Kävin aamulla ostamassa hiusvärin jota myyjä ehdotti, jossa oli semmonen harja millä saa tasasesti levitettyä väri päähän. Pidin väriä päässä minimiajan jottei ne vaalenis liikaa ja melkeen kuolin ku kuivasin hiukset. Ihan superläikykkäät ihme oranssivaaleetummat ja kamalat!
Noh sitte kävin kolmessa eri kaupassa ennen ku löysin ihan normaalin ruskeen värin ja nyt voin huokasta helpotuksesta. Empähän värjää ihan hetkeen hiuksia jollain uutuusvärisysteemillä..

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Olin äsken mun siskon luona sovittamassa mekkoa pikkuveljen valmistujaisiin. Niitä oli joku 30 valehtelematta ja niistä koitin sitten valita. Tässä on nyt kaks vaihtoehtoa joiden välillä arvon ellen löydä omasta kaapista mitään kivampaa. En osaa yhtään päättää! Mulla on aina tommonen lyhyt mekko ja siks ois ehkä kivempi joskus olla vähän eri tyylillä. Auttakaaa mua yyh.

Likes

Comments


 Tumblr_lre2od4liv1qc64hto1_500_large


Large
kuvat: weheartit.com


Lemppari rakkaushömppäleffa tulee tällä hetkellä telkusta ja tä on ärsyttävän surullinen ja ilonen ja plää. Kuitenkin niin ku sanoin ni ihan lemppari. Oon nähny ps i love you:n varmaan kymmenen kertaa eikä tämäkään kerta varppina jää vikaks.
Rami koitti houkutella mua tänään Forteen mutta fiksu ku oon, jäin kotiin et pääsee huomen puol ysiltä sängystä ylös ja töihin. Muttttta jatkan kuolaamista, Gerard Butler on maailman ihanin tässä.Likes

Comments

Apua! Tahdon naimisiin! Katoin pari jaksoa Hääsuunnittelijat Tori & Dean ja voi hitsit ku pääsis suunnittelemaan häitä ja sovittamaan hääpukuja jajaja kaikkea. Eihän tommosii ökyhäitä saa ellei oo miljonääri mut haluun kyllä joskus naimisiin isosti ja perinteisesti.

Tumblr_lt9r5kxfuc1qztbs3o1_500_large
Tumblr_lya5r5mvi81qgnow4o1_500_large
Tumblr_lsx8d4qtiu1qbygswo1_500_large
Tumblr_m59knlqfmm1qbeo6qo1_500_large
kuvat weheartit.com

Likes

Comments

Mistä mä saisin hankittua sims pelin? Tai siis joo, kaupasta mut saaks sen ladattua jostain? Ja onhan se aika louneria pelata sitä mut mul on tänään iskeny kauhee himo! Haluun sisustaa isoja taloja ja tarviin siihe jonku paremman ku mun toi sims 1....
Ehkä mä kuitenki vaan katon tota töllöä ja tapan aikaa facebookissa ku tän päivän energiat meni Hannan pyörän kanssa tappelemisee ku koitettiin saada sitä mun autoon ja autosta ulos. Parempaa sunnuntaita teille muille!

Likes

Comments

Voiko mun lauantai-ilta muuttua enää kurjemmaksi ku elämätki on loppu?
ps. olin ihan oikeessa eilen... en mä muistanu et oisin kirjotellu tänne mitään. Ja työpäivä oli jotain niin kamalaa et lupasin (ainakin hetkeks) etten mee ulos jos aamulla täytyy herätä töihin.

Likes

Comments

kotimatkaa en juurikaan muista enkä ehkä huomenna tätäkään mutta innolla ootan että herätyskello soi 5 tunnin päästä ja lähen töihin... apua.

Likes

Comments

Mikä tietokoneesi taustakuva on?


