Efterlängtat inlägg eller vad säger viiiiiii?

Sitter alltså hos Frida med hennes socionomfriendz och försöker minnas vad del 2 om denna kväll i slutet av november skulle handla om. Men jag antar att det är bilder från konserten? Konserten där vi stod längst fram, röjde mest, förlovade oss, filmade 93% (och tog friheten att kliva PÅ scenen), snodde keps som var Timos liv. Aa men typ så. Brutal ångest efter men det verkade vara chill FÖR ALLA sen ändå. Vi hade roligare än bandet och det är väl jävligt nice eller? Ida kom hem med 100 fankort, barpinnar och en doftspay som souvenir.


Bilderna är ofixade (WHAAAAAAT) och just det. Bandet är ju the Majority Says. Kan va värt att nämna?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​ Såhär såg det ut förra fredagen. Färgvalet beror absolut på att det var så det såg ut för mig efter en halvliter stark pina colada. 

Det var mig en kalasig förfest i Tannefors i Idas lägga där jag sammanförde bra människor runt omkring mig för att sedan bege oss mot en clubspelning. Eller skriver men klubbspelning? Eller diskotekspelning? JAJA. 

I had a blast. Hade jobbat och var som oväntat megasvettig. Och meganöjd. Svenska hits på singstar ni vet. Del II kommer alltså handla om spelningen. Jag gillar verkligen mina vänner. Och vår spotifylista som jag hoppas ni följer.  

MVH one of the creators of de lesbiska själarna. 👯

Likes

Comments

Tänk er en måndag. Veckans kanske tråkigaste dag. Det är regn och grå himmel, men plötsligt plingar telefonen till. Erika skriver och dagen känns räddad!
Erika menar att hon ska komma till mig och som hon är VÄLKOMMEN! Klockan tickar på och framåt halvåtta börjar jag faktiskt tvivla på att hon kommer komma. Jag lägger mig. Somnar lite halvt och vid halvt nio - nio knackar det på dörren. Där står hon, Erika. OCH MED SIG HAR HON HELA FEST SKARAN!

Välkomna in allesammans! 👯

Erika hade, i hopp om att undvika den pinsamma stämningen, packat ner en flaska vodka som vi i brist på läsk får shota rent. An ha packat en påse hemmagjorda saffransbullar. Ida hade packat med sig sitt finaste leende och ett glatt humör.

Grattis på födelsedagen säger dom, men jag fyller inte år. Ändå var detta en av de bästa födelsedagarna jag haft


Likes

Comments

Hej vänner!

Det har varit tyst från mig ett tag och för de som undrat har det ungefär hänt det här sen sist:

Åkte till Köpenhamn för första gången i mitt liv, festade på någon slags J-dag, shoppade galet, men bäst av allt mötte Birre på flygplatsen med danska flaggor. Helgen var så fantastisk på sitt sätt att jag missade TVÅ freaking tåg hem. Heh. Sedan har jag blivit med ännu ett jobb, som nanny-ish. Vilket innebär att ströjobbarn som jag är, är uppe i tre jobb. En annan highlight som måste nämnas måste vara den spontana elefantfesten på Ramstorpsgatan klockan väldigt tidigt. Vad det nu innebär vet mest jag, Frida, Birre, Petra och folk som har oss på snapchat och facebook. Saker kan ha hamnat på My story. Men jag vet inte.


En bild från förra helgen, en bild från Köpenhamn. Bildanalysera ej. XxXx

Likes

Comments

HEJ VÄNNER!!!

Ni tittade väl ändå på Carolas avsnitt av Så Mycket Bättre igår? Jag tycket det var väldigt bra och jag känner att divan gjort sig förtjänt av 30 min extra sändningstid. Jajjamän.

Jag ger programmet 💨💨💨💨💨


Bildkälla: http://ilkar.blogspot.se/2012/12/carola-in-mf-and-esc-2013.html

Likes

Comments

Jävligt äckligt väder vi har, svårt att tänka sig att för bara någon vecka sedan tog jag kvällspromenader i bara en jumper. Igår var kallaste dagen på sååååå läääänge. Jag drog min cykel genom hela stan i slask och snö iförd min mammas tunna jacka och ett par tygskor. Hur genomtänkt? Jagfrös som en galning när jag kom hem och spenderade resten av dagen i långkallingar och raggsockor. 

Idag iaf har jag målat mina naglar i massa GLADA färger i hopp om att pigga upp min tillvaro lite. Det funkar faktiskt ganska bra! 

