Header
View tracker

Idag tänkte jag och min syster göra en "sister tag" så förhoppningsvis kommer den ut antingen ikväll eller imorgon under förmiddagen!
Så håll koll efter den! :) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Jag har som första uppgift i min kurs att skriva en kort presentation om mig själv. Hur ska jag kunna göra det?
Jag hatar att skriva om mig själv, det är det svåraste jag vet, helt ärligt. Vad ska man skriva i en presentation? Hur lång ska en kort presentation vara? Alltså på riktigt, jag känner redan nu att detta kommer bli det svåraste jag någonsin har gjort, inte att plugga men jag valde ju att plugga upp Naturvetenskapsämnen och med högskoleförberedande också, OH MY GOD säger jag bara.

HÅLL TUMMARNA FÖR MIG ATT JAG KLARAR AV DETTA!

Likes

Comments

View tracker

Har suttit och fixat lite med designen, fixat så man kan översätta så alla kan läsa min blogg, fixat en länk till min YouTube och fixat en ny men förhoppningsvis tillfällig header. Blev inte så jättenöjd med den, men den får duga så länge! Kan ju inte fixa så mycket eftersom jag lånar min systers pojkväns dator för min vill inte riktigt sammarbeta med mig plus att jag behöver en dator som jag kan göra mitt skolarbete på!
På tal om skola, jag börjar imorgon! På distans men ändå, det känns konstigt att jag ska börja plugga efter ca 2 år igen! Haha!
Men vi får hoppas att det går bra och att jag lyckas! :)

Likes

Comments

Det var ett jäkla tag sen jag uppdaterade här.
Behövde en paus. Men nu ska jag försöka köra igång igen. :)

Lite life-update sen sist!

- Jag har äntligen tagit körkort
- Jag har börjat plugga, eller jag börjar på måndag, finally!
- Jag är inte längre sjukskriven, dock fortfarande inte fri från ångest och depression, men det går framåt!
- Jag ska förhoppningsvis snart flytta!

Ja, det var lite vad som hänt och kommer hända inom kort (hoppas jag). Jag ska också börja bli aktiv på YouTube, jag har lagt upp tre videor tror jag (?) men nu ska jag köra igång där också igen.
Så nu blir det fullt upp om dagarna! :)


Skulle bara uppdatera er lite om vad som hänt! :)

Likes

Comments

Nu äntligen är en video uppe!
Så spana in den vetja! Hoppas ni tycker om den, jag vet att redigeringen suger, men jag kör med movie maker, men jag letar efter ett bättre program så ni får nöja er med det så länge! ❤️

Likes

Comments

Det är den stora frågan! 
Men det lutar ju mot att jag ska börja vlogga någon gång iallfall, sen om det är imorgon eller om en vecka eller någon sånt, det vet jag inte, jag vet bara att jag vill vlogga någon gång o köra all in i de! 
Men sen känns det ändå som om jag skulle vara tvungen o blogga dom dagarna jag vloggar ändå.. Well, vi får se! Ville bara slänga in ett inlägg, så vi hörs sen! :) 

Likes

Comments

Yes! Jag funderar på riktigt att börja vlogga ibland! Så behöver jag inte ha stressen att skriva så långa inlägg, så vi får se, det kanske kommer upp en vlogg någon dag ;)

Likes

Comments

​Nu ska jag skärpa mig. Jag ska köra på som fan nu, gå all in med bloggen, känner mig så dålig eftersom jag inte bloggar, men som ni kanske förstår så har det ju hänt massa saker den senaste veckan som gör att bloggen har kommit i andra hand. Och i helgen har Hanna varit här så jag har inte lagt så mycket tid på bloggandet, men som sagt, nu ska det bli bättre! 

Likes

Comments

För några dagar sen skrev jag ju om respekt och om en person som snodde min mobil.. Sen skrev jag att jag skulle fota om min kamera inte blivit stulen.. Och väldigt riktigt, den är stulen av förmodligen samma människa.. Seriöst alltså, hur kan man ens göra så mot någon? På riktigt, det är så jävla respektlöst, jag fattar inte hur man kan bete sig så och sen inte känna någon skuld över det, att man inte ens tänker tanken att det är fel och inte ens tänka på att man kanske ska ge tillbaka den eller be om ursäkt iallafall. Det är bara så jävla dålig stil. Man beter sig inte så. Jag hade inte reagerat så mycket om jag hade köpt den för MINA pengar men jag fick den när jag fyllde år så min kamera betyder så sjukt mycket för mig. Så synd för denna människan men nu har han gått över gränsen. Och so om det inte är han som har tagit den, han snodde min telefon så vad ska jag tro när min kamera är borta också.
Och kalla mig vad fan ni vill alltså men jag tänker göra en anmälan nu! Jag skiter i om jag kommer bli kallad massa skit för det men man snor inte andras saker man gör bara inte det, det är så jävla respektlöst!😡👊🏼

Likes

Comments

​Klockan är snart 12 och jag vaknade för några timmar sen, men har bara gosat med Sixten.
Jag är riktigt lycklig nu, jag skrev ju igår att en idiot raderade saker på min telefon, men som tur är fick jag hjälp med att få tillbaka det! Så nu är jag lugn igen.. Eller så lugn det går att vara.. Fortfarande förbannad på honom eftersom han tog min telefon när jag bara skulle vara snäll och ringa åt han, jag menar vart är tacksamheten där? 
Iallafall, tänker inte slösa så mycket mer tid och energi på honom👌
Jag skriver mer sen, nu ska jag hitta min kamera som jag har lagt någonstans... Tror jag iallfall, om inte den heller blivit sluten! -.-

Likes

Comments