När poletten trillat ner och du inser att verkligheten och det du vill inte stämmer överens. Hur jag anser att en relation mellan kvinna och man ska vara är ljusår ifrån hur det är på riktigt. Så jag bestämde mig i dag på jobbet att jag ska sluta anstränga mig för någon som gör ett mediokert försök att uppvakta mig eller ens får mig att känna mig speciell eller ens tillräckligt viktig för att kontakta. I have had enough!

För att en relation ska fungera för mig så kan man inte förlita sig på att bygga en relation med någon om man bara ses knappt en gång i månaden och knappt pratar med alls emellan.  Det är ta mig sjutton att orden "kärlek är som en blomma, man måste vattna den regelbundet för att den ska överleva" stämmer!! Om du inte kan visa någon uppskattning tillbaka så är du tyvärr inte rätt man för mig. Om ditt jobb går före allt annat så är du inte rätt för mig. Så vi går åt olika håll nu. Jag hoppas att du finner tröst i alla pengar du kommer att tjäna när du på ålderns höst inser att hela livet gick och du missade både fru, egna barn och en bästa vän för livet. För vilken kvinna kommer ärligt talat att stå ut med att du är bort så mycket? Jag gjorde det i flera år. Lycka till säger jag bara. Ja tro FAN att det är bitterheten som talar. Men jag har väntat på dig i 10 fucking år! Du får inga mer år av mig.

Fortsätt lyssna på din mamma och gör som hon säger. Du och hon kan bli gamla tillsammans medan jag och kidsen skapar ett liv med sådant som är meningsfullt för oss! Tack för dessa 10 år you son of a bitch!


PS. jag älskar dig DS.

PS 2. du kan dra åt helvete DS.

PS 3. jag är bara besviken och ledsen DS.

PS 4. nej jag är inte störd, jag är bara ärlig i motsatt till vad många andra inte är. Bättre att vara ärlig än att ljuga för sig själv DS.


PS 5. SLUT PÅ PS. DS.Likes

Comments

​Du gör många saker varje dag, både bra och dåliga.  Men du väljer att fokusera på det dåliga....  varför? Istället för att glädja dig över det du du för bra,  oavsett hur lite eller mycket bra du gör så vandrar dina tankar till det du misslyckas med.  Varför? Du lägger alldeles för stor vikt på det du gör fel och jag vill att du slutar med det direkt! Det är det sämsta du kan göra för dig själv om du mår lite eller rätt mycket dåligt. Ge inte utrymme till negativ skit som bara fuckar med din hjärna! 

Du vill må bra?  BRA!  Ge din kropp,  hjärna och hjärta det den behöver då! Ja jävligt lätt när man mår skit som jag gör! Du tror att det är så lätt att bara bli glad och lycklig igen.  NEJ!  Men det jag vet är att du måste börja någonstans,  var du än befinner dig i ditt liv så måste du börja någonstans! Om du vill bli frisk,  fri från  psykisk ohälsa så Måste du sluta mata din hjärna med gift! Sluta mata den med hur crappy du mår,  hur ont du har,  hur trött du är och FOKUSERA på det enda lilla bra som du gör varje dag.  Det kan vara en sådan sak som att bara kliva upp ur sängen  för att äta eller att du borstat tänderna just i dag.  Och GLÄDJE dig över just den saken.  Hitta det lilla som du kan förändra för ingen människa  orkar förändra allt på en gång.  Vet att du inte är ensam med det du slåss med.  Vet att du är värdefull och förtjänar allt det goda i livet! Vet att du är viktig och vacker! Jag önskar du förstod att du är en diamant! Kraftfullaste i världen och förtjänar att glittra för att din själ är vacker,  oändligt vacker.  Du måste bara inse det själv.  💗

Denna texten är till alla och till ingen.  Den är till dig som kämpar och till dig som mår väl.  Den är till mig och till dig som en påminnelse om att du och jag inte är ensamma.  Vi kan förändra världen,  ett glädje ämne i taget.  Du är viktig!  Så är det bara!  VI ÄR VIKTIGA! 💗

Likes

Comments

​OBS!  KÄRLEKS GNÄLL! 

