View tracker

Mirella: Du är en sån otroligt fin tjej, himla lättsam att prata med, förstår en och man kan lita på dig. Du finns alltid där som jag för dig. Himla positiv och glad är du också! Verkligen jätte glad över att vi tog upp kontakten! Vi måste skaffa en massa minnen och vara med varandra massor nu till sommaren <3 EN ÄKTA VÄN! 😘

Emelie Engman: Du är väldigt lojal & snäll, var min bästa vän i 13 år och vet vart jag har dig. Dig kan man lita på och vet att de man säger till dig stannar hos dig. Jag tycker det är synd att vi knappt har någon kontakt längre, och inte är lika bra vänner som förut, men antar att man växer ifrån varandra så småningom.
Men du är en sådan vän som det inte spelar någon roll om hur länge det tar innan man umgås igen, utan vi har alltid lika kul med varandra som förut. 💗

Stina Olofsson: Du är väldigt snäll, och fin. Du & Linus är väldigt fina tillsammans! 😊 Känner dig inte alls, men förut då vi hade kontakt så förstod du en väldigt bra, och du har hjälpt mig en hel del då jag inte mått bra, så tack!

Elin Söderström: Känner dig inte så kan inget säga om dig. Men du är fin!

Melissa Dervisevic: Du är min allra närmaste vän och du är den jag ringer först då de är nått. Jag vet att man kan lita på dig och mina djupaste hemligheter är det du som bär. Vi har hållit ihop sedan sommarlovet i 6:an och vi har även haft våra bråk haha! Men vi har gått igenom mycket tillsammans och stöttar alltid varandra i dem val vi gör även om vi tycker det är fel. Vi har inte alltid samma åsikt, men vi säger till om nått är fel. Iallafall så är du jätte snäll & förstår en jätte bra. Du kan vara en dramaqueen ibland men du vet att jag alltid backar din rygg! Du är även otroligt fin och lättsam att umgås med oftast! Älskar dig även lite extra

My Björklund; Du är riktigt pain in the ass, och jag hatar dig oftast. Du är jäkligt dryg hela tiden och verkar aldrig växa upp. Vi kommer aldrig överens,utan bråkar jämt. Men vi har ju även stunder då du faktiskt kan bete dig som folk och vi kommer överens. & trots att du alltid i princip är skit dryg så är du min lillasyster och du vet att jag inte skulle tveka på att slå ihjäl den som är dum mot dig. Då du har jobbiga tider så vet du att jag alltid kommer finnas där och stötta dig som en pelare på en bro. & du är 12 år och luktar kiss.

Moa Loftbacken: Du är väldigt fin och snäll. Träffar dig oftast på någon fest och umgås ju inte med dig. Men kan tänka mig att du är väldigt lättsam att vara med!

Christoffer Huss: Känt dig sedan barnsben, och du är väldigt lättsam att vara med. Vi umgås inte längre och de var ett bra tag sedan jag såg dig, men du är väldigt snäll och rolig. :)

Emelie Frestadius: Du är så himla snäll och omtänksam. Vi har ju lite minnen med varandra, men vi umgås inte direkt. Men du är väldigt less att prata med dig, och vet att man kan lita på dig. Du är även otroligt fin och rolig! Sen är ju även du och Linus otroligt fina tillsammans, och jag önskar er all happiness in the world ;)

Sandra Eriksson: Känner dig inte och vet inte vem du är så kan inte säga nånting om dig alls. Men kan tänka mig att du är väldigt snäll :)

Maya Järnberg: Ja vi har ju absolut ingen kontakt alls, vilket är jätte synd. & vi har ju inte träffas på typ ett år, vilket också är skit synd. Men vi har våra minnen med varandra, och du var en väldigt nära vän till mig förut. Du kommer alltid vara min Maya, oavsett att vi inte har någon kontakt, och jag kommer älska dig lika mycket då som nu oavsett! Du är även otroligt fin och lättsam att vara med. Otroligt rolig och jag vet att jag kan säga allt till dig och du kommer vilket som bevara det för dig själv och stötta mig i det. You're my bitch to bitch about bitches with!