OBS! Fotot är redigerat som tusan (NÄHÄ?!?!) + (Sånt jag gillar liksom) Men tror man skymtar nagellacket under de roliga små gubbarna som på bilden pryder mina naglar

Vidare kan jag berätta att An lämnat Sverige och begett sig till Danmark för att välkomna en saknad vän som spenderad de senaste månaderna någonstans i Afrika. An får berätta allt när hon kommer hem igen! 

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen. Men jag kommer inte nog inte njuta speciellt mycket av vädret känner jag på mig. 

PUSSOCHKRAMOCHHADETFINTNUALLESAMMANS🍓

Likes

Comments

Efter min 13h timmars sömn sitter jag nu i soffan och dricker min morgonkaffe. Det känns kanon! Det är egentligen rätt mycket jag vill berätta samtidigt som jag känner att "orkar man läsa hur mycket som helst?" Svaret är tveksamt. Jag skulle vilja berätta mer om festen där lägenheten slutade som ved, den så kallade skogshuggarfesten. Men det räcker kanske med Ans kommentar. Ja, det räcker med den. (Lägger upp en bild sen bara så ni hajar situationen) 

En mycket rolig nyhet är att jag äntligen tagit mig samman och skaffat spotify. En sån bra musiktjänst det är! Jag lyssnar numera ständigt på nya hits. Det är FANTASTISKT! Snackade med An här om dagen och hon tyckte att jag skulle tipsa om mina nyfunna låtar här. ABSOLUT! Men sättet hon ville ha dessa presenterade kan jag inte garantera. Det kändes svårt och jag är inte direkt vän med tekniken osv. Så, jag klistrar in en fin bild av någon sorts not där jag efter kommer skriva låtens titel. 

🎶 "Breezeblocks" med Alt-J

Idag kommer mina föräldrar och ska fixa och trixa med min lägenhet. Så idag ska jag umgås med min kära mor och far. Okejokej! 
HEJDÅ VÄNNER!!!! ❤💗❤

 

P.S Mitt i alltihop när jag skrev detta hängde sig hela datorn och inlägget postas därför på eftermiddagen ist för på morgonkvisten då det skrevs... Ba så alla e beredda på de..

P.S 2 Jag älskar att redigera mina bilder

Likes

Comments

Sitter i endast underkläder, knästrumpor och min nya vinterjacka i sängen. My lack of fashion sense när en är sjuk alltså. JAJA är ju fett nöjd med jackan som jag fick pröjsa för inte ens två hundralappar - hallelujah! 

Förrutom min sjukångest har jag kommit på några andra grejer att ha ångest över. (En får ha ångest i detta väder)

- att jag kommer dö av radioaktivitet eller för höga mobilräkningar. Vad är grejen med sjuttontimmars samtalen? Skoja, det är inte dem jag har ångest över utan de jag nämnde först.

- allt romantiserat, speciellt typ romantiseringen av självdestruktivitet på typ tumblr. Vad händer?

- min höstspotifylista. Den gladaste låten från denna höst kommer alltså vara Vita Bergens Klockor. Hahahahaha åh.

- att p3 då gör det värre när jag svishar till radio och BARA spelar adrianna grande eller nicki minaj-låten som är en baby got back-ripp off. Migränen som uppstår! 

- att min mamma är megasur på mig för att jag svarade i telefonen i sömnen. Jag kommer inte ihåg vad vi pratade om men jag vaknade när hon sa "jag tänker inte prata med dig mer om du ska ha den tonen" och la på. Oj. Och nu vill hon inte prata.

Apråpå min mamma by the way! http://www.corren.se/nyheter/linkoping/varlden-i-l...

Apråpå min nya fury jacka:


pusspuss kramkram hoppas jag inte SPRED ångest!

Likes

Comments

Ligger hemma i the flu, snorig, varm och zombiewalking. Så jag kollar om modern family för att använda den energin jag har för att skratta högt istället. Och kanske förbättra på latino-An. Jaa, jag har råkat snappat upp en fejkdialekt à la Gloria. 

Vad hände denna helg som bör dokumenteras? I lördags spelade jag retro-monopol med Ida, Emma och David (som dessutom har en retro-Mac, oh lord that thing is handsome!). Jag vann inte, trots att jag ägde Norrmalmstorg. Sedan for vi ut och morgonen efter slutade med the walk of shame till ICA för att köpa drickyoghurt och ett par panpizzor. Allt därimellan får ni läsa mellan raderna eller tänka ut något själv. Jag vet inte, jag kan säga att jag drack bubbel iallafall.

Frida däremot var på ett partey där de hade yxa. Som de använde för att kapa bord, stolar och tv. Där ska man inte läsa mellan raderna alls utan bara tänka: Norrköping. festar. galet. 


Likes

Comments