Juhlimme itsenäisyyspäivää lähes jokaisen suomalaisen kanssa tiistaina ja ilta oli yksi hauskimmista, parhaimmista ja tapahtumarikkaimmista aikoihin.

Aloteltiin Ronjalla glögillä, josta jatkettiin Forteen. Fortessa tanssittiin ja nähtiin tuttuja, mutta ilta ei ollenkaan ollut vielä siinä.

Käppäiltiin Saaristobaariin, jossa yläasteelta tutut lempinaamat istuskeli iltaa. Ilta tuntus menevän pikakelauksella ohi, mutta aikaa oli vielä tämänkin juoruhetken (ja yhden KALJAN juomisen) jälkeen, lähteä taas tanssilattialle.

Tanssilattialla varmaan puolet oli tuttuja ja toivottelinkin ihmisille vuoron perään hyvää uutta vuotta ja vappua, kun fiilis oli niin juhlapäivä.

Ne joiden kanssa lopulta jäin, oli nuorimmat serkkuni, joita harvoin näen missään. Ja koska ilta ei vielä voinut siihenkään loppua, oltiin pilkun jälkeen isossa rykelmässä toivottelemassa Suomelle hyvää syntymäpäivää baarin ulkopuolella niin hyvissä fiiliksissä, että huh.

Onneksi näitä iltoja vielä tulee, kun tuntuu siltä että olisi jossai isoissa kotibileissä, joissa on paljon tuttuja kasvoja.

Itse itsenäisyyspäivänä meno oli niinkin Suomi100, että käytiin Wilun kanssa elokuvissa katsomassa Thor. Niin hyvä ilta, niin hyvä päivä. Jess!

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Huomenta rakkaat ystävät ja viholliset. Saatuani silmät auki, oli heti (pienen fiilistelyn jälkeen) pakko ottaa kuva todisteeksi tosta valoilmiöstä, joka puski mun sälekaihtimien läpi sisään pieneen yksiööni. Voi hitsi kun odotan jo kevättä. Toisaalta hölmöä laittaa elämää pikakelaukselle ja odottaa jotain, mikä tapahtuu viiden kuukauden päästä, mutta aurinkoa kaipaan.

Mitäs muuta jännittävää, hauskaa, tylsää ja tavallista on tapahtunut mun viimeisten kahden viikon aikana?

Oon syönyt kolmesti tortilloja. Harmittaa, ettei luku ole suurempi, koska toi vaan toimii ai-na.

Oon ottanut naamakuvia snapchatin filttereillä, koska
a) yövuorot
b) kalpeus
c) äärimmäinen laiskuus vetää meikkejä naamaan

Oon liikkunut ihan liian vähän, syönyt ihan liian huonosti ja saanut siitä taas ihan liikaa huonoa omatuntoa.

Oon nähnyt kavereita, nukkunut kavereilla ja juhlinut kavereiden kanssa.

Oon käynyt joulumarkkinoilla, joilta Hanna osti hienon jeesusminiatyyrin.

Ja lopuksi oon viettänyt monta päivää mummin luona, joka on mun lempipuuhaa maailmassa. Iltaisin oon koittanut lukea kirjaa, jotta uni tulisi paremmin.

Se mun elämästä. Nyt odotellaan joulua ja koitan jotenkin saada itselleni vähän tonttumaista fiilistä, jotta ei mene loppuvuosi liian hulinalla ohi. Ttyl.

Likes

Comments

Lauantaina mulla oli vapaapäivä. Puoliksi vapaa viikonloppu, niin kuin sitä kutsutaan, vaikka perjantaina pääsin yömyöhään töistä ja sunnuntaina kutsui taas työmaa.
Noh, mutta se lauantai. Se erittäin onnistunut sellainen!

Heräsin, jäin puhelimen kanssa sänkyyn ja noustuani tein ison aamupalan, jota söin samalla kuin katsoin viimeisiä jaksoja parenthood-sarjaa.

Suihku ckeck!

Vietettiin jo tänään isänpäivää ja ihmettelen ihan liian usein, miksi äiti on päiväkodissa töissä, eikä viiden tähden ravintolassa kokkina.

Niin.hiton.hyvää.

Ja isi 💛

Hanna tuli äitille ja iskälle meidän kanssa kahville ja kakulle, jonka jälkeen haettiin koira ja mentiin pikaisesti mun luo laittautumaan, ennen kuin Vera pääsi töistä ja haki meidät luokseen.

