Header

Den sista tiden har jag känt mig vätskefylld, svullen, deppig och dessutom varit förkyld. Såna dagar måste jag motivera mig lite med att 4 cm runt höften är borta och kroppen faktiskt börjar känna sig lättare. Tur bilder finns så jag får det svart på vitt att det faktiskt händer saker även om det inte kanske känns så..

Kanske inte jättemånga kilon ner, är heller inte nöjd. Vet att jag kommer få kämpa järnet för att bli av med mina sambokilon men jag SKA klara det och genom min höstdepp i vintras tar jag allt steg för steg. Det är viktigt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Haft seminarium själv för första gången under tiden på högis. Skönt som fan att det är över. Moment efter moment bockas av. Nu ör det ett litteratur seminarium och tentan kvar. Sen ÄR sommar!!

Likes

Comments

Älskar verkligen Västerås, så himla fint. ❤️

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har jag varit så jävla seg i kroppen och i huvet med. Känns som livslusten runnit ur mig. Antar att det är förkylningen och stressen inför skolan. Tänk att jag mådde såhär hela hösten, ett under att man överlevde haha. Nu gnäller man för att en dag eller två känns trötta..

Efter att ha kollat youtube typ hela förmiddagen röck jag iallafall upp mig å gjorde några matlådor!

Likes

Comments

Ett av Simons å mina mål är att vi någon gång ska köpa lägenhet ute på öster Mälarstrand. Det är Såå himla fint där och alla lägenhetshus tillsammans med hamnen, caféerna och affärerna bildar ett eget litet samhälle. Såå fint!!

Från kvällspromenaden tidigare ikväll!

Likes

Comments

Har dragit på mig nån jävla förkylning som om kursen i skolan inte var jobbig nog??? Ibland funderar man ju.
Igår käkade vi lite pizza igen. Insåg att våra lördagar varit identiska de senaste veckorna. Blir lätt så nu när vi är hemma mycket.. =)

Va skeptisk till dom dör bröden först men dom va faktiskt jättegoda! Recomend

Likes

Comments

Om du hade fått en dotter, vad skulle du döpt henne till? Ääej Gud va svårt. Hade blivit Alicia eller Alice kanske. Ingen aning faktiskt!

Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Jag har skrivit en liten bucketlist loveadition till mig och Simon, där vi bland annat ska paddla kajak, åka på en solsemester och flyga luftballong!

En sak som alltid finns i ditt kylskåp?
Kvarg, tyvärr haha. Hade vart fint med typ choklad eller nått annat gott men nä, kvarg..

Beskriv en dag du kände dig lycklig?
Dagen jag tog körkort tror jag. Aldrig vart så stolt. Eller när jag klara mattenationella i gymnasiet. Skam den som ger sig!

Vilken veckodag är bäst, enligt dig?
Fredag, lätt. Hela helgen framför sig och vi brukar alltid äta tacos och mysa framför tvn med en bra film eller nått.

Har du någon tatuering?
Ja, ett ankare på foten. Den står för hopp. Det sista som lämnar en ❤️

Likes

Comments

Började dagen med 6 rostmackor och ett benpass. Nu ska vi byta om och göra oss iordning för dagen. Lördag och bästa dagen!

Likes

Comments

Väntar på att Simon ska komma hem så vi kan åka ut å njuta av fina vädret. Tänk om det var såhär skönt året om..

Likes

Comments

Hjördis är en väldigt speciell katt på många sätt å vis och det är inte lätt att förstå sig på henne. Hon är sällskaplig och social så länge man bara tittar på henne och håller en arms avstånd. Men å andra sidan är hon alltid med oss och sover med oss på nätterna. Vi får se vad det blir av dig, vi ger dig den tid du behöver ❤️

Likes

Comments