.
Kuva itsestäsi tällä viikolla?Parvekehengailua auringossa ku oottelin Ramia.  p
.
Surullisinta mitä sinulle on tapahtunut tänä vuonna?
Onneks mulle ei oo käyny mitään surullista. Tai silleen oikeesti surullista. Onhan sitä tietty tullu surkuteltua vähän turhempien asioiden takia. Esmes ku mun vappuilmapallo revittiin multa ja päästettiin menemään oli aika synkkää....

Hauskin tapahtuma viime vuonna?
No tietty kesä oli paras ja hauskin niinku aina. Hauskinta oli hypätä benji-hyppy ympäripäissään, Ruissi (!!) ja Weekend festarit joilla mikään ei mennyt putkeen mut silti oli ihan huippua.
.
Kolme viimeisinta viestiä:
-Lähen nytte. Laita kahvinkeitin pääl!
-Ring dummast
-Mennää joskus puol 5-5 meen käymää porukoil nyt koht nopee:)

Parasta juuri nyt
musiikki: Hurtsin uus levy. Harjottelen tässä kovasti Ruissia varten....
televisio-sarja: House ja Greyn anatomia.
vaate: Vaaleet farkut revityillä polvilla
ruoka: Tekis kauheesti mieli katkarapuleipää. Tai sitte mustikkapiirakkaa. Hmmm.
unelmamies: Hauska. Turvallinen. Lämmin kaikku. Emmä tiiä semmone vaa josta tykkää.


Viimeisin iso juhla jossa olit?
Vappu oli kai semmonen isompi juhla. Tai ku ei meillä kellään oo koskaan mitään juhlia. Istutaan pienellä porukalla jonkun luona alottelemassa, ei niitä juhliksi voi kutsua koskaan.


.
Työ jota et koskaan tekisi?
Oon siis merkonomi ja tätä työtä en tekisi ikimaailmassa loppuelämääni. Ihan sama missä sitä on töissä niin jos oot siellä kassan takana ni täytyy olla superhyvä motivaatio istuu siinä hymy korvissa ku joka toinen aukoo päätä. Mulla ei sitä oo.


Käyttäytyminen joka häiritsee muissa?
Semmonen jos joku on joka ikinen kerta "emmätiiä, päätä sä, ei mulla oo mitään väliä" kun ehdottaa/kysyy jotain. Kyllähän sitä joskus itekki siihen sortuu mut oon allerginen semmosil joil ei oo koskaan ikinä mielipidettä mihinkään.

Huono piirre itsessäsi?
 Mun mielentila heittelee joskus hurjasti. Teen siis joistain asioista kärpäsestä härkäsen ja oon ärsyttävin ikinä riitatilanteissa.

5 vuotta sitten otettu kuva
Lempparikuva ehkä ikinä.


Viikonloppusuunnitelmasi?
Hmm en oo semmonen joka suunnittelee mitään valmiiksi mut huomenna ois vissiin tarkotus lähteä juhlimaan ainakin.


Nyt koitan vihdoin alottaa tän torstai päivän ja ryhdyn siivoilemaan keittiötä. Ja sitte vaikka vessaa. Siivouspäivät on kivoja (not).

Likes

Comments

Oltiin eilen amarillossa syömässä, börssissä parilla, jokirannassa pussikaljalla (minä karpalolonkerolla) ja päädyttiin siitä sitten vielä forteen. Hauska ilta loppus sujuvaan reissuun Hannan, tyhjien teiden ja yhden pyörän kanssa horjumiseen kotiapäin. Käy se hauskanpito tiistaisinkin näköjään! 


Likes

Comments

Oispa näitä aurinkoisia päiviä saman verran ku pilvisiä. Suunnitellaan kaverin kanssa mökkireissua mut jos siitä ei tuu mitään ni mennään juomaan jokirantaan. Ei voi heittää hukkaan tämmöstä päivää ku loppuviikko näyttää sadetta ja pilviä.
Olin aikaisemmin työhaastattelussa ja se meni hyvin! Täytyy toivoa että ihmiset sairastelee paljon kesällä ni pääsen tuuraamaan. Nyt meen takasin grillaamaan itteäni heipparallaa!

Likes

Comments