Nu håller de på att krångla med namnbyte, stilar, textskit och olika ställen man kan klicka på. Alltså blir det att jag måste lära mig saker på nytt, vilket jag inte orkar.. Jag kan knappt se texten jag skriver just nu för att det är fel textstil. Urgh Nej fyfan, Om inte någon med tålamod sätter sig och ändrar inställningar på min blogg så jag kan sätta mig ner, skriva när jag känner för det utan att behöva ändra om massa skit så struntar jag i det. För jag orkar inte.  Har inge tålamod för sånt här alls.


May the "Nouw" go and put an stick in their ass. Stupid changes.. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jo, jag var iväg till sjukgymnasten idag för första gången. Kollade upp mitt knä som krånglat en hel del det senaste. Så fick lite övningar och dylikt. Men det var rätt obehagligt.. Först var det inga problem alls, SItta coh prata lite om vad för problem det är och så. No big deal liksom. Sen pang på bara! Av med byxorna, upp på sängen och börja göra övningar där jag ska böja knäna, hälarna neråt och lyfta höften upp i luften medans han klämmer på mina ben O.O' Det här med att gå till personer innan vården har alltid varit lite obehagligt och detta är inte det värsta jag varit med om. Men jag är fortfarande inte helt bekväm med sånt där..

Förstår ju varför han gjorde det och så men låter inge vidare när jag säger det i mitt huvud.. Som ni som känner mig kan förstå. 

Har gjort mina övningar jag fick med mig hem och ska göra dem varje dag och så ska jag tillbaka till han nästa vecka samma tid. Hoppas bara det hjälper.. Annars får jag skaffa en käpp!

Nu ska jag ta en dusch och sedan kolla på en film! Och nej, det är inte den filmen Tony tjatar om att jag ska se. Det här är en annan^^


May the knee heal and be better than ever. 

Likes

Comments

Jag vet ju itne vad jag ska prata om. Lättare att skriva än att prata enligt mig.. 


Likes

Comments

Ja, ni har säkert sätt en liten del av festen redan och fattat att vi hade det jävligt kul. Men jag tänker skriva det igen så att ni verkligen förstår hur kul man kan ha det, även på hemmafester med 9 pers! Helt jävla underbart var det. Carro och Sofia var väldigt nöjda med att se mig full för en gångs skull. Umgick med dem idag också och städade, åt pizza och snacka massa skit.

Först på festen var vi bara tre, väldigt trevligt och roligt, vi fixade iordning innan de andra skulle komma, åkte oh handla och dylikt. Sen så ringer Tony som kört lite fel. Går ut möter upp han och medans jag står i telefon och försöker förklara vart det är så kommer de andra i en bil och går in på festen. När Tony och jag väl kommit in i lägenheten så har de låst ut oss så vi får sitta utanför i trapphuset och snacka skit tills de fattar att någon låst. Kommer in och allt är skitroligt direkt. De flesta skratta redan och hade kul.

Oftast så brukar det vara lite segt i början men här var det fullt ös direkt! Musik så man kan dansa och de flesta var med och bjöd på sig själva. Vi drack, pratade, dansade, och hade väldigt kul i några timmar fram till 1 ungefär? Jag var rätt jävla full så jag höll inte koll på klockan precis. De drog på en film och började fixa iordning sig för att sova. Ja väldigt tidigt för fest kanske men det var alldeles lagom tycker jag! Jag var ju sminkad då och tänkte inte på det så somnade med sminket på rätt tidigt när jag väl lagt mig ner.

På morgonen vaknade folk rätt tidigt, och jag sov på min luftmadrass i vardagsrummet. Tydligen så hade de så kul att de blåste ur luft i madrassen och ritade i ansiktet på mig. Hade även läppstift på täcket, typ hånglat med täcket medans jag sov? Vaknade iaf för att armen somnade då jag låg på den på golvet. Kliver upp och inser att jag har lite lätt huvudvärk och inget mer. Drack lite mer vatten och de flesta gästerna var kvar till 12. När de åkte så städade vi iordning, köpte pizza i pausen, hamna i matkoma och sen fixade det sista. Då var det dax att tacka för mig och dra mig hemmåt.


Nu sitter jag här och taggar till nyår! Då är det ny fest pågång! Och jävlar vad kul det kommer bli! Men tillsdess ska jag ta det lugnt och njuta av livet som det är! Rätt jävla bra ändå!

May the New Year be as good as this one, or even better.

Likes

Comments

Jag passade på att skaffa mig en såndär Ask.fm jag också. Då finns det möjligheter att annonymt fråga mig frågor om man nu vill göra det. Alla frågor är kanske inte så lätta att ställa, eller man kanske inte vågar ställa någon fråga. Nu finns det iaf en möjlighet att fråga även mig. 


