// Jag älskar som de flesta vet såna här mysiga men ändå snygga toppar med små detaljer som ger det lilla extra. Har även kommit in i en sån där "vit" period där jag vill ha mer vita kläder, har dock inga i garderoben så är lite problem med det :/ Denna tröja hittar ni iallafall HÄR //

// att använda BH är verkligen ingenting jag föredrar men tyvärr så finns det tröjor man ser igenom.. så därför är dessa bygel-fria BH:ar perfekta för de som bara vill ha BH för att täcka! :) Just denna hittar ni HÄR //

// Som jag nyss skrev så är jag inne i en vit period men har inga vita kläder, gillar även denna typen av klänning så känner att även den hade passat perfekt in i min garderob och denna hittar ni HÄR //

// Nu när hösten är här så blir det ju kallt och då behöver man en mössa, jag har absolut inga snygga mössor så därför vill jag ha denna. Den hittar ni HÄR //

​// Det skulle inte vara ett wantiesinlägg från mig om det inte var med en väska. Denna väskan tyckte jag var både praktisk och snygg så därför hamnade den på min lista idag! Den hittar ni HÄR ​//

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjena!
Har nu då varit i skolan och blabla ointressant.

Blev så att jag åker till pandan idag ändå, pratade med henne en stund förut och bara lättade på allt så löste vi våran lilla dispyt med båda parter nöjda. För en gång skull, brukar alltid bli att någon får precis som den vill.
Nu ska jag iallafall åka buss i 1h.. väldigt otagg på detta då jag hatar att åka buss 😐😐
But that's life I guess
Vad vi ska göra vet jag faktiskt inte utan det kommer vi på sen.. jag ska iallafall kolla på lite kläder hon lagt ut som ser bättre ut på mig/kläder hon inte vill ha. Vill inte vara elak eller så men det är faktiskt så att de mesta kläderna ser bättre ut på mig än henne, handlar väl om färger och kroppstyp 🤔

Lite roligt faktiskt att bloggen faktiskt ändå har gått helt ok denna senaste dagen, brukade ha typ 100/200 #trogna läsare per dag när jag skrev såhär tråkigt men redan nu har det faktiskt gått bättre. Och det är väl kul antar jag.. gör ju detta mest för den lilla extra inkomsten och för att jag själv tycker att det är kul att skriva om saker på detta sättet.

Om ni vill får ni jättegärna skriva vad jag kan skriva om/frågor till mig ☺️

Kan nås på mail - jasmineaxmalm@gmail.com
Eller snapchat - Jasmineaxmalm

som ni ser är jag otroligt trött nu 😰😰

Likes

Comments

Godmorgon!
Blev lite sent igårkväll då jag och Edina satt och pratade om lite saker tills typ 23.30.. sen kom även hennes katt in vid 6tiden och mjauade i våra ansikten, så är inte så pigg idag kan man säga 😉

Efter omständigheter är jag iallafall påväg till skolan nu, vet inte riktigt vad som händer efter det..
Skulle från början till Amanda men vet inte hur sugen jag är på det faktiskt 😐
Men något ska jag nog hitta på iallafall när jag ändå är ute ur huset ☺️

Ska försöka äta min macka nu som jag gjorde imorse, inte ätit sen igår någon gång så min mage är inte glad på mig..

Likes

Comments

Jag har betett mig riktigt konstigt på det senaste mot vissa personer och känner att jag måste på något sätt förklara mig men vill inte att de ska behöva lyssna ifall de inte vill höra.

Mitt konstiga beteende började väl egentligen för ca1 månad sen och har sen dess bara gått utför. Gick från en positiv inställning till en person som bara tyckte allt som sades var dåligt och var väldigt negativ. Jag förväntar mig inte att någon ska tycka synd om mig för alla har vi svårigheter i livet men vill att ni ska kunna förstå min sida utav allt.
Det började egentligen med att Alice började umgås med en person som inte är min favoritperson så att säga och jag kände inte längre att jag kunde lita på henne, därav slutade jag prata om mina problem.
Hon gjorde absolut inget fel i att umgås med honom men jag kände mig utstött.
Samtidigt som detta hände skulle jag försöka planera hennes födelsedag (vilket var hennes idé) och från en början gick allt bra, tills jag tappade kontrollen och började skämta om saker man kunde göra vilket andra tog seriöst.
Kom ihåg att den enda som gjort fel i detta är jag.
Sen var det så att en person, låt oss kalla honom Filip, kom med en idé som var jättebra, men jag var på riktigt dåligt humör och försökte bara trycka ner idén. Folk försökte få mig att gå med på det men envis och dum som jag är fortsatte mitt negativa beteende.
Pratade sedan med Alice om det och gick äntligen med på det, men såklart hade jag redan förstört allting..
Det finns mycket att säga om denna händelsen men jag kan aldrig få det ogjort och det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för till alla inblandade.

Till varför jag betedde mig som jag gjorde då:
Har haft mycket problem på det senaste med skola och familj (vilket alla har någon gång i livet) problemet med mig är att jag är så otroligt känslig och stängd person så jag pratar inte om hur jag mår utan lägger ner dålig energi på andra runtomkring mig istället. Kommer inte gå djupare in i vad för problem det är för finns ingen anledning till det.
På allt mitt drama så var jag med om en riktig hemsk upplevelse (ni som denna text är riktad mot vet vad jag menar) och jag skulle inte ha berättat detta för er på sättet jag gjorde, men i just den situationen hade jag druckit, hade panik och försökte bara ta reda på mer om vad som hade hänt. Nu i efterhand eller som utestående är det lätt att säga vad jag skulle ha gjort men somsagt, i den situationen tänkte jag inte logiskt någonstans och hoppas ni kan förstå detta.


Förstår att ni är irriterade och trötta på detta men kan säga att jag tagit itu med mina problem och kommer inte längre att vara konstig emot er.
Hoppas ni kan ta emot min ursäkt och att vi kan fortsätta ha kul tillsammans i fortsättningen och glömma det som hänt. ☺️❤️

Likes

Comments

Det är faktiskt något jag har tänkt på.. jag har bloggen uppe och folk läser fortfarande (ytterst få) så ibland känner jag verkligen för att ta upp bloggen igen men andra dagar har jag verkligen inte tid..

Så är ju även frågan IFALL jag skulle börja blogga igen, vad ska jag blogga om?
Försökte med mode men hade inte den ekonomin så jag kunde köpa kläder själv så blev tråkigt.
Har skrivit om mig själv men med mitt tråkiga liv bryr sig ingen ändå.
Min förra blogg som jag hade under min fjortistid hade dock en del läsare och tjänade ändå lite pengar varje månad (var otroligt mycket för mig då dock)
Denna bloggen var som störst när det var en "sexblogg" vilket det inte kommer bli igen, är öppen för frågor om mitt sexliv till en viss gräns men nej jag tänker inte skriva öppet om det på en blogg som alla kan läsa.

Ska nog försöka göra så att jag bloggar lite om mitt liv tills jag antingen tröttnat igen eller kommer på någon nisch.
Gör ju ändå saker lite då och då nu för tiden så kanske kan bli roligt 🤔🤔

Jaja, sluttjatad.
Nu ska jag träffa min underbara bästavän Amanda en stund och funderar på att smaka på en pumpkin spice latte, men har 76kr på mitt konto så får se hur det blir med det 😬😬

Likes

Comments