View tracker

12 dagar kvar och jag längtar ihjäl mig. Har lärt mig att inte lägga energi på att jag inte har mkt till bröst kvar men vafan gör det dom är små o fina ändå på sitt sätt. Svårt att träna hårt och ha kvar brösten tyvärr. Dessa två bikinis hursomhelst kommer följa med till Parga, en vit och en svart, perfekt . Och mina skor från jobbet, gillade de inte alls först men sen så blev jag kär, tänk dessa istället för ett par fula flipflop ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Naglarna är iaf redo för Grekland, nästa vecka är det klipp och färg och en del shopping inför resan ååååå jag längtar så..

Likes

Comments

View tracker

Hej! Längesen nu igen. Ganska mkt ledig ett par dagar nu så ska försöka blogga lite mer. Har varit och fixat naglarna idag och innan det blev det en PW på 7 km innan frukost och nu lunch 😋  Citronvatten.. Som jag saknat det, fräscht och bra för kroppen! Dricker allt för mkt Cola zero så får börja med detta igen, dricker ni mkt citronvatten? :)

Bild på naglarna kommer såklart, älskar dem, min fina kollega som gör naglarna :)

Likes

Comments

Bilderna till vänster är från förra vintern och höger är från igår. Jag är fan stolt och även blind haha , sån förbättring :) va tycker ni och hur går allt för er ?

Likes

Comments

Morgonpw, sen cardio efter frukosten och kvällen avslutades med rygg o biceps , vilken kontakt och absolut mitt favoritpass! Nu ska jag äta maaaaat haha

Likes

Comments

Senaste veckan/veckorna har bestått av extremt mycket jobb, snart är sommarperioden över och från 7 sept (när jag kommer hem från Grekland) går jag på vikariat 20h/v, a dream come true och på ett grymt företag, ja jag ska va kvar på DinSko :)

Jag har besökt en naprapat 2 ggr på 2 veckor, vet ganska precis vad felet med mina knän beror på.

Jag har shoppat kläder och är supertaggad inför hösten, här på bilden va jag på Gina tricot på lunchen och testade en ribbad polotopp, så grymt skön, galet.

Blev frågad precis att komma med lite magövningar, försöker fixa det till nästa inlägg som förhoppningsvis kan komma redan ikväll efter jobbet . Det är mkt att göra på jobbet pga ny säsong och ny kampanj, har ni sett alla snygga skor vi fått in? Galet snygg man kommer va i höst i alla skor haha :)

Puss o kram

Likes

Comments

En tjej frågade angående mitt självförtroende. Jag är säker i mig själv när det gäller min kropp och min träning. Men ibland så tryter även det självförtroendet , jag har allmänt ganska dåligt självförtroende faktiskt. En del utnyttjar detta och kör över mig lite extra känns det som. Inte för att jag INTE vågar säga ifrån men jag är lite sådär, för snäll ibland och bara gillar läget . Mitt självförtroende har alltid varit upp och ner och kommer väl alltid vara det , jag är varken den tysta blyga tjejen som inte tror på sig själv men heller inte den som är "dryg" o tror jag är bäst på allt. Så, då vet ni det :)

Nu ska jag dricka min Cola zero och kolla på Insurgent med älskling ..


60 min cardio idag innan frukost också!

Likes

Comments

En PW och så frukost efter det avklarat! Så skönt känner att vätskan släpper mer och mer och förhoppningsvis lite fett också :)

Just precis nu står jag på löpbandet och värmer upp. Jag värmer verkligen aldrig upp och tänkte börja med det ifall jag får bättre resultat då !

Vad händer hos er idag då?

Likes

Comments

Jag uppskattar er så mkt bästa kollegorna <3

Imorse drog jag på en PW följt av frukost sen fixa lite hemma och sen vidare mot jobb 14-20. Morgondagen ser ganska likadan ut.

Puss o kram

Likes

Comments