Tiettekste mitä mä haluun niin paljon nyt et voisin kuolla:

• irtokarkkeja, eniten semmosia kirpeitä rullia ja jotain missä on sokeria päällä. mmmmm.

• sushia

• ballerinakeksejä

• valkosuklaa-banaanilastuja

mut ehei, eiei mä jyrsin mun kolmatta porkkanaa koska kaupat on jo kiinni ja mä oon köyhä......... miksei saa paksutella jos täytyy yyh :-( nohh mulla on modern family, huomenna sitte nameja.

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

A-P-U-A! Stressikökkö halloweenasusta ja vaikka oonkin päättänyt että oon minni hiiri (koska tosi helppo eikä tarvitse tuhlata hirveesti rahaa) on noiden kaikkien osien hankinta ja se että päättää mimmosen mekon vai laittaako mekon ollenkaan on ärsyttävääää! Haha maailman raskaimmat ongelmat mulla mut en oo pukeutunut moneen vuoteen ni olis kiva olla edes jotain, ja kunnolla.Muuten mulla on ollut ehkä maailman tylsin maanantai ja mun hammaskipu tappaa mut ehkä pian. Ensiks luulin että se on vaan viisaudenhammas joka puskee tuolta ulos mut kestääks sen kasvamisessa oikeesti viis päivää?? Ainakin sattuu tositosi paljon, koko poski on turvoksissa ja suu on niin arka tolta oikeelta puoleta et pitää pureskella vasemmalla. Plöö toivottavasti menee ohi nopsaa, nyt jatkuu modern familyn töllääminen heipsu!

Likes

Comments1) Syysmyrskyperjantai. Asunnosta ei siis voi poistua. Jo se, että näkee ja kuulee sata metriä sekunnissa puhaltavan tuulen, saa varpaat paleltumaan.


2) Kissakuumeperjantai. Antakaa mulle tää. 


3) KarhuveljeniKodaperjantai. Sydän sydän sydän. 

Likes

Comments
Mun koti näyttää nyt tolta. On näyttäny jo pari päivää, enkä silti oo saanu luettua paljon yhtään. Huomenna mulla on siis uusintatentin uusintatentti, eli toisin sanoen vika mahdollisuus päästä tosta ärsyttävästä, ei ollenkaan mua kiinnostavasta tentistä läpi. Miksmiksmiks ei vois alkaa jo suuntautumiset ni pääsis lukemaan varhaiskasvatuksesta ettei tänmöstä kakkaa tarvii opetella? Pakko sinnitellä ja päästä läpi, ettei neljättä vuotta tarvi rypeä koululla..


Iloisia uutisiakin sain tänään kun olin näyttäytymässä yhessä päiväkodissa ja sain siitä paikan johon pääsen sijaistamaan! Plusplus että Tanja on siellä töissä. NYT jatkuu lukeminen ja pliis sormet ristiin että pääsen siitä läpi.

Likes

Comments
Tykkääntykkääntykkään! Nyt ei tarvi aina kirkkaimmissa peileissä miettiä että onkohan nä nyt vähän vihertävät kummiskin. Ohjeissa luki että 30-45 minsaa pidettävä päässä mut mä vähän jänistin ja pidinkin vaan 20 minsaa ja hyvä niin, koska nyt nä ei oo ollenkaa liian tummat.
Ja mitäs muuta.. Noh viikonloppu oli ja meni ja oli tosi kiva olla vähän eri maisemissa eri ihmisten kanssa vaikka baariin ei eksytty kumpanakaan päivänä :-) Nyt masu tooosi täynnä äitin pöperöiden jälkeen ja new girlistä vielä pari jaksoa kattomatta.

Likes

Comments
Värit päässä ja sekalaiset ajatukset siitä että oonkohan mä iha pööpö. Nyt lähtee vaalea kesätukka tummemmaksi, ja vähän kutkuttaa ajatus että kadunkohan mä ihan hitosti. There's no going back enää, joten jälkeen kuvat tulee jossain vaiheessa!

Likes

CommentsHaha mul ei oikeesti oo mitään asiaa :-D
Oon maannu tunnin sängyssä koittaen saada jotain päikkäreitä aikaseksi mut eipä niistä taida edin lipittelyn jälkeen tulla mitään. Nyt pitäis nousta, laittaa ruokaa, meikata ja kipittää Oonan luokse viettämään iltaa. Ja nyt oikeesti lyökää mua, (virtuaalinyrkit ruudun takaa kelpaa) et oikeesti skarppaan kuvien kanssa tai muuten saatte sinnitellä tommosten kanssa. Toi hehhah tosihauska kuva siks koska nähtiin tänään koulussa hiiri ja toi sit tupsahti samalla facebookin etusivulle ja yhteensattumalle kikatettiin hetki, vaikkei siinä mitään hauskaa ollutkaan, enemmän paniikki. Nytnytnyt voimia mulle et pääsen liikkeelle sängyn pohjalta!

Likes

Comments

Tästä ovesta mun luo astutaan sisään. Oispa ollu järkkäri, oispa ollu päivänvalo mut tässä nyt kummiski kuvia mun uudesta kodista.


Suoraan ulko-ovesta katottuna tulee tämä näkymä; olohuone.


Olohuone, joka on samassa tilassa kun avokeittiö. Ehkä lempparein osa koko kämpässä. Tiskikone <>


Eteisestä löytyy ovi kylpyhuoneeseen jossa ikioma sauna, iih.Olohuoneen/avokeittiön seinän takana on makuuhuone. Vaikka tää onki yksiö niin musta toi on melkeen ku oma pikkunen huone kun sänky mahtuu kokonaan seinän taakse, eikä pahemmin näy.Ja lopuksi vielä parveke, joka ammottaa tyhjyyttään. Toivottavasti saan pian kalusteet jottei kymmenen neliötä mene ihan hukkaan.


Siinä se! Mä oon hirveen tyytyväinen eikä muulla ookkaan väliä. Vaikka asunnosta pulitankin vähän liikaa opsikelijan budjetilla, pyöräilen mielummin kouluun kun meen autolla, että voin asua täällä!

Likes

CommentsTorstai on yleensä vähän pööpömpi päivä koulussa jonka takia päätettiin PBL-ryhmän kanssa alottaa päivä vähän kivammin ja tehtiin superbrunssi.

Paljon kivampi koulupäivä kun oli maha täynnä ja illalla jakso lähteä vielä seppikseenki.Perjantaina oli ne mun tuparit ja kiva ilta super ihmisillä varustettuna. Kaljapeliä, aliasta ja jell-o shotseja ni pärjättiin paremmin ku hyvin.

Aamulla Ketun antamat tuparilahjakiikarit pääsi ekaa kertaa käyttöön haha.
Ja lauantai olikin vain kissoja täynnä.


Sunnuntaina tehtiin hirrrmuhyvää ruokaa Rikun kanssa ja nyt ei tarvii syödä viikkoon :-D


Ja tä viikko alko kivasti (nojaa) pyörällä kouluun, äitin luo syömään ja serkkuvieraita uudessa kodissa!

Likes

Comments