Zack berglund: Du är en otroligt fin person och du ser otroligt bra ut :) Du är även väldigt lättsam att både vara med och prata med. Sedan är du även enväldigt bra vän. Rolig att snapa med oftast, och vi ha typ tappa kontakten vilket är jätte synd. Men träffar ju på dig då och då ibland då man hinkar, och då är du ju rätt borta men ;) Du vet att jag alltid finns för dig och du vet att jag backar din rygg om nått händer. Vi har ju även rätt mycket minnen med varandra, och jag lovar dig att fler kommer de bli!

Pontus Löfgren: Kan ju börja med och säga att de är skit svårt att veta vem som är vem om man möt dig på stan :p Men du är väldigt rolig, och oftast dryg hahah! Skit snäll och vet verkligen hur man få någon på bra humör om man är små irriterad på jobbet ;) & du bryr dig verkligen om nått är fel! Skit härlig person.

Anton Westerlind: Dig har jag otroligt mycket minnen med, och du var en av mina närmaste vänner förut. Vi har knappt någon komtakt vilket är synd, men du är en räddare i nöden då man inte ha nå skjuts! Sedan vet jag att jag kan lita på dig och kan prata med dig om nått har hänt och att du förstår. Du vet även vart jag finns om du behöver snacka!

Alexia: Du förstår mig alltid, och du dömer aldrig! Du är otroligt snäll och en otroligt underbar person. Du stöttar mig alltid i vilket val jag än gör och du vet att jag gör samma sak för dig. Du är även så himla fin, och otroligt stark! Allt du gått igenom är så otroligt att du orkat tagit dig igenom. Sedan är du ju även min bästa vän och you're my favourite bitch to bitch about bitches with! Älskar dig hjärt
Ermira Mira Krasniqi: Pratade med dig förut och då var du väldigt trevlig och snäll. Lättsam att prata med även då vi inte delar samma åsikter. Sedan är du jäkla stark med tanke på all skit du fått gå igenom! Väldigt fin person är du också!

Martina Göransson: Vi har inte direkt någon kontakt längre, men du var min allra bästa vän i många år! Du vet exakt allt jag har gått igenom och dig kan man lita på till 110%. Du är så otroligt fin person, och är så stolt över att du klarat skolan så bra som du har gjort! Du är även så otroligt fin, och omtänksam! Världens finaste person verkligen!! Saknar dig massor, och alla våra galna påhitt! Love u very muscho!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​My house - Flo Rida är så min & Tildes låt! Känns som att detta blir vårt år! Vi har planerat så mycket detta år som kommer bli så sjukt grymt!

Vi håller just nu på att titta på lägenheter, för vi ska bli sambos igen :') 
Den bästa personen att bo med är ju helt klart min lillasyster. Vi är så lika och vet hur vi vill ha det, sedan så går vi ju överens som Jing&Jang. Det skulle vara så jäkla grymt. Ser framför mig, mig & Tilde i våran egna 3:a! Sedan så skulle de vara så jäkla perfekt! 
Vi planerar att hinna flytta innan sommarlovet börjar! :) 
Kommer bli såå kuul, kan knappt bärga mig alltså!! 
Hoppas att allt går som planerat nu bara! 
HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!! 


Likes

Comments

View tracker

​Har fått så många frågor överallt om jag inte kan berätta om min uppväxt att jag blivit så trött på att skriva den om och om igen så jag skriver den här. Min uppväxt är inget jag skäms över, för den har gjort mig till så stark som jag är idag, och därefter är de inget hemligt alls. 
Och jag söker inte efter någon som helst uppmärksamhet, utan jag klarar mig med den jag får. 

Jag växte upp med alkohol, droger och bråk. 
Har bott på HVB-hem och massa olika fosterhem. Jag har vart elak mot alla, och hatat på andra. Jag har haft ätstörning och självskadebeteende. Vi tar allt från början där jag berättar det viktigaste. 

