Kaks iltaa, kahdet paardit. Ekana iltana oltiin parin tunnin yöunien jälkeen tosi hyvällä fiiliksellä ja aliaksen plus tuhannenmiljoonan juomapelikierroksen jälkeen, suunnattiin Motalan paikalliseen Harrysiin, joka oli tosi täynnä ja tosi kiva paikka.
Tokana iltana meiän "kotiin" kutsuttiin enemmänkin porukkaa (tuttuja ja ei niin tuttuja) ja pelattiin sata intiaanipokeria putkeen jonka jälkeen porukka oli pikkusen kujalla ja me mentiin keilaamaan!
Kaks järkkäriä oli raahattuna mukaan mutta silti illoista taitaa löytyä melkeen eniten puhelinräpsyjä.
Päivisin ei oikeen tehty muuta kun käytiin syömässä ja töllättiin Family Guyta kunnes ihmisiä jo ramppaski sisään iltaa viettämään.
Tooosi superkivamegajee viikonloppu ja paljon uusia kamuleita ja muistoja! Kohta taas uusiksi juhlimaan sinne :-)


Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments


Näin ilosina päästiin hyttikatastrofin jälkeen Viking Gracelle torstai illalla. Laiva oli ihan tylsä ja illan kohokohta tais olla ku kyylättiin pöllöpatsasta varmaan 20 minsaa ja kiisteltiin että onko se oikea..... 


Aamulla kellot meni sekasin ku kauhee aikaero ja herättiin parin tunnin yöunien jälkeen tuntia liian aikaisin ja möngerrettiin plus sata asteiseen Tukholmaan kartta kädessä.


Kiltti ohikulkija neuvos meiät lähimpään mäkkäriin jossa syötiin herkkuaamiainen ja odotettiin et neljä tuntia kuluis. Onneks mc donkken tarjos wifin ja farm heroes elämät oli täynnä ni aika meni tosi nopsaa!


Odotuksen jälkeen lisää odotusta. Neljän tunnin bussimatka edessä ja TAAS luojan kiitos wifistä (joka tosin toimi aina vaan hetkellisesti mut kuitenki)


Ruotsista sai maailman parasta vesimelonivettä ja vesimelonipurkkaa. Bussin vessa oli ehkä maailman kamalin joten ei ehkä ois kannattanu juoda tota matkalla..

Kahdeksan tuntia ruotsissa ja vihdoin ja viimein päästin perille Motalaan jossa oli 28 astetta plussaa ja jee :-)

Likes

Comments

Odottelen että Hanna lähettäis kuvia mulle viikonlopusta ja sen aikana saatte vaan tölläillä paria räpsyä tältä viikolta.

Grillattiin Rikun kanssa ei niin aurinkoisella partsilla ja mun tän vuoden grilliruokaneitsyys meni siinä.
Juotiin jaffaa ja energiajuomaa Hannan kanssa jokilaivoilla koska pakko koska kesä koska nam.
Otettiin aurinkoa pölön smajlin kanssa joka ei halunnut olla yksin sisällä ja tuli paistattelemaan.
Olin eskarilaisten kevätjuhlissa ja sotkin koko asunnon vaatekriiseillessä.
#meitsie
Ja vielä aurinkoinen kuva kasilta aamulla kun oli jo niin kuuma ettei takkia todellakaan tarvinnut.

Likes

Comments

Älkää polttako naamaanne koska sit sattuu ja näyttää tyhmältä. Ei muuta.

Likes

Comments


Selvä viikonloppu takana (joo uskokaa tai älkää) ja ihan kivaakin on ollu ja parhautta herätä ilman darraa!

  

Aurinko on tullut takas ja toivottavasti jää ihan koko kesäksi tällä kertaa. Tapan jonkun jos takatalvi viel ilmaantuu jostain......  

On tullu nähtyä kamuja, ollu sleepovereita ja leffailtaa ja ihan vaan lepposaa. Ens viikonloppua odotellessa!!!

Likes

Comments

Antibioottikuuri loppus ja sehän tarkotti sitä että menetetty aika piti korvata. Keksiviikkona nää kolme plus bullan tuli sleepoverille mun luokse kilisevien kassien kanssa. Pelattiin buzzia ja kaljapeliä, tilattiin ruokaa ja hörötettiin typerille jutuille aamuneljään.


Torstaina uuteen nousuun kun Wilu ja Oona tuli pimpottelemaan ovikelloa jo yhdentoist  maissa ja eikun AATU-lippua hakemaan.


Kapteeni merkki tuli tietysti hommattua (joka tarkotti kymmenen leimaa eri baareista ja jokilaivoista) joka taas tarkotti sitä että kompuroitiin Wilun kanssa kotiin jo puol yheltätoista hhaha
HUH nyt on viikonloppukin edessä ja kunto nollassa. 

Likes

Comments

 Tänään

♥ on ollut maailman pisin koulupäivä
♥ maailman ärsyttävin ihminen on ärsyttänyt mua vielä lisää jos se edes on mahdollista
♥ oon syöny kakkua (taas)


♥ oon kompastunut parkkipaikalla omiin jalkoihini
♥ ollut nälkänen HEP nyt
♥ oon myös ollut energiajuomakohtausta lukuunottamatta tosi laiska


♥ oon kuunnellut musiikkia
♥ en oo alottanutkaan koulutehtäviä ja deadline nurkan takana
♥ kirjottanut ääliöturhaa blogitekstiä muun tekemisen puutteessa

mitenkäs te? yhtä jännä tiistai kun mulla?

Likes

Comments


Moi!


Sain antibiootit viikoksi (joka huh onneks loppus tänään!) ja olo oli tämmönen.......


Hanna sai vieraita ruotsista ja perjantai kului niiden seurassa pelaten kaljapelejä energiajuoman voimalla.....


Sitten tuli launtai ja bella ♡ sais mun puolesta asustaa täällä joka päivä ja kuorsata vieressä joka aamu! Lauantaina katottiin myös euroviisuja poikien kaa ja oli ihan lepposaa.


Ja vikana ehkä maailman sumusin ja turhin kuva mut äitinpäivä ja ruokakooma oli sunnuntain juttu. Huomenna kouluun ja nyt jo nakertaa et jaksaaks siellä oikeesti istua taas kaheksan tuntia näinki pitkän tauon jälkee. MUTTA palaillaan kun jotain taas tapahtuu :-)

Likes

Comments

Oon ihan masentunut :-D Ulkona on iha lusmusää koska lunta, vettä, rakeita kaikkee mahdollista vartin sisään ja surkuttaa käyttää talvitakkia ku on kuukaus enää kesälomaan.. Tylsää mälsää surkkuu. Muutenki motivaatio on jossain mistä sitä en löydä ja kaikki kouluhommat tekemättä ja tenttiki tulossa. NOH, huomenna saan kakkua ni sit on helpompi hymyillä mut nyt saatte vaan mun surkkukuvat joista tuli vaan (jätski)nälkä.

Likes

Comments

Vappu oli kivoin! Aloteltiin eka Nonnan kaa kahdestaan ku ootettiin että muut saapuis paraisilta tänne ja sen jälkeen piuu Hannan luokse.


Hannan luota karkasin jokirantaan ja vartsikalle näkemään tuttuja ja vähän vähemmän tuttuja. Smurffiinaki pysys tallessa koko illan. 
Ja tähän kohtaan loppus kameran käyttö ainakin julkaisukelposuutta ajatellen heh. Jos ois ollu ruokaa illalla ni ois ollu ihan supervappu mut onneks vappupäivänä sai mahti "brunssin" Hannan ja Veran kanssa!


Likes

Comments