ligger i min säng och får ångest av saknad.  Skickat sms men inte fått några svar.  Jag undrar hur "viktig" jag är för honom.  Känner mig inte vatten värd och känner inte att han förtjänar min kärlek eller omtanke ens.  Han verkar inte fatta hur mycket jag älskar honom.  Känner mig förbi sedd.  Att jag inte finns.  Syns jag inte så finns jag inte.... Eller rättare sagt syns han inte så finns han inte...? Jag vill så gärna känna mig älskad av honom men jag jagar en omöjlig dröm.  Att det kan göra så jävla ont i ens hjärta och att ensamheten kan göra mig så ihålig!  Jag vet...  dagens i-lands problem! Varför måste just älska honom så villkorslöst? Och varför måste det vara i en människa som jag upplever inte vårdar det jag vill ge? En omöjlig dröm..  Jag vill bara glömma när jag slits mellan glädje och total ensamhet.  Folk giftet sig och skaffar barn till höger och vänster och själv är jag fast i ett orimligt låtsas envägs-förhållande.  Jag fattar väl vad jag måste göra.  Det jag borde gjort från början! 

Jävligt dum i huvudet är jag.  Det är bara att kapa bandet mellan oss!  Finito!? Så tröttsamt så jag spyr på mig själv! The end! 


Likes

Comments

​Jag känner mig inte nere eller så men jag tänker miljoner tankar.  Jag vill inte tänka så mycket som jag gör.  Det är inte dö jobbigt men det stör mig.  Att jag är där jag är även om jag jobbar på min framtid.  Jag vill så gärna kommit längre, snabbare.....  Jag vantrivs där jag är och funderar på hur mycket mer jag pallar.  Undrar om det är värt att bo här för att snabbare bli av med skulderna.  Är jag galen? Jag måste nog vara det för att jag står ut och står ut. 

Så är det jobbet också som jag trivs bra med men jag upplever en ny tjej på jobbet som vill ha alla för sig själv.  Det känns som hon motarbetar mig och hon har splittrat gruppen.  Det är inte samma längre...  Eller så är det jag som förändrats? Hon är duktig på sitt jobb så det säger jag inget om  men hon ska alltid vara i centrum och alla ska se och höra henne hela tiden.  Hon är väldigt ung också.  Den yngsta på vår arbetsplats.  Hennes tjänst går ut i januari och även om hon kan få förlängt på så vill jag att hon ska sluta.  Jag vet! Extremt egoistisk av mig.  Skäms lite för att jag känner och tänker så men vill att det ska bli som vanligt igen.  Där alla pratar med alla och samarbetar med varandra.  Idag skulle vi jobba på ett projekt tillsammans men hon tyckte inte att vi behövde vara två och först tänkte jag att hon kanske hade rätt men det visade sig att hon inte ville jobba med just mig utan med dem andra.... grabbarna....  Jag vet att hon ser mig som sin konkurrent,  det är i alla fall så det känns.  Känslor och tankar är ologiska ibland.  Jag kanske har helt fel....  

Jag längtar tillbaka till den stad jag bodde i innan jag flyttade hit.  Att komma hit överhuvudtaget känns som ett gigantiskt misstag.  Äh! Jag behöver kanske bara sova så dämpar sig tankarna.  Det är bara att hålla ut! Stay strong! 

Likes

Comments

Allt har sin takt, även kärlek. Känner mig splittrad. Vet inte längre om jag vågar hoppas och känner mest att huvudvärken med att dejta exet kanske inte är värd besväret. Känner mest sorg över att inte kunna få älska honom fullt ut så som jag vill. Att dagarna och veckorna utan honom är riktigt jobbiga. Att kommunikationen över telefonen är så sporadiska att de bränner hål i mig. Hur mycket kärlek kan jag hålla inne med innan jag exploderar? Längtan och saknaden dödar mig känns det som särskilt när mottagaren verkar måttligt intresserad men säger rätt saker.....

Jag vet inte vart jag ska ta vägen med allt som jag känner och tänker. På smärtan. Det går så långsamt... Plågsamt långsamt...