Då jag föddes så jobbade pappa som flyttgubbe, han åkte landet runt och flyttade grejor. Då jag blivit runt 3-4 år så började pappa jobba mer och mer utomlands, och mamma skulle ta hand om mig och min lillasyster, de i sig resulterade att då pappa inte var hemma, så kunde hon dricka mer okontrollerat. Jag pratade bara med pappa 1-2 gånger i veckan, och då hade jag inte tid att säga till honom att mamma drack utan frågorna som kom varje samtal var ''När kommer du hem?''. Ett starkt minne jag har är då jag prata med pappa på påsk, men samtalet bröts efter kanske 5 minuter, och vi kunde inte ringa upp från Sverige då det kostade himla massa pengar. (Det kostade mer för oss i Sverige att ringa än för pappa i Gran Canaria). Iallafall så drack mamma väldigt mycket, vilket inte är någon skillnad till nu. 
Då pappa kom hem drack även han och sedan efter nått år blev han arbetslös då firman valde att lägga av för att vara med sina familjer mer och de börjat blivit äldre. De i sin tur ledde till att pappa drogs med i mammas race, och nu hade vi 2 föräldrar som drack. Mormor och Morfar var även väldigt duktiga på dricka dom med och var ofta hemma hos oss och drack. Min bror gick på droger, och de tog på pappa med. De var väldigt mycket bråk och stök hemma, och de var ofta jag som såg till att mina syskon hade det bra och även jag som tröstade dom då det var bråk och min syster var ledsen. 
Jag hade även fått en till lillasyster, och hon var inte så gammal att hon förstod vad det var som hände. 
År 2006 dog min morfar av cancer, och mamma drack ännu mer. Min mormor däremot började förstå att livet inte var så långt och tappade ner på drickandet. Då mamma drack som mest, så drogs alla med även mormor för att slippa förstå sig på min mamma. 
En kväll då Mormor,mamma & pappa satt vid köksbordet och drack knakade det på dörren, och det var soc. Granarna sa att de var stök och bråk och att dom skulle komma. Socialen kom och mamma fick packa alla 3:s väskor medan dom satt in oss i bilen. Vi fick inte ens säga hejdå riktigt, mamma var inte ens full, och pappa hade druckit 1-2 öl. Vi fick bo på ett HVB-hem i Härnösand som heter Bogården. Jag var då 6 år, och mina systrar 4 år respektive 2 år. 
Det jag kommer ihåg därifrån är inte mycket, men jag kommer ihåg att dom hade ett väldigt stort lekrum, och det var en tjej där som grät varje natt precis som jag, och hon kom bara ut från rummet då hon åt och skulle på toaletten, annars stannade hon på rummet. Pappa kom och hälsade på varje Lördag då vi alltid gick på Technichus. Mamma var bara och hälsade på under julen, annars var hon hemma och drack. Jag fick alltid en tröja av pappa då han kom, som luktade honom och den tröjan sov jag med varje natt. 
Då vi fick åka därifrån så åkte vi till en fosterfamilj, Men sedan fick vi flytta till en ny, men då kom jag inte ihop med mina syskon utan dom fick bo någon annan stans. Jag kommer inte ihåg nått speciellt av familjerna jag bodde hos mer än att socialen kallade mig för ''omplaceringsbarn''. Jag fick bara träffa pappa 1 gång i veckan. På slutet innan jag flyttade hem helt till pappa, så bodde vi hos fosterfamiljen, ytligare än ny, varje helg. Då vi for till HVB-hemmet så var pappa på 12-stegs program. och anledningen till varför jag omplacerades så många gånger innan jag flyttade hem trots att pappa hade gått klart sin 12-stegs är för att pappa inte var redo att få hem oss. 
Då min morfar dog av cancer så såg jag honom alltid sitta på min säng, och prata med mig innan jag somnade, då socialen fick reda på det så fick dom för sig att han hade antastat sig på mig då han levde och jag fick gå till en tant två gånger i veckan och leka. Jag har alltid trott att de var för att jag var ledsen men fick reda på förra året 2014, 8 år senare fick jag reda på att jag gick till den där tanten för att dom trodde han antastat mig. Det jag kommer ihåg från då jag gick dit var att vi inte ens nämnde morfar, hon frågade ingenting utan vi lekte bara. 