Hanna on saanu maailman hienoimman lahjan Nonnalta ja lauantaina löydettiin Nintendolta vihdoin peli, jota mäki osasin pelata. Glögiä, liian monta epäonnistunutta valokuvaa ja mielenkiintoisia keskusteluja, joita me päivä toisensa jälkeen keksitään puhua, vaikka vietetään paljon aikaa toistemme kanssa.

Lähdettiin ulkoilemaan ja illasta tulikin ihan superhauska. Tavattiin kesäkaverit ja lopulta oltiin kotona ja nukkumassa vasta puoli kuudelta, puoliksi syöty pitsa jääkaapissa.

Likes

Comments

Hyvää iltaa rakkaat lukijani (tai rakas lukijani, puolikas sellainen)! Kuuden päivän työputken jälkeen oon tänään ollut vapaalla, ja ihan oikeasti vaan vapaalla. Näin aamulla mummin ja kauhean paljon paremmin ei aamu voisi alkaa. Juotiin aamuteet ja vein mummin Ruskolle, sen toiseen kotiin.
Iltapäivällä sain Veran mukaan Ikeaan ja oli ihan tosi hauskaa, vaikkei oltukkaan kun pari tuntia reissussa. Ihan hyvä että edes näin välillä tajuaa, miten hyviä kavereita sitä ympärillä on, joiden kanssa on parasta viettää vapaapäivänä parituntinen Ikeassa (ja joka tarjoaa frozen jugurtin, sekä kantaa puolet sun tavaroista kun väkisin otat paperipussin muovisen sijaan, ja sen pohja halkeaa.......).
Muutenkin fiilis on erittäin hyvä, näin maanantaiksi varsinkin! Juttelin äitin ja siskon kanssa ja sovittiin keskiviikoksi taas uimista ja vähän salia, joten niidenkin kanssa pääsee nauramaan ja touhuamaan tällä viikolla. Muita suunnitelmia ei sitten vielä olekkaan, paitsi iso ehkä ensimmäiselle glögi-illalle huomenna.
Hitsi! Toivottavasti teilläkin on ollu hyvä maanantai, tai että tulisi ainakin hyvä loppuviikko!

Likes

Comments

Viime viikonloppu oli all about Lehtiös. Hannalla ja Veralla oli syntymäpäiväviikonloppu (vaikka oikea päivä olikin vasta maanantaina).

Perjantaina ei kauheasti pitänyt lähteä ulkoilemaan lauantain juhlien vuoksi, mutta löydettiin jälleen itsemme viinin ääreältä. Oltiin ensin Veran luona Ashantin ja Hestenin kanssa, mutta ulos päädyttyämme kadotin Veran ja löysin Hannan. Hannan mainiona ideana puolitimme Hannan halloweenpuvun ja mä sain neitsyt Marian huivin itselleni. Goals.

Vaikka edellisiltana tulikin päädyttyä baareilemaan, riitti lauantaina vielä intoa juhlimiseen. Käpytien kämppä oli koetuksella, kun kaksioon ahtautui lähes satatuhatta ihmistä.

Jenkkimeiningillä ihmisiä ympäri asuntoa ja saatiin hetken pelattua juomapeliäkin, vaikka siihen olisi tarvittu selkeästi tuomari ja kovaääninen pilli. Ei ollut tällä kertaa mun synttärit (hitsi), mutta kutsuttujen joukossa oli yhtä sun toista tuttua naamaa myös mulle, joiden kanssa oli kiva vaihtaa kuulumisia.

Baarissa kävi klassiset eli kaikki kadottivat toisensa, mutta oli kuitenkin erittäin onnistunut ilta ja ainakin mulla oli tosi hauskaa. Voispa joka viikonloppu olla noiden kaikkien kanssa ahtautuneena pieneen asuntoon juhlimassa jonkun synttäreitä.

Sunnuntaina oli vielä ihan pakko juoda synttäriskumppaa ja katsoa Veran kanssa Stranger Thingsin kakkoskausi, mutta sitten synttärit olikin aika lailla juhlittu. Onneksi mulla on kaksi kappaletta maailman huikeinta Lehtiötä mun parhaina kavereina, jotka nyt on vihdoin yhtä vanhoja, kuin minä!

