I lördags följde jag med Tilda och åt middag med 3 andra au pairer. Restaurangen hette the melting pot och låg i Darien. Det var super gott och det roliga var att man tillagade maten själv i grytor som stod på bordet. Efter det åkte vi vidare till stamford och festade på brother jimmy's.

Likes

Comments

I går var det tacos som stod på menyn! Jag, Tilda, Paula och Ellen träffades på bartaco och käkade middag, det blev en jätte trevlig kväll med super härligt sällskap och massor av tacos!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag och amanda åkt runt och letat saker vi behöver inför vår skidresa. Vi åker nämligen till Vermont nu till helgen, är så taggad! Våra planer inför helgen är att på lördag åka skidor hela dagen och på söndag ska vi vandra med snöskor och besöka ben & jerry's glassfabrik.
Innan vi åkte hem från shoppingen åkte vi och käkade pannkakor på ihop.

Likes

Comments

På nyårsafton åkte jag, Paula och Tilda till New York för att fira det nya året. Kvällen började med att vi hittade en irländsk pub, där satt vi ett bra tag. Vi åt middag där och drack drinkar tills att några andra svenska tjejer som vi skulle umgås med kom. Vi blev även bjudna på champagne av några killar som satt framför oss.
.....

....Sedan åkte vi limousine genom stan, det var en sån härlig känsla och hade det verkligen hur bra som helst!

Planen var att vi sedan skulle se ball drop på time square, men det var alldeles för mycket folk och det hade spärrat av de flesta gatorna så vi insåg att det inte var någon idé att försöka. Istället hamnade vi i central park det var jätte mycket folk precis där vi stod för att man kunde se en glimt av time square därifrån. Så vi såg iallafall nedräkningen därifrån och såg även fyrverkerierna från central park. Efter tolvslaget följde vi med tre killar som vi träffade där vi stod i central park. Vi gick till en pub i närheten av Columbus square och det blev en lyckad kväll!

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av mitt 2016! Jag tycker verkligen det varit ett super bra år med så många häftiga upplevelser, minnen för livet och jag tycker själv att jag vuxit mycket som person under detta år! Eftersom jag älskar att ta bilder så har tagit väldigt mycket under de här året... det var inte lätt att sortera ut men här kommer en sammanfatting.

Nyår 2016 - Thailand

Förra nyåren var jag med mamma och pappa på semester i Thailand. Det är helt klart det häftigaste landet jag har varit i. Stränderna och öarna var så fantastiskt fina! På själva nyårsafton träffade jag Nellie och Fanny som också var i Puket, på tolvslaget stod vi på stranden i patong och friade in det nya året.

Januari

Januari - Skolan startade igen och man började bli taggad på studenten. Jag fick även körkortet denna månad, det var verkligen en sån frihet och lättnad. Allt som allt var det en bra månad kommer särskilt ihåg student festen med militärtema och några fina vinterdagar.

Februari 

Februari - Det var mycket snö och passade verkligen på att vara ute mycket denna månad.

Mars 

Mars - Åkte till fjälls två gånger, först en vecka till fannys stuga i marsliden och sedan en vecka till hemavan med mamma, pappa och Ludwig.

April

April - I April blev jag uttagen till Tävlingen Miss Queen of Scandinavia som är samma tävligt som miss world Sweden. Jag hade så många tankar som snurrade i mitt huvud denna månad, var både nervös inför tävlingen och tränade väldigt mycket.

Maj 

Maj - Var verkligen en super spännande månad! Åkte till Stockholm för att gå på möte, fotograferas och gå på klackskola inför tävlingen. Som tur var så skulle fanny, nellie, Ida och martin till stockholm samtidigt och även wilma hängde på. Det blev verkligen en kul händelserik helg. I slutet av maj var tävlingen på Grand hotel i Stockholm. Då åkte mamma, pappa och Ludwig ner med mig för att stötta. Det är verkligen ett minne för livet och jag är så stolt över mig själv som vågade göra det!

Juni

Juni - Var ännu en väldigt händelserik månad! Först så var balen, hade inga höga förväntningar på balen men det var verkligen det bästa med studentåret! Sedan var det mösspåtagningen + många fester. Sedan kom studenten som man väntat så läänge. Trots det dåliga vädret så var det en av de bättre dagarna under detta år! Dagen efter studenten var det bara att packa resväskan för på söndagen drog jag, elina, linn och wilma till Rhodos i två veckor. Det var en sån härlig resa och vi hade verkligen hur kul som helst!

Denna månad var verkligen bara glädje och fester och skulle gärna uppleva den igen!

Juli

Juli - Jag började mitt sommarjobb på eken. Jag och Ludwig följde med mamma och pappa ut med båten. Passade verkligen på att ta vara på dagarna trots att jag jobbade mycket.

Agusti

Augusti - Sommarjobbade, var på weekend Festival med fanny och wilma, satt många kvällar på klipporna vid naturreservatet med mamma och umgicks mycket med linn, elina och wilma. I slutaet av agusti när sommarjobbet var över fick jag ett vikariejobb i köket på eken istället.

September

September - Började förbereda inför att fara till usa och jobbade mycket för att hinna spara ihop så mycke pengar som möjligt. Men hann även med att ta vara på tiden med de nära och kära.

Oktober

Sista veckan när jag var hemma försökte jag umgås så mycket som möjligt med mina underbara vänner! Mamma och pappa följde sedan med mig ner till stockholm för att säga hejdå.

sedan gick planet mot new york city. Denna månad var så full av nya intryck, utmaningar och nya människor. Trots att min vardag blev helt annorlunda så stortrivdes jag direkt. Åkte mest runt i Conneticut för att se mig omkring men gjorde några besök in till new york city.

November

​några av höjdpunkterna under novemder var att fira halloween, turista i Boston och se thanksgiving paraden i nyc.

December

 ​I December åkte jag med 7 andra au pairer till Washington DC. December har varit en super mysig månad och älskar verkligen alla överdrivna juldekorationer!

Likes

Comments

Idag åkte jag, Amanda och Paula till Clinton outlet och shoppade. På vägen hem stannade vi i Orange och käkade middag på Applebee's.

Likes

Comments