Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Sitter inne och kikar på H&M Home sida och blir så kär i allt. Detta skulle passa perfekt här hemma!
(Klicka på sakerna så kommer ni direkt till hemsidan)

Likes

Comments

Hej på er.
Va några dagar sen vi hördes av nu, men jag får helt enkelt ta ikapp!
Idag har jag & älskling vore ute i skogen och gått, var otroligt skönt att solen kikade fram också. Efter flera dagar med bara regn. I förrgår ändrade jag också om lite här hemma, satte upp något i taket som jag fick inspiration av någon på instagram, ja ni ser helt enkelt på bilden. Blev nöjd iallafall och tyckte de passa jättebra. Nu håller jag iallafall på och lagar mat, sedan ska jag städa så det blir rent & fint innan helgen. Men ni får ha en bra kväll, Puss.

Likes

Comments

Igår kväll käkade jag & älskling mat, tittade på film & spelade tv-spel. Otroligt skönt med en lugn lördag. Idag var det också en väldigt lugn dag då vi både knappt har gjort något, Haha men återigen otroligt skönt med en lugn helg för en gångs skull. Nu resten av denna söndag får spenderas i soffan, med film & godis. Bästa sättet att avsluta en helg med.

Likes

Comments

Hej och äntligen lördag!
Imorse tog jag och min pojkvän äntligen sovmorgon, välbehövligt känner jag. Sedan gjorde vi frukost & fixade iordning oss och åkte en tur in till stan för och handla mat och uteblommor. Så fixade med det nu när vi kom hem. Nu håller vi på och laga mat och sedan blir det en lugn hemmakväll.

Likes

Comments

Hej på er.
Idag startade jag upp en ny blogg, eftersom det var så mycket gammalt på den förra.
Men skönt ändå! Iallafall just nu sitter jag och håller på och fixar designen, medans jag har en liten kattunge som håller på och springer på tangentbordet, hämtade honom igår och han hur goo som helst. Snart ska iallafall jag göra mat & sedan får jag se vad som händer ikväll.

Likes

Comments