Hauskin keksintö ikinä mut kukaan muu ei näpyttele mul paitsi hanna.


Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments


Tänään näytän tältä


söin tätä


ja täytyis lukea tähän.

Tuntuu tosi hassulta olla omassa kodissa jossa en oo kahteen viikkoon viettäny pari hassua tuntia enempää. Eipähän tää ihan kauheesti tunnukkaan enää kodilta.. Nyt on ainakin masu täynnä äitin keittoa niin jaksan ehkä vihdoinkin lukea pikkusen perjantain äikäntenttiin joka ei kiinnosta mua ollenkaan. Toivottavasti en simahda tähän sohvalle kahden sivun jälkeen..

Likes

Comments
1. Hanna raahaa mut aina sillon tällön kävelylle ja se on niin paljon kivempaa kun miltä se kuullostaa. Tänäänkin käppäilin jokirantaa pitkin ja oi ihana turku, en ikinä jätä sua!2. Powernapit on kans nyt in ja tälläkin hetkellä pötköttelen peiton alla lämpimässä. Harmi vaan että ne kostautaa sitte yöllä ja uni tulee vasta aamuneljältä..3. Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä näiden neitien kanssa tuli eilen lähdettyä yllärivedolle ja mafoon. Nyt saa juhlimiset jäädä ainakin hetkeksi paussille haa mutta oli kivaa :-)


Likes

Comments

Moi maanantai! Ahh sohva on paras kaveri kolmen tunnin yöunilla, sadan tunnin koulupäivän jälkeen ja voi ku joku kiva tekis mulle vielä ruokaa.
Lauantaina tuli vielä neljättä kertaa lähdettyä paardeihin huipun hiihtoloman aikana ja mun seuralainen on varmaan kauheen vaikee arvata haha. Oon ollu Hannan kanssa melkeempä 24/7 ja odotan sitä että tapetaan toisemme pian.. Tänäänki tekis ihan vähän mieli lähteä mafoilemaan huomisen vapiksen kunniaksi.. Höhö sekavaa tekstiä mut mun pää onkin ihan sekasin 8-)

Likes

Comments

Heipparallaa ihmiset ja muut oliot. Viimeksi kun kirjoittelin olin menossa kiltisti auttamaan Hannaa muuttopuuhissa mutta ylläripylläri kellon lähestyessä yhdeksää alko kaljahammasta kolottaa ja päädyttiin citymarketin alkoholihyllyjen väliin pyörimään.


Mun rakkauspurkki on vaihtunu tommoseks ihan rumaks, yyh. 


Pyörittiin tifossa ysivitosten kanssa kunnes eksyttiin lyniin ja tutustuttiin vähän liiankin moneen uuteen ihmiseen. Hau-skin-ta.


Keskiviikkona kärsittiin darrasta, syötiin uuniperunaa, nukuttiin päikkärit ja tehtiin (Hanna teki) makarooneja viidellä kilolla mustapippuria.


Torstai tuli ja söin vaihteeks hurjan terveellisesti ja lähdin tän näkösten vetomurmeleiden kanssa laivalle. 


Kaaduin rappusissa ja kerjäsin ihmisiltä sääliä mun haavan kanssa, ajoin moottoripyöräpelissä viimeiseksi, pööpöiltiin, otettiin rumia kuvia ja pidettiin  niin hauskaa kun laivalla vaan voi pitää.


Loppuillan kuvat ja tapahtumat on onneksi joltain osin hämärän peitossa ja nyt tahtoo jo uudelle risteilylle! 

Likes

Comments

Heips! On niin superisti miljoonasti parempi fiilis ku toi aurkinkopallura joskus näyttäytyy tännekkin puolelle maapalloa! Ihan keväinen fiilis vaikka aamulla pyryttikin lunta..
Vois melkeen lähteä terassille? Heh


Mun päivään kuuluu muutenkin hyvää kun kävin syömässä lounaaksi uuniperunaa ja nyt jo on tullut nähtyä paljon kivoja naamoja. Illalla vielä muuttoavuksi Hannalle ja Anthealle joten eiköhän tääkin loma suju lepposasti (ei ainakaan niitä pakollisia koulutöitä tekemällä).


ps. löysin sängyn alta jo unotuneet nellystä tilaamat korkeapohjaiset tennarit. En osaa vieläkään sanoa mielipidettä niistä mutta ehkä löydän ne taas kun kevät tulee ja uskallan joskus vetästä ne jalkaan.


Toivon että toi aurinko jaksais keikkua tuolla tosi pitkään ja ettei menis taas puolta ikuisuutta että sen taas näkee. Kevät tuu jo ♥

Likes

Comments


Päivän glee-annos täytyy aina täyttää edes parilla jaksolla, varsinkin nyt lomalla. Kuolen varmaan se päivä kun noita jaksoja ei enää tuu lisää haha.
Toinen huippujuttu gleen lisäksi on että mä ja mun ajokortti löydettiin taas toisemme pienen katoamisen jälkeen (neljäs kerta kun meidän ilta päättyy eri osoitteisiin....). Myös noi kynnet, mustat sit menikin vanhan liiman takia nopsaa vaihtoon, on aika huiput. 

Likes

CommentsHalibileitä, pitkiä (liian pitkiä) kävelylenkkejä Hannan kanssa, telkun tölläämistä, kavereita, äitin ruokaa ja lisää Hannaa. Kyl tää tästä ja torstain laivareissua odotellen!Likes

CommentsPari räpsyä uusista kynsistä. Oon ollu jo hirveen kauan ilman pitkiä kynsiä ja nyt tuntuu ettei pysty tekemään mitään ku koko ajan ottaa  vastaan johki mut ahhh ihanat nää on silti. Ei tarvii huolehtii enää mistään lakkaamisista tai rumista tönkkökynsistä ja kiitos siitä Piskille :--)

Likes

Comments

Torstai ja perjantai meni juhlien, tosin ihan eri meiningeillä. Torstaina oli pikkulaskiainen joka tarkoitti kultamerkin metsästämistä.
kahdessatoista paikassa piti ehtiä juomaan joko shotti tai muu drinksu ja äkkiä seuraavaan baariin. 
Pikkusen pahalla ololla päästiin kun päästiinkin siihen kultamerkkiin ja yks hauskimmista illoista vietettiin börssissä panikoiden supertungosta.

Perjantaina taas oltiin pitkästä aikaa paraisilla riehumassa. Onneksi oikealla porukalla on hauskaa missä vaan haha.

syötiin fondueta (mitäpä muutakaan), näin vanhoja tuttuja ja pidin hauskaa.
Kuvasaldo minimaalinen mutta noi tytsyt on jo täällä bloginkin puolella niin tuttuja ettei ehkä haittaa :-D
Tänään on tulossa selvä lauantai Hannan seurassa, pitäkää tekin hauskaa!

Likes

Comments