Likes

Comments

 • Miksi saan kylmiä väreitä aina, ihan ihmeellisistäkin jutuista? Kun joku taputtaa, kun joku laulaa, kun joku raapii haarukalla lautasta, kun joku kertoo jotain jännää jne.
 • Miksi amerikkalaisissa tv-sarjoissa hahmot puhuvat englantia perheensä kanssa, vaikka ovat espanjalaisia?
 • Miksi näen unissani, että mulla on vielä mun vanha auto? Eikö unet pysy mukana elämän käänteissä?
 • Miksi mulla on pakkomielle nukkua aina sängyssä seinän vieressä? Kotona ja vieraissa. Jos sänky ei ole seinän vieressä, niin nukun ns. turvallisemmalla puolella, jos taloon murtauduttaisiin.
 • Miksi muistan mainoksen vuodelta 2005 paremmin, kuin tämän hetkiset mainokset? (Atrian mainos, jossa Otso-poika vetää taikatemppua tehdessään pöytäliinan pöydältä ja samalla kaikki ruuat lattialle ja täti taputtaa ja sanoo ´hyvähyvähyvä')
 • Miksi teini-iässä oli kompleksi asioista, joita ei voinnut muuttaa? Vihasin jalkani kokoa, pituuttani ja pulleita poskiani, vaikka oikeasti jalan kokoni oli sama kuin muilla, pituuteni normaalimitoissa ja pulleat posket on ihan söpöt.
 • Miksi yhtenä päivänä on motivaatiota vaikka mihin ja kaikki onnistuu kuin itsestään, mutta toisena päivänä pää on styroksia ja avaimet menee jääkaappiin ja maitotölkki komeroon?
 • Miksi unirytmini on edelleen surkea ja nukkuminen on mulle yleensä suuri ahdistuksen aiheuttaja?
 • Miksi on niin vaikea antaa kehuja ja kertoa, että välittää, vaikka sen pitäisi olla maailman luonnollisin asia?
 • Miksi jenkeissä ei sanota heippa, kun puhelu loppuu? Miten voi tietää, että kaikki on sanottu ja kuinka usein pitää soittaa uudestaan, jos toinen lyö luurit, ennen kuin on ehtinyt sanoa kaiken?
 • Miksi en muista edelleenkään toisen pankkikorttini tunnuslukua ja joudun aina katsomaan sen epäilyttävästi puhelimestani kassalla?

Likes

Comments

Heips!
Kovinkaan usein näin ei käy, mutta viime perjantaina mulla ja Veralla oli samana päivänä vapaata. Meillä oli jo torstain ja perjantain välisenä yönä sleepover, jotta saataisiin päivä hyvin alkuun. Heräiltiin kymmeneltä, käytiin suihkussa ja suunnattiin ekalle aktiviteetille, eli sukupuolitautiklinikalle. Tämä ei päässyt snapchattiin haha, mutta supertärkeetä käydä välillä tarkistamassa, että kaikki on ok.
Siitä erittäin nälkäisinä aamupalalle ravintola Kuoreen, jota Vera oli kovin kehunut ja ihan syystäkin. Vatsat pullollaan juotiin pikaiset kahvit samalla kun ajettiin keskustaan. En ole saanut pitkään aikaan luovuttaa verta anemian vuoksi ja olin veripalvelussa kielletyllä listalla puolisen vuotta. Nyt sain kuitenkin onneksi luovuttaa ja kaikki meni hyvin!
Hieman tokkuraisena takaisin Veran luo ja takaisin sänkyyn. Hyvin tärkeä aktiviteetti, jos multa kysytään. Noustiin parin tunnin kuluttua ja syötiin veripalvelusta otetut leivät sängyssä, samalla kun pelattiin Clash Royalia. Ronja keskeytti pelailut soitollaan ja ilmoitti, että tänään on viinipäivä. Reippailtiin aktiviteettipäivän kunniaksi Alkoon, jonka jälkeen haettiin Hanna.
Viiniä, juomapeliä ja naurua, kunnes iski ylitsepääsemätön väsymys. En tiedä johtusko aktiviteettipäivästä, vai siitä että olin menettänyt puoli litraa verta, mutta käppäiltiin vaan kotiin Hannan kanssa ja aktiviteettipäivä loppus siihen.
Seuraavana päivänä töihinmenevä-Sandra kiitti edellisillan viini-Sandraa, etten lähtenyt ulos ennen 11 tuntista työpäivää.

