Tjaa!

Har varit ett tag sen jag skrev ett inlägg men varit fullt upp. Nu ska jag jag skriva så mycket jag kan. 


Snart reser jag till Afrika, skall jobba på ett hotell där nere. Längtar så, det skall bli så roligt att testa på en ny miljö, ett nått ställe med nya människor. Kommer bli mycket skrivande om resan och även träningen där nere, kommer hålla i lite träning på hotellet. Kommer ha styrkepass och cardio.. Skall bli så kul att få uppleva allt detta med nya goa människor. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God kväll!

Har precis lagt mig i sängen och tänkte kolla lite serie. Jag har varit upptagen hela helgen så jag har inte hunnit skriva något men nu tänkte jag berätta om mitt benpass som jag skulle gjort för några dagar sedan. Det var bästa benpasset iår, jag slog rekord i allt trots små ändringar i passet. Jag testade att köra högvolym alltså jag körde 5 set istället för 3 set och det kändes riktigt bra så jag kommer fortsätta köra det.

Benpasset består av följande:

Squat 5x12
Leg press 5x12
Leg curl 5x12
Hip thrust 5x12
vad press 5x12

Jag kör så att klarar jag 12 på första setet så kan jag höja nästa pass. Man skall göra så många man kan och fokusera på att alltid öka, klarar man 12 på första setet så öka nästa gång eller så väntar man och ökar när man klarar 12 på alla 5 set men det kan vara omöjligt ibland eftersom man är så trött och mör i benen.

Anledningen till att jag kör högvolym är så att vi tjejer behöver mer för att bryta ner muskeln jämfört med killar och det är bra på sitt sätt. Man skall tänka på tekniken när man tränar så det inte bli skador senare i livet. Jag rekommenderar att man teknik tränar om man är nybörjare så att man gör allt rätt när man väl lägger på vikter och kör hårt. Mat och vila är otroligt viktigt om man vill bygga muskler och bli stor,.

kramar!


Likes

Comments

Hej och välkomna till No-BS Female Fitness!

Jag är en 19- årig tjej som älskar träning, jag styrketränar 4- 5 gånger i veckan. Träning är något jag brinner för och jag vill dela med mig och berätta för er vad som är bra och mindre bra. För mig är det otroligt viktiga att träna rätt och inte slarva för då bygger man inte speciellt mycket muskler. Man skall träna hårt för att se resultat.. Jag kommer att lägga upp innan vad det är jag kommer prata om under veckan och kommer förklara punkt för punkt.

Idag är det vilodag så jag kommer inte träna, men jag är sugen på att ta en promenad så lär bli en kvälls promenad sedan. Imorgon taggar jag ben och det är bästa passet, längtar alltid efter mina benpass. Jag kommer berätta mer om passet imorgon.

puss!

Likes

Comments