Jag kanske är ämnad att vara själv. Jag kanske inte vill lämna ut mitt hjärta igen bara för att få det krossat. Jag trodde känslorna hade avtagit och försvunnit men det är som de bryter igenom den mur jag byggt upp. Känslorna försvann aldrig, de var alltid där men jag tillät mig inte att känna. Men jag tror inte att jag vågar mer. Tänk om han till slut väljer någon annan i alla fall....? Jag är så rädd bara. Bättre att vara tyst och öka avståndet.... Så glider jag sakta ifrån honom? Så slipper jag huvudbry och jag slipper undra hur jag och han kunde varit vi.... 💔

Likes

Comments

När jag tänker på riktigt unga människor som ännu inte kommit in i vuxenlivet, som levt någorlunda "problemfria" liv, så skulle jag vilja varna dem för så många saker! Jag ser tillbaka på mitt eget liv och inser vilken tur jag har som lever. När jag växte upp så pratade ingen med mig om ondskefulla människor. Om manipulerande, destruktiva och våldsbejakande pojkvänner. Ingen talade någonsin om för mig hur det känns första gången knytnäven kommer ifrån den som påstår sig älska dig. Ingen talade om för mig hur jag skulle skydda mig själv eller hur jag skulle bryta en dålig relation. Aldrig någonsin fick jag veta hur ett enda knytnävsslag kunde bli början på slutet....

Jag vet att det finns många som får stryk och blir misshandlade av sina respektive. De blir inte bara misshandlade fysiskt utan sexuellt, psykiskt och materiellt. De kontrolleras varje sekund av varje dag av hela sitt liv. En enda sekund försent hem och du vet att helvetet väntar på dig. Varför talar ingen öppet om sådant! VARJE ÅR BLIR MELLAN 20-40 KVINNOR MISSHANDLADE TILL DÖDS AV SINA PARTNERS. Det är så sinnessjukt på så många nivåer! Ändå nämns det inte. Många unga är inte ens medvetna om att det finns. Många unga har aldrig varit med i någon diskussion om hur man hanterar våld ifrån en partner. Det är både skrämmande och oroväckande! Du kan lära dig kvoten ur roten och fem miljarder upphöjt till 78 men våld... vad är det? SKRÄMMANDE!!

Mitt hjärta och min hjärna svämmar över av känslor och avsky vid blotta tanken på våld. På vad människor kommer att få uppleva, på sorgen, på smärtan, på den förlorade identiteten..... Vad människor upplever VARJE DAG! Det hjälper inte att bli ledsen. Det måste göras något! Rebellen i mig vaknar igen! Ska man ta en fajt med politiker? Skriva brev till skolorna! Få människor att organisera sig? Jag bider min tid. Jag planerar. Jag formulerar orden för mig själv! för något måste göras!

Jag undrar tyst för mig själv vad gör du om du ser din vän få en örfil av sin respektive? Vad gör du när du ser någon i din omgivning kastas omkull av sin partner? Vad gör du? Det är så läskigt så klart! SKITLÄSKIGT! man blir chockad och kanske panikslagen men jag vädjar till varje människa som läser detta att göra vad som helst än att vända dig om och gå. Att inte blunda för problemet. Det sägs att det krävs en by för att uppfostra ett barn... jag hade så önskat att vuxna hade mer civilkurage och vågade stå upp mot våldet! Stå upp för sin vän! Det finns så mycket man kan göra och det krävs så väldigt lite!


Vill bara göra er uppmärksamma på att man kan hjälpa någon närstående eller sig själv om man är utsatt för våld. Några hjälpsamma länkar kommer här. Finns så klart väldigt många mer och många kommuner och landsting kan också hjälpa till bara man vågar öppna sin mun och säga att man lever i våld.

​http://kvinnofridslinjen.se/?gclid=CIWOtIT9vM8CFcLhcgod5vIJtQ

​​​https://www.bra.se/bra/forebygga-brott/vald-i-nara-relationer.html

http://www.nck.uu.se/kunskapsbanken/webbstod-for-kommuner/utbildningar/webbkurs-om-vald/

http://carrosungar.vimedbarn.se/hur-hjalper-man-nagon-ur-en-valdsam-relation/

http://www.expressen.se/omtalat/nyheter/forst-ar-pojkvannen-romantisk--men-sedan-kommer-den-morka-sidan-fram/

Likes

Comments

​Tror jag i alla fall.  Jag tror också att bloggen kanske ska handla om annat än bara "Jippie! Jag är inte deprimerad längre". Det har blivit en del bilder med ord och meningar som har betydelse för mig och påminnelse för dig att pusha lite till.  Om att göra världen lite bättre... 

Jag funderar mycket... På mycket...  Om mycket.. 

.  Och jag tror att jag vill tillbaka till det bloggen handlar om ifrån början.  Vi får se vad det blir, bara kvällsfunderingar.  🌼


Likes

Comments

​Att fortsätta göra sådant som jag aldrig trodde att jag kunde gav mig ett helt annat liv.  Ge aldrig upp!! 

Likes

Comments