2013 i 7:an blev jag mobbad, de pågick under hela 7:an och jag gick inte till skolan då lärarna inte gjorde nått vilket resulterade i att jag inte hade några bra betyg och missade väldigt mycket. Jag mådde väldigt dåligt, och att hela tiden höra att man är fet och ful och inte räcker till tär på en. Första gångerna jag hörde det brydde jag mig inte lika mycket, men efter veckor så tar man åt sig, då de upprepar hela tiden. Jag slutade äta och vissa dagar åt jag en knäckebröd macka utan smör och pålägg och ett halvt glas vatten. De var väldigt lätt att dölja att jag inte åt nått hemma då jag sa att jag åt på skolan eller hos kompisar och inte var hungrig. Flera gånger då jag faktiskt försökte äta som folk så spydde jag upp det och kom någon på mig så sa jag att jag säkert hade fått magsjuka. Jag rasade ner i vikt, från att vara normalviktig så blev jag snabbt undernärd. Mina förebilder då var VS modellerna. Jag blev så sjuk att jag fick åka in på sjukhuset och få dropp i några veckor, för att kroppen skulle kunna återhämta sig. Jag hade dock ätstörning redan 2012, men de var inte lika grovt utan det var några dagar i veckan bara. 
Jag hade även självskadebeteende och skar mig själv, även det var väldigt lätt att dölja då jag frös hela tiden på grund av ätstörningen, och hade tjocktröja på mig hela tiden, sommar som vinter. Jag slutade skära mig då jag träffade Alexander, alltså den 3 November 2014. Jag skar mig sist den 4 Oktober 2014. Då mina föräldrar kom på mig med att jag skar mig så var allt jag sa ''bry dig inte¨. Jag började skita i allt och hatade alla lika mycket som jag hatade mig själv. Mobbningen hade slutat, men såren fanns kvar. Dom fick de att se ut som att regeln till att må bra är att få andra att må skit och förstöra deras liv totalt. Jag gjorde precis som dom, men jag mådde ännu sämre. Jag visste att inget blir serverat på ett silverfat, så jag fortsatte i hopp om att må bättre. Men jag mådde sämre för varje dag jag hatade på folk så jag slutade och började hjälpa folk igen som förut. Att jag hatade på andra skapade en jäkla massa rykten, som fick folk att få en helt annan uppfattning som de lever till även idag. 

Idag mår jag bra, trots att såren från mobbningen alltid kommer finnas kvar. Jag har gått vidare från det, och ser de som ett avslutat kapitel. Jag är friskförklarad från sjukdomen sedan 1014. Mitt självskadebeteende är avslutat sedan 4 Oktober 2014. Självklart kommer tankarna på att skära sig och sluta äta då jag mår dåligt, men jag vet bättre än att börja igen. 
Min ätstörning har satt djupa spår, och jag kommer inte kunna gå upp till 50 kg igen. Idag väger jag 43.7 kg och kämpar varje dag med att gå upp i vikt. Jag får inte heller missa en måltid, utan måste äta morgon, förmiddag, eftermiddag och kväll för att jag inte ska falla ner i spåret att få tillbaka ätstörningen. Jag behöver inte äta nått stort, men iallafall mer än 1 macka. Jag lever även med Morbus Tietez, det är även kallat kostokondrit. De innebär att jag har inflammation och brosk i revbenen. Jag har brosk mellan varje revben på båda sidor, och det finns inget som botar detta. Då jag får anfall så känns det precis som en hjärtinfarkt och jag kan inte andas så måste besöka sjukhus akut varje gång. Jag kan förebygga smärtan vilket jag gör med smärtstillande tabletter som gör mig väldigt trött och jag orkar inte lika mycket som dom friska människorna. 
Bortsett från det så är jag en väldigt glad tjej som alltid står upp för sig själv. Jag lyssnar inte på har längre, och jag försöker hjälpa så många utsatta människor jag bara kan. 
Min mormor är idag helt fri från alkoholen, medan min mamma är periodare. (Periodare är då man dricker flera veckor ibland även månader, sedan har man någon vecka som nykter innan man börjar och dricka igen). Pappa dricker inte alls ofta. utan det är någon gång per år. Min bror är även fri från drogerna och kriminaliteten och är tillsammans med en tjej som jobbade med brottslingar men jobbar nu som sjuksköterska då hon inte får ha något förhållande med före detta kriminella i förra yrket. 


