Header
View tracker

Det var ju kladdkakans dag igår och jag orkade verkligen inte baka någontin efter skolan. Tog tag i det idag istället när Jennie kom förbi! Kladdig och god =)

Likes

Comments

Kolla vad fin hon har blivit. Vår älskade Hjördis! ❤️

Likes

Comments

Hej å hå. Varit så mycket de senaste månaderna och varken lusten, orken eller motivationen har synats på ett långt tag. Hade tänkt att jag skulle försöka rycka upp mig litegranna nu, vi får se hur det går! =)

Likes

Comments

Förra helgen var jag, Simon, Samuel och Jeanette i Prag! Det var så fint och hur kul som helst att komma iväg lite!

Likes

Comments

Jaha, här har det ekat tomt. Har varit uppe i Bollnäs sen sist jag bloggade och har bara fokuserat på att köra bil. Tog en intensivkurs på driver och fixade äntligen (!!!) körkort i onsdags. Blev så himla glad över att jag klarade både uppkörningen och skrivningen på första försöket. Annars har jag bara laddat batterierna, gått i skogen och träffat familj å kompisar. Så värt att komma upp å bara vara en sväng också. Nu är jag tillbaka i Västerås igen, på måndag börjar skolan!

Likes

Comments

Ååh har längtat så mycket efter min lilla Hjördis under tiden jag varit i Bollnäs!

Likes

Comments

Varit hemma en sväng i Bollnäs under veckan men åkte hen idag eftersom Hjördis ska till veterinären i morgon. Har vart så mysigt att komma hem å bara vara. SÅ skönt att ha jobbat klart. Stolt över mig själv som lyckades stå ut tråtts magsår och rädsla över att göra fel. Nu ska jag mysa med Hjördis och Simon i helgen å sen åker jag tillbaka hem till Bollnäs igen!

Likes

Comments

I fredags kom Jenny hit. Så mysigt vi haft det. Ätit skitmat, godis, fikat, skrattat, snackat skit och busat med Hjördis! Så glad att du kom förbi!

Likes

Comments

I tisdags hämtade jag och simpa hem vår lilla kattunge Hjördis! Hon är till mesta dels maincoon, med lite perser i sig. Hon är så himla söt och busig. Så glad att hon blev just vår kissekatt! ❤️

Likes

Comments

Jobbar och jobbar lite till. Veckan som var jobbade jag 9 pass på 7 dagar så är helt slut i både kroppen och hjärnan. Har några pass kvar innan jag får åka hem till bollan igen. Var så länge sen jag var hemma nu känns det som. I fredags var vi ner på stan där det var powermeet, vi käkade lite pirrk och tittade på fina gamla bilar. Mysigt!

Likes

Comments