Likes

Comments

Ristiriitaisia kuvia tulossa. Syksyä ja talvea, ruokalaatikoita ja rilluttelua.
Tyhjensin puhelimesta kaikki kuvat, mutta kamerarullaan on lyhyessä ajassa ilmestynyt vaikka mitä kuvia. Käytiin esimerkiksi Hannan kanssa syömässä (Fafas vahva suositus) ja pyörähtämässä hullareilla ja toisena hetkenä leikkailinkin Hestenin hiuksia fiskarsin saksilla Veran kylppärissä.
Olen koittanut (taas) ryhdistäytyä ja se ryhdistäytyminen kestää yleensä sen aamupäivän, mut it´s something. Kaurapuuro on itseasiassa taas pitkästä aikaa ihan hyvää, kunhan sekaan saa jotain herkkuja.
Näihin kuviin pientä storytimea, kun oltiin taas keskellä viikkoa menossa Veran kanssa ulkoilemaan. Suunnattiin Forteen ja kaikki meni hyvin, kunnes sisälle mentäessä keräilin yhtäkkiä itseäni portaiden alapäästä naama punaisena, Vera nauraen vieressä. Ei siinä, jatkoin ranne kipeänä iltaa, kunnes törmään ensimmäisessä pöydässä eksään. Se siitä, baarin vaihto ja shotit naamaan ja loppuilta menikin paremmissa tunnelmissa. Ihme keskiviikko, kun tapasin seuraavassa baarissa lapsuudentutun ja paikalle pärähti vielä serkkukin. Onko keskiviikko uusi lauantai?
Näiden iltojen (ja seuraavan päivän olotilojen) motivoimana, tein itselleni pari ruokaboksia pakkaseen hätätilanteita varten, kun woltista tilattu herkkuateria houkuttelisi. En tosin usko, että sitä motivaatiota riittää aina, mutta ihan fiksu idea.
Tällä viikolla saatiin kokea ensilumi ja kuten aina, talvi yllätti ihan täysin. Yhtenä päivänä sai ihastella keltaisia puunoksia, kun taas toisena maa oli vitivalkoinen. Ainoa ongelma tässä äkillisessä vuodenajanmuutoksessa on se, että mä (kuten 95 prosenttia muista suomalaisista), ajelen kesärenkailla kinoksissa.
Vikan kuvan teksti ei pidä paikkaansa, vaikka välillä siltä tuntuukin. Olihan mulla tässä kuitenkin kaksi viikkoa yövuorottomia päiviä välissä. Kolme tuntia valvomista ja sit mulla alkaa vapaa viikonloppu ja mikä parasta, niin mun lempityypeillä on synttärit!

Likes

Comments

Mitä teit vuosi sitten?

Vuosi sitten olin juuri leikannut hiukseni todella lyhyeksi, reissasin Hampuriin luokkalaisten kanssa ja pelasin vielä pokemon go:ta, vaikka moni muu oli jo lopettanut.

Mitä lausetta käytät eniten?
"Luin just...." haha. Onko joku muukin, joka aina sattuu lukemaan jotain, josta sitten satutaan keskustelemaan?

Onko sinulla jokin fobia?
Ehdottomasti ötökkäfobia. En. Vaan. Pysty.

Parasta mitä olet syönyt tällä viikolla?
Käytiin eilen Hannan ja Veran kanssa mun vanhemmilla syömässä uunituoretta lasagnea. Nam.

Kauneinta mitä joku on sinulle sanonut tällä viikolla?
Mun työkaveri sanos, että arvostaa mun tekemää työtä ja tekee mun kanssa mielellään vuoroja. Pitäisi itsekkin kehua ihmisiä enemmän, hitsi että siitä tulee hyvä fiilis.

Milloin olit viimeksi ylpeä itsestäsi?
Työjutskissa on varmaan helpointa olla ns. ylpeä itsestään, kun noin muuten oon aika vaatimaton tekemisissäni. Jos joku päivä on lastenkodilla mennyt ihan nappiin ja sattunut vielä joku onnistuminenkin, niin siitä osaa olla ylpeä.

Mitä odotat tulevalta viikonlopulta?
Odotan lauantaiaamua, kun yövuorot on takanapäin ja pääsen kotiin nukkumaan. Illalla saa sitten nähdä kavereita ja sunnuntai on vapaa!