 
Likes

Comments

Detta inlägg är till alla personer som känner sig osäker på sig själv. Du om någon har alla anledningar i världen att älska dig själv. Vilket misstag och hur dum du än vart, så ska du älska dig själv. Man kan aldrig älska någon riktigt om man inte älskar sig själv, och älskar man inte sig själv påverkar de alla relationer du har, även om de bara är dina vänner, din familj eller din partner, att älska sig själv har en stor betydelse. Du behöver inte vakna upp och känna ''Jag är vackrast i världen'' utan det räcker med att du känner att just DU är tillräcklig för dig själv. Skit i vad alla andra säger, för dom som trycker ner dig, dom har mindre kärlek till sig själv än vad du har. Du ska absolut inte känna dig perfekt, för det finns verkligen inget som heter perfekt då det gäller personlighet, kroppsform eller utseende. Där är de tillräckligt som gäller. För så länge du är tillräcklig för dig själv, så är du tillräcklig för alla andra.

Jag vet att de är skit svårt att känna att man räcker till med all tryck man får omgivningen och av samhället idag, men alla har det där inne även då absolut inte känns så.
Jag har hatat mig själv, min kropp, mitt utseende och allt som har med just mig att göra, men sedan sa min pappa till mig ''Tänk dig att du är en annan människa, som du inte känner, som såg ut precis som du gör nu, skulle du tycka att den personen inte är tillräcklig?'' Det fick mig att tänka om helt, för skulle jag se en människa som ser ut precis som mig och jag kände/kände inte så skulle den personen var fin som den var i vilket fall, så varför inte tycka det om sig själv?
Så min fråga till er är ''Om du ser en person som ser precis ut som du som är helt främmande, skulle du verkligen säga att den personen är ful?

Jag idag står upp för mig själv, i alla lägen och det viktigaste är att jag inte tar åt mig av det folk säger/skriver, jag bara tackar och ler, för jag vet att jag är tillräcklig för mig själv, och för att bli älskad och älska andra personer.
& alla ni som känner att ni inte räcker till, de finns alltid en person som ni älskar? De kan vara mamma/pappa/syster/bror whatever, och den personen älskar dig tillbaka för den du är och för hur du ser ut, ellerhur? Det innebär att du visst är tillräcklig för världen, du har alla anledningar stor som små, att älska dig själv. Så ryck upp er, och sluta bry er om vad samhället säger. Klä dig i vad du trivs i, sminka dig om du vill och låt bli om du inte vill. Varken killar eller tjejer ska behöva leva upp till utseendemoraler som vill förändra er till nått ni inte är. Ni alla är tillräcklig, och ni måste älska er själva.

XOXO- Sandra
Likes

Comments

​Hejsan, var ett bra tag sedan jag skrev nått här. Men har inte haft tid, är så himla mycket i skolan nu innan julen! 
Men iallafall så har jag nyss gjort klart 3 uppgifter! I Engelska om Urban Legends, i SO om andra världskriget i USA, och i tekniken om hur mitt hus skulle se ut om jag byggde ett i framtiden till mig själv. 
Har även haft 3 NP (Nationella prov) i Engelska och svenska, vilket jag klarade!! Vi skulle även ha i matte, men våran lärare där har sjukskrivit sig så vi har en vikarie, som inte kan sätta betyg på oss då han inte får, så nu får vi inget betyg i matte eller i NO för att våran lärare bestämde sig för att sjukskriva sig. Så himla dåligt, hade vi gått i 7:an/8:an hade det vart en sak, men i 9:an behöver vi faktiskt alla betyg vi kan få och vi behöver ju en lärare som kan ta sitt ansvar som lärare. Iallafall så är det ju snart jul lov, så himla skönt!! Är så otroligt skol less så det inte finns. 

Idag har jag vart på sjukhuset och hälsa på Alexander som ligger inne där, min älskade pojke! Har även strukit gardiner, vilket jäkla jobb usch! Har även gått och sjungit på ''Workin' out'' och ''ett sista glas''. Ett sista glas är så otroligt bra, tvär dör! 
Har även sett dom missade avsnitten på unga föräldrar! Så himla söta bebisar, mamma känslan kommer ju fram! 