Var iväg på vårdcentralen också och beställde en tid till sjukgymnasten. Då knät blivit sämre och sämre. Hoppas det blir bättre med det där jävla knät. 

Imorn är jag även chaufför, Vet knappt vart jag ska eller vart jag ska hämta/lämna folket som ska med. Lite tveksam på vilka som ska med också för den delen. Men det blir nog bra ändå! 

Sen fest på Lördag, så jag hoppas allt blir jävligt kul och att jag gör som jag intalar mig att göra. Kommer förmodligen balla ur och skita it som alltid.


Mer som händer? Nej, förutom att det känns rätt tjatigt att blogga varje dag. Det är liksom inget speciellt alls som händer varje dag så vet inte vad man ska skriva om. 


May the Askers be happy with the answers they get from me.

Likes

Comments

Idag är det mitt i veckan! Som ni redan vet antagligen.."Men det är ju 7 dagar i veckan och det har ju bara gått 3 så det stämmer ju inte helt!?" Nej, det görd det inte, men Söndagen räknas inte in där. Det är en vilodag för att hinna starta om prosiduren som man gör varje vecka, varje månad, varje år under stora delar av vårt liv. Vilket låter jävligt segt måste jag tillägga. 

Men ofta så taggar man extra mycket på onsdagar till helgen! Man har klarat första halvan av veckan och det bara är halva kvar. Och då har man oftast planer för helgen. Som jag har t.ex. Jag ska ha fest med några polare och jag hoppas det blir jävligt roligt! även fast vi inte blir så många. Men det blir nog bra ändå. 

Finns även en möjlighet att jag ska vara chafför på fredag, men vet inte hur det blir än. Har inte fått något ordentligt svar, borde få det imorgon. En klasskompis tog körkort idag också! Så Grattis till henne! Hon är en av de jag kanske ska köra också, så hon får fira extra mycket. Hon fyllde ju nyligen också så. Det blir mycket på en gång. 


Skrev även klart mitt PM som jag jobbat med i flera veckor, en gång i veckan, med ett upephåll på typ 3 veckor. Det blev ahlvfärdigt egentligen men fick med allt jag skulle ha med. Som lärarn brukar säga; "Det är svårare att skriva kort än långt." Så jag antar att jag är en skicklig skrivare? Hoppas bara att den blir godkänd, annars får han fan hjälpa mig att bli godkänd på skiten. Då dne redan är X-antal veckor försenad pga brist på kunskap från mig. 


Nu har jag inget mer att tillägga vad jag kommer på såhär på rak arm.


May the thing I wrote be good enough for a E. 

Likes

Comments

Idag var vi lediga från skolan, Då det var öppet hus igår så var skolan stängd idag. Då som vanligt när jag är ledig klev jag upp ca 09:26, Startade datorn, drog på musik och kollade min Facebook, Badoo och Kamrat. Inget speciellt hade hänt. Jag skcikade även iväg ett meddelande till Tony för att kolla om han bjöd på kaffe. Någon timme senare svarade han och sa att det gick bra. Då hade jag redan duschat och spelat lite. Jag fixade lite lunch och bar in morsans träningscykel, som jag råkade köra över tån. Sedan så åkte jag bort till Tony och fikade, pratade lite skit och så som vi brukar. Sen hemmåt igen. Spela lite SKILL med Tony också. 

Vi planerade att dra igenom något gammalt Pokemon Gameboy spel också. Så det ska vi försöka göra någon dag framöver. 

Något mer som hänt idag? Nej, skulle inte tro det hänt mycket mer faktiskt. 


Uppdatering på känslofronten; Jorå! Ringen påminner mig om att tänka possitivt och hur härligt livet egentligen är! Och att det finns så mycket mer att leva för än de där tråkiga känslorna. Den går att snurra på, rätt roande faktiskt. Att en sån sak kan vara psykologisk är helt otroligt, eller så behöver jag bara ha några få gram på ena fingret för att må lite bättre.. Inte fan vet jag. Dansa är kul iaf.

Dagen har varit bra och lugn, behövligt med sånna här dagar också. 


May tomorrow be a good day also, like this one. 

