Hyvää pikkujoulua ihmiset! Tänään saa juoda glögiä ja syödä pipareita niin paljon ku vaa mahtuu ja saa ripustella jouluvaloja ja hypellä tonttulakki päässä joululaulujen tahtiin ja olla muuten vaan tyhmän näkönen. Illalla juhlitaan kamujen kanssa ja tonttuillaan keskustaan jossa toivottavasti on paljonpaljon pikkujouluilijoita!

ps. kohta toi joulusana tulee korvista ulos mutta ei ihan vielä. Joulujoulujoulu :):):) t. kolmevuotias sandra-tonttu!


Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Eilen jenkkilässä vietettiin kiitospäivää joten ajattelin kertoa teille mistä mä olen kiitollinen just nyt.

♥ Kuulokkeet - Kun bussissa kaks pubiruusua juttelee kovaan ääneen viskibassollansa miten kamalaksi maailman on mennyt, on ehkä parasta kun voi laittaa kuulokkeet korville ja volat täysille.

♥ Raha - kun on pitkään ollut rahaton ja yhtäkkiä tuleekin täys palkka, olo on kun miljonäärillä. Vielä kun on tottunut elämään niin säästeliäästi, niin tulee ostettua melkeempä vaan alesta ja rahaa jää yli muuhunkin vaikka ostelee kivoja juttuja. Tänäänkin sain kahdet kengät neljälläkympillä ja tämä alla oleva ihanuus on tulossa mulle postissa alle kolmellakympillä!

♥ Koulu - hehkutan edelleen sitä koulua kaikille vastaantulijoille ja hankin itselleni kouluvihon, kynän ja kumin! Ihan ku ekalle luokalle menossa...

♥ Työpaikka - kävin kenkäshoppailun jälkeen moikkaamassa lapsia (ja niitä aikuisiakin) töissä ja hitsi! Kuin kivaa että työkaverit on OIKEESTI iloisia nähdessään ja lapset hukuttaa pusuihin.

♥ (Pikku)Joulu - Lauantaina pikkujoulut ja 25 päivää oikeeseen jouluun! Sisäinen lapsi on heränny mussa ja toivon että tätä innokuutta riittäis sinne jouluun asti. 


Likes

Comments

"Sinut on hyväksytty opiskelemaan..." Luin silmät pyöreenä ton lauseen uudestaan ja uudestaan. Viime haussa meni niin penkin alle että olin jo täysin psyykannut itteni siihen että toi koulu jää vaan haaveeksi. En oikeesti vois olla ilosempi, MUSTA TULEE SOSIONOMI!
Koulu alkaa jo puolentoista kuukauden päästä ja ootan tosi innolla. Kuullostaahan se vähän pelottavalta et oon viis vaille 25 vuotias kun valmistun mutta aika menee nopeesti ja sen jälkeen on ainakin valmistunut alalle jota rakastan. Iloinen, onnellinen, superfiilis pällä ja motivaatio on ainakin tuhannessa!

(tää täytyy sitte tulla lukemaan aina ku ne neljäsataa tenttiä ja koetta painaa päälle.. heh)

Likes

Comments
Accessorize 23,95€

Likes

Comments


Ikeasta tuli napattua pari uutta juttua kotiin, vaikka alunperin lähdin hakemaan vaan joulukoristeita. Kynttilänjalkoja, kynttilöitä, lampaantalja, pöytäsuojat ja pikkusen muuta ja heti koti tuli kotoisammaksi ja uuden näköiseksi, vaikka muutokset oli pienenpieniä. Pöydän alatasolla näkyykin mun uus mussukka josta saatte kuvia huomenna!

Likes

Comments

Nyt on viikonloppu ohi ja on kauheesti kökköjä puhelimella räpsittyjä kuvia. Tää kuva jo torstailta kun oltiin moikkaamassa Bellaa. Miten joku voi olla niin pölö?


Perjantaina oltiin HannaVeraMickiSandra kokoonpanolla ulkona pitkästä aikaa. Käytiin kaupassa ja herkkuruokana oli mitäpämuutakaan kun maailman parasta fondueta.


Istuttiin juttelemassa kaikkea kakkaa ja välillä eksyttiin taas puhumaan henkeviä, kuunneltiin musaa ja läheteltiin rumia kuvia toisillemme. Seurana meillä oli kaks laiskimusta jotka kerjäs rapsutusta.