Men ska titta på lite Bones nu, sjukt bra serie! & vänta på att jag ska bli trött. Ska ju upp 9 och hjälpa mormor köpa julklappar och sedan klockan 1 ska jag ner till sjukhuset till min pojk, hoppas verkligen på att han får komma hem!! Saknar hans famn så otroligt mycket, vet inte hur många gånger jag har brutit ihop under dagen! Men ha de gött, så skriver jag imorgon och berättar om han fått kommit hem eller inte! All kärlek till er! 

XOXO- Sandra 


Likes

Comments

​Igår då jag var ute och gick som jag brukar göra så började jag tänka mycket på vårat samhälle. Det är så sjukt med våldtäkter och mord nu för tiden så man knappt vågar gå ut själva, allra helst på kvällen då de är mörkt ute. Det kanske inte händer just i den stad där jag bor, men de betyder inte att de inte skulle kunna hända. Faktum är att de har blivit så vanligt nu att man inte längre blir förvånad att det finns så sjuka människor, och de värsta är nog att de även kommer komma till min stad. I varje stad finns det MINST 1 som är så sjuk, dock att man inte ser det då de inte hänt i Sollefteå ännu. Men de finns och snart kommer de hända även här. 

Ska vi tjejer verkligen behöva ta fram hem nyckeln då vi inte ens är nära där vi bor, för att hela tiden vara beredd om någon följer efter oss på kvällen? 
Ska vi verkligen behöva se oss över axeln då vi går ensam på kvällen ifall om någon faktiskt skulle följa efter? 
Ska vi behöva ha hög puls för att vi är så rädd att nått ska hända? 
Ska man verkligen behöva hålla i telefonen med nödnumret uppe och alltid vara på våran vakt? 
Ska man verkligen behöva ha sällskap på kvällen efter en krogkväll eftersom de är ännu större chans att man blir ett byte åt någon desperat snusk gubbe? 
Ska man verkligen behöva hoppa till så fort en bil saktar ner då man är ute och går för man alltid tror det värsta och att den bilen kan vara den som faktiskt stannar och rövar bort en?

​Det är vad som snurrar i mitt huvud under hela promenaden. Samt '' OM de kommer någon, så kan jag springa dit, eller dit.''
​​
Självklart kan även killar bli våldtagen och mördad då de är ute, men tyvärr så är de så ovanligt att jag inte tror killar ens tänker på att de kan hända dom. Dom är åtminstone inte lika på vakt som vi tjejer är. 

Är de inte rätt sjukt att det överhuvudtaget ska behöva vara såhär? Vad finns det vi kan göra för att vårat samhälle ska bli bättre? Att folk ska kunna gå på kvällen, utan att hela tiden vara beredd på det värsta? Det är så sjukt, hela samhället. Jag hoppas verkligen det har blivit bättre innan jag får barn. För jag vägrar att mina barn ska växa upp till sånt här sjukt samhälle som vi har idag.

 

 
  

Likes

Comments

Halloween detta år hade ju både bra och dåliga stunder. 
Hade kul för de mest, och är väldigt glad att jag tillbringade den med dem bästa som man kan vart med. 
De var rätt så mycket folk, dock så var jag inte med dem alla då jag helt enkelt inte hade någon lust.
Men dom som jag var med mest var Alexia, Ida, Tilde, Tova, Lisa, Cassandra och Malou. 