Mitä teet tällä hetkellä?
Tällä hetkellä olen yövuorossa, pesen pyykkiä ja taustalla pauhaa viime viikon idols-jaksot. Joku kärpänen pörisee välillä huoneeseen ja joudun paniikissa huitomaan sen pois meidän kalenterilla. Eikö niiden pitäisi olla jo jossain talvihorroksessa?

Tuletko tekemään tällä viikolla jotain mitä et ole koskaan ennen tehnyt?
No valvon nämä neljä yövuoroa putkeen. Hölmöä jankata samasta asiasta haha, mutta enpähän ole ennen valvonut töissä niin montaa yötä.

Mikä sinua huolestuttaa?
Tällä hetkellä raha-asiat, tai oikeastaan säästäminen. Halu on kova päästä ostamaan oma asunto, mutta aspitili ei täyty itsestään, kun samalla säästää hintavaan kouluun. Ja niin, rehellisesti olen myös kova tyttö ostelemaan kaikkea nättiä, kun sellaista sattuu eteen heh.

Onko viikkosi ollut hyvä tähän asti?
Itseasiassa se on ollut oikein hyvä, vaikka nyt on vasta keskiviikko. Olen viettänyt aikaa läheisten kanssa, urheillut (nojoo kerran, mut kelvataan!), antanut aikaa ystävälle ja saanut työjuttuja tehtyä rästistä.

Mitä sinulle kuuluu?

Kiitos kysymästä, oikein hyvää. Rauhallinen olo jotenkin. Pahinta syysmasennusta piristi tammikuulle varattu miniloma, työasiat ei ahdista vaikkakin jatkoni täällä on täysin auki, ystävien kanssa on jotenkin todella hauskaa juuri nyt ja äidin kanssa on tullut vietettyä erityisen hyviä hetkiä, kun ei välillä ehditä näkemään tarpeeksi usein.

Likes

Comments

Helou tyypit! Oonko mä jo ehtinyt valittaa teillekkin, miten teen nyt 2,5 viikkoa vaan yövuoroa? No varmasti olen, mutta teen sen vielä kerran, jotta jää varmasti itsellekkin mieleen, etten ihan heti suostu tekemään tällaista settiä uudestaan, oman hyvinvoinnin, sekä myös talossa asuvien nuorten takia. Yksi hauska (miten sen nyt ottaa) juttu, mikä on valvomisista jäänyt on se, että puhun ihan miten sattuu ja lauseen viimeinen sana voi olla joku täysin siihen kuulumaton.

Mitäs mä sitten olen ehtinyt muuta tekemään, kuin nukkumaan päivisin ja valvomaan öisin? Mäpäs kerron.

Pikkuveljenihän on aloittanut opinnot, joten vaikka oma koulunkäynti on muilta osin kuopattu, voi tällä verukkeella käydä juomassa välillä halpoja juomia hyvän musiikin tahtiin. Tämä tapahtui viimeksi klassisissa Tursajaisissa, jossa vietettiin perinteen mukaan Wilun synttäreitä. Kotiin mentiin kaikki aivan liian aikaisin, mutta tekosyyksi voi aina sanoa, että aloitettiin ihan hyvissä ajoin ilta.

Päivinä jolloin en joudu menemään yövuoroon, illan teemana on kaksi vaihtoehtoa. Joko makaan koomassa katsomassa netflixistä sarjaa 10 tuntia putkeen, tai käväisen hakemassa pullollisen viiniä ja nautin ystävieni seurasta. Näin kävi esimerkiksi kun mentiin keskellä viikkoa Veran kanssa Forteen ja lauantaina, kun matkustin Piikkiöön juhlimaan Tian tupareita.

Okei okei, pientä liioittelua. Olenhan myös viettänyt aikaa mummin luona, saunonut ja käynyt pari kertaa uimassa Tanjan ja äidin kanssa.

Viime viikonloppu oli siltä osin aivan täydellinen, että pääsin viettämään perjantaita ja lauantaita mun ehdottomien lemppareiden seurassa. Perjantaina Veran kanssa ja lauantaina Wilun ja Hannan kanssa. Wilun kanssa käytiin sushilla ja ostoksilla ja Hannan kanssa lähdettiin juhlimaan.

​Nyt toverit sormet ristiin, että mun nää viimeiset (tältä osin) neljä yövuoroa menee nopeasti ja että mun silmäluomet ei rupee painamaa ihan hirveästi. Baii.

Likes

Comments