Oltiin tänään Amarillos syömäs lounas. Aina yhtä outoo olla siel selvinpäin, ei vaan sovi. Todellakin 9 euron arvonen lounas salaattipöydällä ja jälkkärikahvilla mut ei parasta mitä oon syöny kummiskaa haha.


En ehtiny ottamaan "pääruoasta" kuvaa, koska ne tortillat levis käteen. Eikä teitä varmaan kovin paljon ois kiinnostanu nähä niit löysiä lättyjä täynnä bolognesekastiketta. Mut joo, menkää sinne namnam.

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Latasin uuden muokkausohjelman puhelimeen ja joo, en oo mikään muokkaaja mut hauskaa ku siin voi tehdä kasvojenkohotuksia ja hiusvärin vaihtoja. Pakko sanoa et ei kyllä oo ikävä punasia hiuksia. Oltiin Gigantissa ostamassa pleikkapelejä ja nyt pojat pelaa ampumispelejä enkä saa olla mukana. Tylsistyn kuoliaaksi heippa.

Likes

Comments

Ei ollu kovinkaan iso ylläri et ku kerrankin avasin läppärin monen viikon jälkeen, on koko ilta menny blogien selaillessa ja musaa kuunnellen. Mun piti siivota koti putipuhtaaks ja tehdä ruokaa mut nyt on menny ihan yhtäkkii kolme tuntia enkä oo saanu muuta tehtyä paitsi et uhrasin viis minsaa pesukoneen päälle laittamiseen.

Mikäs siinä, eipähän mua oikeestaan haittaa. Kiva vaan päästä kerranki taas kärryille mitä tuolla muualla maailmassa tapahtuu. NYT sitä ruokaa ja siivoon sitte huomenna......ehkä.

Mun lempparikuva ikinä. Old times gold times.

Likes

Comments

Tosi synkkää ku sataa. Tekis mieli vaan olla sohvalla peiton alla 24/7, kattoo leffoja ja syödä karkkia..
Oon äitin luo ja selaan korkeasaaren sivuja. Ollaan suunniteltu et lähetään sinnepäin pian mut sitä varten tarvitaan aurinkoa ja vapaapäiviä. Haa hauskint nähä kaikkii tyhmii eläimii. Nyt jatkan laiskotteluu älkää kuolko toho sateesee.

Likes

Comments

Kaverit oli töissä ni päätettiin kerranki tehä jotain muuta kahestaan kun istua kotona, ni lähettiin kupittaan puistoon kaupan kautta herkuttelemaan ja nauttimaan auringosta. Eilen oli superkiva sää ja puistossa oli jotenki tosi letkeetä ja tuli super kesäfiilis. Ostettiin viel jätskipallot (ekaa kertaa tänäkesänä WHAT?) ja vaik ne maksaakin miljoonia ni oli n to the am.

Likes

Comments

Tuli juhlittua astetta enemmän kun päätettiin torstaina lähteä forteen, perjantaina rapujuhliin ja lauantaina vielä keskustaan. Viikonloppuna oli DBTL ni jonot oli superpitkiä ni mentiin vaan RHC:hen juomaan.
Tuntuu hassulta et viime kesänä oli epänormaalia juoda VAAN kolme kertaa viikossa, mut nyt krapula meinas ottaa vallan joka päivä ku piti avata uus juotava.

Likes

Comments

Eilisin mahtavan postauksen jälkeen tiedätte varmaan et suuntana oli forte. Ilta loppus jo ennen ku se ehti alkamaankaa pahaan oloon ja kadulla istumiseen kyytiä odotellen.
Tänään on ollu jotenki ihan kamala aamu ja vaik on väsyttäny ni en oo voinu nukkua huonon olon takia..
Nyt sain raahattua peppuni sängyn pohjalta parvekkelle ja kerään voimia illan rapujuhliin. Wish me luck et kalan haju ei saa mua yökkäämään.

Likes

Comments

Ketä lähtee ToFoo? No me! Heipparallaa.

Likes

Comments

En muista oonko kirjottanu mut oltiin siis eka mökillä keskiviikkona juhlimassa mun synttäreitä, ja sit taas lauantaina. Keskiviikkona olin ekaa kertaa uimassa tänä kesänä (ja varmaan vikana) ja oli hauskin ilta niinku myös lauantaina. Nyt on juhlat juhlittu ja nyt täytyy keksiä muita syitä joten rapujuhlat ois luvassa perjantaina!

Likes

Comments

Aamulla puin sortsit ja bikiniyläosan ja täytin vesipullon ja suuntasin parvekkeelle. HETI ku läimäytin mun pepun tuoliin ni aurinko meni pilvee, eikä sitä näkyny enää. Kävin sit suihkussa ja puin farkut jalkaan ja kappas! Sit se aurinko tuli ja nyt paahdun tässä sitte koska jos vaihdan vaatteet se lähtee varmaan taas piiloo.... plöö.

Likes

Comments