Dagen började rätt bra, Ida och Albin kom och jag och Ida gjorde jelloshots medan Albin gjorde i ordning en pumpa. Sedan for vi och åt på City pizzarian och efter det skjutsa Albin mig och Alexander till Coop där vi pantade och köpte grejor till kvällen. Sedan kom Tova och Lisa och vi fixa oss hemma hos mig & Alexander. Sedan då folket kom så spelade vi nå spel och surra på. 
Vi fick dock avsluta festen rätt tidigt på grund av personliga själ. 
& då jag stänger av musiken och säger att ''Alla ska ut härifrån för -- ligger inne på sjukhus''
Så får jag svar av ena killen ''Vilken jävla pundar fest'' & blev rätt förbannad över att han slänger ur sig en sådan kommentar för att vi avbryter festen och jag svarar R (Jag väljer att inte skriva ut hela namnet, så blir bara R.) ''Men gå bara ut här ifrån ditt fula as'' och han säger att jag är en Ful slamp hora. & säger till han ''stick härifrån ditt äckliga fittnylle. Å han svarar nått i stil med ''Är påväg ditt -, ta det lugnt.'' Och Alexander flyger på han och trycker in han i väggen, och han tar först tag i Alexander, men sedan släpper han på engång och får ifrån sig ett ynkligt ''Men ta det lugnt Alex'' Sedan ber jag Alexander släppa, och efter lite skrik så släpper han. Sedan så knuffa Alexander ut han från dörren och hatet han hade i sina ögon då trodde jag helt ärligt att han skulle knuffa ner han från trappen också. Men då han kommit ner så hade Albin på nått sätt kommit ner redan och jag hör folk skrika utanför. Så jag går till fönstret för att se vad de är dom skriker åt och då ser jag Albin som håller i R, och skriker på han. Ida sitter då på en stol och jag säger till hon att vi måste skynda oss ut innan han slår ihjäl R, och i samma veva är Alexander redan i trappuppgången för att slå till R då han fortsätter och bråka. (Glömde att påpeka att R sa i trappuppgången då han gick ''Vi syns grabbar, älskar er''.) Så jag försöker få Alexander att gå in igen, och Alexander tvekar, men sedan hör han hur arg jag är så han går upp ändå och slår på bordet istället. Jag låser dörren och sedan går jag in på toaletten för att lugna mina nerver som då var på högvarv. Vet inte hur de gick för varken R eller Albin, men jag hoppas på att R har lärt sig att hålla käften stängd om han inte tänker trigga igång någon att slå ihjäl han. Rätt som de är så är det fel människa han går på, och då kan allt hända. 

Men de var en halv misslyckad men ändå lyckad kväll. 

Idag så har vi bara tagit de lugnt, legat i soffan hela dagen och titta på nå skit program, sedan for Alexander och köpte pizza så nu ha vi ätit de, och nu så ska vi göra nå chips och dipp sedan blir de att sova, är ju skola imorgon efter 1 veckas lov. 
Bilder från igår komma imorgon skulle jag tro. 
Ha de bäst så länge.

XOXO- SandraLikes

Comments

Hejsan, har inte bloggat mycket alls märker jag. Men har haft fullt upp.
Planerat, köpt, sålt, skaffat osv.
Men ska få ihop de viktigaste som hänt.

*Jag och Alexander blir eventuellt husägare.
- Ja, vi ska kanske köpa ett hus, pris tar jag inte upp först det är klart alltihop. Men huset är jätte fint, och skulle stormtrivas där! Verkligen drömhuset! & om det blir så ska vi även köpa en hund och göra en ''grabbhörna'' nere i källaren där vi ska ha biljardbord, tv, xbox, kyl där Alexander kan ha sina öl och även soffa där man kan sitta. Så kommer väl vara fullt hus hela tiden med Alexanders vänner springandes ut& in.
*Ska förmodligen ta hand om 4 minigrisar.
-Dom måste slaktas om ingen tar hand om dom innan vintern, då de är för kallt där dom bor nu.
*Köpt ett akvarium.
-& självklart är det fiskar där i med.
*Sålt kattbebisar.
-Igår hämtade en person ena kattungen, och på Söndag kommer några från Timrå som ska köpa andra. Kommer bli så tomt, men man kan ju inte ha hur många katter som helst.
*Besök av lillasyster en natt.
-Gick ut och åt på Orren, köpte en massa gott och sedan såg vi Frost till hon somnade. Blev en myskväll helt klart.

Ja, de är säkert mycket mer som hänt men som jag inte kommer på just nu. Får väl uppdatera annars om jag kommer på nått mer.
Nu ska jag ta mig nått och äta,och sedan ska jag gå och sova. Så himla trött!
Idag har jag även vart på stan, vinkat av Alexander som for till Ramsele för att övnningsköra, for till pappa och sover här inatt. Sedan var jag med Bella &Zack ett tag. Seg dag, som äntligen är över. Godnatt folket.

