Header

Förra helgen var jag, Simon, Samuel och Jeanette i Prag! Det var så fint och hur kul som helst att komma iväg lite!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jaha, här har det ekat tomt. Har varit uppe i Bollnäs sen sist jag bloggade och har bara fokuserat på att köra bil. Tog en intensivkurs på driver och fixade äntligen (!!!) körkort i onsdags. Blev så himla glad över att jag klarade både uppkörningen och skrivningen på första försöket. Annars har jag bara laddat batterierna, gått i skogen och träffat familj å kompisar. Så värt att komma upp å bara vara en sväng också. Nu är jag tillbaka i Västerås igen, på måndag börjar skolan!

Likes

Comments

Ååh har längtat så mycket efter min lilla Hjördis under tiden jag varit i Bollnäs!

Likes

Comments

Varit hemma en sväng i Bollnäs under veckan men åkte hen idag eftersom Hjördis ska till veterinären i morgon. Har vart så mysigt att komma hem å bara vara. SÅ skönt att ha jobbat klart. Stolt över mig själv som lyckades stå ut tråtts magsår och rädsla över att göra fel. Nu ska jag mysa med Hjördis och Simon i helgen å sen åker jag tillbaka hem till Bollnäs igen!

Likes

Comments

I fredags kom Jenny hit. Så mysigt vi haft det. Ätit skitmat, godis, fikat, skrattat, snackat skit och busat med Hjördis! Så glad att du kom förbi!

Likes

Comments

I tisdags hämtade jag och simpa hem vår lilla kattunge Hjördis! Hon är till mesta dels maincoon, med lite perser i sig. Hon är så himla söt och busig. Så glad att hon blev just vår kissekatt! ❤️

Likes

Comments

Jobbar och jobbar lite till. Veckan som var jobbade jag 9 pass på 7 dagar så är helt slut i både kroppen och hjärnan. Har några pass kvar innan jag får åka hem till bollan igen. Var så länge sen jag var hemma nu känns det som. I fredags var vi ner på stan där det var powermeet, vi käkade lite pirrk och tittade på fina gamla bilar. Mysigt!

Likes

Comments

Ååh första juli och vi spenderade kvällen nere på stan. Det är cityfestival här, uppträdanden, stånd, öltält och alla uteserveringar var fulla! Det var så mycket folk på stan, bra stämning och fint väder! Så kul!

Likes

Comments

Ååh äntligen börjar mitt hår bli långt igen. Lagom tills man ska klippa det igen. Bra!

Likes

Comments

FATTAR inte att jag ska envisas med att baka/laga mat den här veckan. Misslyckas ju exakt hela tiden och ÄNDÅ ska man envisas att försöka igen. Idag skulle jag göra en sockerkaks-variant som ja, gick helt åt helvete. Smakade bra men ser ju ut som 7 svåra år. Aja. Nu får det räcka med bak och stök ett tag, till veckan har jag 9 pass som ska göras på 7 dagar. Så några dagars ledighet passar nog bra. =)

Haha ja receptet på den här stackarn vill väl ingen ha. Inte den brända lukten ifrån min stackars knoge som råka nudda ugnen i all förtvivlan :/

Likes

Comments