View tracker

Godmorgon på er!

Onsdag idag då och jag sitter just här vid datorn med min frukost, har nyss kommit hem från morgonens gympass och idag fick det bli insida och utsida lår och benpress och det gick bra och idag gjorde jag även en höjning på benpressen (y) Men nu så ska jag iallafall käka upp min frulle sen ska jag ner i tvättstugan o efter de ska ja ta en sväng med vovvarna sen ska jag ner på stan vid klockan 11 och se om jag kan hitta en matta till hallen och så ska jag även handla lite för jag upptäckte nu att jag var inne på mina sista bär så de får bli en liten snabbsväng in på Hemköp.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hemma igen efter gymmet och nu har jag duschat och ätit och sitter just nu o kollar lite youtube innan ja ska vika lite tvätt, la mestadels fokus på squats och utfallssteg idag och sket i löpningen men det kändes verkligen att jag inte har gjort squats med vikt på svinlänge för shit va det brände, kändes även riktigt ordentligt när jag gjorde utfallsstegen men det ska det ju göra ellerhur?

Likes

Comments

View tracker

För någon vecka sedan snubblade jag in på en sida som heter made by loggert och inne på den sidan kunde man köpa ljusstakar av äkta renhorn, jag blev genast intresserad och började kolla lite närmare på deras produkter och 30 minuter senare drog jag iväg ett mejl till hon som gör ljusstakarna där jag skrev att jag ville köpa några horn av henne och igår fick jag en bild på 2 stycken horn och dom är precis som jag har tänkt mig och dom kommer bli så fina till vårat köksbord, ni ser här på bilden ovan hur dom kommer se ut när dom är klara och visst är det fint?


Dessa 3 horn kommer snart vara hemma hos oss<3

Likes

Comments

Godmorgon alla underbara! Hoppas ni är lika taggade som jag för denna tisdag, idag jag har redan börjat min dag med att vara ute med mina små monster och nu sitter jag här med en julskinksmacka hur gott?? Jag älskar verkligen julskinka, tycker det är det absolut godaste som man kan äta på julen.

När jag ätit klart så hade ja tänkt mig att bege mig mot gymmet och idag kära vänner hör o häpna ska jag försöka mig på att löpträna igen och verkligen försöka komma igång med löpningen igen, var alldeles för länge sen som jag löptränade, tror de var i somras ja gjorde det sist så vi får väl se hur de går haha, tanken var ju att N och ja skulle köra tillsammans nu på morgonen men så blev de inte för ibland kommer livet emellan helt enkelt och man måste prioritera och jag förstår henne verkligen gällande detta<3

Men nu ska jag äta upp sen kolla lite youtube sen blir det gymmet!! <3


Likes

Comments

Har nyss kommit hem från gymmet och nu ska jag snart hoppa in i duschen, jag kom på att gymmet har börjat med dygnet-runt-öppet 7 dagar i veckan från o med idag vilken jag tycker är helt underbart men ikväll fick det iallafall bli ett pass på 40 minuter med ben och mage och just nu fasar jag inför morgondagen för N ville först att vi skulle köra cardio i 40 minuter sen köra ben o rumpa på det, kul ja kommer få de känner jag haha.

Nu ska ja duscha sen ta ut vovvarna sen väntar sängen.

Likes

Comments

Äntligen har jag dom! Min efterlängtade uggs från Canada Snow kom som tur var idag och dom är verkligen helt underbara, vissa av er tycker säkert jag är helt dum i huvet som köper uggs i äkta fårskinn men saken är den att jag helt ärligt inte orkar bry mig, visst de låter säkert hjärtlöst av mig men saken är den att vi har redan äkta fårskinn här hemma i matsalen som vi har på våra stolar så varför inte ha det i skorna också?

Är iallafall super duper nöjd över dom och jag kommer ju garanterat inte frysa i dom <3

Likes

Comments

Har precis gjort iordning lite lunch som jag nu ska äta och efter att jag ätit klart ska jag ta en promenad med hundarna, har fortfarande inte tagit mig iväg till gymmet (hehe) så ja tänkte ta en promenad så att jag kommer ut och får lite frisk luft iallafall, sen när jag kommer in så ska jag se om jag kan hitta lite varma tröjor som ja kan klicka hem för jag fryser verkligen super mycket här i lägenheten även fast alla elementen är på max så tycker jag att det är svinkallt och det finns nog inge värre än att frysa så shoppingrunda när jag kommer in helt enkelt.

Likes

Comments

Godmorgon!

Sitter just nu o väntar på att J ska komma med vovvarna innan jag ska bege mig mot gymmet, är så fruktansvärt trött idag och har verkligen inte lust för att gå till gymmet men vet också att de är lika bra att ja går dit nu på morgonen annars får ja de inte gjort.

Hundvakt idag som sagt så det blir en dag hemma för min del med bara massa mys och film, ska även se om ja kan få tag den där jäkla läkaren som tydligen är på lunch sen i fredags. :P

Likes

Comments