sitter just nu på vårdcentralen har precis kollat halsen, så väntar på svar. Dock mår jag bättre men har så fruktansvärt ont. Efter detta helvetet ska jag hem och bädda ner mig och kolla på paradis hotel, mys mys. Är rätt hungrig också imed att jag inte ätit sen i förrgår,uppdaterar mer när jag kommer hem!
xoxo ♥

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon alla bloggläsare. Vaknade nyss typ men ska inte till skolan idag begrund av äcklig feber och riktigt ont i halsen, så blir till att ligga i sängen hela dagen. Ska nog ta och sätta igång en film nu, och dricka massa te. så uppdaterar jag isåfall efter.

lite tråkigt inlägg men men puss sålänge !

Likes

Comments

Hejsan godingar, tänkte bara skriva lite snabbt nu när ja kom ihåg lösenordet. LIgger just nu i sängen och kollar på de fina vädret och lyssnar på musik, man blir ju så äckligt trött efter sånt här väder -.- Imorgon är de skola igen och pallar verkligen inte gå dit men måste.

lite tråkigt och snabbt inlägg men skriver mer imorgon godnatt.

Likes

Comments

Tillbaka till bloggningen nu, har ju inte bloggat på ett tag & har hänt en hel del faktiskt.

Idag är det exakt en månad sen fredagen den 13:de va. Dagen innan va jag och min vän Lizette på väg till skolan som vanligt, vi gick o snacka om fredag den 13:de och jag sa till henne att jag lovar att de kommer hända mig något imorgon. Hela fredagens förmiddag gick och jag hade en kvart, tio minuter kvar tills mamma skulle hämta mig då jag springer in i en glasruta i en dörr. De började med att jag och mitt ex stod och flippade med varandra, han spottade på min jacka och jag blev skit arg så jag började springa imot honom. Branddörren stänger han och jag skulle dämpa farten med handlederna då min högra han åker igenom. Jag tog ut handen och kollade jag fick panik, jag hade skurit upp hela handleden. Sprang fort som fan till min kompis Josse som hjälpte mig tills min "huvudmentor" kom, han gick med mig till expeditionen (en korridor vid lärarrummet). Lärarna la mig ner på golvet så jag inte skulle svimma, där låg jag på golvet med huvudet i mitt ex knä tills ambulansen kom. Åkte dit helt vanligt fick morfin och massa andra saker, vi kommer in på lundsuniversitetssjukhus. Dom kollar på de och ber. Oss köra till Malmö istället för att dom inte kunde göra ngt åt de. Nu är jag opererad och lever ett helvete, hade ren tur bara. Lägger ut bild senare

Nu ska jag bara ut och träffa vännerna tror jag, kommer kanske uppdatera ute. Puss sålänge 💕

Likes

Comments

Hejsan allihopa. har bara en sak att säga förlåt för att jag inte bloggat på ett bra tag nu, jag skäms verkligen :(.

Idag har jag först varit hos soc och så, sen stack jag och några vänner till Dalby stenbrott och bada, eller ja "bada" inte jag men dom andra.

Detta blir ett riktigt tråkigt inlägg, men är för trött för att skriva och så. så ska bara bädda ner mig och titta en film kanske så uppdaterar jag mer imorgon. Puss<3

Likes

Comments

förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket, men mitt internet har varit segt. Har precis ätit frukost och ska snart ner och sola, har regnat några dagar nu så man får passa på medans det är sol.
uppdaterar mer lite senare puss ♡

  • 84 Readers

Likes

Comments

godmorgon allihopa. första frukosten på hotellet, den va väl sådär men det gick ner iallafall. blir till att gå ner och sola satan på stranden snart, love my life ♡
uppdaterar när jag kommit tillbaka till hotellet puss


  • 98 Readers

Likes

Comments

Heej, då är allting klart för att åka. vi tar taxin nu vid 11 osv, kommer uppdatera så mycket som möjligt om det nu går.
hoppas ni har en bra onsdag puss♡

  • 105 Readers

Likes

Comments

godmorgon allihopa, sitter just nu i bilen på väg till bup i lund. Efter det ska jag antagligen till skolan, men uppdaterar kanske efter bup eller lite senare.
ha en trevlig måndags morgon:)

  • 108 Readers

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag, men har glömt bort det helt. Måste verkligen bli bättre på de.

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, min släkt va hemma hos oss sen stack jag ut och träffa mina vänner. Nu är det söndag kväll och jag har bara två dagar kvar i skolan, sen blir det Thailand två veckor för mig;) nice som fan. Kommer såklart att sakna mina underbara vänner. Men det är ju fortfrande dessa två dagarna jag ska ta mig igenom med BUP och SNUTEN. 

Är riktigt trött så ska nog gå och duscha sen lägga mig i sängen, så jag uppdaterar mer imorgon puss <3

Likes

Comments