Likes

Comments

Just nu pågår öppet hus på Lagmansgymnasiet. Jag skulle vara där med mina kollegor för UF-företagen vi driver. Men blev tyvärr tvungen att lämna över till dem och ta bussen hem. Anledningen är att jag, Hör och häpna nu gott folk, jag är allergisk/känslig mot parfymer. Och tråkigt nog har det blivit mycket värre med tiden. Sedan dag ett denna termin på Lagman så bad jag om att de skulle informera om detta, Att ta det väldigt lugnt med sprayandet med parfymer, inte använda så mycket och att den inte ska vara så stark. Anledningen till detta är att jag vill också kunna gå som vem som helst i skolan utan att behöva känna den tunga andningen, svidande ögon och rinnande näsa. Det gör ont att inte kunna andas ordentligt. 

Det ska ha informerats bland eleverna om detta, men tydligen så är det fåtal som verkar förstå vad det handlar om. Tänk er att springa allt ni har tills ni är helt slut, stoppa in ett sugrör i munnen, håll för näsan, ha schampo i ögonen och sedan kom och säg att ni också vill ha det här när ni är i skolan. För jag vill det iaf inte. Även fast jag fortfarande går till skolan tänker jag varje morgon, varje dag och varje kväll att; "Nej, kanske ska stanna hemma tills parfymen är borta" Och sen kommer jag på att det förmodligen inte kommer hända ändå. 

Jag kan väl ändå inte vara dne enda som är allergisk/känslig mot parfymer och starka dofter? 

"Men det finns ju mediciner för sånt?" Ja, som hjälper hyfsat, men kan fortfarande inte vara bland parfymen utan att drabbas mer av det. Samt så har mediciner biverkningar så föredrar att inte behöva gå på sånt varje dag.

Jag blir så trött på det här.. 


May the problem be solved in a near future. Please..

Likes

Comments

Får uppmaningar att försöka blogga varje dag, Som var tanken från första början egentligen. Det gick väll inte speciellt bra kan man väl säga. Men försöker blogga då jag känner för det iaf. Bättre än inget, Right? 

Idag är det första advent som ni alla redan förstått antar jag, Så här är det ingen nyhetspress precis. 

Jag läste om Kaos i Göteborg då frivilliga personer skapat ett event då de delar ut kläder, fika och dylikt till hemlösa som behöver. Tydligen så var det fullt av tiggare av utländskt ursprung som roffade åt sig så mycket som möjligt och skyfflade bort massor. Många av de hemlösa vågade sig inte ens dit då de visste vad som skulle hända. Vilket är väldigt synd! Att de som verkligen behöver sånt och de som verkligen är tacksamma för allt de kan få inte har möjligheterna till det. För att det ska vara massa otacksamma jävla (förmodligen organiserade) plankor som baxar allt av lite värde och skyfflar iväg, förmodligen till fattigare länder och säljer dyrt där. Fyfan, Jag blir inte berörd ofta, Men när det väl handlar om att ta från tacksamma personer som bara vill ha så de klarar sig då går det fan förlångt. Det är nog fan det värsta jag vet. Folk som tar från de fattigare och är otacksamma. 

Sedan sitter politikerna där i sina lyxvillor och dylikt och pratar om mångkulturella samhällen. När svenska hemlösa människor inte ens vågar ta sig till eventen som är menade för dem pga "mångkulturen" och andra otacksamma plankor! Rakt in i hjärtat fan. Rasist? nejdu, snarare att man vill ge till dem som verkligen behöver, inte de som vill ha. Ush. 


Något possitivt då, Jo, Jag har ätit vitchoklad, Det var gott..


May the homeless have some warm clothes for the cold winter anyway. 

Likes

Comments

Ja, Jag hade en ring som jag köpte när jag gick på skola i Örebro. När jag kom ner hit fortsatte jag använda ringen ett bra tag då jag såg den som en symbol. Mitt dåliga minne har dock gjort att jag glömt vad jag hade ringen till och varför jag slutade bära den. Men idag tänker jag börja bära den igen och än en gång som en symbol. Denna gång för att jag ska förändra de känslor jag inte vill ha. Som jag skrivit om många gånger. När jag tänker efter så kan det vara en av anledningarna varför jag började med ringen. Just att jag skulle förändras som person, vilket jag gjorde. Nu ska jag ha ringen på mig tills jag kommit över de här känslorna. Då kommer jag ta av ringen igen. 

Det är egentligen ingen speciell ring alls.. Man kan snurra på den. Skitkul om man har tråkigt, annars är den bara ivägen. 

Vi får helt enkelt se om jag lyckas innan nyår, Vilket är mitt mål. Kanske borde skaffa mig ett nyårslöfte också sen? Det får jag ta senare isf. Nu ska jag njuta av min lediga tråkiga hemmasittar lördag! Med ringen på..


May the ring be filled with emotions. And when it leaves me, the feelings leaves me also. 

Likes

Comments