Likes

Comments

​Detta inlägg är till alla tjejer, jorden runt som verkligen tror på riktigt att killar inte kan slå dom tillbaka om de slår dom först. Är du käfftig mot dom, klart dom är käfftig tillbaka. Slår du en kille, klart som satan att killen får slå tillbaka. ''Killar är starkare än tjejer'', fast de är ju inte alltid så, det finns tjejer som är starkare än killar. Det är ingen ursäkt. ''Killar är fittor om de slår en tjej'', fast tjejer är ju lika stora fittor då de slår en kille. De speglar sig med vilken ursäkt man en komma med på att killar inte får slå tjejer. Vill du bli behandlad som en man, så behandlar jag dig som en man.

XOXO - Sandra


This ​post is for all girls, around the world who really believe in that guys can not hit them back if  they hit them first. Are you have a big mouth against them, clearly they have a big mouth back. If you hit a guy, clear as hell that guy get hit back. ''Guys is stronger than girls'', though they are not always so. There are girl who are stronger than boys. There is no excuse. ''Guys are pussies if they hit a girl', the girls are just as big pussies when they hit a guy. It is reflected by what excuse you come up whit one of the guys do not get hit girls. If you wanna be a man, I treat you as a man. 

XOXO - Sandra

 

Likes

Comments

​I helgen var det lastbillsträffen som stod på schemat. All in or go home, så var det nog de flesta som tänkte. Var sjukt med folk, och kan bara tacka alla som gjorde denna helgen bäst! Tack till Tilde som stod vid min sida och skulle nita bruden, tack till Cassi som gjorde att jag fick springa häcken av mig för att hitta henne, tack till Linn som åt hamburgare för första gången i sitt liv, tack till Mojjen som hela tiden var rädd för att vakterna skulle ta mig och Tilde, tack till Niklas & Malou som fick mig att dö av skratt så fort jag tittade på dem, tack till Wille som skulle döda negers och de vart de mest roligaste och meningslösa bråk, tack till Alexia som var den enda som gick in på toa med mig då jag behövde kissa var 5-te minut och stort tack till resten jag var med som var en i mängden! 
Nu laddar vi om till nästa år, där vi gör det ännu bättre. 

Men störst tack kan jag ge media som alltid ger mitt ett stort skratt för att ni ska förstora allt. ''En polisbil blev söderslagen'' FEL. Det var en person som blev knuffad så BACKSPEGELN gick sönder. Ingen slog, och ingen förstörde nått med mening.
''Det var många fall av misshandel'' FEL. Var ingen som blev ''misshandlad'', utan det var en lugn kväll där 1 bråk bröt upp och där var de ord som kastades hit och dit och då vakterna kom, hade bråket redan avtagit.
''Var mycket fylla och de fick vara 2 i en cell'' FEL. Såg 5 som blev tagen, och en av dem var en vän till mig. Frågade han om detta, och de var inte fullt alls, och ingen behövde vara 2 i en cell. Dessutom var inte alla som de tog från lastbilsträffen heller, utan även från krogen i Sollefteå. 
Allehanda ringde även Anette, Alexanders mamma då de inte fick tag i Anders och Anette frågade varför de förstorar upp allt, och hon som ringde blev skit sur och påstod att Anette sa att de ljög och en massa. Sedan skickade dem ett sms till Anette där de stod nått helt annat än vad Anette hade sagt. Så de hade ändrat i näst intill hela sanningen även där. Även vakterna säger att de var lugnt på lastbilsträffen och att media ÖVERDRIVER. Så Allehanda, vad har ni nu att säga då sanningen är ute? Ska ni ringa upp mig och be om en intervju där ni ska hitta på ännu mer skit som inte stämmer? & till allt folk som faktiskt till 100% tror på vad media säger, öppna ögonen. Inget kommer få lastbilsträffen att sluta, och jag kan lova, jag är 1 av flera 1000 som tänker kämpa om de så behövs. 
All cred till Lars-Olof Magnusson, Pernilla Magnusson, Anders Sundin & Anette Strömkvist samt alla som gör att de faktiskt finns en lastbilsträff 2 dagar om året.  Likes

Comments