<>

Lähettiin Harrysiin josta löytys Bullan ja Surre joiden kanssa istuttiin pilkkuun ja matka päättys ikiomaan sänkyyn.Lauantaiaamuna sain heräillä yksikseni kun Riku lähti töihin. Leivät nassuun ja Hansun kanssa Ikeaan ja Skanssiin. 


Illalla oli tarkotus lähteä juhlimaan Ramin kaksykkösiä mutta kynttilät ja Mr Popper´s penguins vei voiton tällä kertaa.


Sunnuntaiaamu oli tosi kaunis ja oli hassua herätä siihen että aurinko paisto silmiin. Se vaihtuski nopsaa lumimyräkkään ja mikäs sen parempaa kun lötköillä peiton alla kahvikupposen kanssa.


Uutta viikkoa odotellessa ja tää sunnuntai kuluu sopivasti täältä peittojen välistä kurkkien.

Likes

Comments

Oon aivan kamalan naattiväsynyt ja sitä oon ollu jo monta päivää. Ei oo parempaa tunnetta ku se että huomenna on perjantai ja vaikka vielä se kello soi siinä 6:30 niin oi ihana viikonloppu oot niin tervetullut. Rakastan mun työtä (lupaan nyt en ees huijaa) mut osaa se viedä kaikki voimat ja kotiin ku pääsee tekis vaan mieli mennä päikkäreille jotka varmasti venyis aamuun. Varmasti toi loskapaskakura mitä tuolta taivaalta tulee on myös iso osasyyllinen mun angstisuuteen plus ikuinen pimeys ja se etten oikeesti saa mitään aikaan töiden jälkeen. Nyt on päivän valivalit valitettu ja nukkumatti saa tulla kylään. Hyvää yötä!

Likes

CommentsSiinä noi mun lupaamat kuvat Bikbokin alejutuista. Kaikki noi siis kuudellakympillä, kelpas mulle.
Hui oon ihan loppuu. Oltiin äitin ja iskän luona saunomassa (aaaahhhh!) ja syömässä mahat täyteen lihamureketta ja perunamuussia ja nyt tulee Vares telkusta. Tän leffan jälkeen maistuu varmaan uni ja huomenna taas aikanen herätys ja mars töihin.Likes

Comments

"Etkai sä luullu et saisit vapaapäivän pitää? Hophop äkkiä tänne" - puhelu tuli mulle puolisen tuntia sitte ja nyt istun jo bussissa. Yks työkamu oli tullu kipeeksi ja sen siitä saa ku lupaa et soittakaa vaikka keskellä yötä, kyl mä tuun. Kivaa vaan päästä taas sinne, olikin jo iksu lapsia ja Hannan kanssa suunnitelmat uuniperunalounaasta saa siirtyä vaihteeks eteenpäin. Bussi onkin jo pian keskustassa joten kivaa maanantaita älkääkä kärsikö viikonekapäivä-masennusta. Määpäs pääsenkin työpäivän jälkeen suoraan äitin hellään hoiviin syömään :-)

Likes

Comments

 

9:00 Heräsin (omasta mielestä) ihan hurjan aikaisin enkä raaskinut nousta sängystä vielä ylös. Onneksi kännykkä, ihmisen paras kaveri, on olemassa niin jäin selaamaan sitä ja pelaamaan pelejä lämpimän peiton alle.


10:00 Telkusta tuli lastenohjelmia ja mikäs sen parempaa kun mutustella vähän karkkia ja kattoo pokémonia.11:00 Nyt olikin jo aika nousta sieltä vällyjen välistä ja hypätä suihkuun. Leikkasin hiuksista huonot latvat veks ja pidin suihkussa hiusnaamiota kun kerrankin on aikaa vaan lötköillä sielä.
12:00 Sitten oli meikin, hiuksien ja vaatteiden vuoro. Superia saada ihan rauhassa vaan touhuilla ja kerrankin meikata ilman kamalaa turhautumista.13:00 Naamakuva instagramiin ja mars Hannaa hakemaan!


14:00 Käytiin Cittarissa hakemassa tarvittavat ainekset ja tehtiin tortilloja.


15:00 Kahvia jälkkäriksi........


16:00 ....... ja COD:ia monen monta tuntia.Kellon ollessa 20:54 keksittiin juosta Usain Boltia nopeammin kaljakauppaan ja ilta päättys vaihteeks RHC:sta mankiin josta kebulan kautta Hannalle. Mahtilauantai mulla siis!

Likes

Comments