Bild på del av vår packlista som vi för någon vecka sen försökte sätta ihop. Den må vara oklar, men den är till hjälp. Haha

Månaden är kommen då vi åker. Dagarna bara rusar förbi i en hejdundrande fart. Det som händer just nu är att vi jobbar och försöker umgås med våra vänner in i det sista!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ikväll levde vi upp till rubriken till fullo 👆🏼 då vi myste massor med godsaker och tjejsnack. Vi hann även med att bläddra igenom lite broschyrer och papper som Mona sparat ifrån deras resa. Alla lockande bilder, äventyr och sevärdheter fick oss bara att längta ännu mer 🔜🇦🇺.

Likes

Comments

​Dagen startade med en dunderfrulle @ Astrids place. Då en av oss *host Olivia host* försov sig blev frukosten försenad och vi var så hungriga när det väl var dags att äta att vi glömde fota... I alla fall var det verkligen en produktiv förmiddag. Vi bokade boende för de första tre nätterna i Cairns, på ett hostel som vi blev rekommenderade av Mona och Carro. Sedan skrevs en packlista med allt som vi kan tänkas behöva, hur ska allt man vill ha med sig få plats i en liten ryggsäck?! Förmiddagen avslutades med en tur till resebyrån för att inhandla busspass, så nu är det också fixat, SKÖNT!

ENDAST 69 DAGAR KVAR TILL AVRESA

Likes

Comments

Kämpande på jobb (i hopp om att tjäna ihop de sista pengarna) längtar vi idag lite extra till vårt Australienäventyr. Vi drömmer oss bort till alla upplevelser som väntar till hösten samtidigt som vi intalar oss själva att det kommer att vara värt varenda jobbtimme väl där. Om ynka 77 dagar slipper vi alla måsten 🙏🏼

Likes

Comments

Nu är det bara 80 dagar kvar innan vi drar!!

Förberedelserna fortsätter och lite nödvändiga prylar är fixade (resebadlakan, reselakan och bestick). Det närmar sig sakta men säkert.

Likes

Comments

Igår stod mysfrulle med besök från Mona och Carro (som själva varit på resande fot i Australien) på schemat. De gav oss massa tips och rekommendationer att ha med i bagaget. Supertack till dem! Vi avslutade med ett grymt träningspass på gymmet 💪🏼.

Likes

Comments

Med nu bara tvåsiffrigt antal dagar kvar (96, för och vara exakt) laddade vi idag upp med ett köttigt benpass på gymmet följt av ett svalkande dopp i havet. 💪🏼🏊🏼

Likes

Comments

Trion är samlad. På schemat står bloggskapande, planering av rutt, vaccin koll. Och mysfika såklart. 

130 DAGAR KVAR!!!!!!

Likes

Comments