Header

Alltså det har ju varit lite flyttkaos hos oss förra veckan. Nu börjar man äntligen känna sig hemma och det som går att packa upp är upppackat. Nu väntar vi bara på nya soffan och att pappa ska komma med min tv bänk. Man får ta lite i taget =)

Vi firade med liite tacos igår när vi kände att vi var klara med det som gick!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Simon tävlade ju i Allingsås för ett tag sedan och slutade med en tredjeplats och i helgen som var var det sista tävlingen i Sundsvall. Han fick tävla i seniorklassen och det blev tyvärr ingen final men en bra sjundeplats! Nu har han gått på offseason och det ska bli skönt att äta gott och umgås igen ❤️

Du är bäst!

Likes

Comments

Är inte speciellt duktig på att uppdatera nu men har varit så mycket med midsommar, häng med familjen och Simons andra tävling. Här är lite bilder från Hälsingland iallafall ❤️

Har varit så skönt att vara hemma!

Likes

Comments

Simon hade röda söndagen på sig att få äta vad han ville så vi ä åkte till Stockholm under dagen. Blev en hel del fika, mat och godis!

En välbehövlig dag!

Likes

Comments

I lördags var vi nere i Allingsås för att titta på Simons debut i mens fysik. Var Såå jävla nervös men Simon fixade det galant och kammade hem en tredjeplats!! Är så stolt över honom.

Finaste duktigaste ❤️

Likes

Comments

Bakat en kladdkaka med fudgeglasyr till Simon som han ska få imorgon efter hans tävling. Han åkte ner mot Allingsås för en timme sen. I morgon smäller det, jag hejar på dig simpalimpa 😍

Så stolt över dig ❤️

Likes

Comments

Ni såg ju tidigare att simpa å jag vann müsli och bars från foodspring och jag är helt såld på deras "tigernöt" müsli. Sååå god och nyttig!

Likes

Comments

Minigolf match mellan mig och Simon. I vanliga fall brukar det alltid sluta med att jag blir flyförbannad efter halvtid men idag funkade det bra. Kanske för att det gick mindre bra för simpa som i vanliga fall alltid vinner, säkert dieten som säger sitt.. Nytt game när dieten är över, då ska vi spela äventyrsgolf!

Är så mysigt å göra saker tillsammans ❤️

Likes

Comments

Idag har jag och simpa gått och kikat på lite möbler till nya lägenheten. Vi har bestämt oss för en ny soffa, köpte ett par till fönsterlampor och kikat på en ny tv. Vi har även hunnit bränna av två pass på gymmet och några kaffe på donken. Bra dag!

En av sofforna vi kikat på!

Liite rövsvett från morgoncardion. Wö

Likes

Comments

Kan knappt fatta att det är två år sen jag och Simon tog studenten? Helt sjukt ändå och vad jag hunnit med saker på dessa två år:
Börjat plugga på högis
Flyttat till Västerås
Blivit sambo
Rest till Prag
Köpt katt
Tagit körkort
Listan kan göras lång och man har faktiskt hunnit med mer än vad man tror! Livet går bra nog fort ändå..

Min bal ❤️

Kolla vad liten Simon är haha. Finaste dagen 🌹

Likes

Comments