin me plus 10 eläkeläistä, jouduttiin istuu vierekkäin enkä uskaltanut nousta vessaan joten oli kauhea jano koko sen ajan mutten voinut juoda. Ei enää ikinä siis haha.Pejantaina juhlittiin Oonaa! Yksiöön kun tungetaan se 25 ihmistä ni ei voi olla muuta kun kivaa. Jatkettiin siitä Börssiin enkä ostanut yhtään juomaa varmaan ite, onneksi siis kavereilla on anteliaat poikaystävät. Meinasin kuolla kun luulin että pöytää tuotiin ton verran salmareita mut onneks ne olikin ässä mix-shotteja ja ihmeen hyviä.


Lauantai ei ois voinu alkaa paremmalla tavalla haha. Tätä kyseistä herraa hehkutettiin loppuillastakin huutamalla (joo, ei se laulua ollu) pari biisiä läpi.Lauantaina vietettiin taas Hannan ja Veran synttäreitä halloween teemalla. Mun minni hiiri-puku meni ihan uusiksi kun punanaamiosta oli kaikki korvat loppu :( ens vuonna joku kivampi asu kun krapulakeiju......


Jatkettiin mankiin missä oli lisää pukeutuneita pööpöjä ja AHH se tunne kun yöllä pääsi kotiin pesemään glitterit naamasta ja vetämään kamalat tekoripset poies!Sitten tuli paluu arkeen ja jotenki olo oli vielä niin darranen ni uuniperuna opiskelijahinnalla maistus paremmin kun hyvin.
Sitten ehkä tärkeimpään eli noihin kenkiin. Tanja osti mulle noi pikkusen etuajassa joululahjaksi että ehitään juoksemaan ennen kun se lumi tulee ja nyt on siis vaan ihanihan pakko lähteä sinne lenkkipolulle kun on noin hienot (ja musta liian kalliit) popot! 

Likes

Comments