Header

Snö och slask, glömde göra ordning en matlåda, och en dryg skoldag väntar. Men vad gör det när du och jag firar tre år tillsammans?

Likes

Comments

Och ny kurs. Så jävla trött och seg idag. Regnar ute och humöret är inte direkt det bästa. Sitter på bussen Påväg till skolan för upprop och föreläsning och kollar lite på busstider eftersom jag hade tänkt att åka upp till Bollnäs i veckan. Behöver komma hem och bryta av lite ❣️

Likes

Comments

Äntligen är tentan över, bara att hoppas på det bästa nu!
Kom hem i bra tid, laddade upp med några tacosar, försökte mig på att fläta håret och köret ett bra ryggpass när Simon kom hen från jobbet. Ikväll blir det bara lugnt, vi tänkte kika klart på snabba cash och gå en prommis. I morgon ska vi hjälpa GB att flytta!

Likes

Comments

Kollade igenom min instagram och av ren slup så hamnade jag på den här bilden, den 16e februari 2014. Tre år sedan jag föll för dig. Tre år sedan jag släppte in dig och lät mig älska dig. Älskling, 3 år sedan. Sluta aldrig älska mig?

Likes

Comments

Dagen innan domedagen (salstentan) som ska göras i morgon. Sitter och försöker nöta in lite taluppfattning och de olika principerna men det går väl sådär.
Har inget speciellt planerat idag iallafall, förutom att nöta till tentan och springa ner till biblioteket och lämna tillbaka en bok som jag lånat till ett skolarbete.
Ellen var ju här igår också, och vi hade det så mysigt. Vi lagade tacos, pysslade och åt frukt. Det underlättar verkligen att vara barnvakt nu när man utbildar sig till förskollärare haha 😍

Kolla vad fina gubbar hon gjorde! Simon, hon själv och jag. Så himla gulliga Hahaha!

Likes

Comments

Älskar vitt, livets "färg" haha ⚪️

Likes

Comments

Alltså det är svårt att göra bloggandet till någon slags rutin ändå? För det glöms alltid bort så man får slänga in nått halvdant bara för att lixom. Idag kommer iallafall äntligen Ellen hit. Har saknar min lilla tjej. Vi ska äta tacos och mysa på. Tänkte använda mig henne lite som plugghjälp inför tentan vi ska ha på fredag också. Geometriska figurer och matematik handlar den om, kommer bli prefekt att Ellen 4år kan hjälpa mig! ❤

​Ibland undrar jag om du är medveten av hur fin du är?

Likes

Comments

Blää, söndagsångesten slår till. Har en dryg vecka framför mig med redovisning och min första salstentamen. Försöker ladda upp med att fixa lite hemma bara. Laga lite mat, byggt upp Ikeahyllan och kikat lite film. Ibland är det så skönt att bara vara hemma!

Finaste lurrven<3

Likes

Comments

Lördagsmys 😍

Älskar mina fina ljusstakar från Orrefors. Tyvärr vågar man ju inte ha dom framme om nu Hjördis skulle råka ha ner dom haha..

Likes

Comments